Találatok a következő kifejezésre: Nem nő füvünk (2 db)

permetszerü locsolással minimum napi kétszer kell locsolni. a fünek víz kell akkor nö. amugy a hideg is befolyásolhatja.
2 hetesen már elökellett volna bújni a kicsi szállaknak, amit közelröl már látsz, de még nem túl nagyok.
A kérdező hozzászólása: Az normális, hogy a napos oldalon kezdett el nõni hamarabb?-Megnéztem nagyítóval...:D
persze az jo majd késõbb jön ki akkor valamelyik nehezen bujik ki de mire szép lesz akkor azért sok viz lefolyik még a dunán
Gyanítom, hogy túl mélyre kerültek a magok, vagy rossz minõségû vetõanyagot kaptatok. Ha két hét után sem kel ki, érdemes próbálkozni felülvetéssel.

Miért nő már kb.2-3 éve parlagfű a kertembe a fű között, holott a közelbe nem nagyon van és 2 hetente nyírom a füvet?

Legjobb válasz: sajnos a magja nagyon messzire el tud szállni, több száz méterre is. :(

sajnos a magja nagyon messzire el tud szállni, több száz méterre is. :(
És akár 10 évig elél mag formájában a földben. Csak annyit tudsz tenni, hogy nem nyírod le, hanem tövestül kihúzod fûnyírás elõtt. Így remélhetõleg egyre fogyni fognak, de szinte kizárt, hogy teljesen ki tudd irtani.
Nem lehet, hogy ami parlagfûnek tûnik az valójában fekete üröm? Sajnos az emberek többsége könnyen össze keveri... Azért kérdem, mert a gyepesített vagy egyéb dús növényzettel borított területeket a parlagfû általában nem szereti. Viszont az is allergén, úgyhogy ebbõl a szempontból majdnem mindegy, bár mellette gyógynövényként is hasznosítják.
A kérdező hozzászólása: Nem!Tuti, hogy parlagfû... Egyenként nem fogom kihúzogatni több száz négyzetméteren, hisz semmit nem érek vele, igaz, akkor idén már nem lenne, viszont magról szaporodik és messzebbrõl jövõre ugyan úgy jön mag...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!