Találatok a következő kifejezésre: Nem merem a csirkéimet az (6 db)

Nem merem kiengedni a csirkéimet az udvarra ha esik, mert azt hallottam hogy a vizes fűtöl megdöglenek. Igaz?

Legjobb válasz: Nem, dehogy. A tehénnek nem szabad vizes füvet, különösen vizes lóherét adni. Mi mindíg kiengedjük a csibiket, esõben vagy esõ után. Nekik direkt jó, hiszen egy kiadó zápor után giliszták elõjönnek és az után szaladgálnak. Engedd ki õket nyugodtan.

Nem, dehogy. A tehénnek nem szabad vizes füvet, különösen vizes lóherét adni. Mi mindíg kiengedjük a csibiket, esõben vagy esõ után. Nekik direkt jó, hiszen egy kiadó zápor után giliszták elõjönnek és az után szaladgálnak. Engedd ki õket nyugodtan.
Nem árt nekik - Csak ha egy vizsesfû-bála rájuk esik. :) A kérõdzõknek árt.
MIért nem bírod megemészteni?
Egyáltalán nem létkérdés vöröshúst enni, ha csirkét és halat eszel.
ha csirkét és halat eszel, akkor nyugodtan elhagyhatod vörös húsokat. Ha viszont egyáltalán nem eszel húst, de egyéb állati eredetû kaját igen (pl tojást) akkor B12-vitamint kell szedned. De ennyi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!:)
én például vegetáriánus vagyok, egyáltalán nem eszem már kb. 2 éve húst, és nem nagyon észleltem semmi hátrányát. :) azon kívül hogy a családom többi tagja folyton húst eszik, és sosincs más kaja szinte.. :DDDD
Én 12 éve vagyok vega. Egyetlen falat húst sem ettem azóta. Közben legalább 10x voltam kivizsgáláson, teljes vérképen és minden leletem tökéletes. A szervezeted tudaj, hogy mire van szüksége. Mindig csak azt és annyit egyél, ami jólesik. Valószínüleg "A" vércsoportú vagy. Õk nem igénylik a húst. Ügyel a hús nélküli kiegyensúlyozott táplálkozásra. Esetleg szerezd be az AB0 vércsoport diéta címû könyvet.
egyél embert. az öregek húsa nagyon finom, pl én megettem a nagyimat. a kisbabáké viszont nagyon jól emészthetõ. (tapasztalat!!!!)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, talán a gyomorsavammal van valami, de kiskorom óta így van.Napokig székrekedésem van, rossz a közérzetem, úgy érzem magam, mint egy eldugult lefolyó:) 18 éves vagyok, tesileg abszolút fejlett(180 cm/76 kg) úgy döntöttem nem várok tovább. Legszívesebben a csirkét meg a halat is elhagynám, de lány vagyok, és úgy tudom, hogy a menstruáció/terhesség miatt még kockázatosabb ez az életmód. Szóval akkor lehet problémám, vagy sem?

Kertesházban lakunk, szeretnék tyúkot/csirkét tartani, mert a tojás úgy olcsóbb lenne, meg nem bízom az ilyen tömegtermelt húsban. Hogy kezdjek neki, mire kell figyelni?

Legjobb válasz: Ja, azt elfelejtettem, bár még korai is mondani, hogy majd ha már megnõnek a csirkék, érdemes a tojásokra kotlót ültetni, így az utánpótlásról is gondoskodhatsz :)

Ja, azt elfelejtettem, bár még korai is mondani, hogy majd ha már megnõnek a csirkék, érdemes a tojásokra kotlót ültetni, így az utánpótlásról is gondoskodhatsz :)
Bocsánat az offért én is ez ügyben érdeklõdöm, a krumpli héját, zöldborsó hüvelyt is megeszik? A veteményesbõl a nem használatos zöldet? A kukorica dara ha nem keverem zöldborsóval az nem baj? Darálva jobb a kukorica vagy egészben sincs gond? Kb 5-6 tyukocska 1 kakas mennyit eszik egy hónapban a darából, ha adok neki zöldeket? Mennyibe kerül egy zsák kukorica dara, búzadara? Baj ha nincs külön ülõ rúd az ólban? Bocsánat, hogy ennyit kérdezek, de mint a kérdezõ én is a tervezésnél járok. Kedves kérdezõ ha látod a kérdésed azóta eltelt néhány év, mik a tapasztalataid? A válaszokat elõre is köszönöm. Gyöngyi
mamáméknál úgyvan hogy van egy hely ahol elférnek ráccsal körbe kerítve!ott vannak délelött ha nem engedui ki õket az udvarra.van két férõhelyes hely ahova szokta õket este bezárni.felette van egy szalmás hely két fészekkel és egy létra ahova felmennek.hát megcsinálhatod azt is ha spórolni aakrsz hogy csak reggel adsz nekik tápot utánna az udvarra kiengeded és ott tudnak füvet enni!
Sziasztok.Most olvastam a problémát..:) Az ujságokban olvashatsz, kik árulnak csirkéket..Tölük vegyél.Kakas csak akkor kell, ha keltetni is akarsz.Amugy nem fontos.Ha 8hetesen veszel, már ránthatod, de ha tartod, 20-22hetesen tojnak.A piros Master, Foxy fajták a tojocsirkék, a fehérek a huscsirkék.De azok is tojnak.A pirosak kb 2-4 kg-osra nõnek, a fehérek 4-7kg-ra.Szelén tartalmu vitamin heti 1-2x a csontképzödéshez, s száraz mész a tojáshéjhoz, amikor majd tojnak...Ne aggodj, nem nagy kunszt..:) Darált kukorica, s kevés táp, s viz legyen elõttük..:) Aztán 22hét, s eheted a saját tojást..:) S mindig lesz tyukhuslevesed is:) )
A kérdező hozzászólása: Hú köszi szépen mindenkinek, nagyon jókat írtatok! Majd igazából augusztusban akarom kezdeni, most még mûvelõdök a témában. Majd még szólok ha eszembejut valami kérdés.
Azért az elõzõ válaszoló kicsit túloz. A gyöngytyúkoknak mondjuk borzasztó, milyen hangja van, de még az sem esik szerintem a feljelenthetõ kategóriába, de ha "olyan" szomszédaid vannak, lehet, érdemes egyeztetni velük. De gondolom a kérdezõ "sima" tyúkot akar tartani, azoknak meg aztán nincs valami nagy hangja...a kakas napjában 2-szer elkukorékolja magát, és csend van...ennyi erõbõl a kutyatartókat is feljelenthetnék, azok meg ugatnak..
A legelsõ lépés: Vedd a szomszédaid nyilatkozatát, (lehetõleg írásban) hogy nem zavarja õket a tyúkudvar! Sok késõbbi kellemetlenség megelõzhetõ vele! Amióta megint dívik a feljelengetõsdi, jobb megelõzni! Rosszabb, mint a legsötétebb Rákosi idõkben! Az emberek egybõl szaladnak feljelentgetni, perelni!
Nem baj, ha nem kapnak tápot, a búza, kukorica, maradék bõven elég, illetve ha van füves terület ahova szívesen kiengeded õket, akkor ott kedvükre "ellegelésznek" egész nap. (Azért ha virágoskerted van, és nincs elkerítve, ez nem feltétlenül javallott, a mi sziklakertünket rendesen szétkaparták, pedig óriási füves terület állt rendelkezésükre..). Éjszakára be kell õket zárni, pont a rókák, menyétek stb. miatt. Ezek éjszakai állatok, tehát nappal nyugodtan lehetnek szabadon a tyúkok, nem lesz baj, csak éjjel nem biztonságos.
A mi tyúkjaink búzán, kukoricán, füvön és maradékon élnek. Nincs semmi bajuk. Az ólba célszerû bezárni õket, egyrészt véded a támadásoktól, másrészt reggel akkor engeded ki õket amikor akarod. Sztem amíg kezdõ gyúktartó vagy ne ültes kotlóst, mert macerás (szemezni kell a tojást stb.)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! :) - A táp úgy tudom kicsit drága (én meg spórolnék ha lehet). Anélkül bajuk lesz? Vagy csak lassabban nõnek? - Az ólba be kell zárni õket éjszakára? Vagy hagyni kell hogy ha akarnak bemennek ha akarnak nem? - Van egy erdõ nem messze, kicsit félek, hogy róka vagy menyét vagy valami el ne vigye a tyúkokat, erre mit lehet tenni?
itt azthiszem minden elég jól le van írva: http://www.antalffy-tibor.hu/?p=617

Dod chow? Mennyi kaját kell adnom belőle a 2hónapos mops kutyusomnak? Napi 5x etetem, kevéske dog chow puppy bárány+csirke keverékkel! Mert neten nem találtam róla semmit! Az egész napi adagja kb egy maréknyi!? Mennyit adjak neki?

Legjobb válasz: Kisméretû a kutyusod (kevés a fogyasztása), vehetnél neki normálisabb ennivalót is, mint a gabonával teli Dog Chowt, pláne egy ilyen érzékeny fajtának, mint a mopsz! Napi 4x adj neki enni, kb 30-40 grammot alkalmanként. 4 hónapos korától fél évesig napi 3x a napi adagot (kb 130-150 gramm) elosztva Majd fél évestõl 1 évig 2x 1 évestõl elég 1x

Kisméretû a kutyusod (kevés a fogyasztása), vehetnél neki normálisabb ennivalót is, mint a gabonával teli Dog Chowt, pláne egy ilyen érzékeny fajtának, mint a mopsz! Napi 4x adj neki enni, kb 30-40 grammot alkalmanként. 4 hónapos korától fél évesig napi 3x a napi adagot (kb 130-150 gramm) elosztva Majd fél évestõl 1 évig 2x 1 évestõl elég 1x
18:47! Gondoltál már arra, hogy a kérdezõ esetleg kimérve veszi? Elsõ válaszolóval teljesen egyetértek, én is hasonlókat mondanék. :)
A zsákon rajta van!
Ha kimérve veszi akkor írja le információnak hogy tudjuk, vagy kérdezze a boltost, nézze meg a zsákot a boltban amibõl kimérik. Stb... Szóval van megoldás. Különben sem szentírás ami oda van írva. Ha a kutya jól van akkor mindegy.
min. 1 éves koráig én prémium nimõségû táppal etetném a dog chow közepes minõségû egy ilyen méretû kiskutya alig eszik valamit, egy 15 kilos zsák kaja szerintem 4-5 hónapig elég neki nagyon meghatározza élete során az egészségi állapotát, hogy most mivel eteted.. kevesebb gondod lesz vele felnöttkorában ha most jó kaját adsz neki
A kérdező hozzászólása: Elõször is, a dog chow jó minõségû kutyaeledel!Igen kimérve vettem, és a bolti eladó"csak egy maréknyi adag" válaszával nem voltam megelégedve!Ezért gondoltam ha valakinek mopsza van, akkor biztosan tudná rá a választ!Köszönöm válaszokat!

"Csirke-rizs kondizashoz mert maskepp nem fejlodsz" akkor a börtönökbe hogy van annyi kigyurt ember? + régen még volt feherjepor sem . Mégis mennyi ember volt izmos mar az ókorban is. Nem hiszem, hogy ők is csak csirke- rizst ettek.

Legjobb válasz: Ja, régen gyalog meg lóháton is eljutottak egyik kontinensrõl a másikra, dobjuk ki az összes autót! Régen nem fürödtek minden nap, sõt, alig egyáltalán, egy edénybe kakáltak, aztán kiöntötték az ablakon, és jó volt nekik, pokolba a vécékkel! Régen nem volt valódi orvostudomány, nem voltak gyógyszerek meg vérnyomásmérõk, mégis életben maradtak az emberek, volt aki akár 80 éves koráig is, kukába hát velük! Sõt, régen számítógép sem volt, sem elektromosság, mégsem haltak meg, elvoltak jól, törjük össze az összes gonosz masinát! Akár kezdheted is. Remélem feltûnt, hogy a "régen" meg a "most" egy kicsit másféle világokat takar, sõt, a régen is maga sokféle volt, nem ugyanolyan volt az ókor, meg a középkor, de még a bolygó különbözõ részei sem voltak egyformák. Amilyen világ, olyan infrastruktúra, ahhoz kell alkalmazkodni, ami épp van, most éppen ilyen technikai-szellemi civilizációnk van, ostobaság hibáztatni az embereke, hogy mér nem azt csinálják, amit régen, miért tunyultak el, miért nem izmos mindenki. Persze ha nem tetszik, ki lehet költözni a mezõre, és elkezdeni mindent megtermelni magatoknak, de akkor természetesen a technikai civilizáció minden vívmányát mellõzzétek, ha már olyan rossznak tartjátok. Megnézzük, meddig juttok. Aztán: táplálkozás? A két híres varázsszó, a változatos étrend, és az egészséges gyümölcsök. De az, hogy ez valójában mit is takar, valahogy senkinek nem jut eszébe. A test letojja, hogy te most miféle ógörögalbán módra csinálod a csirkét, marhát, kutyát, kukoricát, õ azt lebontja azokra a molekulákra, amikkel már kezdeni is tud valamit, ezeket hívjuk makrotápanyagoknak, ugye a fehérje, a szénhidrát, és a zsírok. Vannak kisebb tételben szükséges anyagok, a különféle vitaminok és ásványi anyagok. Állítólag ezekkel vannak tele a gyümölcsök és zöldségek... http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/401416_3719499.. Ha megvan a szükséges tápanyagmennyiség, tökmindegy, mibõl viszed azt be, akár színtiszta lecsupaszított alapanyagként is eheted, a tested nem fogja érdekelni. A gasztronómia csak esztétika, meg már hozzászoktunk, hogy ételt eszünk, ezért lehet fura az étkezés funkcionálissá válása. De ó, mennyi mindennel történt már hasonló.. Amúgy gondolom azért szokták a változatosságra törekvést említeni, hogy széles spektrumot lefedve mindenbõl jusson a szervezetnek egy kevés, na de akkor minden nap úgy kéne enni, nem úgy van az, hogy hétfõn levesre van szükségem, kedden szénhidrátra, szerdán meg sütire. A híres gyümölcsösvitamin mítosznak is ez a gyenge pontja: én még soha senkit nem láttam, aki lerakott volna egy listát azokkal a gyümölcsökkel és mennyiségükkel, amit _minden egyes nap_ meg kéne enni a teljes vitaminellátáshoz. Csak szemléltetésként: egyszer kiszámoltam, hogy 3féle gyümölcsbõl (mint c-vitaminban dúsak) mennyit kéne enni, hogy meglegyen 1 gramm c-vitamin, és valami két kiló jött ki, majdnem 600 forintért. És ez MINDEN NAP! A testépítés profitorientált sport, ahol kiemelten fontos a táplálkozás. A sok ezer/millió ûzõje már rég kitapasztalta, hogy mit és mennyit érdemes enni, hogy a szervezete jól mûködjön, és ha úgy találták, hogy a híres csirkerizs kombó végülis fedezi a szükségleteket, akkor fedezi. Nyilván csak ez két kaja nem elég, õk sem mondták, a "csirkerizs kombó"t most a testépítõ étrend megnevezéseként használtam, nem kell belekötni. Az is ki szokott maradni, hogy amennyi húst, kábé annyi zöldséget is megesznek egy nap, fõleg a rostok miatt. A zsírok sem maradnak el. A forrásokat meg úgy váltogatják, hogy lefedje ami kell, ahogy már fentebb írtam. És ez kijött egész kevés ételbõl. Csak ez fura az átlagembernek, ezért bírálja, ahelyett, hogy utánaolvasna. És mivel a testépítés eredményességét nagyban befolyásolja a táplálkozás, észrevennék, ha valami nem stimmelne. Kicsit visszatérve a mai világhoz: az a sok gonosz vitaminkapszula meg azért érdemes, mert sokkal több stressznek van kitéve a szervezet, mint akár 100 éve, nemhogy ezer. Akkoriban nem volt ekkora környezetszennyezés: víz, szmog, elektromágneses sugárzás, zaj, karrierizmus, és tudásszomj. Igen, utóbbi is stressz, a régi mezei parasztoknak hótmindegy volt a világ, szántottak-vetettek, oszt jóvan, de egy mai érettségivel egy kisváros szellemi szintjét érjük el. Na, ha kicsit kusza volt, bocsesz így korán reggel, remélem mindent leírtam :D

Ja, régen gyalog meg lóháton is eljutottak egyik kontinensrõl a másikra, dobjuk ki az összes autót! Régen nem fürödtek minden nap, sõt, alig egyáltalán, egy edénybe kakáltak, aztán kiöntötték az ablakon, és jó volt nekik, pokolba a vécékkel! Régen nem volt valódi orvostudomány, nem voltak gyógyszerek meg vérnyomásmérõk, mégis életben maradtak az emberek, volt aki akár 80 éves koráig is, kukába hát velük! Sõt, régen számítógép sem volt, sem elektromosság, mégsem haltak meg, elvoltak jól, törjük össze az összes gonosz masinát! Akár kezdheted is. Remélem feltûnt, hogy a "régen" meg a "most" egy kicsit másféle világokat takar, sõt, a régen is maga sokféle volt, nem ugyanolyan volt az ókor, meg a középkor, de még a bolygó különbözõ részei sem voltak egyformák. Amilyen világ, olyan infrastruktúra, ahhoz kell alkalmazkodni, ami épp van, most éppen ilyen technikai-szellemi civilizációnk van, ostobaság hibáztatni az embereke, hogy mér nem azt csinálják, amit régen, miért tunyultak el, miért nem izmos mindenki. Persze ha nem tetszik, ki lehet költözni a mezõre, és elkezdeni mindent megtermelni magatoknak, de akkor természetesen a technikai civilizáció minden vívmányát mellõzzétek, ha már olyan rossznak tartjátok. Megnézzük, meddig juttok. Aztán: táplálkozás? A két híres varázsszó, a változatos étrend, és az egészséges gyümölcsök. De az, hogy ez valójában mit is takar, valahogy senkinek nem jut eszébe. A test letojja, hogy te most miféle ógörögalbán módra csinálod a csirkét, marhát, kutyát, kukoricát, õ azt lebontja azokra a molekulákra, amikkel már kezdeni is tud valamit, ezeket hívjuk makrotápanyagoknak, ugye a fehérje, a szénhidrát, és a zsírok. Vannak kisebb tételben szükséges anyagok, a különféle vitaminok és ásványi anyagok. Állítólag ezekkel vannak tele a gyümölcsök és zöldségek... http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/401416_3719499.. Ha megvan a szükséges tápanyagmennyiség, tökmindegy, mibõl viszed azt be, akár színtiszta lecsupaszított alapanyagként is eheted, a tested nem fogja érdekelni. A gasztronómia csak esztétika, meg már hozzászoktunk, hogy ételt eszünk, ezért lehet fura az étkezés funkcionálissá válása. De ó, mennyi mindennel történt már hasonló.. Amúgy gondolom azért szokták a változatosságra törekvést említeni, hogy széles spektrumot lefedve mindenbõl jusson a szervezetnek egy kevés, na de akkor minden nap úgy kéne enni, nem úgy van az, hogy hétfõn levesre van szükségem, kedden szénhidrátra, szerdán meg sütire. A híres gyümölcsösvitamin mítosznak is ez a gyenge pontja: én még soha senkit nem láttam, aki lerakott volna egy listát azokkal a gyümölcsökkel és mennyiségükkel, amit _minden egyes nap_ meg kéne enni a teljes vitaminellátáshoz. Csak szemléltetésként: egyszer kiszámoltam, hogy 3féle gyümölcsbõl (mint c-vitaminban dúsak) mennyit kéne enni, hogy meglegyen 1 gramm c-vitamin, és valami két kiló jött ki, majdnem 600 forintért. És ez MINDEN NAP! A testépítés profitorientált sport, ahol kiemelten fontos a táplálkozás. A sok ezer/millió ûzõje már rég kitapasztalta, hogy mit és mennyit érdemes enni, hogy a szervezete jól mûködjön, és ha úgy találták, hogy a híres csirkerizs kombó végülis fedezi a szükségleteket, akkor fedezi. Nyilván csak ez két kaja nem elég, õk sem mondták, a "csirkerizs kombó"t most a testépítõ étrend megnevezéseként használtam, nem kell belekötni. Az is ki szokott maradni, hogy amennyi húst, kábé annyi zöldséget is megesznek egy nap, fõleg a rostok miatt. A zsírok sem maradnak el. A forrásokat meg úgy váltogatják, hogy lefedje ami kell, ahogy már fentebb írtam. És ez kijött egész kevés ételbõl. Csak ez fura az átlagembernek, ezért bírálja, ahelyett, hogy utánaolvasna. És mivel a testépítés eredményességét nagyban befolyásolja a táplálkozás, észrevennék, ha valami nem stimmelne. Kicsit visszatérve a mai világhoz: az a sok gonosz vitaminkapszula meg azért érdemes, mert sokkal több stressznek van kitéve a szervezet, mint akár 100 éve, nemhogy ezer. Akkoriban nem volt ekkora környezetszennyezés: víz, szmog, elektromágneses sugárzás, zaj, karrierizmus, és tudásszomj. Igen, utóbbi is stressz, a régi mezei parasztoknak hótmindegy volt a világ, szántottak-vetettek, oszt jóvan, de egy mai érettségivel egy kisváros szellemi szintjét érjük el. Na, ha kicsit kusza volt, bocsesz így korán reggel, remélem mindent leírtam :D
Ha sikerül a sok kis szerencsétlent rávenni az egyoldalú, ostoba táplálkozásra, majd sikerül nekik hatalmas adag vitaminokat is eladni. Meg aztán az ókor izmos emberei nem úgy lettek izmosak, hogy heti 160 órában punnyadtak, a maradék nyolcban meg kondiztak. ;)
A gyúrósoknak beleverik a csicskák a cuccost valamibe a zokni helyet és azt isszák protein gyanánt.
Lehet, hogy nem erõemelés a sport neve... Tudjátok, az amikor sok FeketeLaci köveket hajigál. :D
Igen, tudom, csak leírtam, hogy az ókorban a munkások nem feltétlen akartak izmosak lenni, csak erõsek. Nyilván a kettõnek (elég sok) köze van egymáshoz, de nonszensz összehasonlítani egy testépítõt, és egy erõemelõt. A két sportnak más a célja, a testépítõt kinézet alapján pontozzák, az erõemelõt meg az ereje alapján.
Igen, de a kérdezõ nem az erõrõl kérdezett, hanem a kigyúrtságról, ami izomtömeget is jelent.:)
Az ókorban az emberek nem úgy voltak izmosak, mint a testépítõk. A testépítõk célja a szálkás, ámde minél nagyobb izomtömeg elérése, ami mutat is valahogy (szerintem csúnya a nagyon nagy izom, de ez egyéni vélemény). Az ókori, de akár a mai fizikai munkásoknak nem célja az 55-ös kar, nekik az erõ volt a lényeg, és az erõ nem feltétlen van egyenes arányosságban az izmok méretével.
Annyira szeretem amikor az ostoba hozzá nem értõ emberek osztják az észt... Montez leírta ami elõször fölmerült bennem a kérdést látván. Honnan tudod, hogy mennyi izmos ember volt az ókorban? Elsõtõl meg megkérném hogy mutassa már meg magát, hogy õ milyen izmos lett a szarok bele táplálkozástól és regenerálódás nélkül. Vegyétek már észre, hogy a biológiát próbáljátok megcáfolni. Lehet, hogy régen is voltak izmos emberek de azok nem 4-5év alatt lettek kétszer akkorák mint az ókori esetleges izmos ember aki 10-20év bárkán evezés után lett egész izmos. Nyilván szarok bele módon is lehet fejlõdni valamennyit DE sokkal lassabban és sokkal kevesebbet. Ezek amiket ma a testépítésben csinálnak arra valók, hogy a maximumot hozzák, a lehetõ legnagyobb fejlõdést a legrövidebb idõ alatt. Aki hülye az meg maradjon csöndbe.
Eleve nem csak csirke-rizst kell enni.Sõt ki is lehet hagyni az étrendbõl, lehet helyette mást, de ha belegondolsz, vannak sikeres vega testépítõk is.A fehérjepor meg csak biznisz nagyrészt, azért ezt ne felejtsük el.Ha valaki kitartóan edz, akkor fog fejlõdni, ez a kulcs, persze a kajára oda kell figyelni, amennyire csak lehetséges, és eleget pihenni.
1. Ki mondta, hogy csak csirke-rizs mehet? 2. Honnan tudod, hogy hogy néztek ki az ókorban? Ott voltál? Mert a filmekben izmosak? :) 3. Azt is honnan veszed, hogy a börtönökben [email protected] kaja van? Bevisznek nekik csomagban plusz kajákat és nyelik a kokszot rendesen, elhiheted.
Kérdezõ, és kedves 1. válaszoló, ki a jó isten mondta valaha is (profi testépítõk közül), hogy csak csirkét és rizset egyél? Kicsoda? Mert akkor rossz embertõl kérdeztél. Olvass bodybuilder.hu-t. Fel is hívják rá a figyelmet, hogy ne egyoldalúan táplálkozz. A börtönben szteroidok segítségével gyúrják ki magukat, vagy pedig fegyencedzéssel, ami teljesen más edzésnem mint a gyúrás. Keress rá, ha érdekel. Az ókorban pedig dolgoztak nehéz súlyokkal az emberek, mivel nem voltak gépek még, amik elvégezték volna helyettük. De ígyis hosszú évek kellettek hozzá.
bármilyen varázslatos a börtönökben nem kenyéren és vizen tengõdnek, hanem dietetikus állítja nekik össze az étrendet. elárulom h sokkal egészségesebben táplálkoznak mint az átlag ember, megfelelõ fehérje szénhídrát etc bevitellel.
Tudjuk, de tévedsz, ha azt hiszed, hogy a testépítõk gyengék. Nézd meg Coleman-t, Cutler-t, vagy akár Kathi Bélát, hogy 300 kg körüli súlyokkal nyomnak, guggolnak.
tojáskúra? :D xD
Bármit felcserélhetsz bármivel, de akkor az már nem tojáskúra. Ezek az étrendek nem véletlenül vannak így összeállítva.
Mikor kezded?? én holnap, csinálhatnánk együtt! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!