Találatok a következő kifejezésre: Nem nagyon hogy nőne a hasam (3 db)

Nem nagyon érzem, hogy nőne a hasam. Most vagyok 15 hetes, de nem érzem, hogy nagyobb lenne a haskóm, mint 12 hetesen? Vagy csak megszoktam? Ez normális dolog?

Legjobb válasz: ezzel én is így vagyok, 17 hetes vagyok és az utóbbi 1 hónapban olyan mintha nem nõtt volna a hasam

ezzel én is így vagyok, 17 hetes vagyok és az utóbbi 1 hónapban olyan mintha nem nõtt volna a hasam
Türelem, ilyenkor még a medencében növekszik a méh és csak késõbb emelkedik ki belõle, akkor látványosabb a növekedés. Az elején hirtelen megindult változások szembetûnõek voltak, de az egyéni, mikor látszik a pocak igazán.
Szia. Ne aggódj minden ok.A babád folyamatosan nöl.Majd ke´söbb fogod észre venni, hogy már nem látod a lábujjaidat. Boldog babavára´st.32hetes kismama.
Szia, Nyugi! Én is mindíg azt néztem, hogy másnak mekkora hasa van, az enyém meg sehol sincs hozzájuk. Persze azt nem tudtam, hogy mennyi idõs terhesek. :) ) 16. hetesen mentem AFP-re, és akkor jegyezte meg a nõvérke, hogy milyen helyes kis pocim van. Nagyon vártam, hogy nekem is látszon már végre, hogy babát várok. Na ne félj, lett is akkora hasam mint egy boroshordó. :) Elég lesz azt cipeli az uccsó 3 hónapban! Türelem, meg fog nõni. Gratula a babához. Egy 14 hetes kicsilány anyukája.
Szia! Nekem is ez a "problémám", szerintem semmi nem nõtt a hasam (19 hetes vagyok), de 2 héte a védõnõ lemérte a haskörfogatot (azt hiszem így hívják) akkor 90 cm, volt most két hétre rá már 96 cm lett, nagyon megörültem neki. Szerintem érdemes méregetni, mert így legalább megnyugszol mert tudod, hogy tényleg növekszik a hasad, ha nem is látványosan. Jó babavárást!
Szia. 18 hetes vagyok és ma jegyezték meg a munkahelyemen, hogy már látszik a hasam.
Szia!Én is mindig azt hiszem, hogy nem nõ de ez nem így van.Te minden nap látod nem érzékeled annyira.Biztosan nõ.18 hetes kismama

30 hetes vagyok. Tudom, rengetegen kérdeztek már hasonlót, de engem nagyon zavar, hogy nem olyan nagy a hasam. Lehetséges hogy majd most kezd el nőni?

26 hetesen akkora volt a babó, amekkorának lennie kell. Vékony vagyok, mégse olyan a hasam mint amilyennek elképzeltem. Ez természetes??

Legjobb válasz: Ha a babával minden rendben, akkor ne aggódj egy percig sem! A has mérete sok mindentõl függ, pl. a testalkatodtól, a méhedtõl (ha pl hátrahajló, akkor kisebbnek látszódik a pocak), a súlyodtól stb. A lényeg, hogy a pocaklakó megfelelõ méretekkel rendelkezzen.

Ha a babával minden rendben, akkor ne aggódj egy percig sem! A has mérete sok mindentõl függ, pl. a testalkatodtól, a méhedtõl (ha pl hátrahajló, akkor kisebbnek látszódik a pocak), a súlyodtól stb. A lényeg, hogy a pocaklakó megfelelõ méretekkel rendelkezzen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ...nincsen hátrahajló méhem, úgy látszik ilyen alkat vagyok! kedden megyek a 31. heti ultrhangra, remélem minden oké lesz! Köszönöm!!
Szia! Én ma kezdtem a 31. hetet. Nekem is kicsi a hasam mások szerint. A babó 1505 g volt a múlt héten a 4d-n mondták. Szerintem ez bõven jó. Nekem 63cm volt a derekam mikor teherbe estem most 90cm. Nem hiszik el sokan hogy már a hetedik hónap végén járok. Szóval ne aggódj a baba rendben van, és nem a has méretétõl függ, hogy egészséges-e, ha szépen fejlõdik a doki szerint nincs baj.
Szia!Nekem is picike hasam hol ott 35 hétbe járok, és akkora pocakom mind 1 öthósé.Baba szépen fejlõdik, szerintem aki nem olyan hízékony típus, és genetika is befólysolja a pocak méretét.Én örülök, hogy ekkor bõven elég nekem ez a pocak is is.Üdv:Zsuzsa
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!! Hát úgy látszik, nekem se lesz túl nagy..talán így a jobb:) Köszönöm mégegyszer!!
Mintha en irtam volna a kerdest:-) En is 30 hetes vagyok, 26 hetesen voltam utoljara ultrahangon, akkor a babam meg 800 gramm sem volt.En is vegony am magas is vagyok lehet ezert kicsi a hasam.En jovoheten szerdan megyek kovetkezo ultrahangra..A vedonom is mondta hogy kicsi a hasam de szerinte attol hogy elso baba es ilyenkor a has, nincsenek ugy kinyulva a szallagok...
A kérdező hozzászólása: igen, nekem is elsõ baba...bár én amikor megkérdeztem a védõnõtõl, hogy ez nem e baj, rám se nézett csak annyit mondott hogy híztam már eleget, mit aggódok...hát ilyen kis aranyos, pedig tudja hogy ápolónõ vagyok szóval azért nem teljesen laikus...nah mind1..:) Hát boldog babavárást mindenkinek, már nincs sok hátra:)

Egy elég kövér nőn, akinek a hasa is nagy, hányadik hónapban vagy héten fog látszani, hogy terhes? (A teherbeeséstől számítva a heteket, nem az utolsó mensitől! )

Legjobb válasz: Hát ha valóban nagyon kövér, nem biztos, hogy látszani fog, vagy hogy terhesnek fog látszani, lehet csak még kövérebbnek. De azt id inkább a 7. hónaptól. Én 80 kg voltam, nem kövér, inkább húsos és csontos, fiús alkat. 7 hós terhesen még nem mindig vették észre. A baba fekvésétõl is függ, és a medencecsont szélességétõl.

Hát ha valóban nagyon kövér, nem biztos, hogy látszani fog, vagy hogy terhesnek fog látszani, lehet csak még kövérebbnek. De azt id inkább a 7. hónaptól. Én 80 kg voltam, nem kövér, inkább húsos és csontos, fiús alkat. 7 hós terhesen még nem mindig vették észre. A baba fekvésétõl is függ, és a medencecsont szélességétõl.
85 kiloval kezdtem a terhesseget, mivel faros volt nem volt abszolut kismamas pocakom igy kövernek latszodtam, pedig elotte nem voltam az, csak jó fincsi kis husi :)
Ismertem olyat, aki kövér volt (100 kiló körül) és egyáltalán nem látszott rajta, a végén sem, hogy terhes.
Szia 98 kg-mal kezdtem a terhességet az elsõ képnél 22.hetes és 108 kg voltam http://kepfeltoltes.hu/thumb/090914/009_www.kepfeltoltes.hu_.. a második képnél 35.hetes és 113 kg voltam http://kepfeltoltes.hu/thumb/090914/878359208014_www.kepfelt..
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/090914/009_www.kepfeltoltes.hu_... A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
szia, 88 kg estem teherbe, aztán 3 at fogytam a 12 hétig, hasam nem változott most 18 hetes vagyok, teherbeesési súlyomnál tartok, és a pocim növekszik, a régi nadrágjaim kényelmetlenek, már kismama nadrágot hordok
A kérdező hozzászólása: Sziasztok köszi mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!