Találatok a következő kifejezésre: Nem nyomom a babát szex közben (1 db)

Nem nyomom nagyon a babát szex közben?

23 hetes vagyok, és a párom ahogy n?l a pocakom, úgy veszem észre, hogy egyre jobban kíván. El?tte naponta egyszer szeretkeztünk, de most 2-3-szor is akár. Néha a páromat elkapja a hév, és szorosan magához ölel közben, ezzel nem okozok bajt a babának?

Legjobb válasz: Ha neked nem kellemetlen akkor nem hiszem, hogy bármi bajotok lenne. Õt még védi a magzatvíz is. Kellemes babavárást és együttléteket!

Ha neked nem kellemetlen akkor nem hiszem, hogy bármi bajotok lenne. Õt még védi a magzatvíz is. Kellemes babavárást és együttléteket!
Amíg neked nem kellemetlen, nem érzel semmit a pocidon, addig szerintem nincs baj. Nekem pl. pár napja van az hogy közbe elkezd szúrni a bal oldalamon és akkor abbahagyjuk. Gondolom a Pocaklakó jelzi, hogy neki ez így nem tetszik!:) Szóval emiatt ne aggódj, jelez majd õ ha vmi nem tetszik neki!;) 24 hetes kismami
szerrintem is igy van... ha neked nem kelemetlen, és nem fáj akkor nyugi.. én nekem a 8-dik honapig jo volt a sex...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, nem jelzi a babám, hogy zavarná, akkor nem aggodalmaskodom rajta. Mindenkinek további szép babavárást, és örömteli összebújásokat!
Húú, most nagyon irigy vagyok! Az én párom az a tipikus túlaggódó apuka lesz és idejét nem tudom, mikor mert hozzám nyúlni. Szex? Mi az?? :-))
Ohho...kis mázlista...nemhogy szenved az a baba, hanem boldog mert az anyuci napi 3szor küld neki fantasztikus "boldogság" hormonokat /orgazmus/.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit jelent az alábbi orvosi szöveg?

Kp. tág hüvely, zárt méhszáj folytatásában tojásnyi gravid uterus. Jobb oldalon tömegesebb nyomásérzékeny adnexum szabad környezetben. Tkp portio hátsó ajkán kis erozio.

13

Szerintetek a Laura és a Konrád nevek, hogy hangzanak?

9

Szulés elott pár héttel volt valakinek valami elojele?

5

Miért gond, ha 30 hetesen még farfekvéses a baba?

30 hetes vagyok, hétfőn megyek ultrahangra. A dokim azt mondta, ha ott kiderül, hogy még faros, akkor az ultrahang után menjek vissza hozzá minèl hamarabb és tárgyalunk a lehetőségekről. Első baba, fogalmam sincs, hogy mit akart ezzel a doki, de nem tudtam megkérdezni, mert már benn volt nála egy másik kismama.

7

Másnak is irták fel köhögésre az Infusum ipecacuanhae gyógyszertári köptetőt terhesség alatt?

A háziorvosom irta fel váladékos köhögésre de mindenhol azt olvasom hogy kismamáknak nem szabad szedni.

3

34+1 hetes terhes vagyok és ha este fekszek vagy délután nagyon fáj alul valami. Nem tudom megmondani pontosan, hogy hol de nagyon fáj. Mitol lehet ez?

3

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!