Találatok a következő kifejezésre: Nem merek mert amúgy (167 db)

27hetes kismama vagyok. A párommal ritán vagyunk együtt, mert nem igazán merjük, és amúgy is nagy már a poci, kényelmetlen. Mitől van?

Pár napja viszont megkívántuk egymást. Csak sajnos annyira fájt maga a szex.... Mintha összementem volna ott lent. Vajon ez mit?l lehet? Vagy hagyjuk el a szexet? Vagy mi legyen?

Legjobb válasz: Szia! Ha az orvos nem tiltott el, és minden rendben van, akkor nyugodtan szerethetitek egymást, a babának nem lesz baja, esetleg kicsit óvatosabbnak kell lenni, de ami az anyukának jó, az jó a babának is! Úgyhogy ne hagyjátok el a szeretkezést, csak fordítsatok több idõt egymásra, keressetek olyan pózt, ami kényelmes ( akár az interneten is, pl. www.szerelemkert.extra.hu ), és akkor könnyebben megy. Szülés után egy darabig úgyis tartózkodni kell tõle, most érdemes kihasználni az alkalmat! :) Szintén 27 hetes kismami

Szia! Ha az orvos nem tiltott el, és minden rendben van, akkor nyugodtan szerethetitek egymást, a babának nem lesz baja, esetleg kicsit óvatosabbnak kell lenni, de ami az anyukának jó, az jó a babának is! Úgyhogy ne hagyjátok el a szeretkezést, csak fordítsatok több idõt egymásra, keressetek olyan pózt, ami kényelmes ( akár az interneten is, pl. http://www.szerelemkert.extra.hu ), és akkor könnyebben megy. Szülés után egy darabig úgyis tartózkodni kell tõle, most érdemes kihasználni az alkalmat! :) Szintén 27 hetes kismami
Én is 27 hetes vagyok, és mi sem merünk szexelni. Inkább elintézzük magunknak, persze én csak óvatosan.:-)
Szia. Szerintem valahol belül féltél az együttléttõl és nem tudtad magad teljesen átadni. Én már 36 hetes vagyok és a mai napig összebújunk néha, persze nem olyan gyakran, mint a baba elõtt. De én azt tapasztaltam, hogy sokkal nagyobb örömet okoz a terhesség alatti szex. Én soha nem éreztem olyat, mint amit Te írtál. De ha nem tudod átadni magad az örömöknek, akkor inkább kedveskedj(etek) máshogy egymásnak.
Szia!Valószínû, mint ahogy az elöttem válaszoló is írta, nem tudtad magad átadni az érzésnek.Máshol jártak a gondolataid közben.Ha nem vagy eltiltva nyugodtan lehettek együtt.Nem ártotok a picinek vele.Nálunk a párom félt már viszonylag az elejétõl.Amióta terhes lettem egyre ritkábban voltunk együtt.Eleinte hetente egyszer, majd kb a 30. héttõl csak 2 hetente.Egyre jobban vigyázott ránk sajnos.Most 3 hete már rá sem lehet beszélni.Azt mondja, hogy õ nem meri, mert félti a picit.Nem tudom megmagyarázni, hogy nem lesz baja neki.Amikor utoljára együtt voltunk, amikor elmentem õ közben abba akarta hagni, mondván, hogy mindjárt kiugrik belõlem a gyerek, annyira összehúzódott a méhem.Szóval tényleg félti.:) Használjátok ki amíg lehet, hogy együtt lehettek.Én az utolsó hétben vagyok, 3 hete semmi és utánna 6 hétig szintén semmi nem lesz.Talán akkor majd nem is kívánom.Olvass utánna a neten több helyen, vagy kérdezd meg a dokidat, hogy ártotok e vele.Meg fog nyugtatni titeket.Szorongások nélkül valószínû élvezni fogod a dolgot.
Mi nem is szexelünk, mióta összejött a baba, mert volt egy vérömlenyem, az elején meg nagyon hányingeres voltam. Most már nem is kívánok a dolgot, ráadásul tuti, hogy összeszûkül az ember ott alul, ha nincs tágítva, mert most voltam nõgyógyásznál és eléggé fájt a vizsgálat : / Úgyhogy szerintem ha nem jó, akkor ne eröltessétek!

Dokimtól kérni kell a gátvédelmet, vagy amugy is megpróbálják így csinálni? és aki nem kéri mért nem kéri?

Legjobb válasz: Kérheted a dokidat erre. De ez úgy mûködik hogyha úgy alakul a dolog és muszáj akkor bizony vágnak, attól függetlenül hogy te nem akartad, mert ilyenkor a gyerek a fontosabb. Aki meg nem kéri az lehet hogy nem is tud errõl hogy van ilyen, vagy nem érdekli mert úgy gondolja hogy ez a szüléssel velejár.

Kérheted a dokidat erre. De ez úgy mûködik hogyha úgy alakul a dolog és muszáj akkor bizony vágnak, attól függetlenül hogy te nem akartad, mert ilyenkor a gyerek a fontosabb. Aki meg nem kéri az lehet hogy nem is tud errõl hogy van ilyen, vagy nem érdekli mert úgy gondolja hogy ez a szüléssel velejár.
Nemcsak az orvossal, hanem a szülésznõvel is meg kell beszélni. Ha viszel cuccokat, általában örülnek, ha nem, sokaknak van magától is. A gátvédelmet a szülésznõ szokta csinálni (nekem legalábbis eddig mindig). Az orvos tudja, hogy mikor kell vágni és mennyit, direkt nem fog szétnyirbálni, ha meg muszáj, nem fogja érdekelni a gátvédelem. És ez így van jól. Gátvédelem mellett a szükséges vágás is lényegesen kisebb szokott lenni. Vannak helyek, ahol automatikus, van, ahol kérni kell, de az a legjobb, ha megbeszéled. A szülésznõ tud olyan technikákat mondani a kitolásnál, amik segítik a hatékony gátvédelmet, és segítséget tud nyújtani a felkészülésben is. A szülésznõk egyébként is nagyon megértõek és sokkal inkább egy hullámhosszon vannak a szülõ nõvel, mint az orvos, akinek a legfontosabb szerepe a komplikációk kivédése és nem maga a szülés, ami végül is a te feladatod. A dokidat megkérdezheted a szokásokról, vagy amikor elõre megnézed a szülõszobát, akkor is rá tudsz kérdezni, de sokszor nem késõ akár a vajúdás alatt az aktuális szülésznõt megkérni, ha nincs sajátod.
Az elõttem író jól írta le. nekem is így volt. szülésznõmnek köszönhetem, hogy nem kellett szét vágni.
A doki nem csinál gátvédelmet általában (bár ismerek ilyet), ha nincs gond, akkor a szülésznõ van ott és õ csinálja, úgyhogy keress olyat, aki vállal téged és inkább neki fizess és a dokinak semmi dolga se lesz.
Nekem azt mondták, lehet gátvédelem, de akkor 2-3 tolófájással több lesz. Én akkor azt mondtam, hogy vágjanak, csak legyünk már túl a szülés-mizérián. Legközelebb inkább legyen több pár tolófájással, csak ne vágjanak szét. Fájt a gyógyulás.
Szia! Én tudom, mit jelent és biztosan sokminden fájdalmat megspórolok magamnak, de én nagyon féltem a picit és szeretném, ha mielõbb kint lenne, túl nagy bennem az aggodalom ahhoz, hogy a gátvédelem miatt akár csak 5 perccel tovább tartson a szülés.. látni akarom, hogy jól van, és minden rendben. A többi meg majd meggyógyul, az már nem érdekel egy kicsit sem.
Két gyermekem van. A fiamnál volt gátvágás, és nehezen gyógyult, sokáig fájt, érzékeny volt. A lányomat mikor szültem nem ért oda a doki, szülésznõ volt csak, õ pedig nem vágott. Nem sikerült a gátvédelem, egy picit repedtem, de mégis, sokkal hamarabb gyógyult ez a seb, szinte alig fájt. Utólag belegondolva, jobb volt hogy nem vágtak.

Csendes visszahúzódó lányként mit tehetek hogy a tanárom ne nézzen olyan feltûnõen? szólni nem merek, mert elég félénk lány vagyok, és amúgy is kedves volt velem mert átengedett a tantárgyából, pedig megbuktam volna.

szeptembertõl már most félek

Legjobb válasz: Szerintem vegyél fel csadort, de elõtte térj át iszlám hitre. Komolyan, hova jutottunk, már a nézés is bûn? Ezért nincsenek az iskolákban férfi tanárok, így a fiúknak se otthon, se az iskolában nincsen férfi mintáik. Ajánlatot tett? Fogdosott? Ha igen, akkor félhetsz és szólhatsz másoknak. Nézd meg a minden férfi pedofil? c. filmet sürgõsen.

Szerintem vegyél fel csadort, de elõtte térj át iszlám hitre. Komolyan, hova jutottunk, már a nézés is bûn? Ezért nincsenek az iskolákban férfi tanárok, így a fiúknak se otthon, se az iskolában nincsen férfi mintáik. Ajánlatot tett? Fogdosott? Ha igen, akkor félhetsz és szólhatsz másoknak. Nézd meg a minden férfi pedofil? c. filmet sürgõsen.
Nem kell félned, nem tehet túl sok mindent!Ha tesz, akkor fel kell jelenteni(úgy, hogy elõtte szólsz a szüleidnek!)!
A kérdező hozzászólása: Semmi ilyesmirõl nincs szó, amire gondoltok, csak zavart hogy néz, de már tudom hogy segíteni akart , mert jót akart nekem.
Megkéred, h ne nézzen
Milyen betegséged van?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindent 87%-os, nagyon sokat segítettél, remélem még összefutunk valahol egy másik fórumban. :D
Na már meg is van a bemutatkozó szöveged fórumra :D (szoktak ilyen topikok lenni újaknak), ezzel már elég jól bevágódsz, nekem pl rá kellett keresnem a beatboxra, erre rákérdezhetnek, bagy mit jelent neked a jó zene, film és be is indul a beszélgetés :D.Igazi felüdülés leszel a sok "szasztok józsi vok 12/F, szia cica van gazdid?, kõ kóla? bemutatkozók után :D.
A kérdező hozzászólása: Csak példaként dobtam fel a SCI-FI-t ( egyik kedvencem ), de nagyon szeretem a természetet, a jó zenét, az egyébként jó filmeket. Amíg nem kényszerültem kényszerpihenõre szórakozni is szerettem, plusz beatboxolok, szóval tudnék beszélgetni és nem vagyok begyöpösödött monomániás :D
Huh bocsi de én nem értek a scifi-hez, úgyhogy nem tudok segíteni :D.Nem szoktál ilyen honlapokra járni?Általában a honlapokon szokott fórum is lenni.Amúgy hiába találsz sci-fi rajongó lányt, azért beszélgessetek másról is (fõleg ha nem is szenvedélye a téma), végülis ez az ismerkedés lényege :) .Ezt csak azért mondom, mert volt olyan hogy beszélgettem egy sráccal (még alig ismertem) és elkezdett áradozni nekem a kokóról, meg miket tolt már, ami engem rohadtul nem érdekelt és a végén már baromira untam a részletekbe menõ ecsetelést :D (sok fiú, lány esik ebbe a hibába).
A kérdező hozzászólása: 9-es: Sci-Fi rajongó vagyok :D De ez általában ilyen fiús dolog, de ha találnék egy olyan lányt, aki szereti a sci-fi-ket, annál inkább boldogabb lennék. Szeretem még a könyveket ( Fantasy, Kaland témában ), amúgy ha valaki tud ajánlani jó fórumot örülök neki :)
(4.vagyok) Nem tudom mi az érdeklõdési köröd :) , kocsi, festés, akármi... De ezeknek biztos van pár honlapjuk, beregisztrálsz és uccu neki.Én amúgy annó amikor nyelvet tanultam interneten, elég sok külföldi akart velem levelezni, beszélgetni, és így lett pár ismerõsöm :) .
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ha privátban rámírsz elmondom részletesebben, de ennyire nyílvánosan nem szeretném.
Bocs, de engem érdekelne, hogy mi a betegséged.
A kérdező hozzászólása: Merre lehet ilyen fórumokat találni?
A kérdező hozzászólása: Elég legyen annyi, hogy életem végéig együtt kell vele élnem, de inkább megtartom titoknak. Kezem, lábam, szemem, fülem azért megvan. Csak most itthon kell lennem ( még pár hónap ), az egyetemet is abba kellett hagynom miatta.
Keress az érdeklõdésednek megfelelõ fórumot/játékot/chatet, ott biztos találsz szimpi lányokat :) (én is így ismerkedtem meg sok jó fej netes ismerõssel).
Úristen! Részvétem! Én csak két napig feküdtem nátha miatt otthon, de azt hittem bedilizek a 4 fal között.
bárhol! egy próbát megér itt is! csak ne a betegségeddel kezd az ismerkedést!
Nagyon szívesen :) )).

Nick nélküliek támadják a nick névvel rendelkezőt! Ez nem gerinctelenség? Mert mi hogy, vágjunk vissza? Mert még nick-je sincs! Amúgy nem áll szándékomba!?

Legjobb válasz: Egy anonim oldalon nem tök mind1 hogy kinek van kint a nick-je és kinek nincs???Ha én kiirom a nevem hogy : No way akkor mégis mennyivel lettél okosabb?Nem a rendes neved van kint akkor meg nem teljesen mind1?

Egy anonim oldalon nem tök mind1 hogy kinek van kint a nick-je és kinek nincs???Ha én kiirom a nevem hogy : No way akkor mégis mennyivel lettél okosabb?Nem a rendes neved van kint akkor meg nem teljesen mind1?
Hát akkor rejtsd el te is a nickneved! vagy kérd meg a hozzászólót hogy mutatkozzon be, hátha megteszi! Szokol Péter voltam.
Mi ez a sok szar, fölösleges kérdés ezotériában? Vegyétek fel egymást msnre azt ott rendezzétek le. Mézes B. Ödön voltam
Én valós névvel vállalom minden soromat, hiszen ezt a feladatot kaptam anno az Ellenállás parancsnokától.
Szerelmesek vagytok a nick nevekbe?Vagy mi van? Ez egy anonim oldal.Eddig nem is lehetett kiírni a nevet.Nem kötelezõ! Ha úgy érzitek e miatt támadnak titeket akkor állítsátok be, hogy ne látszódjon a név.Ilyen egyszerû! És ezt nem bántásként mondom!!!
Kristálybarom, valahogy éreztem, hogy te fogok ezt a kérdést kiírni. Végülis mi a fenét panaszkodsz megint? Attól, hogy neked ki van írva a kristálybaromságod attól még senki se tudja, hogy ki vagy igazából, ugyan olyan névtelen vagy. Szóval be lehet ezt fejezni.
A 14:08-as egy barom! Nem a kristalykid.
Sokkal jobb volt régen, amikor nem lehetett kiírni a nevet, meg válaszokat jelentgetni, mert akkor a válaszadáson volt a hangsúly, nem pedig egymás szapulásán a nicknevek miatt, meg hogy 'jaj, most bejelentem, mert nem egyezik a véleményünk' Én egyébként nem támadok senkit ha van neve, ha nincs, a válaszok érdekelnek, nem pedig a nevek.
Nem vettem volna eszre hogy tamadnanak minket ^^
A kérdező hozzászólása: mindegy ugysem ér itt semmit, ami mondok , ezeknek a kishitüeknek. többet nem irok nincs értelme :P
A kérdező hozzászólása: látszik nem értitek amit ki irtam. sajnálom..... engem nem érdekel kinek mi a neve de amikor támad , meg a többi embert, csak akkor egy nick nevet tegyen ki.
Általában nem a többieket támadjuk ezen az oldalon, hanem a hülyeségeiket.

4 hós kisfiam "nagyra nőtt" (8300 gr. ) és már nem jó neki a mózest meg a hordozót sem. A sportrészt még nem akarom használni, mert nem teljesen dönthető. Amúgy ez egy pierre cardin ps682. Milyen babakocsit érdemes vennünk?

Nem fontos, hogy hordozós legyen, mert azt id?közben kaptunk, de mivel tervezünk egy 2. babát is jó lenne, ha ez is újszülött kortól használható lenne. Pl. sportkocsi mely vízszintesig dönthet??

Legjobb válasz: Szia!Az én fiam is ekkora volt, kaptunk kölcsön hordozót, mert a a miénkbe nem fért bele. tehát ezek alapján tudom csak azt írni hogy a Peg Perego márkájú cuccok nagyobbak és szélesebbek mint ami nekünk volt(Graco Quattro Tour).El is adtam hordozóstul, mózesestül...nem jött be.Vettem neki Hauck babakocsit, nagyon jónak találom, és sokkal olcsóbb volt mint a Graco. De ez csak tipp:)

Szia!Az én fiam is ekkora volt, kaptunk kölcsön hordozót, mert a a miénkbe nem fért bele. tehát ezek alapján tudom csak azt írni hogy a Peg Perego márkájú cuccok nagyobbak és szélesebbek mint ami nekünk volt(Graco Quattro Tour).El is adtam hordozóstul, mózesestül...nem jött be.Vettem neki Hauck babakocsit, nagyon jónak találom, és sokkal olcsóbb volt mint a Graco. De ez csak tipp:)
Mi 3 hónapos korától egy CAM Pretty Evolution-ben sétálunk vele, mert utálta a mózest, és addigra lett kényelmetlen a hordozó, ez 170 fokig dönthetõ (azaz ez újszülöttnek nem jó). De nem tudom, méretre elég lenne-e nektek, alapvetõen belül elég széles, de mi nem ez alapján választottuk (hanem 9.6 kg, esernyõre csukható). Nézd meg szerintem: http://elefani.eu/shop_artdet.php?shop_id=2113&cikk=termek_6.. Én úgy tudom, van 2 funkciós verzió is a CAM-ekbõl (újszülött kortól) és a Peg Perego-kból is, nézd meg õket, hátha szimpatikus.

Deichann Ha csütörtökön vettem egy cipõt ( 15000ft) es adtak mellé (1000ft) egy talpbetétet, és így nem jo A Méret ( És Amúgy Se Az Igazi ) Akkor Most Ha Holnap Bemegyek Az Üzletbe Akkor Mi Lesz?

Legjobb válasz: Hát ha te találsz Deichann üzletet,ügyes vagy:D Mivel kibontottad a talpbetétet,azt már buktad,talan a cipõt cserelheted nagyobbra,ami mar jó lesz betéttel.

Hát ha te találsz Deichann üzletet, ügyes vagy:D Mivel kibontottad a talpbetétet, azt már buktad, talan a cipõt cserelheted nagyobbra, ami mar jó lesz betéttel.
Kényelmi okokból nem szokták visszacserélni, de azért próbáld meg.
egy próbát megér
A kérdező hozzászólása: Ebben az esetben szerintetek visszaveszik?
A kérdező hozzászólása: hordtam 30 percig nagyjából, séta szep idõben . De már akkor is fájt a lábam benne. Szerintem le tudom mosni vízzel hogy szép legyen az alja .
Szia, számomra nem derül ki a kérdésbõl, hogy hordtad-e már a cipõt utcán, vagy sem? Ha nem hordtad még, akkor nyugodtan vidd vissza, ki fogják cserélni. Nem csak 3 napig lehet visszavinni.
A kérdező hozzászólása: Olxan h*lye ez a rendszer...most ha veszek helyette másikat náluk semmit se vesztenek .. (ellenben egy vásárlót )
csak akkor cserélik, ha lejött a talpa vagy valami más hibája van, akkoris elõször bevizsgáltatják...
A kérdező hozzászólása: Es a 3 napos garancia letelte nem befolyásolja ezt ?
A kérdező hozzászólása: Jaj elirtam:D deichmann A talpbetét nem nagy veszteség , Többiekkel nem volt hasonló helyzet ? Tapasztalat ?
A kérdező hozzászólása: Visszavették egyszerûen :) kifogtam egy fiatal nõt
Azért. Hagyd a cigit, és sportolj.
"nagyon páhogok" Ez mi a jó istent akar jelenteni?

Vöröses fekete, vérhez hasonló váladék van a bugyimban, két napja. Menstruáció biztosan nem lehet, mert egy héttel ezelőtt ért véget az előző kör. Mi lehet ez? Amúgy 15 éves vagyok, három menstruációm volt eddig.

Nem tudom, hogy lehet-e összefüggésben, de szoktam magam vagdosni, és legutóbb Mamámtól elcsórtam egy elég nagy pengét, amit ezelőtt arra használt, hogy a régi ajtóról levakarja a festéket. Én ezzel a nem éppen tiszta pengével vágtam össze vissza magam.

Legjobb válasz: minek vagdosod magad? ._.

minek vagdosod magad? ._.
A vagdosásoddal nem vszinü az összefüggés, de azt nagyon abba kellene hagynod!! Ha kell segitséggel. Még nem állt be a ciklusod, igy egy kis barnázás is beleférhet.
A kérdező hozzászólása: #1: Fájdalommal eredményesen lehet elfojtani a fájdalmat. #2: Köszönöm a válaszodat, gondoltam erre, hogy nem állhatott még be, de ez megdöbbentett õszintén, hogy fekete a cucc.
#2 vok. Barna az csak jo sötét. Olyan fájdalmad meg ne legyen (HIDD EL RAJTAD MULIK!!!)amit fájdalommal akarsz csillapitani!
1 vagyok, te is ilyen emo vagy? nem értem minek kell vagdosni...van más módszer is a fájdalmak enyhítésère.
A kérdező hozzászólása: #1: Dehogy vagyok emo. Hülye lennék divatból utálni magamat. És bocsánat, de ebbe nem szeretnék belefolyni, a kérdésem fõ tárgya nem az önpusztításom volt. #2: Igazad lehet, de mégsem tudhatod, milyen egy számodra idegen életpályája, mit miért tett, miért döntött végül így. :)
Ha egy hete múlt el a menstruációd, az kb. 2 hetet jelent a mensi elsõ napjától számolva, szóval az is lehet, hogy peteérésed volt, az járhat pecsételéssel. Vagy- mint ahogy már mondták elõttem- nem állt be rendesen még a ciklusod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!