Találatok a következő kifejezésre: Nem mozog! baja (147 db)

NST-t tényleg nem tudják megcsinálni, ha nem mozog a baba?

El?ször fogok menni, de az én babám már pár napja nem olyan aktiv. Mozog azért, de már nem olyan s?r?n, és nem olyan nagyonkat. Inkább csak ide-oda nyomogatja magát.38 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia! Az NST lényege, hogy azt vizsgálják, hogy növekszik e a baba szívfrekvenciája a mozgás hatására. Tehát tényleg nem tudják megcsinálni. Mindenképp egyél-igyál elõtte, általában arra felébrednek a babák. De nyugi, az is jó, ha csak kinyom ezt azt, õ akkor is mozog, csak te nem érzed olyan intenzívnek. Az én babám is csak tompábban mozog kb. egy hete, de eddig még mindig jó volt az NST-m. 39 hetes pocakos

Szia! Az NST lényege, hogy azt vizsgálják, hogy növekszik e a baba szívfrekvenciája a mozgás hatására. Tehát tényleg nem tudják megcsinálni. Mindenképp egyél-igyál elõtte, általában arra felébrednek a babák. De nyugi, az is jó, ha csak kinyom ezt azt, õ akkor is mozog, csak te nem érzed olyan intenzívnek. Az én babám is csak tompábban mozog kb. egy hete, de eddig még mindig jó volt az NST-m. 39 hetes pocakos
38. héten minden nap néztek nekem nst mert a babám nagyon keveset mozgott.a 4. napon fél órás nst elhúzódott másfél órásra így már sejtettem hogy az nap már szülni is fogok.nem kell aggódni mert jó hogy van ilyen készülék ami jelzi ha eljön az idõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszodat. egy kicsit megnyugodtam, hogy nem csak az enyém nem olyan aktiv már.
Én úgy hallottam, hogy ott felébresztik a babát valami fülsüketítõ hanggal.
Nálunk megrázzák a kismama pociját(Szeged). Szerencsére csak láttam, nem tapasztaltam.
Nekem is mindig megrázzák vagy megnyomkodják a pocakomat, mert álltalában nem mozog. De tegnap pl lépcsõznöm is kellett!

Ha en iszonyuan gorcsolok meg az oldalamnal is a puffadas miatt a babana ebbol erez vmit? 16 hetes vagyok meg nem mozog, elsot ilyenkor mar ereztem? Lehet baja h en egesznap gorcsolok?

A masik: nektek volt olyan folyasotok mintha viz lenne csak picit ragacsos, es eleg nagy adatokban? Mintha becsorgott volna???

Legjobb válasz: Ez a víz dolog most kezdõdött?? A görcsölés egyáltalán nem jó, szóval én nem ijesztgetni szeretnélek, de azonnal bemennék ügyeletre. Egyébként a baba mozog már jópár hete, csak még nem érzed.

Ez a víz dolog most kezdõdött?? A görcsölés egyáltalán nem jó, szóval én nem ijesztgetni szeretnélek, de azonnal bemennék ügyeletre. Egyébként a baba mozog már jópár hete, csak még nem érzed.

Miért baj az, ha nem mozog a baba?

Ma még szinte semmit sem mozgott a picim, aggodom. Általában eléggé izgága, de néha tart egy egy pihisebb napot, lehet ez van ma is, csak aggaszt mert mindenhol azt olvasom, hogy nem jó, ha nem mozog, de nem tudom miért nem... 37 hetes km

Legjobb válasz: mert akaratlanul is arra gondol az ember, hogy valami baja van, ne adj Isten, meghalt és ezért nem mozog. de ne aggódj, van, hogy 1-1 napot nyugisabb. böködd meg egy kicsit! hátha elkezd mocorogni :) és ne aggódj

mert akaratlanul is arra gondol az ember, hogy valami baja van, ne adj Isten, meghalt és ezért nem mozog. de ne aggódj, van, hogy 1-1 napot nyugisabb. böködd meg egy kicsit! hátha elkezd mocorogni :) és ne aggódj
Szia! Nekem is vannak napok, mikor kevesebbet mozog a pocaklakóm, olyankor fel szoktam ébreszetni. Van egy zenélõ egere, azt teszem a hasamhoz, arra mindig el kezd mocorogni. :-) Nekem is azt mondták, hogy az a jó, ha sokat mozog, de a szülés közelettével egyre kevesebbet mocorog majd, ne ijedjek meg. 37 hetesen már elképzelhetõ, hogy gyûjti az erõt a nagy eseményre! Gondolom jársz már ctg-re, ha ott rendben minden, akkor nincs miért aggódnod! 38+5napos km
A kérdező hozzászólása: igen járok ctg-re, de eddig csak heti egy volt, így mult hét csütörtökön voltam utoljára és most megyek majd pénteken! Eddig minden rendben volt ott.... eddig mozgott is rendesen, de ma valahogy lustább.... Mondjuk most pont elkezdett csuklani, meg egy kis almával meg tudtam "piszkálni és bejelentkezett, csakhát nem olyan aktív, mint szokott...


A terhesség végefelé normális, hogy nem mozog már annyit a baba? Ha igen miért? 37. -hétben járok.

Legjobb válasz: Csórikám nem fér már el, ki se tud nyújtózni. Ezért nem mozog annyit. Majd mozog idekint. :) Azt mondják, ha este vízszintesben vagy, és megnyugszol, akkor "kéne" neki mozgolódnia kicsit. Az enyém olyankor szokott, napközben a vége felé szinte már semmit. Csak este, meg amikor kajáltam. :) Most kint van és semmit sem változott, nagyon szereti a hasát. Lényeg a lényeg, normális vagy. Csak akkor aggódj, ha 24 óra alatt egyszer sem érzed mozogni. Drukkolok a szüléshez!

Csórikám nem fér már el, ki se tud nyújtózni. Ezért nem mozog annyit. Majd mozog idekint. :) Azt mondják, ha este vízszintesben vagy, és megnyugszol, akkor "kéne" neki mozgolódnia kicsit. Az enyém olyankor szokott, napközben a vége felé szinte már semmit. Csak este, meg amikor kajáltam. :) Most kint van és semmit sem változott, nagyon szereti a hasát. Lényeg a lényeg, normális vagy. Csak akkor aggódj, ha 24 óra alatt egyszer sem érzed mozogni. Drukkolok a szüléshez!
Lehetséges kicsi a hely.Ha mindennap érzékelsz mozgást ne aggódj, de ha nyugodt csak akkor leszel ha orvos is lát, akkor menj orvoshoz.
Normális.Egyrészt már kevés a hely, nem tud mozogni, másrészt állítólag hormonális hatások miatt nem is akar. Õ is készül.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. kicsit megnyugodtam :)
Nekem pont a vége felé mozgott egyre többet a babám, pont a helyszûke miatt. Csak a szülés napján mozgott nagyon keveset. 3hetes baba anyucija

Mindenhol azt olvasom, hogy a 28-ik héten (amiben most vagyok), már nem mozog annyit a baba. Nekem mégis mostanában parádézik a legtöbbet. Valami baja van, vagy egyszerűen csak ilyen a természete?

Legjobb válasz: Szia! Én is a 28-29 héten vagyok, és nagyon sokat mozog. Az elmúlt két hétben annyit, amennyit eddig még soha. Ez szerintem nem igaz, majd talán a 33-34. héttõl lesz ez a kevés mozgás igazán jellemzõ, hiszen most még kb 34 cm, 1-1,2 kg a súlya, és van még helye bõven.

Szia! Én is a 28-29 héten vagyok, és nagyon sokat mozog. Az elmúlt két hétben annyit, amennyit eddig még soha. Ez szerintem nem igaz, majd talán a 33-34. héttõl lesz ez a kevés mozgás igazán jellemzõ, hiszen most még kb 34 cm, 1-1, 2 kg a súlya, és van még helye bõven.
Szerintem nem lehet általánosítani. Az enyém még a szülõszobán is mocorgott, pedig azt mondják ott már egyáltalán nem mocorognak. Az utolsó hetekben utaztam a metrón, és a velem szemben lévõ pasi olyan szinten bámulta a hasam, hogy én voltam zavarban. A hasam külön életet élt, és mivel a nyár közepe volt, a vékony ruhán keresztül egy az egyben látszódott. A gyerkõc most 5 éves, és ugyanolyan mozgékony, mint bent volt. A másodikat most várom, és alig-alig akar mocorogni. Talán ilyen lesz ha megszületik. Üdv: 18 hetes kismami :)
szia! Akkor vannak a legjobb idõszakban!:) még elég nagy a helyük , hogy forogjanak vígan , keressenek , kutassanak:) a magzatvíz is kb. a 32. hét táján éri el a maximumát, addig hawaii van odabent. Utána is jó nekik belül , csak ahogy nõlnek a mozgásterük behatárolódik. Én nekem is 28- 32 hetes kora között mutatta meg igazán magát a pici. Forgolódott ide-oda. Most már 35 hetes vagyok. Igazából a gyenge rugika átment rugdosásba, , és "akkor is megfordulok"ba, dehát nõl a gyerek.....:) ))))) ugyhogy nyugi!!!:) ))
én 29 hetes vagyok és folyamatosan mocorog néha olyan mintha a hasfalamon szeretne távozni a pocakomból..:) ) de nekem mindegyik pocaklakó eleven volt, és engem késõbb sem kiméltek gondolom ez most sem lesz másként.
28. hetes vagyok, és én is egyre erõteljesebbnek és gyakoribbnak érzem a rúgásokat, mozgolódást:) Éjszaka pl. keresztben fekszik, és ha jobbra fordulnék, akkor is folyamatosan rugdos, de ha a másik oldalra, akkor is. Ugyanez van este és még reggel is. Napközben is gyakran van ébren. Talán most épp alszik... :)
Én 29 hetes vagyok, és én is azt vettem észre, hogy mostanában nem bír magával, és már nem csak egyet-egyet rúg, hanem hosszan és nagyokat mozog. Bevallom, néha már kellemetlen. Pedig én is azt olvastam, hogy mostantól kevesebbet fog mozogni, mert kisebb a helye...
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, mindenkinek köszönöm a válaszokat. Kellemes babavárást, és könnyû szülést mindenkinek !

30 hetes terhes vagyok. Miért van az, hogy a baba nem mozog intenzíven? Allig mozog sőőőt álló helyzetemben még nem is éreztem csak 1-2 szer ez miért van? Eléggé duci vagyok lehet ez az ok? Sőőt az eddigi hízásom össz vissz 4 kiló.

Legjobb válasz: Szia! Minden baba más meg õ már elég "nagy" és a hely se annyi mint volt meg most már az idõ 90%-át alvással tölti. A duciságra csak annyi hogy ha eddig intenzív volt akkor most nem az miatt nem érzed hogy duci vagy mert akkor eddig se érezted volna. Próbálj meg hátra dõlni egy kényelmes fotelba simizni õt és beszélni hozzá ha rá figyelsz csak biztos érezni fogod. 25 hetes duci kismama aki valamikor az hiszi hogy egy "mérgezett egér" van a pocakjába valamikor pedig a Lusti törp...

Szia! Minden baba más meg õ már elég "nagy" és a hely se annyi mint volt meg most már az idõ 90%-át alvással tölti. A duciságra csak annyi hogy ha eddig intenzív volt akkor most nem az miatt nem érzed hogy duci vagy mert akkor eddig se érezted volna. Próbálj meg hátra dõlni egy kényelmes fotelba simizni õt és beszélni hozzá ha rá figyelsz csak biztos érezni fogod. 25 hetes duci kismama aki valamikor az hiszi hogy egy "mérgezett egér" van a pocakjába valamikor pedig a Lusti törp...
A kérdező hozzászólása: Köszike de eddig sem volt ám valami intenzív.Csak tudod látok olyan videókat amikor igy kinyomják valamilyüket pölö a lábukat én ezeket hiányolom nagyon.Tuttira különben, hogy lusta és alszik de én olyan aggódós vagyok.Jó babavárást és jó egészséget.
Már nincs annyi helye. Én 7 kg-t h íztam összesen. Dia
Szia! Én az elsõ válaszoló vagyok hát igen az szép is lenne ez olyan mint a 4d-s ultrahang nekem is csalódás volt mivel aki vékonyabb annak jobban látszik a baba arca az én kis maszatom meg tényleg olyan volt mint egy kis maszat(de még mindig jobban látszodott mint a hagyományoson) szóval ne idegeskedj mert ha ezen agyalsz dafke nem mozog és sajnos nálunk nem lesz nagyon olyan hogy "kidugja" a lábát vagy a kézét de azért néha rúgnak akkorát hogy látványos is nem csak érezhetõ. Neked is szép baba várást!
Én is duci vagyok, 1-2 héten belül mindenét ki fogja dugni, ezt senki nem kerüli el. Lesz amikor kimondottan fájni fog amit csinál. Ne aggódj! Üdv.: 34 hetes kismami
Szia!Nekem sem volt aktív abszolút nem. Az utolsó hónapban meg hullámzott a hasam. Ha kibújik nem gyõzöl utána futni:-) Sok sikert a babához!
A kérdező hozzászólása: köszike ez megnyugtató isten bizony nem tehetek róla, hogy ilyen aggódós vagyok.Már allig várom, hogy kint legyen akkor megnyugszom, vagy akkor aGGÓDOK MAJD igazán???:D:D jó babavárást mindenkinek

Beszűkült nst esetén ha a baba nem mozog, mi a teendő, meddig várnak, ha nem változik órákig és nem mozog?

mit csinálnak, megindítják a szülést, vagy hogyan bizonyosodnak meg róla,hogy jól van bent a baba?

Legjobb válasz: Nálam nem vártak! Bementem mert fél napja már nem éreztem mozogni, az NST-n bár a szívhangja jó volt, nem láttak mozgást. Egybõl császározta, kiderült többször rajta volt a zsinór!

Nálam nem vártak! Bementem mert fél napja már nem éreztem mozogni, az NST-n bár a szívhangja jó volt, nem láttak mozgást. Egybõl császározta, kiderült többször rajta volt a zsinór!
szerintem uh-n is megnézik és néznek szívhangot is szülõszobán, nálunk legalábbis így van. ha probléma van a szívhanggal viszik a mûtõbe, császárra.
nem sokáig várnak, akkor azonnal szülést inditanak mûtõbe és, császármetszés lesz
Kérdezõ R.I.P. Sajnálom ami történt, részvétem halott babádért. Utolsó 2 válaszoló voltam.

Segitséget szeretnék kérni hogy 35 hetes terhes vagyok 2 napja nem mozog a baba és közbe a tejem is elindult! És nagyon lent van a hasam. Akkor ilyenkor beágyazodot vagy még nem?

Legjobb válasz: Bocs, de ha nem mozog a bab, akor miért nem rohansz orvoshoz? Ha meg úgy érted, hogy nem ficánkol, hanem inkább nyomakszik, akkor valószínûleg tényleg beilleszkedett a feje.

Bocs, de ha nem mozog a bab, akor miért nem rohansz orvoshoz? Ha meg úgy érted, hogy nem ficánkol, hanem inkább nyomakszik, akkor valószínûleg tényleg beilleszkedett a feje.
irany a doki!!!
Jézusom! Azonnal orvoshoz, ne itt irogass!!
Azonnal doki!!!!!!
Egyáltalán nem mozog???? Azonnal menj be a kórházba, csinálnak UH-t és kiderül van-e baj! Délután , fõleg este aktívnak kellene lennie...Az nem baj ha van tej, ilyenkor már elõfordul, hogy csorog, de UH KELL az azt is látja , hogy befordult-e fejvégûre a baba, de ha igen még akkor sem biztos, hogy most szülsz! Nekem 26! héten fejvégû volt, koraszülöttnek jósolták , az is lett de 35 héten és egészségesen:) Minden jót:) Menj orvoshoz, ha nem mozog továbbra sem, "piszkáld" meg kicsit , óvatosan ébreszdgesd, kell, hogy mozogjon!!!
Szerintem sürgõsen menj orvoshoz vagy ügyeletre.Ha nem érzed mozogni az nagyon nagy baj is lehet.Nem akarlak megijeszteni, de barátnõm 2 hete így vesztette el a babáját.
egyáltalán nem mozog? nem is nyomakodik?
Egyáltalán nem mozog?Valamennyit kell mozognia.Nekem már a 28-ik héten beágyazódott.Ha a hasad lejjebb ment, akkor igen.Ilyenkor is kell mozognia, csak kevesebbet tud, mert már nincs annyi helye, ha egyáltalán nem érzed mozogni, akkor menj el orvoshoz.
bab=baba akor=akkkor
Bocs az offért, de ha egyáltalán nem mozog én megnézetném. A kisfiam nem mozgott sokat, de minden nap 1-2 alkalommal lehetett érezni, míg meg nem született.
Hú emiatt a kérdés miatt olyan rosszat álmodtam egy barátnõmmel kapcsolatban aki szintén 35 hetes és nem válaszolt egy smsre és azóta semmit nem hallottam róla de mindjárt felhívom. Te meg írd meg hogy jól vagytok e!!!De biztos IGEN!!!!
?
Remélem jól vagytok!
.
Szorítok, hogy minden ok legyen
ha tudsz ird meg minél elõbb mi volt remélem minden ok
A kérdező hozzászólása: Köszöünöm a válaszokat hát elég kicsiket rug!
De dokinál voltál?
Ezek szerint mozog, csak alig érzed?
Örülök, hogy jól vagytok!
Ez most kamuj? Itt aggódunk és kiszúrod a szemünk egy kicsiket rúggal?? Voltál dokinál? Csinált uh-t, nst-t?
egyébként ilyenkor már kell magzatmozgást számolni, és ha megvan a 10 egy nap akkor ok ha nincs akkor fel kell hívni a védõnõt aki azonnal elküld dokihoz.
Nagyon drukkolok hogy minden jó legyen.
Remélem minden rendben!
Remélem minden rendben!
Befordult, beágyazódni a terhesség elején szokott a megtermékenyített petesejt. Irány az orvos!
Nem akarlak elkeseríteni, de az nagyon nem jó, ha egyáltalán nem mozog, akár befordult már, akár nem. Én 34 hetes vagyok és minden nap fordul is, mozog is, csuklik is. Ha nem mozogna, rohannék fejvesztve a kórházba, mert ilyenkor már nagyobb az esély arra, hogy mondjuk rátekeredik a köldökzsinór és elzárja a keringését - ezért mozog kevesebbet, vagy már egyáltalán nem. De ez csak egy példa volt. Szóval szerintem is irány-surány! Aztán írd meg mi a helyzet!!!!!! Minden jót nektek!
Na mi volt a dokinál?
Orvos!
Csatlakozom a többiekhez, irány a doki!
Doki! azonnal, én már igy porul jártam, elveszitettem a babámat, reggel nem mozgott már de már késon volt, 38 hetet be sem toltottem!nagyon szivbol szoritok! és ird meg hogy mi lett
OFF: Utolsó! Megkérdezhetem mi volt a baj? Persze, csak ha elmondod, nem szeretnék tapintatlan lenni, csak kíváncsi vagyok...
Atya ég! Azonnal orvos! Remélem semmi baj és megírja a kérdezõ, hogy mi van!!
Remélem már megjártad a dokit, aki megnyugtatott! :)
Írj, hogy vagytok???
???
Jaj, remélem nincs baj. Én igy voltam, napokig nem éreztem, és bizony halott volt a babám. Sajnos fiatal voltam és nem tudtam hogy ez baj. :( Szoritok!!!
írj mi van!!!!!!

18 hetes kismami vagyok, és még nem mozog a babám, vagy én nem érzem. Mindenféleképpen olyan pillangó szárnycsapásra gondoljak vagy másra? Elsö baba ezért nem tudom, de már nagyon szeretném érezni.

Legjobb válasz: Akkor legyél kicsit türelmesebb. Elsõ babánál lehet, hogy a félidõ után fogod csak érezni. Az érzés szerintem leginkább olyan, mint amikor (bocsánat, de tényleg) kicsit mozog a bélgáz a beleidben. Ahhoz hasonló. Ne aggódj, nem fogsz kimaradni az élménybõl, lesz még mikor olyat rúg a bordáid közé, hogy a lélegzeted is elakad. :D

Akkor legyél kicsit türelmesebb. Elsõ babánál lehet, hogy a félidõ után fogod csak érezni. Az érzés szerintem leginkább olyan, mint amikor (bocsánat, de tényleg) kicsit mozog a bélgáz a beleidben. Ahhoz hasonló. Ne aggódj, nem fogsz kimaradni az élménybõl, lesz még mikor olyat rúg a bordáid közé, hogy a lélegzeted is elakad. :D
A kérdező hozzászólása: Jó nektek akik már érzitek!Remélem már az én picurom is megmozdul már.
Szia! Én is tegnap töltöttem be a 18 hetet, s hétfõn jelentkezett be elõször a picúrkám, akkor egymás után két kis bökést éreztem belülrõl, mint mikor egy ideg megrándul, olyasmi érzés volt... persze én sem tudom biztosan õ volt e, de azóta gyengébben ugyan, de többször éreztem apró kis dobbanást ( tényleg a bélgázhoz is lehet hasonlítani)
A kérdező hozzászólása: Ha a hasamon van a kezem, akkor néha érzek valamit, de nem vagyok benne bisztos hogy ö az.
Nekem sem pillangós volt, hanwem elég egyértelmû, bár tompa. Olyasmi, mint amikor a színházban a mögötted ülõ a térdével bökdösi a székedet - na, ez a hasamban. Eleinte jobban éreztem, ha hanyatt feküdtem és a hasamon volt a kezem.
Szia! Attól is függ, hogy mikor érzed meg a babát, hogy hol tapad a lepény. Ha mellsõ fali, akkor elképzelhetõ, hogy késõbb érzed. Nekem is elsõ baba, 16 hetesen éreztem az elsõ mozgásokat, de most 21 hetesen érzem biztosra õt. Egyre aktívabb, és egyre többet mocorog. Szóval ne aggódj, ha kicsit késõbb is érzed, akkor is már erõsebben fogod érezni. Nálam nem volt pillangómozgás, egyszerûen ahogy a táskám a hasamnál volt, éreztem, hogy valaki mocorog. :)
En sem ereztem semmifele pillangofele mozgast. Es olyan 20. het utan ereztem egyertelmuen. Nyugi, nemsokara erzed mar, ossze nem lehet tevesztenu semmivel.
Nekem is gyenge bélmozgásra hasonlított, csak késõbb jöttem rá, hogy ez már a baba volt :-)
Én a 20.hét után éreztem elõször. Nyugalom :) Nem mindenki érzi 16-17 hét körül
Nekem semmiféle" pillangó szárnycsapásra" hasonlitó dolog nem volt , mint ahogy azt én is vártam.17.héten éreztem elõször, hogy megmozdult.Inkább ilyen pici érintéseket éreztem a hasamban/ mintha finoman böködne valaki az ujjával:) /!Nagyon vártam már én is, hogy milyen lesz.De hidd el felfogod ismerni.
A kérdező hozzászólása: Remélem már nemsokára érezni fogom:)
Szia!ne aggódj mindenkinél máskor kezd el mocorogni a baba.én elsõ babámat várom nekem 15+4hetesen mozdult meg elõször, én egy pici ütõdést éreztem elõször a köldököm jobb oldalánál, egybõl tudtam hogy a baba volt az.másnap már pici simogatós érzést éreztem.minden nap érzem ahogy mocorog, fõleg délutánonként, persze minden nap csak egy rövid ideig érzem.mondjuk elég vékony testalkatú vagyok, lehet hogy ezért is éreztem ilyen hamar.17 hetes kismama

Volt valaki hasonló helyzetben vagy velem van gond? 16 hetes vagyok, első babát várom. Eleje óta nincsenek tüneteim, bár a hasam nő, ugye a baba még nem mozog és még nem tudtam felfogni, hogy gyermekem lesz.

Van,hogy fél napig is elfeledkezem róla, bár ha ránézek a hasamra akkor "eszembe"jut ,de ennyi. Olyan távolinak érzem még magamtól. Jönnek már a kérdések,hogy mikorra várható ,jól van e a baba, de ezt is furcsállom még.Illetve ha nézik a hasamat akkor sokszor idegesít az is.Jó lenne ha néha észrevétlen lehetne a pocim vagy én. 2 évet vártam,sokszor sírtam,hogy nem jön össze,most meg úgy érzem,hogy nem reagálom le jól és nem így kellene éreznem. Sokszor érzem,hogy nem viselkedek leendő anyaként és lehet nem is leszek jó anya.

Legjobb válasz: Szia! Nekem sem volt egyetlen tünetem sem az elejétõl kezdve, sõt 24. hétbe léptem mikor elkezdett mozogni a csöppségem. Bennem is felmerültek hasonló kérdések"lehet nem is leszek jó anya" stb... Ha elfogadsz egy tanácsot ezen ne izgulj, ami most a legfontosabb a nyugalom:). Ezek a gondoltak hidd el minden anyában felmerültek. Én azt mondom neked a legjobb anyuka leszel a babád számára, és senki mással ne foglalkozz, se az "okos" véleményekkel" Sok boldogságot a babához, türelem és kitartás!!!:) 4 hónapos baba anyukája

Szia! Nekem sem volt egyetlen tünetem sem az elejétõl kezdve, sõt 24. hétbe léptem mikor elkezdett mozogni a csöppségem. Bennem is felmerültek hasonló kérdések"lehet nem is leszek jó anya" stb... Ha elfogadsz egy tanácsot ezen ne izgulj, ami most a legfontosabb a nyugalom:) . Ezek a gondoltak hidd el minden anyában felmerültek. Én azt mondom neked a legjobb anyuka leszel a babád számára, és senki mással ne foglalkozz, se az "okos" véleményekkel" Sok boldogságot a babához, türelem és kitartás!!!:) 4 hónapos baba anyukája
Megmondom õszintén, én irigyellek. Nekem a nap 24 órájából 24 óra a terhességemrõl szól. Állandóan ezen jár az eszem. Ha filmet nézek, ha fürdök, ha megyek az utcán, bármit csinálok, mindig ezen kattog az agyam, és hidd el nem olyan jó. Szerintem nem kell aggódj!! Biztos jó Anya leszel, s nem sokára fogod érezni a Picike mocorgását, és hidd el, meg fog változni ez a "semleges" érzés!! Boldog babavárást! 15 hkm
Szia! Ne aggódj!Mindegyikünkben benne van az anyai ösztön!Még egy kis idõ és máshogy fogod fel a dolgokat!Vannak akikben ez az ösztön elöbb jön elõ, van akiben egy kicsit késöbb...Ne edd magad ezen.Legyél büszke a pocakodra és hogy most áldott állapotban vagy!!! 18 hkm
Nekem is minden percben a babán jár az agyam, én annyira akarom Õt. De ne aggódj, ha vannak kétségeid, ez teljesen normális, hogy az érzéseid váltakoznak! És hidd el biztos jó anya leszel!:) Ne aggódj!! 16 hkm
szia a terhességem elején én is így voltam mivel az elsõ hozzá kell szoknod . én is akkor kaptam észhez és a babám körül kezdett el forogni minden gondolatom mikor éreztem hogy mozog és hogy velem van mindig ! mondjuk hogy nekem katasztrofális volt az eleje de mikor elmúlt Én is el feledkeztem róla és kérdezték tényleg terhes vagy? Én meg néztem rá hülyén szóval én a 21. hét tõl fogtam fel kitartást kismama eljön neked is az az idõ! jó baba várást üdv : 27 hkm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!