Találatok a következő kifejezésre: Nem merem elmenjen a (20 db)

Nem merek elmenni a fogorvoshoz mert bekellene tömetni az egyik fogamat és félek az injekciótol Szerintetek mit tegyek, hogy mégis rászedjem magamat, hogy elmenjek betömetni?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy mit tegyél, de szerintem a szájba adott injekció feleannyira sem fáj, mint a rendes. Ez ne tartson vissza, mert egy lyukas fog nagyságrendekkel nagyobb kínokat és fájdalmakat tud okozni, mint egy kis injekció.

Nem tudom, hogy mit tegyél, de szerintem a szájba adott injekció feleannyira sem fáj, mint a rendes. Ez ne tartson vissza, mert egy lyukas fog nagyságrendekkel nagyobb kínokat és fájdalmakat tud okozni, mint egy kis injekció.
nekem nem is adtak injekciót fogtöméskor, és úgy sem fájt...

Fogamzásgátlót szedek 2 hónapja, de nem merem neki engedni, hogy bennem élvezzen el. Mért nem engedem, hogy a barátom elmenjen bennem?

Félek,hogy így is teherbe eshetek:S...az agyamra megy az az 1% amir?l mindenki ír:(

Legjobb válasz: Szögezzük le: nincs 100 %-os biztonságot nyújtó védelem. Mindegyikben van egy NAGYON MINIMÁLIS kockázat, de ez annyira kevés, hogy 10.000 nõbõl talán 1, maximum 2 járja meg... de létezik terhességi teszt, ha tényleg lenne baba és még nem késõ 72 órás tabletta. Nem kell ezen görcsölnöd, elvégre még nem láttál itt olyan kérdést, hogy: 'Fogamzásgátló tablettát szedtem, de mégis teherbe estem.' Nyugi! Ne görcsölj ezen... szedd össze magad és az élvezetre koncentrálj. Elvégre meg van a védelem, nem lesz baba. :)

Szögezzük le: nincs 100 %-os biztonságot nyújtó védelem. Mindegyikben van egy NAGYON MINIMÁLIS kockázat, de ez annyira kevés, hogy 10.000 nõbõl talán 1, maximum 2 járja meg... de létezik terhességi teszt, ha tényleg lenne baba és még nem késõ 72 órás tabletta. Nem kell ezen görcsölnöd, elvégre még nem láttál itt olyan kérdést, hogy: 'Fogamzásgátló tablettát szedtem, de mégis teherbe estem.' Nyugi! Ne görcsölj ezen... szedd össze magad és az élvezetre koncentrálj. Elvégre meg van a védelem, nem lesz baba. :)
Igaza van az elõttem szólónak....meg különben is a tényleges magömlés elõtt is csöppen egy kicsi, szóval ennyi erõvel attól is lehetsz terhes.És eddig nem lettél.Szóval nem hiszem ezen kéne görcsölnöd és a kapcsolatodnak is jót tenne ha nem kéne barátdonak erre mindig odafigyelnie.
Viszont ha ennyire félsz akkor te használjál fogamzásgátlót a barátod meg kotont.Ez így biztos...és így nyugodtan elmehet benned.
Vagy használj mellette hüvelykúpot is. Na az már több mint 100%. Ha 99%-os védettséget ad a tabletta, a kúp meg mondjuk 98%-osat, akkor már semmi baj nem lehet.
Én csak annyit mondanék ha odafigyelsz olyan dolgokra, amik hatással lehetnek a fogamzásgátlókra, akkor semmi esélye. Szerintem az az 1%ezeknek szól. Gondolok itt pl.: elolvasva amit belinkelt vki, hogy egy lány 3éves szedés után terhes lett-nos, dohányzott...TILOS!!! nem véletlenül írják a tájékoztatóra is-trombózist is okozhat. Valamint ha kiürülne szervezetedbõl-ez a tabletta bevétele utáni 2órát jelenti kb-hasmenés, hányás miatt, akkor már nem véd még 99%osan sem. Valamint az antibiotikumok, ezt mindig meg kell kérdezni a dokitól vagy a gyógyszertárban, hogy nem ütik e egymást. Nekem egyszer majdnem felírtak olyat...még szerencse, hogy rákérdeztem:) Szóval ha ezekre figyelsz, csak engedd el magad és élvezd az életet:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:valamennyire megnyugtattatok a válaszaitokkal és majd ha éppen ott leszünk erre fogok gondolni, hogy az az 1% az azoknak szól akik helytelenül alkalmazzák a tablettát:D Óvszerre nem szeretnék visszatérni..élvezni akarom..azért van a gyógyszer

Mit tegyek, hogy elmenjen a tejem, mert nem tudom leszoktatni 17hónapos fiamat?

Legjobb válasz: Miért kell leszoktatni? Minél tovább szoptatod, annál jobb lesz neki.

Miért kell leszoktatni? Minél tovább szoptatod, annál jobb lesz neki.
Hányszor szopik naponta és mikor? Nálunk az éjszakai szopiról való "leszoktatás" úgy ment, hogy a férjem ment át a babához, ha véletlenül felébredt. Ehhez persze kell egy önfeláldozó apa... A nappali elválasztásról olvasgattam a neten, volt egy-két jó ötlet. Az LLL honlapját nézd meg! A tejed csak akkor fog apadni, ha kevesebbet szopik a kisfiad. Tényleg jó a minél tovább tartó szoptatás...csak az anyuka "idegeitõl" és türelmétõl függ a hossza, fõleg már 1 éves kor után.
Minnél kevesebbet szopik annál jobban apad. A nagy ellenszere a tejnek az idegeskedés. Még az beválhat hogy napi 3l-nél kevesebb folyadékot iszol. Nekem így ment el a tejem pedig én nem akartam.
A ricinus communis homeopátiás bogyó tejserkentõ de ha nagy dozisba szeded pont az ellenkezõ hatást váltja ki és apasztja a tejet. Kérdezz rá patikába h tényleg így van e vagy kérj vmi homeos bogyót "elapasztásra" mert jók ezek a homeopátiás cuccok!
Azt mondják, a hideg (jeges) borogatás apasztja a tejet. Ez mondjuk elég régi módszer, de ki tudja, lehet beválik. Csak vigyázz, meg ne fázz, szerintem jég nem kell, csak hidegvizes borogatás.
Én egyre kevesebbet fejtem illetve a te helyzetedbe felkéne váltani a szopizást cumisüvegbõl való táplálásra.És ha nem szoptatsz akkor nincs kereslet-kínálat áramlás.Tehát idõvel elfog apadni, persze ez beleltelik 1 hónapba is.Nekem 4 hónaposan már nem akart szopizni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Az a baj, hogy alvásra kell neki cicit adnom de az 2-2, 5óra mig rajtam van délelött meg este is.És már tényleg nincs hozzá türelmem.

Tanácstalan vagyok, nem tudom, elmenjek-e holnap a dokihoz? Mert akkor legközelebb már csak hétfõn bírok.

Egyre erõsödõ fájdalmat érzek a jobb petesfészkemben, nagyjából 3 napja tart. Néha a derekam is fáj, az is jobb oldalt és vizeseb/több folyásom van, mint szokott. Esetleg tippje valakinek, hogy mi lehet ez? Ha nem megyek el holnap dokihoz, attól félek, hétvégére rosszabbodik a helyzet. Viszont attól meg tartok, hogy feleslegesen megyek el.

Legjobb válasz: Ha nem akarod a hétvégét bizonytalanságban tölteni, akkor menj el holnap. Inkább feleslegesen menj el, minthogy baj legyen! Csak a doki tud biztosat mondani.

Ha nem akarod a hétvégét bizonytalanságban tölteni, akkor menj el holnap. Inkább feleslegesen menj el, minthogy baj legyen! Csak a doki tud biztosat mondani.
Nekem is hasonló volt, húgyúti fertõzést állaítottak meg.
3 nap után már nem valószínû, hogy a peteérésedet éreznéd. A bõvebb folyás és ez a fájdalom utalhat egy fertõzésre, de akár egy petefészekgyulladásra is. Inkább menj el feleslegesen, mint elnézz valamit és romoljon az állapotod és esetleg az ügyeletre kelljen rohangálnod.
Mindenképp menj el már holnap orvoshoz! Nincs értelme tovább várni! A petefészekbõl kisugározhat a derék tájára a fájdalom, mindenképp menj el orvoshoz!! Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsokat! Már oda is szóltam, hogy fogadjanak el holnap reggel. Igen, fáj a derekam is..
Ha egyältalán nem, akkor irány a kórház!
na, miújság?
Aggodok.ma az én 8hósom is sokat aludt ma..
Kedves 23-as! 30 hetes kismama vagyok és ma az én kisfiam sem volt túl aktív. Szerintem front lehet. Ne aggódj! :-)
Szorítok nektek!
Remélem minden rendben van Kérdezõ, rég elmentél már.
Szia.mi volt az orvosnál?rendben van a baba?
Mi volt az orvosnál??? Szorítok!
Remèlem csak kimerültsègtõl elaludtatok, ès nincs baj!!!
Nagyon szorítok!
A kérdező hozzászólása: Elnézést, hogy csak most írok, de tényleg ledobott a lábamról a nagy izgalom. Hála Istennek nincs semmi baj! :) Csak lusta mint az anyja! Figyelték a szívhangját egy órán keresztül és rendben volt! Bezzeg akkor már mocorgott a drága. Hatalmas kõ esett le a szívemrõl! Köszönöm, hogy ennyire aggódtatok, és szurkoltatok, nagyon szép tõletek! :) Jó egészséget kívánok nektek is és a babátoknak is!
Örülök neki! Tényleg szerezz be akkor egy otthoni szívhangfigyelõt, ha már ilyen kis lusti. Elég csak bekapcsolnom és már virgánckodik is :-) Szerintem 9000 HUF-ot megér és nem kell folyton aggódni :-) Minden jót! :-D
Jaj de jo! Nagyon izgultam ertetek, most keltem fel az elso volt, h megnezzem irtal e ide:-) Nekem is van magzati szivhangfigyelom, tenyleg jo tud lenni mikor lusta a baba, vegyel mindenkepp! Tovabbi szep babavarast!
Jaj nagyon megkönyebbültem, ....
Én is...;)
Örülök neki, hogy mindketten jól vagytok :) Én is mindig így jártam mikor keveset mozgott vagy nem is mozgott bementünk a kórházba ráraktak NST-re és ott bezzeg elkezdett mocorogni :)
Nagyon örülök, hogy minden rendben! Sokan aggódtunk értetek így ismeretlenül is. Szép napot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! :)
Szoritok és gondolok rátok :)
hát belekönnyeztem, ahogy végigolvastam mindent, és egy picit a helyedbe képzeltem magam...nagyon remélem hogy mindketten jól vagytok, és írd meg mi volt, amint tudod! szorítok én is!
Na, mi volt?:)
ha eltelt 24 óra, akkor ajánlott a doki én mennék
Menj el!!!! Vagy a védõnõhöz szívhangot hallgatni! És írd meg mindenképp mi volt! Nagyon-nagyon szurkolok!!!
erre jó a szivhang hallagtó. hazsnáltma már 5000 Ft. Én tuti veszek majd, mondjuk nálunk a családban volt magzat elhalás a 7 hónapban, tehát emiatt végképp fogok venni. Majd ird meg mi a helyzet. Én biztos elmennék orvoshoz.
Szia. Menj el a terhesambulanciára! Én is így voltam 24 hetesen. Este mentünk be, mert egész nap nem mozgott és nagyon megijedtünk. Ott UH-on is megvizsgáltak és "úgy" is hogy esetleg nem-e nyílt ki a méhszáj. Szerencsére nem volt semmi gond csak a Bébikénk aznap lusta volt, Kívánom hogy ne legyen semmi baj. Én is megnyugodtam, mert ilyenkor pláne mellõzni kell az idegeskedést, aggódást.
Tegnap reggel óta? Azonnal kórház!...
Eltelt 24 óra!!! Menj be az ügyeletre és nézzenek meg! Remélem semmi gond nem lesz! Imádkozom értetek! Javaslom az angelsound magzati szívhangfigyelõt az ilyen helyzetekre. 9000 HUF körül van, de megéri!
Mi a helyzet? Voltàl orvosnal?
Voltal orvosnal ugye? Engem is erdekelne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Most készülõdök és megyek. Majd megírom mit mondtak! Kérlek szurkoljatok értünk! :(
Nagyon szorítok értetek!
remélem csak lusta volt a babád azért nem mozgott
Nem lesz semmi gond! Kitartás!
Nagyon drukkolok
Megy a drukk!!!
Na? ugye nincs semmi baj?
Én mikor csak nagyon keveset mozgott a babám egész nap, majd mikor már egy fél napja nem éreztem mozogni akkor bementem és megvizsgáltak. Jobb többször feleslegesen bemenni mint egyszersem aztán pont akkor van a baj. Drukkolok hogy ne legyen semmi, majd ird meg mindenképp hogy mi volt.
Nem lesz semmi gond !!
Éreztem, hogy nem lesz itt baj :) mi a 35.hétben vagyunk és az én fiam is kis lusti :D a napi limint meg van, amennyinek már ilyenkor lennie kell, de nem sûrûn lépi át :D
Eszembe jut a régi mondás: "Melegítve csak a káposzta jó"
A kérdező hozzászólása: Ez mit akar jelenteni? Kaphatnék valami értelmesebb választ is?

Próbálkozzunk vagy várjunk még a babával? Tanácstalan vagyok, eddig mindenemet odaadtam volna hogy jöjjön a baba, most meg nem merem, nehogy az inzulin miatt baja legyen vagy elmenjen. :- (

Nagyon szeretnénk babát, nem jött, elmentünk orvoshoz, aki hosszas vizsgálaódások után kiderítette, hogy nagyon magas a terheléses inzulinom, vagyis a szénhidrát anyagcsere igencsak rossz, ezért nem fogan meg a pici. Kaptam rá gyógyszert, napi 3x1-et szedek bel?le. Ezen kívül minden rendben van, hormonok, vércukor, peteérés, a petevezet? átjárható.

Legjobb válasz: Huha, 2 teljesen eltérõ válasz. Ha sikerülne akkor elmennék dokihz, biztos megmondaná mi legyen, csak merjem-e most azt a kisbabát vagy várjak vele. A gyógyszert 1 hete szedem...

A kérdező hozzászólása: Huha, 2 teljesen eltérõ válasz. Ha sikerülne akkor elmennék dokihz, biztos megmondaná mi legyen, csak merjem-e most azt a kisbabát vagy várjak vele. A gyógyszert 1 hete szedem...
Én nem szedtem ilyet, de itt van a tájékoztatóban: Ne vegye be a tablettát, ha: terhes vagy szoptat. http://www.egeszsegkalauz.hu/gyogyszer/12454/merckformin_100..
Úgy tudom, h ilyen esetben ha kiderül, h van baba, át kell állni inzulinra, mert a merckformint terhesség alatt nem lehet szedni. Tehát nyugodtan nekiállhattok, csak ha sikerült, azonnal keress fel dokit.
a merckformin pont arra van hogy az inzulinod rendbe legyen, és ez a gyógyszer a vetélést is megakadályozza.ha teherbeesnél nem szabad abba hagyni a gyógyszert legalább a 12hétig.inzulint nem fogsz kapni.
csak azért írom, mert nekem is ez a problémám, bár én 1hónapja szedem a gyógyit.a pcos-honlapon olvashatsz róla, de nekem a doki is ezt mondta.
igen ez van a tájékoztatóban, de az orvosok szerint nem szabad abba hagyni!és ez a tuti.akinek ilyen problémája van, az tudja.
A kérdező hozzászólása: Most volt/van peteérésem, kihagytuk, pedig sokkal intenzívebb volt minden mint máskor szokott lenni, gondolok itt a nyák mennyiségére és minõségére. Ez van, inkább kihagyjuk ezt a hónapot, mintsem a magas inzulin miatt bekavarjon a szervezetem és baja legyen a babának vagy elvetéljek. Köszi az infókat! Amúgy ha nem jön meg és a teszt megerõsít azonnal megyek az orvoshoz aki ezt a bogyót felírta, majd mérlegel és eldönti mi legyen.

Nem merem hogy elmenjen a számba! Nagyon rossz ize van?

kb fél éve csinálom neki szájal is...és néha belegondolok hogy milyen lenne ha elmenne a számba de ismerem magam és tudom hogy lehet odahánynék:( nagyon rossz ize van? 17 éves csaj

Legjobb válasz: Ha szereted a kagylót, stb. - általában a tenger gyümölcseit - akkor talán nem lesz akkora meglepetés. A tápértéke viszont sokkal nagyobb - és tele van vitaminnal is. Az íze attól is függ, mit eszik legtöbbet a fiú. Fogjad ananászdiétára :-) - és ne adj sört neki :-( Egyébként nem kell lenyelni. Egy papír zsebkendõ csodákat tehet.

Frigiditásnak mást hívunk, nem azt ha valaki nem szereti lenyelni, vagy a szájába engedni......Ha nem szereti akkor nem. Kóstold meg elõbb pl hasáról aztán majd eldöntöd. Nem annyira szörnyû ám. Amúgy az ananász vagy õszibarilédiéta télleg hatásos:) ))
szerintem enyhén sós íze van, bár nekem hiába mondják, hogyha az íze nem gáz, meg lehet szokni. Talán kétszer engedtem összesen, egyszer azért, mert elfelejtett szólni... Nem tudok hozzászokni, a nõknél nagyon fontos, hogy agyban dõljön el az egész, szóval ha közben fenntartásaid vannak, akkor az egész együttlétet elronthatja.
Ha szereted a kagylót, stb. - általában a tenger gyümölcseit - akkor talán nem lesz akkora meglepetés. A tápértéke viszont sokkal nagyobb - és tele van vitaminnal is. Az íze attól is függ, mit eszik legtöbbet a fiú. Fogjad ananászdiétára :-) - és ne adj sört neki :-( Egyébként nem kell lenyelni. Egy papír zsebkendõ csodákat tehet.
Neeem! :) Szerintem annyira nem vészes. ÉS amúgy se kell az egész.. az a lényeg, h "mikor elmegy, akkor egybõl a szádba menjen". Utána a többi.. nem muszáj az egészet lenyelned :) De még nem ismered az ízét? Ha ismered akkor nincs akkor gond, ha nem, akkor próbáld úgy, hogy mmikor legközelebb kielégíted, és elmegy, akkor mondjuk belenyalsz a hasáról.. vagy vmi ilyesmi. Amúgy iszonyú jó érzés egy pasinka, mikor elélvez egy lány szájába.
probáld ki! csak igy mondva halaltszik gusztustalannak de ha szereted az illetöt nem fog érdekelni...amugy biztos nem gáéz
Atya ég, hogy visszaolvastam... milyen frigidek írnak ide! A legtöbb srácnak ennél semmi sem okoz nagyobb örömet és nekem is volt olyan nõvel dolgom, aki imádta. Egyébként tényleg változhat az íze, de nem mérgezõ :) A húsoktól és a keserû dolgoktól keserû, míg mondjuk napi 1 pohár baracklétõl édes (barátnõn tesztelt és bizonyított)
Meg tudlak érteni. Ha nem vágysz rá, NE TEDD! Mindig csak abba menj bele, amely mindkettõtöknek örömöt okoz! Ez a jó szex lényege. Igen, gyakran elég bizarr íze van.. Ha igazán szeret nem kívánja ezt tõled... Ez a legtöbb csajnak nem igazán okoz élvezetet..épp ellenkezõleg...
Nekem is sokáig csinálta úgy a párom, hogy nem ment bele a szájába de most úgy csinálja ha elmegyek a nyelve alá engedi és így nem érez az ízébõl semmit. De van olyan is ha sok menne bele akkor kicsi lemegy neki de nem hányt még oda egyszer sem. De ha tényleg nem menne, hogy a szádba menjen akkor ne is erõltesd bizti meg érti a párod ha nem okés neked. Viszont ismerek olyant aki rendszeresen legyeli mert neki "izlik" azért ez szerintem már kicsit bizar.
Szia, Én nemrég hagytam a barátomnak és szerintem RETTENETES. az lehet, hogy tele van vitaminnal, de csak a vitaminok miatt nem fogok napi 5 srácot leszopni csak amiiatt. amugy én jobbra számítottam. sokan mondták, hogy sós, de szerintem inkább eserû. nagy erõfeszítés kellett ahhoz, hogy ne hánnyak. ki is köptem az egészet. szerintem netedd meg. annyit nemér az egész.
sztem az íze édes, és ami nagyon furcsa voltxd hogy így bizyergett a szám vagy nem tudom, csípett kicsi, mintha éreztem volna...a tudjátok mit...de uhh...de nem olyan szörnyû tényleg nem:)
Sztem nem gáz, én le szoktam nyelni a barátomnak. Mondjuk nagy szerelem kell hozzá, olyan igazi mély érzések, meg vágy, meg az, hogy nagyon akard, minden porcikáddal, hogy a szerelmednek minél jobb legyen. Próbáld ki, max kiköpöd. (azért õszintén szólva az elsõ pár alkalommal ha visszaemlékszem én is majdnem kidobtam a taccsot. De tényleg, tarts ott pzs- t, max utána belekened vagy valami...)
En azt mondtam annak idejen h en meg be se falom a .... nemh akarmit is a szamba vagy lenyeljek. Mar par eve baratom van, es megkert h csinaljam mert neki egy fantaziaja ez es jolesne. Es en nagyon huzodtam az otlettol de valahogy ugy belevitt, h eszre sem vettem. Igen nicns jo ize, de egy ido utan megszokod...de nem is veszes.. Majd ha egyszer ugy erzedh a partnered annyira kielegitett h o is megerdemel egy kis jutalmat es bevallalod, akkor mehet a dolog.
Ha nem érzed magad kész rá, hogy lenyeld akkor ne tedd. Én általában lenyelem és semmi rossz nincs benne.

Most kell megmondanom, hogy elmenjünk-e nyaralni a családdal Görögországba. Nem tudom eldönteni, mert mikor utoljára elmentem 6 napra rossz hír várt mikor hazaértem, ezért félek elmenni itthonról. Menjek vagy ne?

A testvérem nem szeret utazni, és ? nem is jönne nyaralni, ezért ? egyedül lenne itthon 2 hétig. A tavalyi rossz hír óta nagyon félek elmenni több napra itthonról, és emiatt most nem tudok dönteni. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ne azon gondolkodj, hogy tavaly mi volt, hanem, hogy a nyaralást akarod-e vagy nem. Tesó biztosan házibulit csinál anyuék kecójában persze hogy maradni akar. Az emberek vagy szeretnek utazni vagy nem. Ezt döntsd el. Sehova ne menj mert bárhonnan haza térve rossz hír várhat.

Ne azon gondolkodj, hogy tavaly mi volt, hanem, hogy a nyaralást akarod-e vagy nem. Tesó biztosan házibulit csinál anyuék kecójában persze hogy maradni akar. Az emberek vagy szeretnek utazni vagy nem. Ezt döntsd el. Sehova ne menj mert bárhonnan haza térve rossz hír várhat.
A félelem vonza a félelem tárgyát!
Én tuti elmennék:) ) és a tasód is biztos talál magának elfoglatságot!
mennyetek jólesz
Menjél mindenkép. Görögország fantasztikus hely! Ne a multad mozgassa jövõdet!
attól még h nem mentél el benne sperma kerülhetett belé, az egyik barátnõm is így lett terhes
Oszt' elõváladékról hallottál-e már? Bioszóra megvolt?
De, elõváladék mindig van, amiben lehet spermium, ennyi...
De, lehet. Gratulálok, apuka. Majd elmondhatod neki: "egy cseppbõl születtél, fiam - és még csak nem is élvezte az anyád!"
Az esély nagyon pici, de ott van. Mi 2 és fél éve így csináljuk barátnõmmel, de még nem történt baj. Ki tudja...
A kérdező hozzászólása: vagy10 lökés alatt csak nem történt semmi..
Ne figyelj arra, aki gumi nélkül csinálja. Az ilyenek nem termékenyek - vagy már készülõdik a gyerek, csak még nem tudnak róla.
A kérdező hozzászólása: de te mindig gumi nélkül csináljátok?
En erre nem vennek merget Sztem maskor ha nincs gumitok, intezzetek el kellszajjal, de nem oene betenni... elovaladek, stb...
Elõbb az elmélet és utána a gyakorlat. Te elméletbõl megbuktál mint látom..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!