Találatok a következő kifejezésre: Nem olyan baj, (630 db)

Nekem olyan bajom van, hogy nincs meg már egy jo ideje, de még nem voltam fiuval sem, ugyhogy terhes sem lehetek! De nem merek elmenni a nőgyogyászhoz! Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Miért nem mersz nögyógyászhoz menni? be me´sz az sztk-ba aztán késsz. a bajod sok minden lehet, lehet csak idegeség környezet változás, de lehet fizikai bajod, akár rák is. vagy olyan betegség, akkut gyulladás ami rákot okozhat késöbb. de ezt senki nem tudja megmondani, mert ha nincs mensid az ezer millio oka lehet, csak is egy doki aki megvizsgál.

Miért nem mersz nögyógyászhoz menni? be me´sz az sztk-ba aztán késsz. a bajod sok minden lehet, lehet csak idegeség környezet változás, de lehet fizikai bajod, akár rák is. vagy olyan betegség, akkut gyulladás ami rákot okozhat késöbb. de ezt senki nem tudja megmondani, mert ha nincs mensid az ezer millio oka lehet, csak is egy doki aki megvizsgál.
Szia! Nehogy hallgass az elözö válaszolóra, egyáltalán nem biztos hogy sulyos egészségügyi problémád lenne! egyébként nyugodtan menj el nögyogyászhoz, ezer, meg egy oka lehet annak hogy nem jött meg, nem kell mindjárt rosszra gondolni!!!!
Az elsõ válaszoló nem azt írta, hogy "Figyi kisanyám, meg fogsz halni", csak leírta, hogy akár ez is lehet. Hogy lehet valaki akkora bunkó, hogy ezzel indít: "Nehogy hallgass az elõzõ válaszolóra"??? Igenis nagyon sokféle dolog állhat a háttérben, akár még ilyen súlyos dolgok is, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, de pont ezért kell elmenni a dokihoz, hogy majd õ megmondja mi van. A nõgyógyászban nincs semmi félelmetes, nálunk úgy zajlik, hogy be kell menni a rendelõintézetbe, és kell idõpontot kérni a dokihoz (nem mindenhol kell), meg szokták kérdezni, hogy melyikhez, én mindig azt mondtam régen, hogy mindegy, mert tényleg mindegy volt, mostmár megvan a kedvencem, de mindegyik érti a dolgát. Utána szépen visszamész az idõpontodra (ha nem kellett idõpontot kérni, akkor meg leülsz a váróba és vársz), amikor a doki behív, akkor bemész, jó, ha megmondod neki, hogy még sose voltál nõgyógyásznál, úgyhogy neked mindent mondjon, mert kicsit zavarban vagy, hogy nem tudod mire számíts. Nincs ebben semmi szégyen, ha ezt megmondod. Meg fogja kérdezni mi a panaszod, utána elküld levetkõzni, akkor leveszed a nadrágod és a bugyid, majd felülsz a vizsgálószékbe és megvizsgál. Az picit kellemetlen lesz, de ki lehet bírni. Az orvos elõtt nem kell szégyenlõsnek lenni, naponta rengeteg ilyet lát, meg az asszisztensnõ is. Ha megvizsgált, akkor visszaöltözhetsz és utána mindent el fog mondani. Ennyi az egész. Az is lehet, hogy vesz egy kenetet (méhnyakrákszûrést mindenképp csinál és ahhoz kell), aminek nem biztos, hogy rögtön megvan az eredménye, így azért majd lehet, hogy be kell menni külön. A szûrésrõl ad majd egy kis kártyát, hogy mikor csinálta a vizsgálatot, azt jól tedd el, mert erre fogja ráírni a további szûréseket, ilyesmit, mert ha nincs meg a kártyád, akkor minden alkalommal, amikor mész hozzá, újra meg fogja ismételni a szûrést, pedig évente egyszer elég.
a 3-ik válaszolonak üzenem hogy bunko vagy te kisanyám!!!!! a második válaszolóval mi a bajod, az hogy nem riogat halálra egy megijedt embert????máskor talán olvasd végig bunkó!!!!!
Mindenképpen menj el nõgyógyászhoz, hidd el, nincs mitõl félned! Semmi borzasztó nincs benne. Sejtem, hogy az zavar, hogy le kell vetkõzni egy idegen elõtt és szétrakni a lábad, és megértem, hogy ettõl zavarban vagy, de arra gondolj, hogy az ott egy orvos! Rengeteg ilyet lát, ráadásul, ha szólsz neki, hogy elõször vagy ott és zavarban vagy, meg még azt is elmondod, hogy még szûz vagy, különösen fog vigyázni rád, hidd el! De fontos, hogy elmenj és kiderítsd, mi okozza a tüneteidet, mert arra nem szabad várni, hogy majd magától helyrejön! Lehet, hogy a vizsgálat után csak simán felír egy gyógyszert és az rendbehoz! Sokminden okozhat ilyen problémát, de mi itt kevesek vagyunk hozzá, hogy segítsünk, ehhez mindenképpen orvos kell! Gyõzd le a félelmedet és menj! Hidd el, rá fogsz jönni, hogy nem volt mitõl félned és legközelebb már biztatás nélkül is el tudsz menni!
Kérdezd meg anyukádat, õ melyik nõgyógyászhoz jár, valszeg ahhoz, akinél születtél. Én is ahhoz mentem el, és mondtam is neki, hogy nála születtem, és utána nagyon kedves volt velem. :) Nem kell félni tõle, nem bánt. Csak hideg az a vacak, amivel vizsgál, ennyi az egész. :)
Szerintem semmi baj, hiszen gondolom még nem olyan régóta menstruálsz.
A kérdező hozzászólása: Egy éve menstrulok , kb az elõzõ 3 hónapban volt rendszeres , elötte nem . Köszi a választ , megnyugodtam :) )
Nagyon szívesen! :) Ne aggódj, semmi gond. :) Elsõ voltam.
ilyen fiatalon ez teljessen normális. Még nem állt be. Örülj neki hogy már mostanában rendszeres egyébként. Amig nem élsz nemi életet egyenlõre nem kell aggódnod miatta hogy megjön vagy sem vagy késik vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Jajj köszönöm szépen , elõször nagyon megijedtem ugyhogy köszi hogy megnyugtattatok :) )

Van egy halvany pozitv tesztem, de olyan mindjart megjon erzesem van, ez termeszetes, ugy-e nem lesz baj?

Legjobb válasz: Nekem is olyan érzésem volt, hogy mindjárt megjön, halvány pozi teszt mellett. Nem lesz baj! Ez az igazi boldog karácsony! Gratulálok! És ne stresszelj, csak örülj a babónak!

Nekem is olyan érzésem volt, hogy mindjárt megjön, halvány pozi teszt mellett. Nem lesz baj! Ez az igazi boldog karácsony! Gratulálok! És ne stresszelj, csak örülj a babónak!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a gyors valaszt es a biztatast, neked is Boldog Karacsonyt!!
Én is mind3 gyerekemnél azt éreztem ebben az idõszakban, hogy mindjárt megjön, teljesen ugyanazok voltak a tünetek. Kb. 1-2 hét alatt elmúlt. Én utána 2-3 hétig semmit sem éreztem, majd jöttek a rosszullétek. (ezt csak azért írtam, mert elsõnél nekem az a 2-3 hét semmi volt a legrosszabb, szinte el sem hittem, hogy babás vagyok, mert nem éreztem az égadta világon semmit) Boldog karácsonyt!
Még egy jó hétig a pozi ovuteszt után én is állandóan azt hittem meg fog jönni. de aztán elmúlik ez a görcs meglátod.

Szerintetek az baj h nem olyan a mellbimbom amit meg lehet fogni? Tehát olyan laposabb

Legjobb válasz: És ha baj? Akkor sem tudsz vele mit kezdeni. Úgy jó, ahogy van.

És ha baj? Akkor sem tudsz vele mit kezdeni. Úgy jó, ahogy van.
Mellesleg azt sem mondtad el, hogy melyik nemhez tartozol.
hány éves vagy? nekem fiatalabb koromba (kb 18ig) egyáltalán sosem 'állt ki', most (22) is csak akkor, ha fázom vagy felizgulok
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugodtam :) ) amúgy lány :) és 18 :)
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?q=mellbimb%C3%B3&um=1&hl=hu&sa=N.. -hasonlo
Nincs ezzel semmi gond, ne aggódj emiatt. :)

Lehet bajom? Tisztítottam a kisállatunk terráriumát, ecet, majd domestos. Egyszer csak olyan "gáz" keletkezett. Azt hittem megfulladok. Kinyitottam az ablakot, ajtót, de még érzem. Nem lesz bajunk éjszakára?

Lehet, hogy hülye kérdés, de ilyen hülyeséget még nem csináltam.

Legjobb válasz: A sav a klórral együtt nem használható. Ha eddig nem lett baj nem hiszem, hogy lenne. Hívd fel az ügyeletet és kér- dezz rá.

A sav a klórral együtt nem használható. Ha eddig nem lett baj nem hiszem, hogy lenne. Hívd fel az ügyeletet és kér- dezz rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is tudom. Ezért is érzem magam idiótának... :((( A gyerekem nem érzi, de én igen, beképzelem? Nyitott ablak lesz mindenhol kivéve ahol alszunk.
Nem lesz bajotok tõle.A gyereked nem volt a közelben, te meg olyan nagy adagot nem lélegezhettél be.Nem képzeled, hogy te érzed még a szagát, mert még az orrodban meg az orrmeléküregekben benne lehet a szaga, még az ízét is érezheted de hamar el fog múlni.Mennyj friss levegõre, hogy át tudd magad sellõztetni.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Most reggelre már nem is lehet szinte érezni. Tegnap ittam tejet és átöblítettem az orrom tengervizes orrspray-vel.
Vágj át egyett és nézd meg, illtve kostold meg. Bajod nem lesz töle igy se, de ha nem izlik, akkor süsd át még egyszer.

Nekem olyan bajom lenne hogy pár billentyűm nem mindig müködik ha gépelni szretnék ( 2, Q, W, S, Y, X) - pont ezek. Mi lehet a baj? Nem öntöttük le semmvel nem ettünk fölötte és a gépem is csak pár hónapos.

Legjobb válasz: Próbáld beállítani a billentyûzet érzékenységét (ha a tiednél lehet). Esetleg még annyi, hogy ha régi a billentyûzeted, kezd elhasználódni, és a gombok érintkezésével gond van. Nálam például ez volt a baj (pedig csak két éves volt a billentyûzetem).

Próbáld beállítani a billentyûzet érzékenységét (ha a tiednél lehet). Esetleg még annyi, hogy ha régi a billentyûzeted, kezd elhasználódni, és a gombok érintkezésével gond van. Nálam például ez volt a baj (pedig csak két éves volt a billentyûzetem).

Baj ha reggel nem olyan aktívan mocorog a babám?

35 hetes + 4napos kismama vagyok és reggel nem mindig aktív a babám,de mikor eljön az este akkor meg alig tudok elaludni t?le úgy mocorog.Vannak napok mikor hajnali 3 kor tudok elaludni.

Legjobb válasz: Miért lenne baj? Nem baj...

Miért lenne baj? Nem baj...
A kérdező hozzászólása: Valaki azt mondta hogy ha nem mocorog sokat vagy nem aktívan mocorog akkor gond lehet.De azért köszi a választ
szia mi 31hetesek vagyunk és vele kelek vele alszomel !!szerintem az lenne a gáz ha ne lenne aktiv!!sok boldogságot!!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a választ.Tegnap voltam az utolsó ultrahangon és a doki mondta, hogy nagyon szép és egészséges kisfiú. Boldog babavárást.

Fiuk! Miért baj az ha egy lány nem olyan beszédes mint a fiu?

Mert zavarja a fiut h nem beszélek annyit mindig csak õ beszél magárol de még õ sem kérdezett tõlem semmi olyat h tudnék magamrol beszélni és én nem az a lány vagyok aki csak ugy mondaná h mi van velem...mert alapbol sem izgi az életem.mindig ugyan azt csinálom szval semmi mesélbi valom nincs de akkor mirol tudnék.beszélni???

Legjobb válasz: Nem baj.

Nem baj.
ez nem baj egyáltalán
Ha már ez felmerül akkor nem illetek össze.
Egy lány aki nem szeret csacsogni. Ez már önmagában fõnyeremény.
Nekem nem lenne baj en fiuban vagyok pont ilyen
Fiú! Hosszú ÚÚÚÚÚÚ!!!
A kérdező hozzászólása: Oké! Fiúúú

Marha húsleves baj ha nem olyan szép világos a leve mint a tyúk húslevesé?

Legjobb válasz: Nem baj, a marhahús nem fehérhús, erõsebb a színe.

Nem baj, a marhahús nem fehérhús, erõsebb a színe.
A marhahúsleves eleve sötétebb/teltebb színû, mivel "vöröshúsból" készül!
nekem csirkehússal is erõs a színe :O
Annak olyannak kell lenni!
Teljesen normális jelenség, a marhahús leves barnás sárga árnyalatú, nem aranysárga.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!