Találatok a következő kifejezésre: Nem nagyon hogy (11010 db)

Miért van az, hogy ismeretlenekkel nem tudok kapcsolatot teremteni? Akiket ismerek azokkal nagyon jól el tudok beszélgetni, de idegenekkel nem nagyon. Hogy tudnék ezen változtatni?

Legjobb válasz: Lehet nem emlékszel rá, de ha ért valami kellemetlen dolog az életedbe ,mikor találkoztál valakivel akit még nem ismertél, onnan is eredhet az hogy nem bírsz annyira kapcsolatot teremteni de még lehet kinövöd én régen nagyon ilyen voltam most meg rám se lehet imerni .:D Megkérdezhetem hány éves vagy?

Lehet nem emlékszel rá, de ha ért valami kellemetlen dolog az életedbe , mikor találkoztál valakivel akit még nem ismertél, onnan is eredhet az hogy nem bírsz annyira kapcsolatot teremteni de még lehet kinövöd én régen nagyon ilyen voltam most meg rám se lehet imerni .:D Megkérdezhetem hány éves vagy?
Én is hasonlóan voltam. Még néha most is, de ez idõvel változhat. Nem lehet, hogy az önbizalmaddal van a gond? Hogy félsz más ismeretlenek mit gondolnak rólad?

A kisfiam 2 éves és csak 1 bizonyos pudingot eszi meg, mást nem nagyon, hogy tudnám leszoktatni róla?

Legjobb válasz: Mármint pudingok közül nem eszik másikat vagy egyáltalán semmi mást nem eszik? És ha nincs otthon az a bizonyos fajta puding, akkor nem eszik semmit? Szerintem ne legyen otthon...

Mármint pudingok közül nem eszik másikat vagy egyáltalán semmi mást nem eszik? És ha nincs otthon az a bizonyos fajta puding, akkor nem eszik semmit? Szerintem ne legyen otthon...
Az baj, hogy ha csak 1 féle pudingot eszik? Mármint, ha ezen kívül rendes kaját eszik, mert ha csak a pudingot az tényleg gond lehet. Az én lányom is lassan 2 és õ meg csak vaniliás krémtúrót eszik, mást nem (puding, joghurt) de engem nem zavar, mert rendesen eszik és ha neki ez a desszert jön be akkor ezt kapja, ha kap :) De ha le szeretnéd szoktatni a puding evésrõl akkor valóban az a legjobb amit az elsõ írt, hogy ne legyen otthon.
Ha nincs, eszik mást. Az éhség elég alapvetõ emberi tulajdonság, és nem fogja sándékosan éheztetni magát. Legyen elõtte sokféle más étel, de puding nem. Talán kihagy egy-két étkezést, mire felfogja, hogy nincs más választása, de enni fog! Csak ne sajnáld meg! Nem lehet pudingon élni!
Elsõ vagyok: azért kezdetnek a pudingmentes idõszak elején fõzz gyerekkendvenc.kajákat: pl spagetti, sajtos-tejfölös tészta, akár halrudacska, krumplipüré - leszoktatáshoz épp megteszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azt csinálja, hogy benyúl a hütõbe és követeli már a mogyóros pudingot, megjegyzem tényleg finom aztán ha nincs vagy nem találja akkor tporzékól és hisztizik sajnos!! De eszi a sültkrumplit, húsokat is, meg gyümölcsként almát is.
ujjaddal, ujjazással.
A kérdező hozzászólása: dehiába csak 1 újjam fér be már hónapok óta ujjazom magam
Túl feszült vagy, nem engeded el magadat eléggé...
probáld felizgatni magadat..te tudod mire izgulsz be :) Aztán simogasd a csiklódat..stb :) Ahogy .éppen jól esik..és utána kezd el magad újjazni
Mondjuk ha közösülés elõtt egy fél órát nyalogatná a puncid, csiklód, hüvelybemenetet biztos kitágulnál.

14-17 év körüli Fiúk! Szerintetek egy 14 éves lánynak gáz ha nem nagyon van melle? Mikor mondjátok egy lányra, hogy szép vagy, , jó csaj''?

14 éves lány vagyok. 170 cm 59 kg. Nem nagyon van mellem, ezért csak cicifixet hordok. Melltartót nem gondolom,hogy kéne hordanom mivel nincs mit beleraknom:// Annyira utálom,hogy alig van mellem.. 8.-os vagyok és az osztályba szinte mindenkinek nagyobb a melle az enyémnél.. szerintem egy lány sokkal jobban néz ki ha van melle..:( Fiúk nektek fontos,hogy egy lánynak legyen melle?:SS Biztos lesz nekem is vmennyi, de nagy az biztos,hogy nem..:SS De sajnos evvel nem tudok mit kezdeni.. nem tehetek róla..://

Legjobb válasz: Ha nem gond, egy régebbi ilyen kérdéshez írt komenteimet bemásolom be ide Neked. Továbbra is így gondolom, ahogy kb 2 hónapja. "Minden ilyen kérdéshez oda írom, hogy Én a kis mellû Lányokat szeretem! Azt is mindig elmondom, hogy ezen az oldalon két táborra oszlik a csapat: azok akik a nagy mellûeket szeretik -akik folytonosan leminõsítik, bántják ezeket a lányokat-, a másik csoport akik a kis mellûeket szeretik. Az eloszlás kb ilyen lehet: 70%(Nagy)-(Kicsi)30° Bármilyen jó is ez az oldal, de nem a világ közepe, itt inkább bunkókból van több, mint értelmes emberekbõl, szóval lehet, hogy itt többen mondják az oldalon itt-ott, hogy a kis mellûek nem jók, de ez nem igaz! :) Nem utolsó sorban; Te még csak 14 vagy, a biológiakönyvünk szerint 24 éves korunkig fejlõdünk, szóval papíron van még 9 éved, hogy fejlõdj. És, ha nem lesznek nagyok a melleid, akkor mi van? Semmi. Egy olyan embernek fogsz tetszeni, mint amilyen például Én vagyok. :D Szóval fel a fejjel, szuper vagy így! :)" " Az a lényeg, hogy a barátodnak/férjednek tetsz, az igazi férfi nem azt fogja nézni, hogy mekkora melled van, hanem az öszképet; belsõ, külsõ. Meg hidd el, hogy nagyon sokaknak a kismell tetszik! Ha emelett csinos testalkatod van, akkor az nagyon tuti! :)" "Egyébként, ha kérdésed megírásának motivációs oka az volt, hogy kortársaidnak olyan nagy melleik vannak, mint a 26 éves érett nõknek, akkor annyit tudok mondani, hogy: igen 11 éves korukban kezdenek el fejlõdni a lányok biológiailag, de ez nem azt jelenti, hogy 4 év múlva már kifejlett melleid lesznek, tudod van egy betegség; pubertas precox (korai nemi érés), azok a kortársaid akik azzal hencegnek, hogy nekik milyen nagy melleik vannak és neked milyen kicsi, akkor világosítsd fel õket, hogy lehetséges, hogy az imént megnevezett betegségben szenvednek és sürgõsen menjenek orvoshoz. Tudod, mondtam, hogy 24 éves korunkig fejlõdünk, akkor "áll" be a végsõ méret. " Remélem érthetõen írtam. :)

Ha nem gond, egy régebbi ilyen kérdéshez írt komenteimet bemásolom be ide Neked. Továbbra is így gondolom, ahogy kb 2 hónapja. "Minden ilyen kérdéshez oda írom, hogy Én a kis mellû Lányokat szeretem! Azt is mindig elmondom, hogy ezen az oldalon két táborra oszlik a csapat: azok akik a nagy mellûeket szeretik -akik folytonosan leminõsítik, bántják ezeket a lányokat-, a másik csoport akik a kis mellûeket szeretik. Az eloszlás kb ilyen lehet: 70%(Nagy)-(Kicsi)30° Bármilyen jó is ez az oldal, de nem a világ közepe, itt inkább bunkókból van több, mint értelmes emberekbõl, szóval lehet, hogy itt többen mondják az oldalon itt-ott, hogy a kis mellûek nem jók, de ez nem igaz! :) Nem utolsó sorban; Te még csak 14 vagy, a biológiakönyvünk szerint 24 éves korunkig fejlõdünk, szóval papíron van még 9 éved, hogy fejlõdj. És, ha nem lesznek nagyok a melleid, akkor mi van? Semmi. Egy olyan embernek fogsz tetszeni, mint amilyen például Én vagyok. :D Szóval fel a fejjel, szuper vagy így! :) " " Az a lényeg, hogy a barátodnak/férjednek tetsz, az igazi férfi nem azt fogja nézni, hogy mekkora melled van, hanem az öszképet; belsõ, külsõ. Meg hidd el, hogy nagyon sokaknak a kismell tetszik! Ha emelett csinos testalkatod van, akkor az nagyon tuti! :) " "Egyébként, ha kérdésed megírásának motivációs oka az volt, hogy kortársaidnak olyan nagy melleik vannak, mint a 26 éves érett nõknek, akkor annyit tudok mondani, hogy: igen 11 éves korukban kezdenek el fejlõdni a lányok biológiailag, de ez nem azt jelenti, hogy 4 év múlva már kifejlett melleid lesznek, tudod van egy betegség; pubertas precox (korai nemi érés), azok a kortársaid akik azzal hencegnek, hogy nekik milyen nagy melleik vannak és neked milyen kicsi, akkor világosítsd fel õket, hogy lehetséges, hogy az imént megnevezett betegségben szenvednek és sürgõsen menjenek orvoshoz. Tudod, mondtam, hogy 24 éves korunkig fejlõdünk, akkor "áll" be a végsõ méret. " Remélem érthetõen írtam. :)
Én meg lassan 18 éves leszek és még most sincs szinte semmi... De még azért reménykedek, hátha :')
Kis mell általában vékony alkatot is jelent, ami sokkal fontosabb nekik, mert azt szeretik. Szóval ne izgulj...
Talán ez megnyugtat: van egy 20 éves lány barátom, és szinte semmi melle nincs, mégis az egyik legaranyosabb, legszebb lány akivel valaha találkoztam. Fölösleges azon idegeskedni, hogy mekkora a melled (pláne 14 évesen) vagy hogy mekkora lesz. Akinek majd tetszeni fogsz, az nem a melleid miatt fog szeretni. 20/F (Igen, látom, 14-17 év közöttieket kérdeztél, de bátorkodtam válaszolni.)
Én is hasonló helyzetben voltam ennyi idõs koromban ...de idõvel rájöttem , hogy ha magabiztos vagy jó a kisugárzásod elhiszed , hogy jó csaj vagy nem a melledet fogják nézni ...de ha nagyon zavar ne vegyél elõnytelen ruhákat amik hangsúlyozzák a kis melledet !! És csak , hogy mondjak valami jó hírt is ...már nem divat a nagy mû mell ..újra vissza jön a kicsi pici cici !!Nézd meg keira knightley néhány képét egyáltalán nincs nagy melle mégis iszonyat szexi !!
14 évesen még nem gáz, de ha késõbb se fog nõni akkor...SZILIKON!:D 16/f
Idióta sztereotípia, ahol a kis p*csöktõl azt hallod csak úgy csöcs, meg így csöcs. Nem ezen fog múlni
No para. :D Csak ha nem nõ akkor ne pakkold tele szilóval ._. Az kur.va ronda, amúgy is a fiúk nem nagyon csípik a mû csajokat. Meg még van olyan tévhit is a lányok közt hogy a fiúk a cerkavékony csajokra buknak, de sokak szerint cukibb a pici poci :D És még fog az nõni.
Szeretem a kicsi és lapos mellkas lányok. Ez szerény.

Hogy lehet 1 tini lány egyszerre trendi és egy kicsit szexi is? Sokszor nem nagyon találom az összhangot köztük. Képeket is várok!

Legjobb válasz: szexi vagy elegáns .. a kettõ nem ugyanaz ..nem mindegy ha egy fiú rád néz és azt mondja : - hú de jó csaj, simán megszerzem fõleg ha iszik is mellé vagy :- hú de jó csaj ..sosem lesz meg :( van az a különleges nõies elegancia amire nagyon jó példa ezelbõl eysan megjelenése ( most elhiszem ha itt bárki nem szereti a sorozatot, de be kell ismerni hogy annak a nõnek van megjelenése!!) vagy a született feleségekbõl gabriell na most említetted h tini vagy ..pontosan mennyi ?? 12-15 vagy 15-.. ha ez elsõ kategória akkor selena gomez a varázslók a ... ott tinilányos megjenése gyakran elegáns is.. ha az utóbbi csoport akkor a fent említett 2 szereplõ a megfelelõ minta .. az elérhetetlen szépségek én is õket követem ... nem vagyok pont olyan mint õk de sok ötletet adnak .. pl én 17 éves vagyok ..és állandó magassarkú :) imádom francia körmök .. nem nagyon ha méretet kellene mondanom xs-es :D:D rúzs, szemöldök ceruza ( ha nem sûrû a szemöldököd be kell szerezned egyet még ha szõke is vagy) ha megnézed a hírességeket a reklámarcokat mindnek szép szemöldöke van (olyan tökéletes) és most a tied is tökéletes lehet :) tényleg nagyon nagyon sokat változtat és ha nem szereted az igazi szemöldököd akkor ezzel tudsz oda is rajzolni ahol nincs ..és egyéb smink ( szempillaspirál, szemhéjtus, szemfesték)... haj: göndör ..ha elegáns akarsz lenni a göndör haj fontos .. nem a természetes göndör hanem a tipikus beállított göndör ...csillogó fülbevaló... a ruháidat jellemezze az egyszerûség .. ne legyél egy hirdetõtábla sok felirattal .. hordj pirosat és sötét lilát ..feketét fehéret és barnát (persze ezeket ne mindet együtt :D:D) a bakancs szerû magassarkúk most nagyon trendik és egy anyucin sem láttam még .. a csõszárú farmert felnõttek nem nagyon hordanak nem sûrûn ( elnézést a tisztelt kivételektõl:) ) olyan kabátot vegyél ami öves.. ne oylat ami alul gumis ..az nagyon sportos. nekem oldaltáskám van ...de ha nem szeretnél gerincferdülést akkor sokat kell kutatnod egy kétvállas elegáns táska után ... há t ennyi ..javaslom nézz meg egy két ezel részt a youtubon vagy az rtl most on

szexi vagy elegáns .. a kettõ nem ugyanaz ..nem mindegy ha egy fiú rád néz és azt mondja : - hú de jó csaj, simán megszerzem fõleg ha iszik is mellé vagy :- hú de jó csaj ..sosem lesz meg :( van az a különleges nõies elegancia amire nagyon jó példa ezelbõl eysan megjelenése ( most elhiszem ha itt bárki nem szereti a sorozatot, de be kell ismerni hogy annak a nõnek van megjelenése!!) vagy a született feleségekbõl gabriell na most említetted h tini vagy ..pontosan mennyi ?? 12-15 vagy 15-.. ha ez elsõ kategória akkor selena gomez a varázslók a ... ott tinilányos megjenése gyakran elegáns is.. ha az utóbbi csoport akkor a fent említett 2 szereplõ a megfelelõ minta .. az elérhetetlen szépségek én is õket követem ... nem vagyok pont olyan mint õk de sok ötletet adnak .. pl én 17 éves vagyok ..és állandó magassarkú :) imádom francia körmök .. nem nagyon ha méretet kellene mondanom xs-es :D:D rúzs, szemöldök ceruza ( ha nem sûrû a szemöldököd be kell szerezned egyet még ha szõke is vagy) ha megnézed a hírességeket a reklámarcokat mindnek szép szemöldöke van (olyan tökéletes) és most a tied is tökéletes lehet :) tényleg nagyon nagyon sokat változtat és ha nem szereted az igazi szemöldököd akkor ezzel tudsz oda is rajzolni ahol nincs ..és egyéb smink ( szempillaspirál, szemhéjtus, szemfesték)... haj: göndör ..ha elegáns akarsz lenni a göndör haj fontos .. nem a természetes göndör hanem a tipikus beállított göndör ...csillogó fülbevaló... a ruháidat jellemezze az egyszerûség .. ne legyél egy hirdetõtábla sok felirattal .. hordj pirosat és sötét lilát ..feketét fehéret és barnát (persze ezeket ne mindet együtt :D:D) a bakancs szerû magassarkúk most nagyon trendik és egy anyucin sem láttam még .. a csõszárú farmert felnõttek nem nagyon hordanak nem sûrûn ( elnézést a tisztelt kivételektõl:) ) olyan kabátot vegyél ami öves.. ne oylat ami alul gumis ..az nagyon sportos. nekem oldaltáskám van ...de ha nem szeretnél gerincferdülést akkor sokat kell kutatnod egy kétvállas elegáns táska után ... há t ennyi ..javaslom nézz meg egy két ezel részt a youtubon vagy az rtl most on
Szerintem keresgélj Mayo Chixben nagyon csinso nõies ruháik vannak, "trendik" ahogy te mondanád és szexisek is szerintem :D http://kepfeltoltes.hu/111216/mayo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ha sminkre is gondoltál akkor egy tinilánynak ne hiszem hogy agyon kéne sminkelnie magát, próbálgasd otthon mi áll jól. Nekem pl az, ha csinálok egy füstösebb sminket, a fekete kiemeli a világos szemeim. Na meg egy lányon sokat dob a magassarkú is :)

Nekem nemsokára lesz ÉkszerTeknősöm és nem nagyon ismerem. Szóval akinek van vagy tud valamit az éskzerteknősökről az irhatna róla hogy= etetés, viz szaporodás akvárium rendezés. Stb?

Legjobb válasz: Szia! Nekem voltak teknõseim.És nagyon sokat éltek. Ha teknõst akarsz és nem szeretnél a keresgélni folyton akkor eleve egy nagy terráriumot vegyél.Lehet csináltatni olyat olcson hogy van bent part is.Nem számit a nemük mert nem bàntják egymást.A többi teknõstõl eltérõen meglehetõsen gyorsak.Takaritani csak 2 hetente kell. Az etetyés változatosan old meg de nagyon sok mindent szeretnek. Én legalább 5 féle dologgal etettem õket. A takaritás attol függ hogy milyen a viz.De làtszik ha kellene takaritani.Nagyon gyorsan nõnek.Ha meg akkarod tudni hogy fiu vagy lány akkor ezt nézd: Hím:nagy karmok,hosszu farok. A nõstény ennek az ellentéte.

Szia! Nekem voltak teknõseim.És nagyon sokat éltek. Ha teknõst akarsz és nem szeretnél a keresgélni folyton akkor eleve egy nagy terráriumot vegyél.Lehet csináltatni olyat olcson hogy van bent part is.Nem számit a nemük mert nem bàntják egymást.A többi teknõstõl eltérõen meglehetõsen gyorsak.Takaritani csak 2 hetente kell. Az etetyés változatosan old meg de nagyon sok mindent szeretnek. Én legalább 5 féle dologgal etettem õket. A takaritás attol függ hogy milyen a viz.De làtszik ha kellene takaritani.Nagyon gyorsan nõnek.Ha meg akkarod tudni hogy fiu vagy lány akkor ezt nézd: Hím:nagy karmok, hosszu farok. A nõstény ennek az ellentéte.
Nem egy kis témakör, itt is csak dióhéjban van összefoglalva, de elég jól: http://hazibarkacs.hu/Furtoske/Tknsk/yytartas.htm

Tudom, hogy ez társadalmilag nem nagyon elfogadott, de irtózatosan tetszik egy fiú, és nagyon "meg akarom szerezni". Hogyan érjem el, hogy kezdeményezzen valamit?

Egy gimibe járunk, ő egy évvel felettem, de ez igazából nem jelent semmit, mert nálunk minden évfolyam szinte egész nap a saját ún. kisiskolájában van, ahonnan nemigen mozdulnak ki. Lényegében hát semmi közünk egymáshoz (talán a nevemet tudja). Hogyan vetessem magam észre, s érjem el, hogy az enyémhez hasonló állapotba kerüljön? :D Tisztában vagyok vele, hogy a teperést nem kedvelik, és inkább az kell, amit nem kaphatnak meg, nade valahogy odáig is el kell jutni.. Gondolom, hogy a beszámolóm alapján nem tűnök egy bonyolult lénynek, meg egyáltalán, de félreértés ne essék, nem akarok rámászni, nem vagyok egy idétlen kis p.nci, szeretném őt jobban megismerni minthogy a róla terjengő csodálatos legendákkal tápláljam a fantáziám, de azt sem titkolom, hogy továbbmennék az ismerkedésnél, ugyanis iszonyatosan tetszik. Fú. Nos.. köszönöm annak, aki összefüggő választ tud adni erre a kissé fura kérdésre. 16 esztendős, leány

Legjobb válasz: Na erre a kérdésre énis nagyon kíváncsi vagyok mert pontosan úgyanúgy vagyok énis mint ahogy te az a különbság hogy én egy évig vártam és kicsit írtam neki facen de semmi több asztán azon kaptam magam hogy már kapcsolatban van...szóval ha télleg nagyon akarod.akkor ne húzd sokáig az idõt...énis ahányszor meglátom teljesen kész vagyok...nagyon bejn...csak egy a probléma hogy már nem lesz az enyém valószínûleg mert mással jár...:(((((( 16/L

Na erre a kérdésre énis nagyon kíváncsi vagyok mert pontosan úgyanúgy vagyok énis mint ahogy te az a különbság hogy én egy évig vártam és kicsit írtam neki facen de semmi több asztán azon kaptam magam hogy már kapcsolatban van...szóval ha télleg nagyon akarod.akkor ne húzd sokáig az idõt...énis ahányszor meglátom teljesen kész vagyok...nagyon bejn...csak egy a probléma hogy már nem lesz az enyém valószínûleg mert mással jár...:(((((( 16/L
és az ismerõsi körödbõl senki nem az õ ismerõse, vagy ismerõsöd ismerõsének ismerõse ;D a lényeg, nincs senki aki valamilyen indokkal, vagy csak úgy "bemutatna" egymásnak titeket? aztán jöhetnek a baráti összejövetelek, ott még tovább ismerkednétek, aztán már csak ketten jönnétek össze, mint barátok, vagy ha neki is bejössz, akk randi nem tudom, h segítettem e... nekem is hasonló volt 16 évesen, csak két évvel felettem, és végülis én nem jöttem be neki... :/ na de most rólatok van szó, sok sikert :) ^^ 17l
ott a face, msn írj rá, pl, legegyszerûbb és nem annyira ciki ha elküld vagy nem akar semmit, mintha élõben lenne a dolog, szerintem, aztán ha kezdtek egymásra hangolódni akkor meglehet beszélni hogy várjon meg a suli után, elmentek fagyizni, vagy valami filmet megnézni, sétálni stb:)
bejön **
A mai világban... Ti most vicceltek? Menj oda hozzá, és kérdezd meg, hogy nincs-e kedve sétálni suli után.
*egy 23 esztendõs legény
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi! Mondjuk enm tudom mit akarok. Az utpolsó dolog amihez merszem van, az az, hogy elé álljak meg hozzá szóljak. Azt hiszem, inkább felgyújtom magam, vagy várok valami csodára. De köszi, tényleg! Mégis megpróbálom.

A párom nem akar megcsókolni és nagyon ritkán ölel meg. Soha nem mondja hogy szeret és nem is utal rá. Minden pasi ilyen?

Legjobb válasz: Tudod kiket nem szoktak megcsókolni a pasik - a prostikat. Az OK, hogy nem mondja, hogy szeret, az sok mindenkinek nehezen megy (nekem is), de ha nincs benne igény az összebújásra, csókra, ölelésre, akkor jó eséllyel csak a szexre kellesz neki - vagy kifogtál egy nagyon nagyon fura lelki alaktú pasit. Az én párom is nagyon zárkózott, távolságtartó típus, de ennek ellenére sokszor úgy bújik, mint a kiscica.

Tudod kiket nem szoktak megcsókolni a pasik - a prostikat. Az OK, hogy nem mondja, hogy szeret, az sok mindenkinek nehezen megy (nekem is), de ha nincs benne igény az összebújásra, csókra, ölelésre, akkor jó eséllyel csak a szexre kellesz neki - vagy kifogtál egy nagyon nagyon fura lelki alaktú pasit. Az én párom is nagyon zárkózott, távolságtartó típus, de ennek ellenére sokszor úgy bújik, mint a kiscica.
Nem, egy pasi is kitudja mondtani hogy szeretlek és megölel és megcsókol.. talán nehezebben mutatja ki az érzéseit de ez hogy nem csókol meg nem ölel át nem mondja hogy szeret. ez azt jelentheti hogy nem szeret csak úgy tart.. vagy megcsal :S
Nem, nem mindegyik. De ha még meg se csókol, akkor mitõl a párod? Ezt inkább szexcimborának hívják (már ha az van köztetek). Egyet szögezzünk le: ez nem párkapcsolat.
Olyan aki szereti, hogy a csaja megmossa a fogát.
Addig amíg nem csókol meg nem ölel addig nem a párod, ha már együtt vagytok féléve és még akkor sem mondja hogy szeret és nem is viselkedik úgy akkor, nem szeret és nem is fog, hagyd ott.Hány évesek vagytok?
Egyáltalán nem ilyen minden férfi. Nekem eddig négy barátom volt, és az elsõ három mind máshogyan ugyan, de egyértelmûen ki tudta fejezni, hogy oda van értem. A legutolsó viszont soha nem mondta, hogy szeret, és szavakkal egyáltalán nem beszélt az érzéseirõl. Nem is szeretett velem kézen fogva járni sem az utcán. Sajnos ilyen dolgokra is rámehet egy kapcsolat. Az egy dolog, ha nem mondja, de ha éreztetni sem tudja, hogy szeret, akkor nem lesztek együtt hosszú életûek.
És te milyen csaj vagy, hogy ezt eltûröd?!
A kérdező hozzászólása: lassan 3 éve vagyunk együtt, nem mondom magam csúnyának ápolt vagyok és ennek ellenére sem látom benne hogy annyira oda van értem.próbálok vele beszélgetni errõl de állandóan besértõdik.42 éves én nagyon szeretem de így nagyon nehéz vele...
A kérdező hozzászólása: én 30 vagyok

Elmegyünk Görögországba a nyáron és nem tudom, hogy nagyon kímarja a sós víz az ember bőrét és nagyon messzire bevisz a hullám?

Legjobb válasz: A sós víz nemhogy nem marja ki, ha kiütéses vagy, annak kifejezetten jót tesz. A hullám nem visz be, bár nem igazán értem a kérdésed. Szeles napokon azért vannak 3 m-es hullámok, de olyankor nem nagyon mennek az emberek a vízbe. Meg attól is függ, hogy hova mentek. Görögországnak azért elég sok tengerpartja van, és egy kicsit mindegyik más. Amire azonban nagyon ügyelj, hogy mindig legyetek bekenve naptejjel, mert nagyon klasszul le lehet égni a parton. Jó nyaralást kívánok! Egy Görögországot sokat járt ember

A sós víz nemhogy nem marja ki, ha kiütéses vagy, annak kifejezetten jót tesz. A hullám nem visz be, bár nem igazán értem a kérdésed. Szeles napokon azért vannak 3 m-es hullámok, de olyankor nem nagyon mennek az emberek a vízbe. Meg attól is függ, hogy hova mentek. Görögországnak azért elég sok tengerpartja van, és egy kicsit mindegyik más. Amire azonban nagyon ügyelj, hogy mindig legyetek bekenve naptejjel, mert nagyon klasszul le lehet égni a parton. Jó nyaralást kívánok! Egy Görögországot sokat járt ember
Sarti, ah~ Az homokos part, nem kell félni, viszont szerintem kicsit túl hamar kezd mélyülni. Az ófalunál vannak sziklák is, és ott a kikötõ. Ja, még egy. A homok nagyon forró tud lenni, ha napközben mezítláb mész rajta.
Nekem a sós víztõl durván kiszáradt a bõröm. 3-4. napon már jó pár helyen kicsapódott rajtam, mondjuk amúgy is száraz bõrû vagyok. Ahogy írták, érdemes strand után lezuhanyozni jó alaposan tusfürdõvel, amúgy semmi extra. Nehezebb merülni, és ne akarj nyelni a vízbõl, ezeken kívül pont olyan mint az édes víz :) Hullámosabb napokon vigyázzatok hol strandoltok. Ahol sziklásabb a strand ott csak óvatosan, mert képes úgy "hátbavágni" egy hullám hogy orra esel, ahogy az sem kellemes ha egy kisebb víz alatt megbúvó sziklában buksz orra és összevered magad.
Igen a sós víz jó hatással van a bõrre és még a mensi alatt is hamarabb tisztulsz. A tenger meg kb. 150-200 méter után kezd befelé vinni, ha matracon vagy, addig kifelé sodor.
A sós víz kicsit szárítja az ember bõrét, és ragad is tõle. Tenger után azonnal érdemes lezuhanyozni édesvízzel. A hullám akkor visz be, ha nagy a szél, de olyankor épeszû ember nem megy a tengerbe.
Csípi a sebet, de annak is jót tesz. Ha a parton mászkálsz a sziklákon vigyázz, mert azok ott, ahol mindig vízben vannak algások, és csúsznak, illetve szívesen megkapaszkodik rajtul a tengeri sün.
Helyileg hova mész?
Így már értem...
Még annyit hogy ha van sebed akkor durin csipi álitolag a sós viz.
A kérdező hozzászólása: kösz ezek jólk de nincsenek sebek rajtam am sarti-ra megyünk ott eléggé kevés a mélly víz vagyis hamar nem süllyed
A kérdező hozzászólása: amúgy mégegyszer kösz
Mindenképp menjetek el a Narancspartra, ott van nem messze és nagyon szép hely:) Én tavaly voltam, bár idén is mehetnék
na kimarta a borodet es bevitt a hullam?

Van 1 barátnőm, csak sajnos nagyon messze és van 1 nagyon jó barát (lány) és vele nagyon jol elvagyunk, és lehetséges, hogy szeretem őt is, de nem annyira hogy járjak vele, mit tegyek? Én nem szeretnék szakitani miatta a barátnőmmel.

Legjobb válasz: Egyszer egy srác azért szakított velem, mert messze laktam tõle,ezért választott más lányt, mert "kényelmesebb volt". Azóta együtt vannak. Lehet hogy együtt lennél a közelebbi lánnyal, de sokszor gondolnál a messzebbire. Sajnos a messzebbi kapcsolatok sokszor a távolság miatt szétmennek,ám én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet csak akarni kell. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a messzebbi barátnõddel, de szerintem addig ameddig nem tudod mi legyen a közelebbivel, ne csinálj semmit. Mellesleg nekem is van fiú barátom, aki tetszik, mint barát és szeretem nagyon,illetve vele meg tudom beszélni azokat a témákat, ami barátomat nem érdekli.Attól még hogy jóba vagy egy másik lánnyal, nem kel felrúgni egy kapcsolatot, ha abba a messzebbi lányba meg szerelmes vagy.

Egyszer egy srác azért szakított velem, mert messze laktam tõle, ezért választott más lányt, mert "kényelmesebb volt". Azóta együtt vannak. Lehet hogy együtt lennél a közelebbi lánnyal, de sokszor gondolnál a messzebbire. Sajnos a messzebbi kapcsolatok sokszor a távolság miatt szétmennek, ám én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet csak akarni kell. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a messzebbi barátnõddel, de szerintem addig ameddig nem tudod mi legyen a közelebbivel, ne csinálj semmit. Mellesleg nekem is van fiú barátom, aki tetszik, mint barát és szeretem nagyon, illetve vele meg tudom beszélni azokat a témákat, ami barátomat nem érdekli.Attól még hogy jóba vagy egy másik lánnyal, nem kel felrúgni egy kapcsolatot, ha abba a messzebbi lányba meg szerelmes vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!