Találatok a következő kifejezésre: Nem nevet az orvos (16 db)

Szerintetek a "hőn szeretett" kormányunknak nem az orvosok fizetésével kellene foglalkozni olyan fontos témák helyett mint az ország új neve? A BKV és a MÁV tömött felesleges pénzből juttatnának egy keveset az orvosoknak is, akkor nem itt tartanánk!

Legjobb válasz: Ország átnevezés,buszmegállók átnevezése,utcák,terek stb Igen,ENNYIRE hülyének néznek minket,hogy biztos ezek melett senki nem veszi észre,hogy egyre többet elvesznek tõlünk,a szarásért is fizetni kell lassan,õk egyre gazdagabbak az orvosok (meg mindenki más is) lassan éhendöglik,de IGEN EZAZ végre új nevet kapott az ország rohadjanak meg ezek a mocskok..

Ország átnevezés, buszmegállók átnevezése, utcák, terek stb Igen, ENNYIRE hülyének néznek minket, hogy biztos ezek melett senki nem veszi észre, hogy egyre többet elvesznek tõlünk, a szarásért is fizetni kell lassan, õk egyre gazdagabbak az orvosok (meg mindenki más is) lassan éhendöglik, de IGEN EZAZ végre új nevet kapott az ország rohadjanak meg ezek a mocskok..
Hol van a pénz? hát a drága politikusaink zsebében
Attól még nem lesz több pénz, hogy száz helyett hatszáthetvenöt órát gondolkodnak az orvosok fizetésén. Mondjuk ha csõdbe visszük a BKV-t meg a MÁV-ot, meg akkor már a Volán-társaságokat is, és akkor legalább kevesebben fognak orvoshoz járni, még kevesebb orvos kell, több jut fejenként nekik. Ez is egy szempont...
Sajnos olyanokkal foglalkoznak amivel nem kéne...sorra csinálja Viktor a hülyeségeit, mi meg isszuk a levét, ennyire szar dolgokat még senki sem hozott, csak folytatni kellett volna, amit Bajnaiék elkezdtek, nemhiába írták, h lassan, de jó utat indítottak el, de ezeknek csak a hatalom a fontos...ezért esett vissza a forgalmunk ennyire, nekünk kiskereskedõknek és ezért csuknak be sorra szerencsétlen kisvállalkozók! Szégyen, h idáig jutottunk.
Ezt az MSZP-SZDSZ kormányzás tette tönkre. Kilopták az ország vagyonát, mint 1990-ben. Még mindig a komcsi vezetõk uralkodnak rajtunk!
Aztán miért volna felesleges a BKV és MÁV juttatása? Hogyan járna munkába sok ember? És a zsaroló orvosoknak is lehetne annyi eszük hogy mások se keresik agyon magukat ebben az országban azoknak is kellene béremelés de mibõl? Hol van az a pénz követelni zsarolni lehet!
"A Fideszt azért alkalmazta a nagytõke, hogy a nép kárára gazdagítsa jobban még a nagytõkéseket." Mivel Magyarországon magyar nagytõkés nem nagyon van, a külföldi meg nem a magyar fizetésbõl él, ezért azt kell mondjam, hogy ezt buktad.
A kérdező hozzászólása: 1990-ben véletlenül nem az MDF volt kormányon?
A kérdező hozzászólása: 15:34 Nagyon egyetértek veled, mi is kiskereskedõk vagyunk a csõd szélén. 12000 fõs kisvárosban élünk sorra nyilt a CBA, Lidl, Tesco. Hab a tortán most akarják kezdeni az Aldi építkezését is. Fideszes polgármjesterünk van mindenkit ideenged, Tescos Zoli bácsi a gúnyneve. Az Orbán Viki egyik legnagyobb s.ggnyalója!
" HÕN SZERETETT KORMÁNYUNKAT" HAGYJÁTOK NYUGODTAN , HOGY TEGYE A DOLGÁT. ÉN IS KISIPAROS VAGYOK, AZ BIZTOS, HOGY KEVESEBB A JÖVEDELMEM, DE ESZEMBE SEM JUT, HOGY EZÉRT AZ ORBÁN KORMÁNY A FELELÕS EZZEL A MÁSFÉL ÉVES HATALOMMAL. AZ IGAZI FELELÕS AZ MSZP/SZDSZ GARNITÚRA AKI 8 ÉV ALATT IDE ZÜLLESZTETTE AZ ORSZÁGOT. NEM BESZÉLVE AZ ELMÚLT 60 ÉVI SZOVJET KISZOLGÁLÁSRÓL! MIÉRT VAN AZ, HOGY NEM AKARJÁTOK TISZTESSÉGESEN KERESNI AZ OKOKAT. LEHET HOGY NEM TUDTOK? EZÉRT NEM IS TUDJÁTOK ÁTVÉSZELNI A MOSTANI HELYZETET! A KOMMUNIZMUS KELLENE NEKTEK, AKKOR AZ A SZÓ, HOGY ÜZLET, ISMERETLEN LENNE RÉSZETEKRE. NE SIRÁNKOZZON AKI ÜZLETEL, HANEM TALÁLJA KI, HOGY MIVEL SZINESÍTSE ÜZLETPOLITIKÁJÁT. AZ EGÉSZ ROHADT MULTI VILÁG PEDIG NEM A FIDESZ HANEM AZ SZDSZ KAPCSOLATRENDSZERÉNEK SZÜLEMÉNYE.

Másnemű lett a babánk mint amilyent az orvos monodtt. Nem voltunk rendesen névvel készülve, most meg nem vagyok kibékülve azzal a névvel amit végül adtunk neki. Hogy tegyem ezen túl magam?

Legjobb válasz: Megkérdezhetem milyen név lett? Tehát ha jól értem, megszületett és nem az akire számítottatok? Hátha megszokod, ha pedig ennyire zavar, meg lehet változtatni, uncsimék így voltak, bár õk tudták hogy lány, és megbeszélték, hogy Vivien, de a felesége valamiért Evelint mondott, és csak akkor vették észre, mikor már a kisszalag a kezén volt, és szóltak hogy ez így nem lesz jó, és megváltoztatták!

Megkérdezhetem milyen név lett? Tehát ha jól értem, megszületett és nem az akire számítottatok? Hátha megszokod, ha pedig ennyire zavar, meg lehet változtatni, uncsimék így voltak, bár õk tudták hogy lány, és megbeszélték, hogy Vivien, de a felesége valamiért Evelint mondott, és csak akkor vették észre, mikor már a kisszalag a kezén volt, és szóltak hogy ez így nem lesz jó, és megváltoztatták!
Változtasd meg a keresztnevét. Ezt nyugodtan megteheted, vagy adjatok neki egy 2. keresztnevet, és akkor azt használjátok. De mi a neve, ami nem tetszik?
Az ismerõsömnek még szülés elõtti nap is azt mondták, hogy kislány, mikor megszületett és adoki gratulált, megkérdezte, hogy hívják a babát, mire a lány: Melinda, erre a doki: Nade anyuka egy kisfiúnak nem lehet lány nevet adni. Király lehetett. Fiú névvel nem is készültek, így a doki fiának a nevét kapta. Õ megszokta. Ha téged nagyon zavar, tényleg változtasd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sajnos a változtatás nem olyan egyszerû, már féléves a kislányunk. Gondoltam megszokom, de mégsem. A név: Klaudia
Nekem tetszik :-), de hát ez gondolom nem sokat számít! Ha annyira nem tetszik, akkor találjatok ki másik nevet és otthon szólítsátok úgy vagy ebbõl a névbõl találjatok ki valami jó becenevet. Aztán ki tudja, nagy korában lehet, hogy imádni fogja a nevét!
Ha ez vígasztal én 8 hónapig fiúnak készültem, aztán anyumat befektették szülés elõtt egy hónappal akkor is össze vissza, hol fiú hol lány, úgyhog ykészültek mindennel(fura am mert most már nem vok szégyenlõsXD). Szóval, végülis az Adrienn névben egyeztek meg, vagyis anya azt mondta, h ez lesz és kész...amúgy sztem csalódás azért egy szülõnek, hogy mást mondanak és mégsem az.Én azt tanácsolom csináld azt amit apám és te ne klaudiának hívd, hanem ahogy te szeretnéd.Engem pölö apám Szilvinek hív, mamám tesója Diának, mindenki más pedig Andreának(úgy értem az öregek). A másik megoldás, hogy a nevét meg tudod változtatni csak fizetni kell érte, de ezt meg csak úgy ha másodiknak adod, mmint dhato elsõnek is csak bár még nem nagy annyira a babád, szóval nem okoz neki lelki traumát, hogy msá lesz, csak hát lehet az ismiknek furcsa lesz, de ne törõdj velük:D

Kérhetek más nevére készpénzfizetési számlát a gyógyszertárban abban az esetben, ha az orvosi vényen az én nevem szerepel? Nem fognak megbüntetni?

Legjobb válasz: Szerintem minden további nélkül. Hisz bárhol kérhetsz számlát és arra a névra írják amire kéred. Azt meg végképp nem hiszem, hogy büntetnék.

Szerintem minden további nélkül. Hisz bárhol kérhetsz számlát és arra a névra írják amire kéred. Azt meg végképp nem hiszem, hogy büntetnék.

Éveken át hordtam magánrendelésre gyerekemet betegsége miatt. Most másik orvoshoz viszem több okból kifolyólag. Nem veszi rossz néven az új orvos ha "átmegyünk" hozzá?

Azt mondták ne mondjam, kinek a betege. De azt nem lehet hogy nem mondom, mert ő adta a gyógyszereket éveken át. Most akkor tényleg készüljek, hogy nem fog jól fogadni minket? ez eddig eszembe se jutott. Egyébként ez is magánrendelés lesz.

Legjobb válasz: Mar bocs, de miert lenne merges azert, mert otthagyod a masik dokit es hozza mesz? gondolom minden betege valaki mastol jon, csak az ujszolottek nem. Termeszetesen nyugodtan mondd meg kihez jartatok elotte

Mar bocs, de miert lenne merges azert, mert otthagyod a masik dokit es hozza mesz? gondolom minden betege valaki mastol jon, csak az ujszolottek nem. Termeszetesen nyugodtan mondd meg kihez jartatok elotte
Szerintem nem veszi rossz néven, miért is tenné? Te döntésed volt, hogy korábban kihez viszed a gyereket, ebbe aztán senkinek nincsen beleszólása, sõt köze sem. Ahogy a régi dokinak sincs ahhoz köze, hogy miért viszed el másikhoz, az újnak sincs hozzá semmi köze, hogy miért viszed hozzá. Ne is törõdj vele, nem kell neked egy orvosnak se megfelelned. Ha ezért nem fogad jól, akkor ne is menjetek hozzá:)
Nem hiszem, hogy rossz néven venné, ha ezentúl neki fizetsz, mert benne jobban reménykedsz.
Nem értem a kérdésed. Fordítva érteném. Az új orvosnak nincs mit rossz néven vennie. Sõt, örül, hogy újabb páciense van, és hogy bízol benne. A régi sértõdõsködhet, de már úgysincs rátok hatással. Viszont ahogy az új dokival beszélsz vigyázz, hogy ne nagyon hordd le a régit, mert akkor gondolhatja, hogy õ is így jár. A régi dokival való bajaidat óvatosan adagold, ha kérdezi.
ha magánrendelésre mész, ott meg se kérdezik miért.Csak a pénzt nézik s tök kedvesek. 4 gyerkõc anyukája

Nem nevet ki az orvos?

Márciusbab abbahagytam a fogamzásgátlót, mert babát szeretnénk a párommal. Az orvos akkor három hónap más védekezést javasolt, amit be is tartottunk. Azóta viszont nem akar összejönni a baba, ráadásul a ciklusaimmal sincs minden rendben, mert 32-40! naposak. Az ovulációs teszt eddig egyszer mutatott pozitívat, és a h?m sem megy fel minden hónapban. Szeritem most is egy ilyen peteérés mentes hónapom van. Már nagyon szeretnénk babát, de attól félek hogy az orvos elutasít ha ezekkel a panaszokkal megyek, hátha még túl korai felkeresnem, hisz lehet hogy még nem ment ki a fogamzásgátló hatása?? Nem tudom... félek, soha nem lehet kisbabánk.. el vagyok keseredve nagyon..

Legjobb válasz: Ne aggodj!! Nem nevet ki...elofordul, hogy egy nonek nincs peteerese de ez gyogyszerkezelessel megoldhato. Irany a doki! Neki ez a dolga, hogy segitsen neked es hidd el, hogy nem te vagy az egyeduli aki ezzel fordul egy nodokihoz.Kitartast es sok sikert!

Ne aggodj!! Nem nevet ki...elofordul, hogy egy nonek nincs peteerese de ez gyogyszerkezelessel megoldhato. Irany a doki! Neki ez a dolga, hogy segitsen neked es hidd el, hogy nem te vagy az egyeduli aki ezzel fordul egy nodokihoz.Kitartast es sok sikert!
Szia! Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Bátran fordulj orvoshoz és ne aggódj ha a kisbaba jönni akar, jönni is fog. Sok sikert!
A doki segiteni fog!Végsõ esetben kaphatsz peteérés serkentõt és biztos lesz babád!De lehet arra se lesz szükség!
Szia.Ne aggódj.Nekem is hosszab volt a cilusom az átlagnál.Ùgy mint neked.Èn is dokihoz mentem, azt mondta, hogy minden ok.Ne stresszeljek rajta, mert annál nehezebben fog jönni a baba.Kaptam hömérözési papírt, de már a másodikra nem volt szükség.Nekünk is egy év kellett, mire sikerült a baba. Ne sresszelj, nem mindenki olyan szerencsés, hogy az elsö pár hónapban sikerül teherbe esnie. A baba tudja, hogy mikor van a megfelelö idöpont. 27 hetes kismama.
Én augusztusban hagytam abba a bogyót, mert babát szeretnénk. Az elõzõ menstruációm 40 napra jött meg. Már 2 napja meg kellett volna jönnie (31. napon), de még mindig nem jött meg. Mi is babát szeretnék, de remélem, hogy egy idõ után visszaáll normálisan a peteérésem.
Nekem barátnöm volt ilyen helyzetben!és általa én ugy tudom, hogy két év sikertelen probálkozás után kezdenek valamit az orvosok! és persze a fogamzásgátlo is elég sokára ürül ki a szervezetböl!

Hogy mondják az orvosok (nőgyogyászok) a női nemiszervet? Asszem valami K betüvel kezdödik. Nem jut eszembe a neve. Lécci valaki irja már le:D

fontos lenne köszii(K)

Legjobb válasz: Azért a nõi nemiszerben elég sok cucc van. A szemmel látható, külsõ rész összefogaló neve vulva. A vulva része a csikló (clitoris), nagyajak (labia majora) és kisajak (labia minora), hüvelybemenet, húgycsõnyílás. Belül nagy vonalakban van a hüvely (vagina), méh (uterus), petefészkek (ovarium). Válogasd ki, mi kell! :)

Azért a nõi nemiszerben elég sok cucc van. A szemmel látható, külsõ rész összefogaló neve vulva. A vulva része a csikló (clitoris), nagyajak (labia majora) és kisajak (labia minora), hüvelybemenet, húgycsõnyílás. Belül nagy vonalakban van a hüvely (vagina), méh (uterus), petefészkek (ovarium). Válogasd ki, mi kell! :)
Pina
Kával Teeee. :DDD Amúgy nem tudom.
vulva k-val az csak rokonértelmû:)
vulva, vagina, klitorisz
A kérdező hozzászólása: jaja klitorisz asszem vagy nem tudom.xD de köszi a válaszokat.XD már nem emlékszem hg mondta bnöm.XD
clitoris- csikló vagina- hüvely
A kérdező hozzászólása: hoppááá=$ köszönöm szépen.:D(K)

Miért jó az orvosnak, ha gyógyszereket ír fel olyan emberek nevében, akiket jó ideje nem is látott?

Nyitottam az Okmányirodában ügyfélkaput. Megnéztem a betegéletutat, és állítólag pár napja kiállított nekem az orvosom különbözõ gyógyszereket, pedig hónapok óta nem is látott!És én elvileg ki is váltottam õket! Miért jó ez az orvosnak? Felhívjam a figyelmét, hogy tudok a csalásról? Mit kaphat õ ezért?

Legjobb válasz: Rosszul nézted, felejtsd el... Esetleg olyan emberen, gyereken segített, akinek nincs TB je...belegondoltál, kinek ártasz?

Rosszul nézted, felejtsd el... Esetleg olyan emberen, gyereken segített, akinek nincs TB je...belegondoltál, kinek ártasz?
Háát... Ez érzékeny dolog. Sok helyen az orvosok az után kapják a jutalékaikat, és a fizetéseiket, hogy mennyi gyógyszert írnak fel havonta.. Lehet, hogy nem volt ki a "kvóta" ezért csalt. Az is lehet, hogy valamit csak próbálnak eltussolni, vagy feketén valakinek gyógyszereket juttatnak el. Ha belemennél nem csak az orvosnak ártanál ezzel. Legtisztább lenne, ha felkeresnéd az orvost, és számonkérnéd ...
Ja, ja....akár a fodrászt, aki a nyakadon tartja a borotvát. És nincs ilyen kvóta, amit az elõzõ ír. Ez baromság.
A kérdező hozzászólása: A válasz: Más embernek írták fel a gyógyszereket, akinek nem volt TB-je!Ez teljesen normális dolog!
Rendesen hall? Hol van az a daganat?
Mennyi idõs a kutyus?
Rosszul van a kutya. barátaink dobermannját 1 hónapja altatták, gyorslefolyású rák. 3 hónappal ezelõtt az álla alatt bedagadt, azt gondolták nyálmirigy gyulladás, akpott antibiotikumot. a kontroll kimutatta a daganatok jelenlétét. a kutya nem evett, nem ivott, csak fogyott, hiába táplálták mesterségesen. utána döntöttek ugy, hogy elengedik. akkor már nem is akart felkelni.
Szenved szegény. Milyen daganat? Áttét nincsen. Deutérium mente vizet kap?
A kérdező hozzászólása: A KUTYA 4 ÉVES JÓL HALL ÉS VÉGBÉLNÉL VAN DAGANATA.
A kérdező hozzászólása: ÉS KAP EGY INEKCIOT AMI VALAMI ANTIBIOTIKUM FÉLESÉG!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!