Találatok a következő kifejezésre: Nem mindig peteérésem (152 db)

Nuva Ringet használok, ez a 3. ami bent van. A ciklusom felénél nyálkás folyásom volt, olyan, mint peteéréskor. Az első 2 gyűrűnél nem volt ilyen. Lehet hogy volt peteérésem?

Legjobb válasz: Kicsi a valószínûsége de elõfordulhat. A hormonális fogamzásgátló általában gátolja a peteérést de becsúszhat néha rendellenes peteérés, ez elõ szokott fordulni. Én gyógyszert szedek és nekem is volt olyan hónap amikor tisztán éreztem hogy volt peteérésem. De ilyenkor sincs gáz mert életbe lépnek az egyéb hatásmechanizmusok is, hogy ne tudjon a baba megfoganni! Szerintem ne aggódj!

Kicsi a valószínûsége de elõfordulhat. A hormonális fogamzásgátló általában gátolja a peteérést de becsúszhat néha rendellenes peteérés, ez elõ szokott fordulni. Én gyógyszert szedek és nekem is volt olyan hónap amikor tisztán éreztem hogy volt peteérésem. De ilyenkor sincs gáz mert életbe lépnek az egyéb hatásmechanizmusok is, hogy ne tudjon a baba megfoganni! Szerintem ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! :)

Létezhet olyan, hogy valakinek a hõgörbe nem igazol peteérést, de minden jól mûködik? (Részletek lent. )

Pajzsmirigy-problémák miatt nagyon alacsony a hõm, lázasodásra sem voltam soha hajlamos. A görbém cikk-cakkos, 35,9 - 36,3 között, nem a klasszikus ívû, a peteérés idòpontja körül minimális emelkedést mutat (36,6 körül), és napokon belül ismét alacsony. Rendszeresen éltem nemi életet az elmúlt hónapban, védekezés nélkül, 3 napja késik a menzeszem, és semmi jelét nem érzem, hogy napokon belül menstruàljak. A hõm alacsony, és azt olvastam, hogy terhesség esetén magasabbnak kellene lennie. Szerintetek lehet, hogy mégis terhes vagyok?

Legjobb válasz: Neme nincs hormon vagy pajzsmirigy problémám, mégsem volt soha olyan hõgörbém mint amit mondanak, hogy olyan a szabályos. Volt olyan hónapom mikor nagyon szép szabályos görbém volt, a végén nem is esett le a hõm nagyon vártam, hogy pozitív lesz a teszt és negatív lett, aztán este megjött és 2 nap múlva esett csak le a hõm. És volt olyan hónapom is amikor teljesen lapos volt a görbém 36,2-36.7C között volt, peteérésnek nyoma nem volt (kivéve hogy volt tojás fehérje nyákom) hónap végén leesett a 36.7-36,4-re így vártam hogy majd meg jön, de nem jött meg. Biztosan "tudtam", hogy nem vagyok terhes mert még peteérésem sem volt, hát aztán most csak itt dünnyög a 3 hónapos fiam mellettem. Ennyit a hõgörbérõl, nekem nem vált be. Érdemes szerintem más módszerrel együtt alkalmazni pl. LH teszt, vagy nyák nézegetés, méhnyak magasság nézése stb.

Neme nincs hormon vagy pajzsmirigy problémám, mégsem volt soha olyan hõgörbém mint amit mondanak, hogy olyan a szabályos. Volt olyan hónapom mikor nagyon szép szabályos görbém volt, a végén nem is esett le a hõm nagyon vártam, hogy pozitív lesz a teszt és negatív lett, aztán este megjött és 2 nap múlva esett csak le a hõm. És volt olyan hónapom is amikor teljesen lapos volt a görbém 36, 2-36.7C között volt, peteérésnek nyoma nem volt (kivéve hogy volt tojás fehérje nyákom) hónap végén leesett a 36.7-36, 4-re így vártam hogy majd meg jön, de nem jött meg. Biztosan "tudtam", hogy nem vagyok terhes mert még peteérésem sem volt, hát aztán most csak itt dünnyög a 3 hónapos fiam mellettem. Ennyit a hõgörbérõl, nekem nem vált be. Érdemes szerintem más módszerrel együtt alkalmazni pl. LH teszt, vagy nyák nézegetés, méhnyak magasság nézése stb.
Ha megfelelõen csinálod (betartod az összes szabályt), akkor annak a valószínûsége, hogy a görbén teljesen egyértelmûen nincsen peteérés, közben meg mégis van, nagyon csekély. Elvileg létezik olyan, hogy egy nõ szervezete a progeszteronra nem válaszol hõemelkedéssel, de ez igen csak ritka. Olyan már simán elõfordulhat, hogy nem az a klasszikus, tökéletes görbéd van, de mégis van ovu. De ha teljesen lapos, vagy tényleg teljesen cikkcakkos, akkor nem valószínû, hogy volt. Megmutatod esetleg?

Duphaston gyógyszer a szedés alatt idéz elő peteérést, vagy a következő hónapra, mert nekem nem volt peteérésem, azért kaptam, és most megjött, bár minden testi jel arra mutatott hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Én is szedtem Duphastont, de az a sárgatest hormont támogatja, ami végül is nem engedi hogy leválljon a már megvastagodott méhnyálkahártya!És szerintem a peteérés elõidézéséhez nincs köze, de nem vagyok orvos!!! Én a peteérés elõidézésére Clostilbegitet kaptam, aztán be kellett adni a Choragon (tüszõrepesztõ szurit) és rá két napra kellett elkezdeni szedni a Duphastont hogy ne válljon le a méhnyálkahártya idõ elõtt!! És most egy 10 hetes kislány anyukája vagyok!

Én is szedtem Duphastont, de az a sárgatest hormont támogatja, ami végül is nem engedi hogy leválljon a már megvastagodott méhnyálkahártya!És szerintem a peteérés elõidézéséhez nincs köze, de nem vagyok orvos!!! Én a peteérés elõidézésére Clostilbegitet kaptam, aztán be kellett adni a Choragon (tüszõrepesztõ szurit) és rá két napra kellett elkezdeni szedni a Duphastont hogy ne válljon le a méhnyálkahártya idõ elõtt!! És most egy 10 hetes kislány anyukája vagyok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Tegnap csináltam azért egy tesztet, de sajnos negatív lett:-( Neked mennyi ideig tartott ameddig teherbe estél? Gratulálok a kislányodhoz, Én is nagyon szeretnék már egy kislányt, nagyon vágyunk már a babára, 1 hónapja lesz lassan hogy próbálkozunk!

Ha az ovu tesztem középidőben mind negativ lett, akkor ebben a hónapban nem volt peteérésem?

Vagy lehet, hogy volt/lesz, csak nem jókor teszteletm?

Legjobb válasz: Szia! A kérdésedben benne volt egyben a válasz is. Nekem úgy tûnik mindennel tisztában vagy. De megerõsítésképpen: nem mindenkinek a papírforma szerinti 14. napon van peteérése (pl. nekem sem), nem minden hónapban löködik ki érett petesejt. Próbáld meg a köv. hónapban majdnem az egész ciklus ideje alatt nézni. Sok-sok sikert a fogantatáshoz! puszi

Szia! A kérdésedben benne volt egyben a válasz is. Nekem úgy tûnik mindennel tisztában vagy. De megerõsítésképpen: nem mindenkinek a papírforma szerinti 14. napon van peteérése (pl. nekem sem), nem minden hónapban löködik ki érett petesejt. Próbáld meg a köv. hónapban majdnem az egész ciklus ideje alatt nézni. Sok-sok sikert a fogantatáshoz! puszi
Az is elképzelhetõ, hogy azért lett mindegyik negatív, mert már megrepedt a tüszõd, mire elkezdtél tesztelni. Érdemes a ciklus 9.napján csinálni az elsõ tesztelést, s ha az nagyon halvány, akkor kihagyhatsz 1-2napot, hiszen csak fokozatosan fog erõsödni a 2.csík.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

Nem mindig van peteérésem. Norcolutot adtak cisztára és utána honapokig lett peteérésem. Most akkor mit csináljak?

Legjobb válasz: a menzim minden honapban megjö csak az a baj,valamikor 31, vagy 35, vagy 40. napra jön meg.

A kérdező hozzászólása: a menzim minden honapban megjö csak az a baj, valamikor 31, vagy 35, vagy 40. napra jön meg.
Az nem baj.Vegyél ovu mikroszkópot hogy tudd mikor van a peteérésed, majd az megmutatja!Sajna nekem is hasonlóan jött meg és szintén cisztám is volt.Interneten rendeltem mikroszkópot picit drágább mint a gyógyszertári de bevált!Ha meg úgy azzal sem látod a peteérésed akkor irány a doki és majd õ segít. Sok sikert:15 hetes kismama
általában 21 napnál rövidebb és 35 napnál hosszabb ciklusok esetében nincsen peteérés.

Vérzés előtt néha (nem minden hónapban) nagyon megduzzad a mellem, nehéz és fájdalmas. Olyankor a mensim is görcsösebb. Szeretnék babát, FSH kicsit alacsony. Lehet összefüggés a peteérés és a mellfeszülés között?

Vagyis, mikor fáj a cicim, akkor volt, vagy nem PÉ-m? Régen éreztem ilyet, miel?tt a PCOS-t diagnosztizálták és a hormonokat beállították volna.

Legjobb válasz: Én kaptam clostit meg duphastont, és sokkal erõsebb lett a mensi, a görcsök, derékfájdalom, és a mensi elõtti mellfájdalom is. Megkérdeztem a dokit, hogy nem baj-e, azt mondta nem mert ha van peteérés, akkor erõsebb a fájdalom is, több a tünet.:)

Én kaptam clostit meg duphastont, és sokkal erõsebb lett a mensi, a görcsök, derékfájdalom, és a mensi elõtti mellfájdalom is. Megkérdeztem a dokit, hogy nem baj-e, azt mondta nem mert ha van peteérés, akkor erõsebb a fájdalom is, több a tünet.:)
A kérdező hozzászólása: Ez jó hír.Köszönöm!

4. -ére nem várom és szurkál a hasam, mint peteéréskor. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Lehet a szúrkálás a beágyazódástól is, vagy a másig lehetõség, nem fél idõben volt a peteérésed, hanem most van.

Lehet a szúrkálás a beágyazódástól is, vagy a másig lehetõség, nem fél idõben volt a peteérésed, hanem most van.
A kérdező hozzászólása: Félidõben is szurkált a hasam.
Félidõben oldalt szokott a petefészek szurkálni, nem a has..
A kérdező hozzászólása: Nekem az ugyan az! :) :)
Jah..nem tudtam:-)Én oldalt éreztem mindíg a pfészeknél az ovufájdalmat, terhességkor pedig a hasamba már 5-6nappal a nemvárt elõtt!Megy a drukk!Mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Szerintem vasárnap:)

Lányok, még mindig azt mondjátok, hogy nem volt peteérésem?

Itt a görbém, szerintetek? Lesz normális id?ben is pé-em? Vagy ilyenkor hogy alakul? Most is ér, hogy pé után 14 nappal mensi? Még mindig nem értem! Ha meg még mindig azt mondjátok, hogy nem volt pé-em, akkor mi ez?

Legjobb válasz: Átlag hány naposak a ciklusaid? A hõ felszökése nem csak pé -tõl lehet, saját tapasztalatból tudom. Pé után 14 nappal van mensi egy jól mûködõ ciklus esetén, de ha a petesejtek növekedése, a hormontermelésed kicsit bibis, akkor ez nem biztos, hogy így van. A dokid UH-os peteérés követéssel tûpontosan meg tudja mondani, mikor várható a péd, én pl évekig azt hittem, hogy a 11. napomon van, hõm, váladék stb erre utalt egyértelmûen. Erre kiderült, hogy dehogyis, mert a 15. napon, de ez 25 napos ciklusok mellett, ami kevés.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Most csak reménykedek, hogy a hõm ellenére tényleg normális idõben lesz majd pé-em! Nektek is mielõbbi babót, ha Ti is úgy szeretnétek! :) Nálunk az elsõ jön majd, mikor úgy gondolja Õ is! :)
Második vok. 28-30 napos ciklus mellett nehezen elképzelhetõ, hogy már ilyen korán túl lennél a pén... A kismamaságot elõttem szóló nyilván a magas alaphõd miatt helyezte kilátásba, de piros, nagy mennyiségû vérzés esetén nem valószínû. Az én áldott dokim mindig azt mondja, miért otthon, saját logikával vesztegetik a nõk az értékes idõt ahelyett, hogy pontosan megnézetnék a petesejtjeik fejlõdési ütemét? ..és igaza van.:)
Én már sok olyat hallottam, hogy vérzés ellenére megmaradt a terhesség!Egyik barátnõm 6 napig vérzett után vissza ment a hõje és pozitív lett a teszt azóta már boldog anyuka.Szerintem egy tesztet megér!
Nekem is nagyon gyanús, hogy terhes vagy! Ilyen hamar, ilyen magasan hõ? Szerintem csinálj egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: Kismama? Ezt mibõl gondolod? Persze bár úgy lenne, de hát véreztem rendesen! Piros is volt, nem barna.
Szia! Biztos, hogy nem vagy kismama?Én a helyedben csinálnék tesztet!
Átlag hány naposak a ciklusaid? A hõ felszökése nem csak pé -tõl lehet, saját tapasztalatból tudom. Pé után 14 nappal van mensi egy jól mûködõ ciklus esetén, de ha a petesejtek növekedése, a hormontermelésed kicsit bibis, akkor ez nem biztos, hogy így van. A dokid UH-os peteérés követéssel tûpontosan meg tudja mondani, mikor várható a péd, én pl évekig azt hittem, hogy a 11. napomon van, hõm, váladék stb erre utalt egyértelmûen. Erre kiderült, hogy dehogyis, mert a 15. napon, de ez 25 napos ciklusok mellett, ami kevés.
PÉ-kor leesik a hõ aztán elkezd emelkedni és fenn is marad ha baba van!Még nem volt pé-sed szerintem!14-15. nap körül kellene elvileg de ez eltérhet!
Értem. Sajnálom.:( De gyors babázódást Neked!
A kérdező hozzászólása: Múlt héten kértem, s erre a hétre már csak ez az egyszem idõpont volt. Péntek reggel.
Tudom, én is türelmetlen vagyok (voltam-leszek...) De. MIÉRT péntekre kaptál idõpontot? Addig akár TÉNYLEG megtörténik a péd, és akkor már nem fog tudni okosat mondani a doki sem, azt fõleg nem, hogy mikor zajlott az ovu. Nekem a 12. napon biztos ami biztos alapon mindig volt UH-m (hogy mekkorák a petéim és a méhem vastagsága).
A kérdező hozzászólása: Akkor nincs mit tenni, péntekig várni kell, hogy mit mond ... csak ez olyan fura! :(
A hõ emelkedésének tényleg ezer és egy oka lehet a hormonszinttõl függetlenül is. Ilyenkor persze, hogy rossz, mert nem látszik a pé a görbébõl:) UH-nak hidd el meg a dokinak, amit mond, az milliószor biztosabb, mint a görbe.
A kérdező hozzászólása: Nézi egyébként! Az elõzõ hónapban voltam nála vagy 5x, de erre a hónapra azt mondta, hogy elég ha a 14.nap megyek! Hát megyek is, csak zavar ez a reggeli állandó magas hõ.
A kérdező hozzászólása: Kértem a dokitól idõpontot, péntekre kaptam. Ha becsatolom az elõzõ havi görbémet, azt is megnézitek, aztán hátha láttok a kettõbõl valami okosat!
A kérdező hozzászólása: Dehát a 4. naptól fokozatosan emelkedett, s ilyen magas nekem még az életben nem volt(37, 2). Az alaphõm általában 36, 7. A ciklus elején ennyire fent még nem volt! Akkor mitõl ilyen? Hormonvizsgálat múlt hónapban volt, s minden ok!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak: általában 28-30 naposak a ciklusaim, az elõzõ hónap volt csak picit bibis, mert nagyon késõn volt valamiért pé-em. De akkor rá 15. nap meg is jött.

Mitol fugg az, hogy nem minden honapban van peteeresem?

Segitsegeteket kerem , mert nem tudom miert nincs minden honapban peteersem ?Onnan vettem eszre , hogy nem minden honapban van a tojasszeru folyasom !

Legjobb válasz: Szia! Attól még nem biztos, hogy nincsen peteérésed, csak lehet, hogy kevesebb hormon miatt jön ki egészen a hüvely végéig. Arra, hogy van-e egyértelmûen a hõbõl lehet következtetni!

Szia! Attól még nem biztos, hogy nincsen peteérésed, csak lehet, hogy kevesebb hormon miatt jön ki egészen a hüvely végéig. Arra, hogy van-e egyértelmûen a hõbõl lehet következtetni!
bocsi a hormon miatt után a nem szócska kimaradt

Ma derült ki, hogy alultermel a pajzsmirigyem, minden más hormonom rendben van! Mire számíthatok babaprojekt-ügyben? Mert eddig nem volt peteérésem. A pajzsmirigyrendetlenkedés okozza?

Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: szia! Biztosra tudod, hogy nem volt peteérésed? Ha nem volt tényleg és a pajzsmirigyeddel probléma van, akkor mindenképp fel kéne keresned nõgyógyászt és õk tudni fogják, hogy mit kell tenni. Gondolom a pajzsmiriggyel is mész szakrendelésre. Õk együtt meg fogják oldani ezt a problémát. Sajnsos a termékenységet befolyásolja a pajzsmirigy problémája, de az attól is függ, hogy mennyire mûködik neked alul.

szia! Biztosra tudod, hogy nem volt peteérésed? Ha nem volt tényleg és a pajzsmirigyeddel probléma van, akkor mindenképp fel kéne keresned nõgyógyászt és õk tudni fogják, hogy mit kell tenni. Gondolom a pajzsmiriggyel is mész szakrendelésre. Õk együtt meg fogják oldani ezt a problémát. Sajnsos a termékenységet befolyásolja a pajzsmirigy problémája, de az attól is függ, hogy mennyire mûködik neked alul.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Mióta leálltam a fogamzásgátló tabival, azóta nem jött meg, és peteérésem sincs. Ezért mentem nõdokihoz, de csak telefonban beszéltünk, akkor mondta, hogy a nõi hormonjaim rendben vannak. Most sajna a nyár szabik miatt csak 1 hónap múlva találkozunk személyesen, mondanom sem kell, tûkön ülök... :(
Mikor hagytad abba a gyógyszert???
A kérdező hozzászólása: 6 hónapja! :((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!