Találatok a következő kifejezésre: Nem nagyon hogy nőne a (19 db)

Nem nagyon érzem, hogy nőne a hasam. Most vagyok 15 hetes, de nem érzem, hogy nagyobb lenne a haskóm, mint 12 hetesen? Vagy csak megszoktam? Ez normális dolog?

Legjobb válasz: ezzel én is így vagyok, 17 hetes vagyok és az utóbbi 1 hónapban olyan mintha nem nõtt volna a hasam

ezzel én is így vagyok, 17 hetes vagyok és az utóbbi 1 hónapban olyan mintha nem nõtt volna a hasam
Türelem, ilyenkor még a medencében növekszik a méh és csak késõbb emelkedik ki belõle, akkor látványosabb a növekedés. Az elején hirtelen megindult változások szembetûnõek voltak, de az egyéni, mikor látszik a pocak igazán.
Szia. Ne aggódj minden ok.A babád folyamatosan nöl.Majd ke´söbb fogod észre venni, hogy már nem látod a lábujjaidat. Boldog babavára´st.32hetes kismama.
Szia, Nyugi! Én is mindíg azt néztem, hogy másnak mekkora hasa van, az enyém meg sehol sincs hozzájuk. Persze azt nem tudtam, hogy mennyi idõs terhesek. :) ) 16. hetesen mentem AFP-re, és akkor jegyezte meg a nõvérke, hogy milyen helyes kis pocim van. Nagyon vártam, hogy nekem is látszon már végre, hogy babát várok. Na ne félj, lett is akkora hasam mint egy boroshordó. :) Elég lesz azt cipeli az uccsó 3 hónapban! Türelem, meg fog nõni. Gratula a babához. Egy 14 hetes kicsilány anyukája.
Szia! Nekem is ez a "problémám", szerintem semmi nem nõtt a hasam (19 hetes vagyok), de 2 héte a védõnõ lemérte a haskörfogatot (azt hiszem így hívják) akkor 90 cm, volt most két hétre rá már 96 cm lett, nagyon megörültem neki. Szerintem érdemes méregetni, mert így legalább megnyugszol mert tudod, hogy tényleg növekszik a hasad, ha nem is látványosan. Jó babavárást!
Szia. 18 hetes vagyok és ma jegyezték meg a munkahelyemen, hogy már látszik a hasam.
Szia!Én is mindig azt hiszem, hogy nem nõ de ez nem így van.Te minden nap látod nem érzékeled annyira.Biztosan nõ.18 hetes kismama

Nagyon elroncsolódott a hajam a vasalástól, nem látszik, hogy nőne. Mit tegyek, hogy hamarabb nőjön? Valami házilag elkészíthető dolgot tudott?

Légyszives segítsetek!!!!:))

Legjobb válasz: Sok helyen olvastam, hogy a ricinus olaj segíti a hajnövekedést, bár még nem próbáltam. Neten nézz utána. Nekem eddig a vitaminok segítettek, meg az egészséges táplálkozás. :)

Sok helyen olvastam, hogy a ricinus olaj segíti a hajnövekedést, bár még nem próbáltam. Neten nézz utána. Nekem eddig a vitaminok segítettek, meg az egészséges táplálkozás. :)
Ez az egyik amit én olvasni szoktam: http://www.hoxa.hu/?p1=naplo&p2=83721
állítólag a ricinus olaj. én nem vasalom a hajamat egészségesen ápolom, és két hónapja használom a ricinus olajat, de mégsem nõ:/
Az elsõ lépés az lenne, hogy az elroncsolódott részeket vágasd le, mert azt már nem lehet helyre hozni és utána könnyebben fog nõni a hajad meg egészségesebb is lesz, de rásegíthetsz vitaminokkal és ricinusolajjal is.A jövõben pedig ne vasald olyan sokat a hajad és mindig használj balzsamot, pakolást.
1. Vágasd le a hajad végét, a töredezett részeket. Az már úgy sem fog összetapadni, mintha mi sem történt volna, viszont nem szép látvány. Jobb megszabadulni tõle. 2. Hajnövesztésben segítségedre lehet a ricinusolaj és a bánfi hajszes. Beírod a keresõbe, rengeteg kérdést kiad a ricinusról, amibõl mindent megtudsz. 3. Ne használj hajvasalót, hajsütõt. Hajszárítót is csak akkor, ha nagyon muszáj és csak közepes hõfokon. Én is most szokok le a hajvasalásról, de találtam egy tök jó módszert, amivel majdnem olyan egyenes lesz a hajam, mintha vasalnám, mégsem teszem annyira tönkre. A törölközõszáraz hajamat tincsenként felcsatolom és elkezdem szárítani a hajszárító hideg levegõjével, közben használok hõvédõt is és folyamatosan fésülöm a hajam. Azt vettem észre, hogy a hõvédõm mintha segítene, hogy egyenesebb legyen a hajam. Amikor ugyanígy szárítottam, de nem használtam a hõvédõt, akkor nem lett ennyire egyenes, mint mostanában. :) Ha nincs ilyen hideg fokozat a hajszárítódon, ventilátor elé is leülhetsz, az jó! 4. Egészséges életmóddal is sokat tehetsz az egészséges, szép hajért. Tehát napi 2-2, 5 l víz, változatos, egészséges, vitamin-, tápanyag- és ásványianyagban dús ételek, rendszeres testmozgás. 5. Ha még többet szeretnél tenni a hajad egészségéért, vehetsz valamilyen hajvitamint. Én dm-s das gesunde plus-t szedtem, nekem nagyon bevált és ez a legjobb árban is. 1000Ft volt két havi adag. :) 6. Rendszeresen, 2-3-4 havonta vágass néhány centit a végébõl. 17/L
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a jó tanácsokat!!:) Hasznosak!;)

22 hetes kismami vagyok. Normális az, hogy az utolsó 1-2 hétben rohamosan nőni kezdett a pocakom? Eddig ha lefeküdtem, akkor nem nagyon látszódott, most már akkor is kerek, ha vízszintesben vagyok. :)

Legjobb válasz: Persze! Most fog csak igazán kerekedni! Egyre nagyobb a baba, te pdigegyre kerekebb leszel. Végül nem férsz be egy normál ajtón, csak lapjával... :)))) Én már nagyon várom, hogy lássa az egész világ, hogy megint jön a baba nálunk!(8hetes vagyok még csak) Legél nagyon büszke a gömbölyû idomokra! Olyan rövid ideig leszel ilyen... :)))))

Persze! Most fog csak igazán kerekedni! Egyre nagyobb a baba, te pdigegyre kerekebb leszel. Végül nem férsz be egy normál ajtón, csak lapjával... :) ))) Én már nagyon várom, hogy lássa az egész világ, hogy megint jön a baba nálunk!(8hetes vagyok még csak) Legél nagyon büszke a gömbölyû idomokra! Olyan rövid ideig leszel ilyen... :) ))))
Szia! Bizony, hogy normális!!! Nekem 2 hete nõ "nagyon durván" (19 hetes vagyok), azaz már mindenki látja! Eddig nekem is hanyatt fekve "eltûnt" a poci, most már akkor is domborodik. Azt mondják, hogy kb. a 20 héttõl indul be a nagy növekedés. Úgyhogy minden a legnagyobb rendben! Én már alig várom, hogy hatalmas legen! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is nagyon élvezem a gömbölyödést, isteni érzés! :o)


fiú vagy vagy lány? ne aggódj, én 10-es vagyok és csak 154 cm :'D
hát akkor én mit mondjak 11.es vagyok és 230 cm xD
6.-os lány vagyok és 155 centi xD
A kérdező hozzászólása: oké.... de nem ezt kérdeztem O.o
Várj pár évet, az garantáltan megoldja. Mással ne próbálkozz, mert ráfázhatsz.

Hogy lehet, hogyha valakinek rövidebb a haja annak gyorsan nő, és akinek derékig ér, annak meg nem nagyon akar tovább nőni?

elnézést a hülye fogalmazásért,de az unokatesómnak kb.3 éve ugyanolyan derékig ér a haja és nem nagyon akar neki n?ni.Ez mindenkinél így van?mert elméletileg havi 1 cm körül kéne h n?jön a hajunk,nem?

Legjobb válasz: te atya ur isten!!! ekkora hajak:D az en sulimban van egy kiscsaj,akinek seggen alul van egy picit a haja,de amekkora a kepeken van,az fhu,az nagyon hosszu:O

te atya ur isten!!! ekkora hajak:D az en sulimban van egy kiscsaj, akinek seggen alul van egy picit a haja, de amekkora a kepeken van, az fhu, az nagyon hosszu:O
Nem töredezett nagyon a haja? Mert akkor nem nagyon lesz hosszabb. Egyébként van egy határ, amitõl nem nagyon nõ tovább az ember haja, ez egyénenként változó. De általában csípõig mindenkié képes megnõni. Én nem hallottam még ilyenrõl, hogy ha hosszabb lassabban nõ. Az enyém combközépig ér, és van, hogy 2-2, 5 centit nõ havonta. A rövidebb hajnál viszont egyértelmûen feltûnõbb, ha nõ 5 centit, mint a derékig érõn. Ha 3 éve nem nõtt semmit, az durva. Néha elõfordul, hogy egy ideig leáll, vagy nagyon lelassul a hajnövekedés. Ha nem törött a haja, és nem is vágja, akkor valószínûleg ez lehet nála, vagy az átlagnál rövidebbre képes csak megnõni a haja.
bocs az unokatesode...rosszul fogalmaztam..de a lenyeg valtozatlan:)
nekem extrem rövid lett a hajam par honapja a derekig eröböl, es egyaltalan nem nöl gyorsan...ez emberfüggö...es amugy ha hiszel a vonzas törvenyeben az is befolyásolja tudat alatt...foglalkoztat a kerdes, mert kiirtad, es ugy vagy vele hogy atied lassan nöl, másoke gyorsan(föleg a rövid hajuake)ami persze nem igaz, csak ezt vonzod be...olvass utana ha erdekel, nem hülyeseg!
A kérdező hozzászólása: nem vágatja vissza
Nem lehet, hogy enm akar hosszabbat és rendszeresen visszavágatja? :D Amúgy elvileg kb. 6év egy hajszál élettartama, ha valakinek lassan nõ a haja, akkor nem fog ezalatt bokáig nõni neki. Ja meg a hosszabb haj több hatásnak van kitéve, úgyhogy könnyebben is törik, szárazabb is, elhaltabb is. A rövidebb haj még fiatalabb, frissebb és jobban is látszik, hogy nõ. :D
A kérdező hozzászólása: :D és azt ind megmosni, fésülni...hát, nem könnyû
Hát igen, a legtöbb ilyen hosszú haj ázsiai nõknek van. Teljesen más a hajuk, mint az európaiaknak. Sokkal vastagabbak a hajszálaik, így nehezebben is törik. De egyenes, az nekem nem nagyon tetszik, úgyhogy nem cserélnék velük. :D
A kérdező hozzászólása: tényleg nagyon hosszú de ez is:http://www.youtube.com/watch?v=LLJ6Gs6rfxA
Vannak durvábbak is:http://www.flatrock.org.nz/topics/lifestyles/assets/longest_.. http://1.bp.blogspot.com/_5UYqBxVgczI/SeSV5a9BM-I/AAAAAAAAD2.. Na ekkora nekem sem kéne, pedig én igazán hosszú haj mániás vagyok. XD Ez viszont nagyon szép szerintem: http://1.bp.blogspot.com/_7fhT3LOrdbU/SvW5K0hWS4I/AAAAAAAAAD..
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm.ebben biztos van valami igazság, bár nem hiszem hogy töredezett lenne a haja.Viszont találtam egy érdekes részt:http://www.parameter.sk/rovat/bulvar/2009/02/24/sajat-hajabo.. ez is jó sokáig nõhetett
A kérdező hozzászólása: elõfordulhat, de szerintem az enyém se nõ gyorsan

A szakra, amire jelentkeztem első helyen (BGF gazd. Men. ) első helyen 22 emberrel kevesebb jelentkezett idén, mint tavaly. Ez szerintetek mennyire mérvadó? Jelenthet egy kicsi ponthatárcsökkenést vagy, hogy nem fog nagy mértékben nőni?

Tavaly a ponthatár 388 volt.

Legjobb válasz: Én is oda jelentkeztem. Ha engem kérdezel, akkor azért mert 22 emberrel kevesebb jelentkezett, nem fog csökkenni, viszont nagyon sok embertõl hallottam, hogy elszúrták a matek érettségit, emiatt lehet valamennyire fog, de erre se vennék mérget. Tegyük hozzá, engem sem fognak felvenni az elszúrt matek miatt, ha nem emelkedik a határ akkor sem! (csak ha csökken, de ebbe nem élem bele magam)

Én is oda jelentkeztem. Ha engem kérdezel, akkor azért mert 22 emberrel kevesebb jelentkezett, nem fog csökkenni, viszont nagyon sok embertõl hallottam, hogy elszúrták a matek érettségit, emiatt lehet valamennyire fog, de erre se vennék mérget. Tegyük hozzá, engem sem fognak felvenni az elszúrt matek miatt, ha nem emelkedik a határ akkor sem! (csak ha csökken, de ebbe nem élem bele magam)
utolsó: még megváltoztathatod a sorrendet egyszer, remélem tudod
gazd. men. mindenhol BKF ZSKF BME EKF (Eger) ezek kicsit gyengébb sulik, de jók, a BME azért nem írtam elsõ helyre mert semmit nem tudtam róla a jelentkezésnél csak annyit hogy Jó suli
A kérdező hozzászólása: BGF-emberi erõforrások, BGF-nemzetközi gazdálkodás, Debrecen nemzetközi gazd. és gazd. men. ott is. Valószínûleg hasonlóak lesznek a ponthatárok az összes helyen, szóval ha az elsõre nem vesznek fel sztem a többire sem :S:D De azért megadtam az esélyt. Te hova jelentkeztél?
Elsõ vagyok. Remélem sokan elszúrták a matekot azok közül akik elsõ helyen jelölték, jó lenne ha felvennének. Bár kb 15 pontot kéne esnie, ebben meg már nem bízom :(
Milyen sulikat jelöltél még meg? én is gazd. és menedzsmentre jelentkeztem :D
köszi
A kérdező hozzászólása: felvi.hu-n néztem meg.
A kérdező hozzászólása: Igen, azt néztem, hogy ez nem sok ember. A BGF nemzetközi gazdálkodáson tavaly a tavalyelõttihez képest csökkent a ponthatár 9 pontot, és 150 emberrel kevesebb jelentkezett, de a 22 ennek töredéke. Engem sem hiszem, hogy felvesznek, én is elrontottam a matekot és az emelt törit. Csak kíváncsi voltam mások hogy látják, hátha van még valami remény:S.
off:hol nézted meg?Engem is érdekelne.
Elsõ vagyok. Nekem is az a problémám, hogy a leggyengébb iskolát, amit megjelöltem, az is olyan hogy neccesen vesznek föl gazd. men-re, ha egyáltalán felvesznek. 4.-ként, mentõövként egy építõmérnöki szakot jelöltem meg, egy ezen a szakon középkategóriás suliban, és úgy néz ki az utolsó két helyemet ki is fogom cserélni, szívesebben tanulnám ezt, mint gazdaságot egy gagyi suliban, ide pedig tuti felvesznek. Már sajnálom, hogy nem jelöltem meg egy jobb iskolában is az építõt (BME-re is felvettek volna szerintem), de hát ez van... Ki tudta hogy így elrontom a matekot :S

Egy elég kövér nőn, akinek a hasa is nagy, hányadik hónapban vagy héten fog látszani, hogy terhes? (A teherbeeséstől számítva a heteket, nem az utolsó mensitől! )

Legjobb válasz: Hát ha valóban nagyon kövér, nem biztos, hogy látszani fog, vagy hogy terhesnek fog látszani, lehet csak még kövérebbnek. De azt id inkább a 7. hónaptól. Én 80 kg voltam, nem kövér, inkább húsos és csontos, fiús alkat. 7 hós terhesen még nem mindig vették észre. A baba fekvésétõl is függ, és a medencecsont szélességétõl.

Hát ha valóban nagyon kövér, nem biztos, hogy látszani fog, vagy hogy terhesnek fog látszani, lehet csak még kövérebbnek. De azt id inkább a 7. hónaptól. Én 80 kg voltam, nem kövér, inkább húsos és csontos, fiús alkat. 7 hós terhesen még nem mindig vették észre. A baba fekvésétõl is függ, és a medencecsont szélességétõl.
85 kiloval kezdtem a terhesseget, mivel faros volt nem volt abszolut kismamas pocakom igy kövernek latszodtam, pedig elotte nem voltam az, csak jó fincsi kis husi :)
Ismertem olyat, aki kövér volt (100 kiló körül) és egyáltalán nem látszott rajta, a végén sem, hogy terhes.
Szia 98 kg-mal kezdtem a terhességet az elsõ képnél 22.hetes és 108 kg voltam http://kepfeltoltes.hu/thumb/090914/009_www.kepfeltoltes.hu_.. a második képnél 35.hetes és 113 kg voltam http://kepfeltoltes.hu/thumb/090914/878359208014_www.kepfelt..
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/090914/009_www.kepfeltoltes.hu_... A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
szia, 88 kg estem teherbe, aztán 3 at fogytam a 12 hétig, hasam nem változott most 18 hetes vagyok, teherbeesési súlyomnál tartok, és a pocim növekszik, a régi nadrágjaim kényelmetlenek, már kismama nadrágot hordok
A kérdező hozzászólása: Sziasztok köszi mindenkinek!

Még májusban kutyakozmetikában teljesen rövidre levágattuk a pulink szőrét. Tettük mindezt azért, hogy ne szenvedjen a nagy bundájától a melegben. Meg fog neki nőni olyanra amilyen volt? Most göndör, de nem nagyon látom, hogy növekedne.

Legjobb válasz: Második válaszolo:honnan szedted hogy ha levágjuk a puli szörét sose nö visza?Ö az a kutyafajta aki nem váltja a szörét hanem növeszti.Mi minden évben tavaszal levágtuk a puli szörét és gyönyörü szép volt a ,mire szüksége volt a vastag bundára..Az alföldi paraszt ember is levágta a puli szörét,amikor a birkáit nyirta.

Második válaszolo:honnan szedted hogy ha levágjuk a puli szörét sose nö visza?Ö az a kutyafajta aki nem váltja a szörét hanem növeszti.Mi minden évben tavaszal levágtuk a puli szörét és gyönyörü szép volt a , mire szüksége volt a vastag bundára..Az alföldi paraszt ember is levágta a puli szörét, amikor a birkáit nyirta.
nem lett volna szabad teljesen rövidre :/ majd idõvel megnõ de hosszú idõ az tény, pl az Alföldön is túlélik a nagymeleget ott meg nem nézik h melege van-e máskor csak szedessétek meg a bundáját
1. utána kellet volna olvasnod, hiszen ha lenyíratod egy puli szõrét, lehet, hogy sose nõ vissza... 2. a puli szõre szigetel, pont arra való a nagy melegben, hogy ne legyen nagyon melege
amúgy azt nem értem hogy ha nem lehet pulit nyírni akkor a kozmetikusok minek hirdetik. nyilván a kozmetikus tudta mit csinál, úgyhogy nyugodj meg visszafog nõni neki.
Az én ismerõsöm minden nyáron levágatja a pulija szõrét a lehetõ legrövidebbre!Semmi baja nem lesz.Mire jön a hideg visszanõ neki!
A puli szõrét le lehet nyírni! És vissza nõ a szõre. Csak idõ kell neki. Éppen ezért már áprilisba le kell nyírni. Ha göndörödik, akkor természetesen nõ. Olyan mint az emberi haj, annak is idõ kell míg megnõ vmeddig.
nekem is így volt és nem volt vele semmi baj...
Ha egy év után nem reped szét egy császárheg, akkor egy 10 éves vakbél mûtét hege sem fog szétrepedni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)

A mellbimbóm körül nagyon szőrös vagyok.1-2 cm hosszú a szőr. Hogyan szőrtelenítsek? Borotvával? De akkor nem lessz erősebb a szőr, és nem fog gyorsabban nőni? Gyantával lehet?

Legjobb válasz: Nekem is régen volt ilyen problémám... Én egyszer leepiláltam, és azóta elvékonyodott, és egy ideje már nincs is. Borotvát semmiképp nem ajánlom.

Nekem is régen volt ilyen problémám... Én egyszer leepiláltam, és azóta elvékonyodott, és egy ideje már nincs is. Borotvát semmiképp nem ajánlom.
Szerintem akkor kéne egy kozmetikussal beszélned, mert akkor elvileg a gyantától is be fog gyulladni.
Lány vagy?
gyulladás csökkentõ krém, kamilla tea :)
A kérdező hozzászólása: És mit tehetek annak érdekében hogy ne gyulladjon be? Vagy ha már begyulladt mit csináljak kenjem be valamivel? Tanács?
Azt a ku*va 2 cm-s szõrök egy csaj mellén most ez csak vicc ??? amm milyen erotikus lehet mikor ledobod a melltartód XD
Szemöldökcsipesszel óvatosan kihúzogathatod egyenként. Idõigényes, ha sok van, de meglehetõsen kíméletes és tartós is.
Ismerõs a probléma, én is epilálom. Nekem nem gyulladt be tõle, én nem is hamar nõ vissza.
A kérdező hozzászólása: jaj bocs leepiláltad félreolvastam.okés köszi a vélaszokat.de akkor valószinû az epilálástól is begyulladna de majd megpróbálom.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok! Lepipáltad? Ja meg ha kitépem akkor begyullad.
Én megnézném totál beindított küldesz képet?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!