Találatok a következő kifejezésre: Nem merek előtt énekelni. Hogy (2 db)

Nem merek mások előtt énekelni. Hogy tudnám leküzdeni félénkségemet, bátortalanságomat?

Legjobb válasz: Én is így voltam és a barátnõm is így volt.A suliban külön énekeltünk amikor ünnepség volt eléggé izgultunk meg iszonyatosan féltünk.Aztán rájöttünk hogy ez így nem jó ugyhogy a következõ mûsornál már lealkudtuk a tanárral hogy ketten éneklünk.És egész jól is ment.Csak pár százan néztek minket de egyáltalán nem izgultunk és nem is féltünk és mi voltunk a legjobbak :) Szerintem neked is ez a bajod.Próbálj meg énekelni valamelyik barátodal aki szeret énekelni és biztos menni fog.

Én is így voltam és a barátnõm is így volt.A suliban külön énekeltünk amikor ünnepség volt eléggé izgultunk meg iszonyatosan féltünk.Aztán rájöttünk hogy ez így nem jó ugyhogy a következõ mûsornál már lealkudtuk a tanárral hogy ketten éneklünk.És egész jól is ment.Csak pár százan néztek minket de egyáltalán nem izgultunk és nem is féltünk és mi voltunk a legjobbak :) Szerintem neked is ez a bajod.Próbálj meg énekelni valamelyik barátodal aki szeret énekelni és biztos menni fog.

Mit jelent az, hogy mikrofon előtt állok de nem merek énekelni?

már tobbszor is álmodtam ilyet

Legjobb válasz: szerintem azt jelenti, hogy vannak dolgok, amiket meg szeretnél valósítani (mint itt az éneklés) de nincs hozzá elég bátorságod.

szerintem azt jelenti, hogy vannak dolgok, amiket meg szeretnél valósítani (mint itt az éneklés) de nincs hozzá elég bátorságod.
Hogy lámpalázas vagy?
Hogy van valami az életedben amit már nagyon szeretnél megtenni de nem mered, vagy úgy érzed minden kísérleted kudarcba fulladt. Persze ez nem biztos, sok mindentõl lehet, talán semmit sem jelent és csak sokat nézted az x-faktort :)
Bármilyen félelem, frusztráció okozhatja, valószínûleg semmi köze az énekléshez vagy az önmegvalósításhoz. Egyszerûbb okot keress magadban.
Azt jelenti, hogy félsz a Nagy Ferótól, mert számodra õ testesíti meg az istent.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat!! ^^


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!