Találatok a következő kifejezésre: Nem merek előtt énekelni (3 db)

Nem merek mások előtt énekelni. Hogy tudnám leküzdeni félénkségemet, bátortalanságomat?

Legjobb válasz: Én is így voltam és a barátnõm is így volt.A suliban külön énekeltünk amikor ünnepség volt eléggé izgultunk meg iszonyatosan féltünk.Aztán rájöttünk hogy ez így nem jó ugyhogy a következõ mûsornál már lealkudtuk a tanárral hogy ketten éneklünk.És egész jól is ment.Csak pár százan néztek minket de egyáltalán nem izgultunk és nem is féltünk és mi voltunk a legjobbak :) Szerintem neked is ez a bajod.Próbálj meg énekelni valamelyik barátodal aki szeret énekelni és biztos menni fog.

Én is így voltam és a barátnõm is így volt.A suliban külön énekeltünk amikor ünnepség volt eléggé izgultunk meg iszonyatosan féltünk.Aztán rájöttünk hogy ez így nem jó ugyhogy a következõ mûsornál már lealkudtuk a tanárral hogy ketten éneklünk.És egész jól is ment.Csak pár százan néztek minket de egyáltalán nem izgultunk és nem is féltünk és mi voltunk a legjobbak :) Szerintem neked is ez a bajod.Próbálj meg énekelni valamelyik barátodal aki szeret énekelni és biztos menni fog.

Jó a hangom (és most komolyan esküszöm nem vagyok kis ribanc kérkedő) és nem merek énekelni a szüleim előtt se tesómék előtt de énekes akarok lenni. Tudom hülyeséget kérdeztem de most komolyan. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha valóban jó a hangod, jelentkezzél egy tehetségkutatóba, szinte minden évben van nem is egy. Ha ezzel szemben is gátlásos vagy, akkor felejtsd el az éneklést. Most képzeld el magad több száz ember elõtt... Legyél bátor és vállald fel a hangodat!

Ha valóban jó a hangod, jelentkezzél egy tehetségkutatóba, szinte minden évben van nem is egy. Ha ezzel szemben is gátlásos vagy, akkor felejtsd el az éneklést. Most képzeld el magad több száz ember elõtt... Legyél bátor és vállald fel a hangodat!
Ez teljesen normális, én meg jól táncolok, versenyeken millió ember elõtt táncoltam, egyáltalán nem zavart, de anyumék, tesómék elõtt sose merek :) ) hidd el, sokkal könnyebb a színpadon, ott az adrenalin, fények, egy nagy csomóba sok-sok ember, senkit ki sem tudsz venni, sokkal jobb, mint szembenézni 3-4 emberrel, és... na érted :) ) anyumék is csodálkoznak, hogy 5ezer ember elõtt megy? Na de mondom, hogy nyugi, ez természetes, fog menni az éneklés :) (más, aki majd belém akar kötni, hogy attól még simán nem merhetsz majd sok ezer ember elõtt, én csak azért írtam ezeket, mert teljesen ráismertem magamra)
Szerintem ne menj tehetségkutatóba, oda szimpla jóhangú embereket nem vesznek fel, csak akiben látnak valamit (aranyos kislány, macsó fiú, sajnálnivaló ember...) Ha tényleg jól énekelsz énekelj a kamerának, és ha jónak találod a felvételt tedd fel youtube-ra. Ha sok pozitív komment jön, majd lesz önbizalmad. :) Vagy a másik, kérd meg a szüleidet vagy tesódat hogy énekeljenek veled, úgy még én is merek xD:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket sokat segítettek:D és ha még lessz akkor azokat is kössz mindenkinek;D

Mit jelent az, hogy mikrofon előtt állok de nem merek énekelni?

már tobbszor is álmodtam ilyet

Legjobb válasz: szerintem azt jelenti, hogy vannak dolgok, amiket meg szeretnél valósítani (mint itt az éneklés) de nincs hozzá elég bátorságod.

szerintem azt jelenti, hogy vannak dolgok, amiket meg szeretnél valósítani (mint itt az éneklés) de nincs hozzá elég bátorságod.
Hogy lámpalázas vagy?
Hogy van valami az életedben amit már nagyon szeretnél megtenni de nem mered, vagy úgy érzed minden kísérleted kudarcba fulladt. Persze ez nem biztos, sok mindentõl lehet, talán semmit sem jelent és csak sokat nézted az x-faktort :)
Bármilyen félelem, frusztráció okozhatja, valószínûleg semmi köze az énekléshez vagy az önmegvalósításhoz. Egyszerûbb okot keress magadban.
Azt jelenti, hogy félsz a Nagy Ferótól, mert számodra õ testesíti meg az istent.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat!! ^^

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!