Találatok a következő kifejezésre: Nem mossa vagy (26 db)

Csap vagy a zuhany vize nem mossa beljebb a kakit a hüvelybe?

Kezd? anyuka vagyok.Néha a kisasszony irdatlan mennyiségeket produkál.Ilyenkor elölr?l is a csap vagy zuhany alá tartom,de a folyó víz nem mossa beljebb?Mert ilyenkor picit szethúzom a nagyajkakat,máskülönben nem jön ki a kaka.

Legjobb válasz: egyik sem mossa beljebb. Nem kell nagyon széthúzni neki, csak szivaccsal töröld meg, h oda becsúszik, ne,m tudom másképp írni a szivacs, de ne húzd szét neki nagyon. ill. törlökendõvel is picit betörölhetsz, a lányomnak még sose maradt ott kakis :)

egyik sem mossa beljebb. Nem kell nagyon széthúzni neki, csak szivaccsal töröld meg, h oda becsúszik, ne, m tudom másképp írni a szivacs, de ne húzd szét neki nagyon. ill. törlökendõvel is picit betörölhetsz, a lányomnak még sose maradt ott kakis :)

Van itt olyan fiatal (tizen-huszonéves) aki nem mossa a fogát, esetleg már nincs meg vagy pótolt valamelyik foga?

Én ilyen vagyok. Tudom, hogy kapni fogom az osztást, hogy lehetek ilyen igénytelen, de hadd jöjjön. Ugyan emlékszem gyerekfogkrém vásárlásra, de gyerekként is ritkán mostam fogat, a rendszeres fogmosásra késõbb sem szoktam rá, mint ahogyan még most sem. Van már hiányzó fogam de még ennek árán sem vagyok képes rászokni. Elhatározom, megy két napig aztán érthetetlen okból megunom. Mások sem mondták még és én sem érzem, hogy büdös lenne a szám, ha mégis (reggel pl) akkor teszek ellene.

Legjobb válasz: Van egy munkatársam az korán reggel bûzlik, a fogai teljesen rohadnak tiszta fekete az egész, 30 éves az anyjával él, nõt ruha nélkül nem látott. Én 1 nap 1 szer mosom este, a 2-nek nincs értelme, reggel szájvíz és fogkrémet is csak olyat amin kék vagy zöld hatóanyag ismertetõ csík van, mivel a piros meg a fekete tartósan mérgezõ. Én nem oltalak le mert nem érdekel, hogy fogatlan leszel , a nyelveden a sok szemmel alig észrevehetõ lepedék nagyon szép lehet a párod (már ha van, vagy lesz valaha) örülhet neki.

Van egy munkatársam az korán reggel bûzlik, a fogai teljesen rohadnak tiszta fekete az egész, 30 éves az anyjával él, nõt ruha nélkül nem látott. Én 1 nap 1 szer mosom este, a 2-nek nincs értelme, reggel szájvíz és fogkrémet is csak olyat amin kék vagy zöld hatóanyag ismertetõ csík van, mivel a piros meg a fekete tartósan mérgezõ. Én nem oltalak le mert nem érdekel, hogy fogatlan leszel , a nyelveden a sok szemmel alig észrevehetõ lepedék nagyon szép lehet a párod (már ha van, vagy lesz valaha) örülhet neki.
#6 te rólam beszélsz :D
és amíg nem volt fogkrém ? nem mostak fogat ennyi..
Jah, a 80éves nagyapámnak azért van meg az összes foga hófehéren. Maszlag az egész, a fekete meg piros csíkos fogkrémeket meg veszik agyba fõbe, mert márka....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! #4 - 23/F vagyok.
Kedves elsõ! Íme a tudományos magyarázat: Mikor megmosod a fogad, eltávolítod a plakkot, akkor tiszta egészen kb 20 percig. A nyálban lévõ mucoprotein fehérje azonnal elkezd a fogadra lerakódni és egy olyan filmréteget (ez az akvirált pellicula csak, hogy igazán tudományos legyek...) hoz létre rajta, amelyhez a baktériumok adhéziós molekuláikkal kapcsolódni tudnak. A baktériumok ott szépen szaporodnak, a nyálban lévõ fehérjékkel és az általad elfogyasztott táplálékkal táplálkoznak és egy csúcsszupi növekvõ közösséget alkotnak, ami csak mechanikai dörzsöléssel, vagyis fogkefével távolítható el (öblögetéssel nem). Amikor reggel felkelsz már rég nem tiszta a fogad...
Leirom. Attol fuggetlenul, hogy este megmosod a fogad, meg rengeteg bakterium marad a szadban, amik ejjel tovabb szaporodnak. Tehat ha napi ketszer csokkented a bakteriumok szamat, akkor dupla olyan hatekony vagy, mint ha csak egyszer. Radasul a bakteriumoknak koszonheto a szajszag, amit szinten erdemes reggel kezelni. Bar erre irtad a szajvizet, ami akar meg megoldas is lehetne, de szerintem kevesbe hatekony mint a fogmosas, illetve idealisan a kettot egyutt alkalmazzuk. Valojaban csak azt nem ertem, hogy te is belatod a szajapolas fontossagat, adsz is ra, de akkor mennyibe telne meg plusz egy fogmosassal megtamogatni a dolgot?
7-es, ha leírod tudományosan hogy mi értelme az esti mosás után reggel is vagyis a napi 2-nek akkor eskü rászokok a reggeli mosásra is.
7-es, ha leírod tudományosan hogy mi értelme az esti mosás után reggel is vagyis a napi 2-nek akkor eskü rászokok.
Nyilván más a hajlamosság, mert a rossz fogak örökölhetõek, de ez nem mentesít fel az alól hogy moss fogat. Tényleg semmiség, ahogyan írták naponta 2x3-5 perc....Ha nem mosod és jó fogakat örököltél akkor 25-30évesen már csak mûfogaid lesznek és minden nap 2x kell használnod fogköztisztító kefét, fogselmyet, elektromos fogkefét, szájvizet és rendszeres vendég leszel a fogorvosnál. Nem viccelni szeretnék vagy megsérteni, ez csakis a te javadat és a környezetedben élõk szaglását befolyásolja. A fogpótlások meg már nem ingyenesek, méregdrágák és rámegy a fél életed fizetése...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Vannak fogorvos ismerõseim és õk szokták mondani, hogy egy átlag ember elképzelni nem tudja mennyire undorító emberek vannak. Én nekem soha meg sem fordult még a fejemben, hogy valaki nem mos fogat. Soha nem felejtem el, reggel-este fogmosás. Nem tudom elképzelni hogy vannak emberek akik tényleg nem mosnak fogat. És ilyenkor kiráz a hideg, mert belegondolok hogy elmegy az ember szórakozóhelyre csajozni, vagy egy jót kvázni, és fúúúj lehet hogy azok sem mosnak fogat. Nagyon undorító. Személy szerint ha megtudnám egy lányról hogy nem mos naponta legalább kétszer fogat, többet nem állnék vele szóba. F/25 Ja és egyébként két fogamat kihúzták, de azt fogszabályozás miatt. Ja és még annyi, hogy nekem nincs tudomásom olyan emberrõl a környezetemben aki ne mosna napi kétszer fogat.
Én mindig is megmostam a fogamat. 3 fogam már kihuzták, 1 pedig már rég ki kellene húzatni. Egyik volt ismerõsöm soha, de soha nem mosott fogat, és 1 db rossz foga nincs! 22/F
Azért tanuljatok a szüleitek hibájából, és legalább a saját gyerekeiteket szoktassátok rá a rendszeres fogmosásra. Napi hat perc, és egy csomó fogfájástól kímélitek meg a gyermeketeket.
Kérdezõ te korod és nemed?
Én sem mosok fogat, pedig tudom hogy kellene, de kis koromban nem szoktattak rá, mire meg rájöttem magamtól is, már rosszak voltak a fogaim és nem éreztem motivációt hogy rászokjak. Hátul a rágófogaim nagyon rosszak, a legtöbbõl már csak a gyökér maradt, sose mondták hogy büdös a szám, de gondolom az. 19/L
Gyerekkoromban én is ritkán mostam. Mostanság se mindennap mosok (de ha bárkivel találkozom, akkor igen), egyszerûen azért, mert sajnos nincs benne a napi rutinomban gyerekkoromtól kezdve. De nekem sosem volt rossz fogam, még most sincs. Még ezzel együtt is, én már rájöttem, hogy a személyes higiéniám része, szóval próbálok vigyázni, és sose járnék olyan pasival, amit leírsz... Bocs 28/N
A fogmosás inkább káros a fogakra mint hasznos.A sok flurid ami a fogkrémbe található az nagyon roncsolja a fogakat, illetve érzékennyé teszi õket.Ha valaki sokáig nem mos fogyat fél év után autómatikussan elkezdi magát tisztítani a fog, erõsödik, illetve a szájszag is eltûnik. Én már régóta nem mosok fogat egyáltalán nem büdös a szám, nem is sárgák a fogaim pedig kávézok és cigizek is...Minden ismerösöm aki fogat mos az elöbb utobb fogorvoshoz megy.Sajnos direkt úgy gyártják manapság a fogkrémeket hogy roncsolja a fogakat utána fizethess a fogorvosnak..minden csak a pénzrõl szól

Miért lehet az, hogy a automata mosógép a por mosószert nem mossa ki a tartóból? Esetleg rakjuk a ruhaközé vagy közvetlen öntsük a dobra?

Indesit felültölt?s mosógépünk van és ákármikor por mosószert töltünk bele az mindig a tartóban marad.

Legjobb válasz: jóba mert megnéztem a használati utasítást vagy már 10-szer és jóba öntöm :) szóval ez kizárva:D

A kérdező hozzászólása: jóba mert megnéztem a használati utasítást vagy már 10-szer és jóba öntöm :) szóval ez kizárva:D
nem akarlak hülyének nézni, de biztos, hogy a jó rekeszbe öntöd? :D lakótársam fél évig mosott a másik rekesszel... és csodálkozott, hogy nem lett tiszta... -.-""""
Nézd meg, hogy az a kis csövecske, ami bespricceli a vizet, nincs e beakadva? Vagy a mosószertartályon lévõ lyuk nincs e eltömõdve?
A kérdező hozzászólása: megnézem köszi, ezen is törtem magam vagy 2 napja mert akkor vettem észre hogy ott fecskendezi be a vizet :D
A Flóraszept 1 perc alatt eltünteti a sötét foltokat!!! Én is mindig ezt használom krumplipucolás után. Amúgy az Ultraderm is vegyszer, sõt abban még durva dörzsanyag is van, amitõl felhorzsolódik a bõr, sokkal durvább, mint a Domestos vagy a Flóraszept!!! De ha konyhán dolgozol és naponta ez a problémád, miért nem használsz gumikesztyût??? Lehet kapni egészen erõs gumikesztyût is, ami strapabíró, megvédené a kezedet.
Ultraderm. Apám mûhelyben dolgozik, gyakran olajos a keze, vagy festékes, stb.. Ez mindent leszed :)
Ultraderm, vagy Brigéciol A késõbbiek megelõzése érd. használj kesztyût
bocsi de utánanéztem és brigéciolt nem ajánlatos haszn. mert irritatív... bocsi (uccsó voltam)
A citromlé jó, de citrompótló vagy citromsav ugyanúgy megteszi, és lényegesen olcsóbb.
Én úgy tudom, hogy a citromlé is jó erre.
Citorm nem rossz ölet probáld ki és ird meg a tapasztalatokat.
Szerintem domestosba ne nagyon nyúlkálj. Inkább az elõttem író tanácsát fogadd meg. A domestos vegyszer és nem hiszem hogy késmosásra kéne alkalmazni.
Szerintem a domestos leviszi.
Próbáld ki a pr99 nevü "folyékony kesztyût" és a pr clean-r kéztisztítót
Én a sima szappan + körömkefe kombóban hiszek :) Ez is mindent levisz.
Ha nincs citromlé, akkor az ecet is jó, és olcsóbb is.Utána természetesen megkell vízzel is mosni a kezet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítségeket. Kipróbálom õket, talán a domestos kivételével. Gumikesztyût azért nem használok, mert zavarna nagyon, és gyorsan kell dolgoznom, közben néha szólnak, hogy más is kell. nincs idõm le-föl venni.
Ökonet-es folyekonyszappan. 100% siker. tapasztalat

Szeretnék mosogatógépet, de sokan azt mondják hogy ezek a gépek nem mossák szép tisztára a dolgokat ha te nem öblíted vagy áztatod előre be a mosatlan edényeket! Igaz ez?

vagy ez csak mondjuk a zsírosabb tepsikre igaz vagy mindent el? kell mosni?

Legjobb válasz: Nem kell elõmosni, de rögtön rakd be a tányérokat, ne csak akkor, amikor már rászáradt a kaja.

Nem kell elõmosni, de rögtön rakd be a tányérokat, ne csak akkor, amikor már rászáradt a kaja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Remélem a férjem is meggyõzöm! :)
Nekem oylan a mosgogatógépem, h a napi progin elõmosogatás is van. De ettõl függetlenül, nagyobb ksodarabokat, tésztát, rizst nem hagyok rajta, illetve zsíros tepsit is simán elmos, csak úgy azért érdemes elõtte egy papírtörlõvel a nagyját letörölni, mert vagy dupla mosógatógéptabletta kell, vagy csak a felét fogja leszedni, akkor meg tényleg minek betenni? Amúgy ha van pl. 15 tányérod, amit elmosogatsz, nem tudom hogy tudod úgy megoldani, h nem folyatod rá folyamatosan a vizet+ még tiszta is lesz? Mert a mosogatógép cirkulálja, azaz keringeti a vizet, ami ugyanaz az x liter, amit beletöltött az elején . (Nyilván újratölt öblítésnél, de végig ugyanazzal öblít 30 percig) Amúgy meg vannak ilyen hõtárolós edényeim, mielõtt nem volt mosogatógépem minden ráégett az aljára, már tiszta barna volt. Amióta mosgatógépben mosom õket, egyre tisztábbak, leszedi a kis peremek alól, a kis bemélyedésekbõl is a sok régi odaégett koszt....
ha takarják egymást az edények, akkor nem mosogat szépen, de nálam a rövid program is tökéletes, csak ki kell tapasztalni, hogyan pakolj bele. Az ételmaradékot viszont le kell kotorni a szemetesbe, de azt kézi mosogatásnál sem úsztatnád a mosogatólében, ugye? Én imádom, 4 fõnél naponta beindítom, ha nem fõzök, akkor is, pedig úgy kevesebb az edény.
Azok mondanak ilyet akik még sosem használták. Világ legjobb háztartási gépe. Annyira kell elöblíteni amennyire pl a sáros cuccokat beteszed a mosógépbe. Abba se teszed be egy kiló agyaggal együtt.
Elmos mindent. Gondolom olyat kell venni, ami jó. Ha olyan dolgot raktam be amire már rászáradt valami, azt hol elmosta, hol nem... De én inkább utána mosogattam el mégegyszer ami olyan maradt, minthogy elõtte foglalkozzam ezzel. Nagyobb dolgokat is simán be lehet rakni, csak arra kell figyelni hogy ne akadjon meg fent az az izé...
Zsíros tepsit nem mosunk vele mert egyrészt a felét elfoglalja másrészt 2 mozdulat elmosni.
A Jóisten áldja meg a mosogatógép feltalálóját! Mióta a családtagjaimat rá tudtam venni, hogy a müzlis tálkáikat öblítsék ki, mielõtt betennék a gépbe, semmi gondom vele. A többi ételmaradékot szépen lemosta (persze nem fél tányér fõzeléket gondolok...), de a kis gabonamagokat összeaprította, egyenletesen szétosztotta az össze edényen, és alaposan rájuk is szárította.
ez hülyeség nekem 45 cm s whirlpool van és nagyon szeretem jó és szépe dolgozik ?) nem öblitek elõ semmit
ha nagyon piszkosat akarsz elmosni, kiválasztasz és hozzá való programot. Sima poharakat, tányérokat, közepesen piszkos edényeket gyors programmal is moshatod. Én a nagyobb tepsiket sokszor kézzel mosom ki, idõnként rakom be a gépbe, de akkor csak azt, mert kézzel nem lehet annyira tisztára mosni, jó ha idõnként a gép mossa. Meg megvan a rutin, hogy 2-3naponta megtelik poharakkal, tányérokkal, azok mellé nem teszem be a tepsit, hanem gyorsan elöblítem kézzel, és ha épp kiürült, akkor beleteszem a nagyobb tepsiket. Ajánlom a mosogatógépet, kevesebb vizet fogyaszt, mint a kézi mosogatás, nincs elöl a mosatlan, én mindent egybõl beleteszek. És szép tiszta lesz minden. Elõször meglepõdtem, hogy milyen tiszták is tudnak lenni pl. az evõeszközök. A késeken volt, hogy olyan piszkot leszedett, ami fel sem tûnt, hogy ott van, fanyelû kés, a nyél és a penge közt.
Sokkal tisztábbra mossák, mint te valaha is tudnád, sokkal melegebb vízzel is csinálják mint amit a te kezed kibír, gazdaságosabb mint pénz mint idõ szempontjából is. Római tálamról is olyan odaégett szennyezõdéseket leszedett amit én sikáltam vagy fél óráig (perem alól) néha elõfrdul hogy marad a fõzõedényeken valami, de azt egy mozdulattal leszedem és kész is. ha vmi meg nagyon ráégett, elõtte beáztatom egy kicsit. általában naponta-kétnaponta mosogatok. két fõre (hamarosan három) És a férjem is ki és bepakolja néha szó nélkül, ami most nagy segítség, hogy nem igen tudok hajolni:) 35 hetesen:) kis konyhánk van így tényleg jó, hogy nincs elõl a mosatlan várva arra hogy ki és mikor szánja rá magát végre :)

Ha a ricinusolajat felkentem a szempillámra, és a szemöldökömre akkor hagyjam rajta míg "meg nem szárad" vagy mossam le egy idő után?

Legjobb válasz: Szempillára max közvetlenül lefekvés elõtt kend, mert ha belemegy a szemedbe, leég rossz élmény. Amúgy ha emberek közé mész, mindenképp mosd le alaposan, amúgy meg mindegy, ha megszárad, már úgy se hat semmit.

Szempillára max közvetlenül lefekvés elõtt kend, mert ha belemegy a szemedbe, leég rossz élmény. Amúgy ha emberek közé mész, mindenképp mosd le alaposan, amúgy meg mindegy, ha megszárad, már úgy se hat semmit.

Nem nagyon szeret fogat mosni. Mit tegyek? 15 hónapos, 5 foga van és nem nagyon engedi, ha odaadom akkor sem mossa, vagy csak néha.

Próbáltam már mindent. Fogkrémmel (nenedent), anélkül, Õ mossa, játékosan persze mindig, én is mosom az enyémet, vagy megmossa az enyémet is....stb nagy taps és ováció ha engedi vagy megmossa magának, de 10-b?l 8szor nem akarja.

Legjobb válasz: Szerintem meg ne ad neki oda játszani mert az én kisfiam is esett egyet a szájába a fogkefével.Volt ám rémület és sírás...... Mi úgy szeretettük meg vele hogy segít megmosni az én fogamat majd én is az övét.Sok sikert:D

Szerintem meg ne ad neki oda játszani mert az én kisfiam is esett egyet a szájába a fogkefével.Volt ám rémület és sírás...... Mi úgy szeretettük meg vele hogy segít megmosni az én fogamat majd én is az övét.Sok sikert:D
Szerintem tarts egy kis szünetet, adj neki étkezések után egy cikk almát, h harapja, mert az is tisztítja a fogat. 2-3 hét múlva próbálkozz újra. Én a fogorvosomnak panaszkodtam, õ ajánlotta. Aztán egyszer megtanította a fiamat fogat mosni, azóta egyedül mossa. 3 éves.
Ne erõltesd. Lássa, mikor te mosod magadnak mindig. fogkrémet még ne tegyél rá. Kaja után add a kezébe, hadd játszon vele, megszokja majd.
Az elsõvel egyetértek, azt kivéve, hogy ne tegyél rá fogkrémet. A Nenedent fluoridmentes, szóval nyugodtan!!! Nálunk úgy zajlik a fogmosás, hogy apa egy kicsit megsikálja neki, közben mondani kell, hogy sika-mika-sika-mika, ezen mindig vigyorog. Aztán kikapja apja kezébõl a fogkefét, és még rágcsálja egy kicsit. Ez tökéletesen elég arra, hogy szokja. Ahogy értelmesebb lesz, egyre jobban el fogja fogadni, hogy márpedig fogat mosni kell.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Na igen, úgy nem adom oda hogy a szájában azzal rohangáljon, azt nem engedem mással sem. Erõltetni nem fogom, nem akarom hogy megútálja a fogmosást. Remélem idõvel majd megszokja.
Nem.
Ha megszáradt, akkor nem. A sperma nem életképes szárazon és azonnal elpusztul. Ha még nedves volt, akkor van rá esély, de nem sok. Ha viszont még tocsogott/ragadós volt, akkor lehetséges.
Lehetetlen, de amúgy a szüzességednek ehhez semmi köze.

Nem mossa ki vagy teszi életképtelenné a tengervíz a belém került spermiumokat?

A spermiumok elvileg a n?ben akár 2 napig is képesek "várni" a petesejtre. De mi van akkor ha utána a tengerben fürdök? Nem pusztulnak el t?le a kis fickók? Mennyit érdemes várni szeretkezés után a strandolással?

Legjobb válasz: Érdekes a kérdés! Csak nem tudom ezt most komolyan kérdezed?:) Szerintem semmi nincs akkor ha a tengerben fürdesz utána. Ilyen alapon akkor este se fürödj le 2 napig, hogy biztos ne pusztuljanak el a "kis fickók"!:))

Érdekes a kérdés! Csak nem tudom ezt most komolyan kérdezed?:) Szerintem semmi nincs akkor ha a tengerben fürdesz utána. Ilyen alapon akkor este se fürödj le 2 napig, hogy biztos ne pusztuljanak el a "kis fickók"!:) )
A kérdező hozzászólása: Nem úgy gondoltam, csak mondjuk 1-2 órát várok utána vagy ilyesmi.. Azért köszi.
Spermiumok nem a hüvelyben élnek 1-2 napot, hanem a méhben. Gondolj csak bele, hogy a hüvely savas ph-ja milyen hamar tönkre tenné az egyébként lúgos kémhatást kedvelõ ivarsejteket!! Ha ismereteim nem tévesek, a spermiunok a méhszájon át bejutnak a méh üregébe, ahol valóban kibírják néhány napig, de a tengervíz odáig nem tud "bejutni". Ha babát akartok, egyébként is tanácsos szex után kicsit nyugton maradni, tehát mire leérsz a tengerhez, a kisfickók már rég jó helyen lesznek!!

Mikor jön az előváladék? Lehet azt érezni? Van aki érzi? És az előváladék csak a korábbi sex után a húgycsőben maradt spermákat mossa ki? vagy tartalmaz akkor is ha előtte nem volt sex?

Legjobb válasz: Szia! Sorban válaszolva a kérdésekre, az elõváladék izgalmi állapotban "jön", ha kellõképpen felizgulsz, legyen az egy helyes csajszi, vagy egy pornó film, akkor termeli a szervezeted. Ezeket átlátszó cseppecskék, kinek több jön, kinek kevesebb. És igen lehet érezni, de nem mindig, igazából nem tudom mitõl függ, van amikor érzem, hogy épp most ért ki a húgycsõ végére, van amikor meg csak észreveszem hogy csupa nedv vagyok. :) Az elõváladék feladata nem az, hogy az ondót mossa ki a húgycsõbõl, hanem az, hogy kellõképpen benedvesítse a péniszed, fõként a makkot, ezzel is segítve a könnyebb behatolást. Ezért szokták mondani, hogy szárazon nem az igazi, nehezebb behatolni, tapad, és ettõl fogva fáj is. Éppen így van a nõknél is, nem véletlenül termelik õk is. És igen, akkor is tartalmazhat spermiumokat, ha aznap még nem is szexeltél, éppen ezért veszélyes gumi nélkül, csak megszakítással védekezni. Mindig használj gumit, vagy a csajszi szedjen hancurbogyót! Üdv.

Szia! Sorban válaszolva a kérdésekre, az elõváladék izgalmi állapotban "jön", ha kellõképpen felizgulsz, legyen az egy helyes csajszi, vagy egy pornó film, akkor termeli a szervezeted. Ezeket átlátszó cseppecskék, kinek több jön, kinek kevesebb. És igen lehet érezni, de nem mindig, igazából nem tudom mitõl függ, van amikor érzem, hogy épp most ért ki a húgycsõ végére, van amikor meg csak észreveszem hogy csupa nedv vagyok. :) Az elõváladék feladata nem az, hogy az ondót mossa ki a húgycsõbõl, hanem az, hogy kellõképpen benedvesítse a péniszed, fõként a makkot, ezzel is segítve a könnyebb behatolást. Ezért szokták mondani, hogy szárazon nem az igazi, nehezebb behatolni, tapad, és ettõl fogva fáj is. Éppen így van a nõknél is, nem véletlenül termelik õk is. És igen, akkor is tartalmazhat spermiumokat, ha aznap még nem is szexeltél, éppen ezért veszélyes gumi nélkül, csak megszakítással védekezni. Mindig használj gumit, vagy a csajszi szedjen hancurbogyót! Üdv.
utolsónak: mi az h kevés spermium??? egyetlen egy spermium elég a megtermékenyitéshez!!!!!!
Az elõváladék célja, hogy megtisztítsa a húgycsövet és elõkészítse a terepet. De magában az elõváladékban olyan kevés spermium van, hogy az nem elég a megtermékenyítésre. Csak sok srác túl késõn veszi ki.
Lany vok, sztem nem lehet érezni, igy maradnak sokan terhesek a megszakitasos "védekezés" mellett.
utolsó válaszoló: hancurbogyó:D:D ez nagyon teccett!
2vel elõttem válaszoló nem teljesen tudod jól, a fõ feladata, hogy megtisztítsa a húgycsövet az ott maradt vizelettõl, ami ugye savas, de a sperma meg lúgos és ezért. A síkosítás csak másodrendû feladata.
Én csak annyit írtam, hogy nem az a feladata, hogy ondót takarítson a húgycsõbõl :) azt nem mondtam hogy vizeletet nem moshat ki. De valóban a te válaszoddal -kiegészítve az enyémet- tûnik egésznek a dolog.
Na igen... Jól összehoztuk:) :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat sokat segítettetek :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!