Találatok a következő kifejezésre: Nem nyomom a (714 db)

Mikori az autó? Milyen motor van benne?
A kérdező hozzászólása: 1998 as 1.2- es benzines
ha a gyertyák jók, akkor valamelyik csatlakozó szarakodik.
A kérdező hozzászólása: Köszi nem értek az autókhoz de ez még nekem is érdekes volt.
Nem ártana egy diagnosztika. Honnan írsz, hátha tudunk ajánlani egy jó szerelõt. Valamelyik szenzor lesz a hibás szerintem.
A kérdező hozzászólása: Komló
Kérdezz rá itt a hibára és a szerelõre is: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9012040
A kérdező hozzászólása: Köszi

Nem nyomja a fejbőrötöket az a csatt, amivel összefogjuk a hajat?

Én akár kicsit veszek, akár nagyot, mindenhogyan nyom, ezért maradok a hajguminál.

Legjobb válasz: én szeretem õket..és nem nyomja a fejemet,max húzza a hajam.

én szeretem õket..és nem nyomja a fejemet, max húzza a hajam.

Tragus piercinggel rendelkező emberek! Nem nyomja a piercingetek a fülhallgatót?

Az ilyen in-ear típusú fülhallgatókra gondolok:

Legjobb válasz: nem nyom, nem is érzem. annyit teszek mielõtt beleteszem a fülest a fülembe, hogy kinyomom a piercinget addig, amíg a talpa el nem éri a fülemet. utána belerakom a fülest a fülembe.

nem nyom, nem is érzem. annyit teszek mielõtt beleteszem a fülest a fülembe, hogy kinyomom a piercinget addig, amíg a talpa el nem éri a fülemet. utána belerakom a fülest a fülembe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válasz! :)
Nekem ez a fajta vált be, amit linkeltél. A másik fajta, ami teljesen mûanyag, az nyomja a fülemet és ki is esik belõle. Nekem mindkét oldalon van tragus piercingem. Az egyiknél két hétig, a másiknál csak két napig nem tudtam a fülhallgatót betenni, eddig voltak ugyanis megdagadva.


Ti ha kengyel nélkül lovagoltok, és keresztezitek a kengyeleket a ló marja fölött, nem nyomja a combotokat?

Sosem lovagoltam sokat kengyel nélkül, most viszont térdsérülés miatt kéne, úgy hogy amíg nem fáj addig kengyellel, utána kengyel nélkül. De ha hagyom lógni a kengyelt, ütögeti az oldalát, ha viszont keresztezem, nyomja a combom. Ti hogy csináljátok?

Legjobb válasz: Én nem szoktam

Én nem szoktam
A kérdező hozzászólása: Lovagoltam hosszan én is úgy, huculokkal, hagyományõrzõ nyeregben, egész nap terepen, éjjel a lovak mellett aludni a szabadban, málhás lovak, csikók jöttek velünk, szép dolog az is, imádtam, de akkor se lovagoltam szõrén, maximum ha úszattunk. Télen a szûhavon vágtázni, õsszel az avarban, tavasszal a virágok közt lovagolni, csodálatos dolog, de erre a fõvárosban nincs lehetõség, úgyhogy úgy próbálom megõrizni a hobbimat ahogy tudom, szerencsés vagy, ha te velük élhetsz, de sokan, sokféleképpen lovagolnak, én azt tartom, hogy szõrén soha.
Te városban lovardában tanultál lovagolni.. Én mikor ülni tudtam akkor már a pusztán csikósokkal.. egész más hozzá állás a két helyen.. és össze hasonlíthatatlan.. én úgy nem tudnék élni (igen nekem az élet a ló..) te pedig ezt tartod "nem megfelelõ hozzá állásnak..". ;)
A kérdező hozzászólása: A nem akarja és a nem szereti messze nem ugyanaz. Nem szereti, mert a régi gazdája nem értett a lovagláshoz, csak szõrén pattogott rajta. Elõször mikor felültem szõrén, rögtön le is rakott, addig ugrált. Aztán addig nem hagytam, felszálltam leszálltam, hozzászoktattam, hogy lovagolható szõrén, de nem fogom, mert õ se szereti, és én se. Vele heti egyszer járok terepre, mert fõleg pályán dolgozunk, de egész nap 10ha legelõn van, este egy másik, 6ha-s legelõre mennek át társakkal. Egy másik lovat is lovagolok, akit egy éve még vágóba szántak, mert agresszív az emberrel, támad, nem tûr meg senkit a hátán, mostanra már gyerekeket tudok rajta futószárazni, terepre járok vele, az ugrást kezdjük. Õt sokszor lovagolom szõrén, kötõfékkel, de csak lépésben, vagy kevés ügetéssel. Arra való a nyereg, hogy a lónak és a lovasnak is jobb legyen, nem véletlenül találták ki. Komoly kételyeim vannak, hogy kettõnk közül én vagyok-e az, aki nagyon rosszul áll a lovagláshoz.
Te pedig elítéled a szõrözést mert még nem volt részed benne.. kérdés..: terepre milyen idõközönként jársz..? Amúgy engem elképeszt amit leírsz.. az egy dolog hogy versenyszerûen lovagolsz..de viszont ha kikerülnél egy olyan lóval aminek a lovaglásához komoly ülésbiztonság és izom kéne akkor durván megszelelne..és ezt nem rossz indulatból vagy kiokításként mondom..és olyan nincs hogy a ló nem akarja..a ló azt akarja amit én..mert én vagyok felette a rangsorban..azt csinálja amit kérek tõle..és nem forditva.. megjegyzem soha nem verem a lovam (egy két atyai pofon kivételével néha..de az kell..)
A kérdező hozzászólása: Én "városi" lovasiskolában tanultam, világéletemben nyeregben lovagoltam. Szõrén nem tudok, és nem is akarok megtanulni, mert nem tesz jót a lónak, ha kezdõ szõrénlovaglósként a hátán pattogok. Próbáltam párszor, csak a legelõn felülni szõrén, õ se szereti. Nekem tényleg gond ha szõrös lesz a nadrágom, mert fekete lovaglónadrágom van, fehér szõrrel lesz tele, aztán abban sétálok haza. Versenyszerûen díjlovagolok, egy éve a díjugrató versenyek felé is kacsintgatok, nem mondanám magam kontárnak. Minden héten, minden idõben kint vagyok, magam etetem, magam trágyázom a lovam, nem gondolom magam cicalovasnak, nincs fedelesünk, nincs belovaglónk, esõben, hóban is én foglalkozom a lóval, ha felülni nem tudok, akkor is minden nap... Nem kell leszólni amíg nem ismertek, csak pár mondatot olvastatok...
Ha folyamatosan úgy van lovagolva persze hogy nem jó..de miaz már hogy valaki nem tud szõrén lovagolni.. ha úgy nem tud akkor sehogy..!
Én se szoktam szõrén lovagolni, a ló hátának nem jó, ha csak két pont terhel, súlyos gerincproblémákat is eredményezhet... Ettõl még néha fel lehet ülni szõrén, én mondjuk többet kengyel nélkülizek annál, semmint, hogy olyankor mindig szõrén üljek fel. Az mondjuk tényleg "komoly" gond, hogy szõrös lesz a nadrág... :)
Felénk aki szõrén nem tud lovagolni az nem is mondja magára hogy akár nyereggel tud.. szõrõs lesz a nadrágod..? most ez komolyan leirtad..azért ez durva hogy ez probléma..:')) Háát gratulálok.. még egy cicacsaj lovas..
én leszedem a kengyelt, hogy ne zavarjon
picit lejjebb kell húzni a csattot, és úgy feldobni, keresztezni, és jól megigazgatni, így kevésbé nyomja majd a combod. Én legalábbis így szoktam
A kérdező hozzászólása: Szõrén nem tudok lovagolni, a lónak se annyira jó, meg olyan kerek a háta, hogy nehéz megtalálni, hol a közepe, és még pattog is, meg szõrös lesz a nadrágom, úgyhogy maradok a nyeregnél. Lehet, hogy tényleg az lesz, hogy leszedem egészben, csak például ha ugrunk, akkor arra a 7-8 ugrásra visszateszem a lábam a kengyelbe, mert az nem megy kengyel nélkül... :)
Mondjuk én, ha egy hétig minden nap ülésjavítás címén kengyel nélkülizek, és lecsatolom a kengyelt, akkor nem véletlenül nem szõrén ülök fel inkább - a ló hátán a súlyt a vázzal rendelkezõ nyereg még mindig jobban eloszlatja, mint az én két ülõcsontocskám. ;)
Akkor mért nem szõrén lovagolsz?:) Az úgy egyszerûbb lenne..:D
Én is inkább leszedem a kengyelt, bár igazából ritkán lovagolok nyereggel kengyel nélkül. Akkor már inkább szõrén.
Én meg egész egyszerûen lecsatolom a kengyeleket, tuti nem ütöget sehol...
Az kápa elõtt keresztezd, ott a térded közelében sincs. :)
Én rövidebbre szoktam állítani, és úgy az oldalát sem ütögeti és a combomat sem nyomja. :)
De igen, nyomja, épp ezért vagy leszedem, vagy alapból nyereg nélkül ülök fel.
Nézesd meg a map szenzort. Nekem kicserélték és jobb lett. Bár az elõzõ hozzászólóknak is igazuk lehet.
Mert 346e km van benne. Nem múlik el nyomtalanul, nekem kb. fél literrel emelkedett az átlagfogyasztás azóta hogy 100000 volt benne. Most 220000 fölött járok. (Focus 2005) Gondolom szépen lassan emelkedett, nem egyik napról a másikra ugrott így meg, mert akkor valami hibára kellene gyanakodni.
Szerintem a plusz 200000 kilóméter okozta kopásnak biztos köze van hozzá.
Elsõsorban a km miatt van! Viszont egy nagyon régi vagy rossz minõségû motorolaj is okozhatja!!
Valószínûleg gyûrûztetni kellene a hengert.
Meg van szorulva a motor.
A kérdező hozzászólása: akkor nem a motortérben kell keresni :) jó...én ott kezdtem volna :) köszönöm
A mûszerfal alatt van középen és ha jól emlékszem alulról le lehet venni. Azt hiszem rugós acél fülekkel van felrögzítve.
"Nincs benne csapágy, bronzperselyes motor. Olajozni lehet..." Arra gondoltam én is! Az is csapágy, csak sikló :) Olajozni valóban jobb lehet, bár én inkább lágy zsírt szoktam használni és még nem volt problémám vele.
A kérdező hozzászólása: nagyjából hol találom?
"Cseréld ki, vagy szedd szét és zsírozd meg a csapágyait ha még nem égett le." Nincs benne csapágy, bronzperselyes motor. Olajozni lehet...
Nem zsírozni! Olajozni!
Cseréld ki, vagy szedd szét és zsírozd meg a csapágyait ha még nem égett le.
A kérdező hozzászólása: és mit csináljak vele???

Ikerterhesen ha oldalt fekszem akkor az egyik baba nem nyomja a másikat?

Tudom buta kérdés de régóta foglalkoztat a kérdés.:)

Legjobb válasz: Nem, mert a súlyus is pici, a magzatvízben meg még könnyebbek a víz felhajtóereje miatt, és egyébként is úgy helyezkednek, hogy nekik jó legyen. :)

Nem, mert a súlyus is pici, a magzatvízben meg még könnyebbek a víz felhajtóereje miatt, és egyébként is úgy helyezkednek, hogy nekik jó legyen. :)
Nekem olyankr mindig máshogy helyezkedtek, mint amúgy. Megtalálják a helyüket!

A huawei u8500 tényleg élvezhetetlenül játssza le a zenét, még jó fülhallgatóval is meg nem nyomja a basszust stb? Vagy ez csak egy kis túlzás mert nincs benne hangszínszabályozó?

Legjobb válasz: ugyanúgy szól, mint a többi telefonon. nem gyengébb a hangminõsége. tapasztalat. hangszínszabályzót meg lehet rá tölteni, mivel android rendszerû.

ugyanúgy szól, mint a többi telefonon. nem gyengébb a hangminõsége. tapasztalat. hangszínszabályzót meg lehet rá tölteni, mivel android rendszerû.
nekem tök jól szól

Milyen tapasztalataitok vannak a snauza pelenkára csiptethető légzésfigylőről? Nem nyomja a babát?

Legjobb válasz: Én csak azért nem vennék ilyet, mert ahogy nagyobb lesz a baba, a mocorgásával le fogja magáról szedni - mások által elmondva ez a tapasztalat. Akkor meg kénytelen az ember venni rendes érzékelõ lapos légzésfigyelõt. Így viszont szerintem praktikusabb alapból olyat venni.

Én csak azért nem vennék ilyet, mert ahogy nagyobb lesz a baba, a mocorgásával le fogja magáról szedni - mások által elmondva ez a tapasztalat. Akkor meg kénytelen az ember venni rendes érzékelõ lapos légzésfigyelõt. Így viszont szerintem praktikusabb alapból olyat venni.
Szia! Még csak három hetes a fiam, tehát az elõzõ választ nem tudom sem megerõsíteni, sem cáfolni :) ) Mi azért vettük meg, mert sokat utazunk és ehhez az a pici kütyü a legpraktikusabb. A nagyfiamnál képes voltam a B.Controlos figyelõt cipelni a bõröndben :) Eddig jól bevált, hason alszik a pici 3-4 órákat és úgy tûnik nem nyomja. (Nem a hasa közepére teszem, kicsit kihúzom inkább oldalra) Másik nagy elõnye, hogy éjjeli szoptatásoknál nem kell ki-be kapcsolgatni. Nagyobbik fiamnál sokszor elfelejtettem kikapcsolni a légzésfigyelõt és ébredt mindenki :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!