Találatok a következő kifejezésre: Nem merek mert amúgy is (48 db)

27hetes kismama vagyok. A párommal ritán vagyunk együtt, mert nem igazán merjük, és amúgy is nagy már a poci, kényelmetlen. Mitől van?

Pár napja viszont megkívántuk egymást. Csak sajnos annyira fájt maga a szex.... Mintha összementem volna ott lent. Vajon ez mit?l lehet? Vagy hagyjuk el a szexet? Vagy mi legyen?

Legjobb válasz: Szia! Ha az orvos nem tiltott el, és minden rendben van, akkor nyugodtan szerethetitek egymást, a babának nem lesz baja, esetleg kicsit óvatosabbnak kell lenni, de ami az anyukának jó, az jó a babának is! Úgyhogy ne hagyjátok el a szeretkezést, csak fordítsatok több idõt egymásra, keressetek olyan pózt, ami kényelmes ( akár az interneten is, pl. www.szerelemkert.extra.hu ), és akkor könnyebben megy. Szülés után egy darabig úgyis tartózkodni kell tõle, most érdemes kihasználni az alkalmat! :) Szintén 27 hetes kismami

Szia! Ha az orvos nem tiltott el, és minden rendben van, akkor nyugodtan szerethetitek egymást, a babának nem lesz baja, esetleg kicsit óvatosabbnak kell lenni, de ami az anyukának jó, az jó a babának is! Úgyhogy ne hagyjátok el a szeretkezést, csak fordítsatok több idõt egymásra, keressetek olyan pózt, ami kényelmes ( akár az interneten is, pl. http://www.szerelemkert.extra.hu ), és akkor könnyebben megy. Szülés után egy darabig úgyis tartózkodni kell tõle, most érdemes kihasználni az alkalmat! :) Szintén 27 hetes kismami
Én is 27 hetes vagyok, és mi sem merünk szexelni. Inkább elintézzük magunknak, persze én csak óvatosan.:-)
Szia. Szerintem valahol belül féltél az együttléttõl és nem tudtad magad teljesen átadni. Én már 36 hetes vagyok és a mai napig összebújunk néha, persze nem olyan gyakran, mint a baba elõtt. De én azt tapasztaltam, hogy sokkal nagyobb örömet okoz a terhesség alatti szex. Én soha nem éreztem olyat, mint amit Te írtál. De ha nem tudod átadni magad az örömöknek, akkor inkább kedveskedj(etek) máshogy egymásnak.
Szia!Valószínû, mint ahogy az elöttem válaszoló is írta, nem tudtad magad átadni az érzésnek.Máshol jártak a gondolataid közben.Ha nem vagy eltiltva nyugodtan lehettek együtt.Nem ártotok a picinek vele.Nálunk a párom félt már viszonylag az elejétõl.Amióta terhes lettem egyre ritkábban voltunk együtt.Eleinte hetente egyszer, majd kb a 30. héttõl csak 2 hetente.Egyre jobban vigyázott ránk sajnos.Most 3 hete már rá sem lehet beszélni.Azt mondja, hogy õ nem meri, mert félti a picit.Nem tudom megmagyarázni, hogy nem lesz baja neki.Amikor utoljára együtt voltunk, amikor elmentem õ közben abba akarta hagni, mondván, hogy mindjárt kiugrik belõlem a gyerek, annyira összehúzódott a méhem.Szóval tényleg félti.:) Használjátok ki amíg lehet, hogy együtt lehettek.Én az utolsó hétben vagyok, 3 hete semmi és utánna 6 hétig szintén semmi nem lesz.Talán akkor majd nem is kívánom.Olvass utánna a neten több helyen, vagy kérdezd meg a dokidat, hogy ártotok e vele.Meg fog nyugtatni titeket.Szorongások nélkül valószínû élvezni fogod a dolgot.
Mi nem is szexelünk, mióta összejött a baba, mert volt egy vérömlenyem, az elején meg nagyon hányingeres voltam. Most már nem is kívánok a dolgot, ráadásul tuti, hogy összeszûkül az ember ott alul, ha nincs tágítva, mert most voltam nõgyógyásznál és eléggé fájt a vizsgálat : / Úgyhogy szerintem ha nem jó, akkor ne eröltessétek!
Milyen betegséged van?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindent 87%-os, nagyon sokat segítettél, remélem még összefutunk valahol egy másik fórumban. :D
Na már meg is van a bemutatkozó szöveged fórumra :D (szoktak ilyen topikok lenni újaknak), ezzel már elég jól bevágódsz, nekem pl rá kellett keresnem a beatboxra, erre rákérdezhetnek, bagy mit jelent neked a jó zene, film és be is indul a beszélgetés :D.Igazi felüdülés leszel a sok "szasztok józsi vok 12/F, szia cica van gazdid?, kõ kóla? bemutatkozók után :D.
A kérdező hozzászólása: Csak példaként dobtam fel a SCI-FI-t ( egyik kedvencem ), de nagyon szeretem a természetet, a jó zenét, az egyébként jó filmeket. Amíg nem kényszerültem kényszerpihenõre szórakozni is szerettem, plusz beatboxolok, szóval tudnék beszélgetni és nem vagyok begyöpösödött monomániás :D
Huh bocsi de én nem értek a scifi-hez, úgyhogy nem tudok segíteni :D.Nem szoktál ilyen honlapokra járni?Általában a honlapokon szokott fórum is lenni.Amúgy hiába találsz sci-fi rajongó lányt, azért beszélgessetek másról is (fõleg ha nem is szenvedélye a téma), végülis ez az ismerkedés lényege :) .Ezt csak azért mondom, mert volt olyan hogy beszélgettem egy sráccal (még alig ismertem) és elkezdett áradozni nekem a kokóról, meg miket tolt már, ami engem rohadtul nem érdekelt és a végén már baromira untam a részletekbe menõ ecsetelést :D (sok fiú, lány esik ebbe a hibába).
A kérdező hozzászólása: 9-es: Sci-Fi rajongó vagyok :D De ez általában ilyen fiús dolog, de ha találnék egy olyan lányt, aki szereti a sci-fi-ket, annál inkább boldogabb lennék. Szeretem még a könyveket ( Fantasy, Kaland témában ), amúgy ha valaki tud ajánlani jó fórumot örülök neki :)
(4.vagyok) Nem tudom mi az érdeklõdési köröd :) , kocsi, festés, akármi... De ezeknek biztos van pár honlapjuk, beregisztrálsz és uccu neki.Én amúgy annó amikor nyelvet tanultam interneten, elég sok külföldi akart velem levelezni, beszélgetni, és így lett pár ismerõsöm :) .
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ha privátban rámírsz elmondom részletesebben, de ennyire nyílvánosan nem szeretném.
Bocs, de engem érdekelne, hogy mi a betegséged.
A kérdező hozzászólása: Merre lehet ilyen fórumokat találni?
A kérdező hozzászólása: Elég legyen annyi, hogy életem végéig együtt kell vele élnem, de inkább megtartom titoknak. Kezem, lábam, szemem, fülem azért megvan. Csak most itthon kell lennem ( még pár hónap ), az egyetemet is abba kellett hagynom miatta.
Keress az érdeklõdésednek megfelelõ fórumot/játékot/chatet, ott biztos találsz szimpi lányokat :) (én is így ismerkedtem meg sok jó fej netes ismerõssel).
Úristen! Részvétem! Én csak két napig feküdtem nátha miatt otthon, de azt hittem bedilizek a 4 fal között.
bárhol! egy próbát megér itt is! csak ne a betegségeddel kezd az ismerkedést!
Nagyon szívesen :) )).

Segítség A báttyám most szakított a barátnőjével mert már amúgy is kevergetett egy másik gyerekkel és tegnap elment vele bulizni egész este nem tudtunk aludni báttyámal hogyan tudnék segíteni? Megszakad érte a szívem

mindjárt sírok hogyan tudnék segíteni neki? 13F

Legjobb válasz: igen valóban így volt és õ is mondta hogy nem fog szomorkodni egy lány után de azért még így friss az ügy..nem könnyü azért elfelejteni nah.:S

A kérdező hozzászólása: igen valóban így volt és õ is mondta hogy nem fog szomorkodni egy lány után de azért még így friss az ügy..nem könnyü azért elfelejteni nah.:S
Mond azt neki egy ilyen lányért nem kár. Aki csalfa, az máskor is megteheti vele. Legyen férfi a talpán, lány meg van elég.Gondolom a bátyódat is mézes-mázosan édesgette magához. A szép és hízelgõ szavak mögött általában hamisság húzódik.
Elhiszem hogy nehéz, de ilyenkor nincs mit tenni..az a ribanc azért ment el egy másik sráccal, hogy még egyet taposson a bátyádon.. De egy ilyen lányért tényleg nem kár. ((: És vidd el a bátyádat valahova..mozi, boowling..addig is nem arra a szutyokra fog gondolni ;)Remélem tudtam segíteni (:
A kérdező hozzászólása: nem is szerette volna h vele legyek egyedül akar lenni szegény magába van fordulva nagyon:(

Miért becézte Sai rondaságnak Sakurát a shippudden-ben? Meg amúgy is, miért mondják rá egyáltalán, hogy ronda? Csak azért mert nincs akkora melle, mint Tsunadénak? . Szerintem egyáltalán nem néz ki rosszul

Legjobb válasz: Tévedés! :) Sai azért hívta rondaságnak Sakurát, mert valakit lerondázott, és mondták neki, hogy ezt nem illik, ha már mond valamit, akkor mondja az ellenkezõjét, azaz hogy jól néz ki. Ezért amikor ezt mondta Sakurának, azt hitte, hogy ha szépnek akarja nevezni, akkor is az ellenkezõjét kell mondania. (Mert ugye Sai az ANBU Root tagja, akik csak kivételes alkalmakkor találkoznak "normális" emberekkel, ezért nem ismeri az etiketet.)

Tévedés! :) Sai azért hívta rondaságnak Sakurát, mert valakit lerondázott, és mondták neki, hogy ezt nem illik, ha már mond valamit, akkor mondja az ellenkezõjét, azaz hogy jól néz ki. Ezért amikor ezt mondta Sakurának, azt hitte, hogy ha szépnek akarja nevezni, akkor is az ellenkezõjét kell mondania. (Mert ugye Sai az ANBU Root tagja, akik csak kivételes alkalmakkor találkoznak "normális" emberekkel, ezért nem ismeri az etiketet.)
szerintem a nagy homloka miatt de lehet a melle miatt is :D de sztem jó csaj sakura :D
A kérdező hozzászólása: Szerintem is...de én éppen azért szeretem, mert nem olyan tökéletes, mint Ino, hanem megvannak a maga kis hibái, mint ahogy bennünk is
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, bár az utolsóval annyiban nem értek egyet, hogy akkor Inot meg miért mondta szemkápráztató szépségnek...nah mind1 :)
Azért mert Sai ANBU tag ezért az életét úgy élte le hogy minden érzelmet mellõzött...Sainak szerintem ezért volt csúnya mindenki, mert nem tudta, nem értette, hogy mi a szép...Emígy meg Inora is azt mondta volna hogy csúny, de mivel ráfázott amikor Sakurát "dícsérte" ezért az ép ész azt sugta neki hogy a véleménye ellenkezõjét kell hogy mondja, ezért dícsérte meg Inot...
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor Sakurát szépnek látta, Ino-t meg rondának? O.o Nem nagyon értem...
Hát Sakurát, de még Inót sem tartotta szépnek, csak Sakurának meg is mondta hogy ronda, és akkor Sakura ellátta a baját (most nem emlékszem hogy Sakura leordibálta vagy meg is verte Sait)...Na és az miatt nem merte megmondani Inonak az igazat (hogy ronda) nehogy megverje XD...Em én vok az elõzõ, remélem hogy most érthetõbben fogalmaztam :D
A kérdező hozzászólása: aha, mostmár okés...csak azért nem esett le egybõl, mert az animében mindig azt hangoztatják, hogy ino milyen dögös..stb..:)

Dokimtól kérni kell a gátvédelmet, vagy amugy is megpróbálják így csinálni? és aki nem kéri mért nem kéri?

Legjobb válasz: Kérheted a dokidat erre. De ez úgy mûködik hogyha úgy alakul a dolog és muszáj akkor bizony vágnak, attól függetlenül hogy te nem akartad, mert ilyenkor a gyerek a fontosabb. Aki meg nem kéri az lehet hogy nem is tud errõl hogy van ilyen, vagy nem érdekli mert úgy gondolja hogy ez a szüléssel velejár.

Kérheted a dokidat erre. De ez úgy mûködik hogyha úgy alakul a dolog és muszáj akkor bizony vágnak, attól függetlenül hogy te nem akartad, mert ilyenkor a gyerek a fontosabb. Aki meg nem kéri az lehet hogy nem is tud errõl hogy van ilyen, vagy nem érdekli mert úgy gondolja hogy ez a szüléssel velejár.
Nemcsak az orvossal, hanem a szülésznõvel is meg kell beszélni. Ha viszel cuccokat, általában örülnek, ha nem, sokaknak van magától is. A gátvédelmet a szülésznõ szokta csinálni (nekem legalábbis eddig mindig). Az orvos tudja, hogy mikor kell vágni és mennyit, direkt nem fog szétnyirbálni, ha meg muszáj, nem fogja érdekelni a gátvédelem. És ez így van jól. Gátvédelem mellett a szükséges vágás is lényegesen kisebb szokott lenni. Vannak helyek, ahol automatikus, van, ahol kérni kell, de az a legjobb, ha megbeszéled. A szülésznõ tud olyan technikákat mondani a kitolásnál, amik segítik a hatékony gátvédelmet, és segítséget tud nyújtani a felkészülésben is. A szülésznõk egyébként is nagyon megértõek és sokkal inkább egy hullámhosszon vannak a szülõ nõvel, mint az orvos, akinek a legfontosabb szerepe a komplikációk kivédése és nem maga a szülés, ami végül is a te feladatod. A dokidat megkérdezheted a szokásokról, vagy amikor elõre megnézed a szülõszobát, akkor is rá tudsz kérdezni, de sokszor nem késõ akár a vajúdás alatt az aktuális szülésznõt megkérni, ha nincs sajátod.
Az elõttem író jól írta le. nekem is így volt. szülésznõmnek köszönhetem, hogy nem kellett szét vágni.
A doki nem csinál gátvédelmet általában (bár ismerek ilyet), ha nincs gond, akkor a szülésznõ van ott és õ csinálja, úgyhogy keress olyat, aki vállal téged és inkább neki fizess és a dokinak semmi dolga se lesz.
Nekem azt mondták, lehet gátvédelem, de akkor 2-3 tolófájással több lesz. Én akkor azt mondtam, hogy vágjanak, csak legyünk már túl a szülés-mizérián. Legközelebb inkább legyen több pár tolófájással, csak ne vágjanak szét. Fájt a gyógyulás.
Szia! Én tudom, mit jelent és biztosan sokminden fájdalmat megspórolok magamnak, de én nagyon féltem a picit és szeretném, ha mielõbb kint lenne, túl nagy bennem az aggodalom ahhoz, hogy a gátvédelem miatt akár csak 5 perccel tovább tartson a szülés.. látni akarom, hogy jól van, és minden rendben. A többi meg majd meggyógyul, az már nem érdekel egy kicsit sem.
Két gyermekem van. A fiamnál volt gátvágás, és nehezen gyógyult, sokáig fájt, érzékeny volt. A lányomat mikor szültem nem ért oda a doki, szülésznõ volt csak, õ pedig nem vágott. Nem sikerült a gátvédelem, egy picit repedtem, de mégis, sokkal hamarabb gyógyult ez a seb, szinte alig fájt. Utólag belegondolva, jobb volt hogy nem vágtak.

Csendes visszahúzódó lányként mit tehetek hogy a tanárom ne nézzen olyan feltûnõen? szólni nem merek, mert elég félénk lány vagyok, és amúgy is kedves volt velem mert átengedett a tantárgyából, pedig megbuktam volna.

szeptembertõl már most félek

Legjobb válasz: Szerintem vegyél fel csadort, de elõtte térj át iszlám hitre. Komolyan, hova jutottunk, már a nézés is bûn? Ezért nincsenek az iskolákban férfi tanárok, így a fiúknak se otthon, se az iskolában nincsen férfi mintáik. Ajánlatot tett? Fogdosott? Ha igen, akkor félhetsz és szólhatsz másoknak. Nézd meg a minden férfi pedofil? c. filmet sürgõsen.

Szerintem vegyél fel csadort, de elõtte térj át iszlám hitre. Komolyan, hova jutottunk, már a nézés is bûn? Ezért nincsenek az iskolákban férfi tanárok, így a fiúknak se otthon, se az iskolában nincsen férfi mintáik. Ajánlatot tett? Fogdosott? Ha igen, akkor félhetsz és szólhatsz másoknak. Nézd meg a minden férfi pedofil? c. filmet sürgõsen.
Nem kell félned, nem tehet túl sok mindent!Ha tesz, akkor fel kell jelenteni(úgy, hogy elõtte szólsz a szüleidnek!)!
A kérdező hozzászólása: Semmi ilyesmirõl nincs szó, amire gondoltok, csak zavart hogy néz, de már tudom hogy segíteni akart , mert jót akart nekem.
Megkéred, h ne nézzen

Beraktam egy DVD lemezt a meghajtóba, van rajta egy film. Másolni szerettem volna (amúgy is másolt a DVD). De azt írta ki, hogy üres a CD. Nem lehet üres, mert már megnéztük a filmet DVD-lejátszóban. Miért van ez?

Legjobb válasz: Ez azért van,mert a meghajtód nem ismeri fel a lemez info szektorát--valamiért.Én is jártam már így,de nem kell aggódni,egy másik meghajtóban kell beolvastatni.

Ez azért van, mert a meghajtód nem ismeri fel a lemez info szektorát--valamiért.Én is jártam már így, de nem kell aggódni, egy másik meghajtóban kell beolvastatni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, most legalább tudom. csak máshol meg nem tudom...
Tudom milyen érzés:(
Próbáltad megtisztítani a lemezt, nálam ez segített egyszer.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, akkor megpróbálom megtisztítani. De nem látszik porosnak vagy valami.

Van egy fiú aki úgy tudja, hogy én már csókolóztam és nem merem elmondani neki. A fiú már csókolózott. Nem akarom elmondani, mert amúgy is kicsit szégyenlős vagyok. Lehet, hogy jó lesz az első csók, ha nem parázok meg minden?

Legjobb válasz: Csókolózni nem nehéz, ha a szíved is úgy akarja, és nem "kényszerbõl" csinálod. Csak kicsit engedd el magad. Én elmondtam az elsõ csóknál a fiúnak, hogy nem csókolóztam még. Nem volt ciki. De az sem baj, ha nem mondod el. Ahogy érzed.

Csókolózni nem nehéz, ha a szíved is úgy akarja, és nem "kényszerbõl" csinálod. Csak kicsit engedd el magad. Én elmondtam az elsõ csóknál a fiúnak, hogy nem csókolóztam még. Nem volt ciki. De az sem baj, ha nem mondod el. Ahogy érzed.
ha szerelmes vagy élmény lesz az elsõ csók, és nem baj ha a fiú tapasztaltabb :) Ne félj minden szép és jó lesz, így állj hozzá:) Sok szerencsét 27/L
Szerintem csak azért volt odáig, mert nagyon szerelmes volt már akkor is:) am télleg nem voltam profixD de ne izgulj, nem lesz baj, csak legyél nyugodt..én kicsit kapkodtam, legalábbis én úgy éreztem akkor..ma már nem nagyon tudnám megmondani:P:) Jah és ezután a nap után mindig próbáltam elkerülni a hosszú smárolásokat, mert szégyelltem magam, pedig tök feleslegesen túráztattam magam.A barátom meg folyton nevetett, meg azt mondta, h aranyos vagyok (mikor egy csókot hamar befejeztem:) Így visszanézve télleg olyan kedvesen vicces a dolog:) De szép emlék:)
Figyelj szerintem mond el neki, úgyis észreveszi. Velem is hasonló volt, a pasi úgytutta, hogy már csókolóztam, de a talin a csók elõtt elmondtam neki, tökre megértette, pedig nagyon bunkó és paraszt egy pasi volt:)
A kérdező hozzászólása: Jaj...már már töllem is megkérdezte..igaz azelõtt már valahonnan úgy tudta, hogy én már csókolóztam, de én is azt mondtam mikor rákérdezett, hogy igen(hogy már csókolóztam)...kicsit távol lakunk egymástól...és úgy van, hogy holnap találkozunk, remélem jó lesz minden és nem jön semmi közbe:) köszi amúgy a választ nagyon megnyugtatott:)
Nekem sem tudta a baratom, hogy elotte nem csokoloztam senkivel, egyszer rakerdezett, de en azt mondtam, hogy mar ige...Internetten keresztul ismertem meg ot(250kmre lakik), amikor eljott, hogy eloszor talizzunk ugy be voltam parazva, hogy meg meg sem pusziltam:D.Kb2 ket orat tudott csak maradni, mert ment vissza a vonatja, elmentunk egyet uditozni...s vegul, amikor elkisertem a vonatallomasra, megkerdezte, hogy bar meg egy puszit sem adok neki.Szembe fordultam vele, gondoltam, hat ez most csak ennyi lesz...vagyis adok neki ket puszit az arcara.De csak csok lett belole, igaz nem ugy ereztem mintha en kezdemenyeztem volna azt:) ), s azt hiszem meg reszkettem is.Vegul hamar elbucsuztunk mert jott is a vonat. Elindultam hazafele, de alig tettem meg 100metert sms/em jott tole, ami meg most is meg van a telomba: , , Szia.Nagyon jol csokolsz. Szeretlek, vigyazz magadra.`` Amikor elolvastam majdnem kiugortam a borombol. Mai napig sem tudja, hogy nekem az volt az elso csok, mar 1eve es 1honapja egyutt vagyunk:)
*csokolhatod
En pl. nem mondtam el a baratomnak h en vele csokoloztam eloszor, sot ra se jott, de nem gyavasagbol vagy ilyesmi, hanem olyan hirtelen jott az egesz, hogy errol meg nem is tudtam beszelni, hogy nekem o volt az elso, es meg utanna dicsert is, pedig nem gondoltam volna hogy tudok csokolozni. Varatlan volt az egesz, de jo volt...:D Szerintem ne izgulj, es az se ciki sztem ha elmondod neki, hisz tenyleg mindenkinek van elso csok, es meg azt is hozzateheted, ha tenyleg szereted hogy orulsz neki hogy ot csokolhatos meg eloszor.:P:D
A kérdező hozzászólása: Hogy derült ki utána azonnal, hogy az volt az elsõ, ha a barátod odáig volt a csókodért...??:)
Az én elsõ csókomnál a srác nem tudta, h Õ lesz az elsõ, pedig sose tettem arra utalást, h lett volna már elõtte vk.xD Szóval én pl zavarba jöttem, és úgy éreztem, h nagyon béna voltam:P, de mint utólag kiderült, a barátom teljesen odáig volt meg vissza attól, h végre megcsókolhatott.Egyébként persze utána kiderült azonnal, h ez volt az elsõ, és mondta a fiú, h nem baj az, mindenkinek volt elsõ:P:) Aztán persze belejön az ember:) ..most már elég jól megy..;) (csak nyugodtan, és elvezd:)
A kérdező hozzászólása: Nem kényszerbõl fogom csinálni, mert szeretem a fiút..nagyon:) ..ck az az igazság, hogy félek:(
A kérdező hozzászólása: De valahogy nincs merszem elmondani neki:(...és már rá is kérdezett és a hülye fejemmel azt mondtam, hogy igen...:((

Sok kismama írja, hogy szoptatás alatt sok édességet eszik. Ez is egyfajta kívánósság, vagy amúgy is szeretitek? Netán szénhidrát-pótlás, mert nem tudtok időben, normálisan étkezni?

Legjobb válasz: Sokáig azt hittem, hogy a csokiban van valami amitõl több lesz a tejem. Mert tényleg amikor csokit ettem 1-2 nap múlva beindult a tejtermelés. Most, második gyerek után arra a megállapodásra jutottam, hogy a csoki édes ízét szeretik a babák, ezért többet szopiznak és ezáltal több tej termelõdik. Tehát most rá vagyok "kényszerülve" a sok csoki evésére.

Sokáig azt hittem, hogy a csokiban van valami amitõl több lesz a tejem. Mert tényleg amikor csokit ettem 1-2 nap múlva beindult a tejtermelés. Most, második gyerek után arra a megállapodásra jutottam, hogy a csoki édes ízét szeretik a babák, ezért többet szopiznak és ezáltal több tej termelõdik. Tehát most rá vagyok "kényszerülve" a sok csoki evésére.
Vagy mert amit esznek, olyan íze lesz a tejcsinek? Igen, ez jó kérdés! 16, 2 hetes kismamó
Én nem kívántam jobban az édességeket szopi alatt, inkább húst ettem volna hússal. Mondjuk amúgy is nagy húsevõ vagyok. De elképzelhetõ, hogy a kevés idõ miatt kapnak be sokan egy kis édességet, mert az kéznél van, fincsi, és hamar elûzi a farkaséhséget. :) Az viszont igaz, hogy amit eszünk, annak a "zamata" átmegy az anyatejbe is, tehát az sohasem egyízû. A házi tehéntej is ilyen. Télen elég ramaty íze van, mert a tehenek nem kapnak zöldet. :D
Én nem kívántam jobban a csokit. Inkább a gyümölcsöket, ami elég necces volt novemberben.
Szóval ezért eszem most ennyi csokit? Nem is gondoltam volna. Azt mondják a csokiban van valami boldogsághormon, úgyhogy akinek szeretethiánya van, az szokta kívánni. Én azt hittem az uncsi hétköznapok miatt eszem annyi csokit.
Én rengeteget eszem, de én annak tudom be, hogy nagyon sok energiát elvisz a babám. Õ nem iszik semmit, így 7 hónapja akkor is cicizik, ha szomjas, így nagyon lemerítõ.. Bár lehet az idõhiány miatt is, mert tényleg egyszerûbb..
Én a terhességem utolsó pár hete óta eszem sokkal több édességet, mint elõtte. A babám már 5 hónapos múlt, de ez még mindig így van. Néha úgy érzem, hogy most azonnal ennem kell és ha nincs otthon lemegyek a boltba vásárolni. Ráadásul hetekig képes vagyok ugyanazt a típusú édességet enni. Pl.: citromos nápolyi ez már 3-4 hónapja megy.
Én rengeteg édességet kívánok, sajnos, és valóban szoptatás óta.Elõtte nem voltam nagy csokifaló, most meg szabályosan megõrülök érte.
De lejátsza. Ezt kell ebírno konzolba: viewdemo demonév.dem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!