Találatok a következő kifejezésre: Nem merek akármit, (39 db)

Milyen becenevet adjak a LÁNY barátomnak? Folyton azzal faggat, hogy milyen becenevet adnék neki. Van barátja, és őt szereti, viszont arra kíváncsi, hogy milyen becenevet adjak neki. Nem adhatok akármit, mert csak a barátja vagyok. Tehát, mi legyen?

Folyton azzal faggat, hogy milyen becenevet adnék neki. Van barátja, és őt szereti, viszont arra kíváncsi, hogy milyen becenevet adjak neki. Nem adhatok akármit, mert csak a barátja vagyok. Tehát, mi legyen?

Legjobb válasz: Legyen mondjuk kiszhülepica.

Legyen mondjuk kiszhülepica.
A TE barátod, TE ismered õt, TE tudod hogy néz ki, mik a szokásai! Szerinted kinek kellene ezen elgondolkodni? Nem véletlenül téged kérdez. Szerintem az már egy szegénységi bizonyítvány, ha annyi szókincsed nincs, hogy kitalálj neki egy becenevet!
Legyen mondjuk Pinuka. Ha a párja számon kéri, mondd azt halál komolyan (van is alapja), hogy ez angolszász nyelvterületen egy fafajta (pinetree). De nem faszán.
Drága Oleanderszender Pillangóm.
Báthed
Mondjuk a keresztnevébõl, nem logikus? Vagy most mit vársz? Hívd kis sárga mitokondriumnak.
Vagy a vezeték/keresztnevébõl valami.2.voltam.
Valamit ami jellemzõ rá, de nem hogy pl:szõke, hanem valami személyesebbet.Egyik fiú ismerõsömet Borzasnak hívják a barátai mert alapvetõen mindig olyan borzas haja van és nem lehet vele mit csinálni.
Nem csak a down-t, az Edwards és a Patau szindróma valószínûségét is mutatja.
Ha így is úgy is megtartanád, akkor felesleges megcsináltatni!! De azt hiszem Edwards meg Patau szindrómát is szûr
Biztos sokan lepontoznak miatta de én nem csináltattam meg. 24 éves vagyok és akármi is lett volna az eredmény nem változtat semmin. A sima uh-n nem volt semmi eltérés soha. 10 hetes a lányom és egészséges szép baba. Igaz annyi komplikációnk volt h a nyakára csavarodott a zsinór ezért császár lett a vége de ez ezzel nincs összefüggésben. Mindenki ahogy érzi ha akarod megcsináltatod ha nem akkor nem. Fõleg ha nem változtat semmin akkor meg nem mindegy?
én is így voltam, mint te, nem is csináltattam meg a tesztet. igen, csak az esélyességét mutatja ki. hallottam olyanról, akinek az jött ki, hogy nagy az esély a down-ra, aztán nem lett beteg a baba, és olyat is, hogy minden eredmény rendben volt, mégis down-os lett a gyermek (ez épp a család-barát c. mûsor egyik riportjában volt a tévében).
Én sem csináltattam meg! Nekem azt mondta az orvosom fiatal vagyok én is és a párom is ( én 22 párom 25) Elsõ terhességem nem volt még vetélésem semmi, az ultrahangon mindig mindent rendben talált Szóval azt mondta nagyon kicsi az esély , hogy beteg a baba. A másik meg azt mondta nem 100% os az eredmény! De , hogy az én döntésem mi megbeszéltük párommal és úgy döntöttük , hogy nem csináltatjuk meg. Még 6 hét a szülésig és folyamatosan azt mondja az orvosom , hogy minden rendben a picivel! Boldog baba várást!
Sziasztok.Én megyek megcsináltatni, mert egyik barátnõmnek down kóros a kislánya.Az orvosok azt mondták neki örüljön, ha az elsõ szülinapját megéli, de most 7 éves.Én sajnálom nagyon, azóta szenvedés az életük minden megváltozott nekik :(

Miért nem mer átmenni a ló a vasúti átjáron akármit csinálunk megtorpan elötte lehet hogy fél a sinektől mitlehet ezzelen tenni?

Legjobb válasz: Ha elõtte átmegy egy másik ló, akkor sem megy át? Nem bízik meg benned, csináljatok bizalom erõsítõ gyakorlatokat, benn pályán és terepen is, ha olyan helyen vagytok ahol alig van vasúti forgalom, akkor kimehettek gyakorolni.

Ha elõtte átmegy egy másik ló, akkor sem megy át? Nem bízik meg benned, csináljatok bizalom erõsítõ gyakorlatokat, benn pályán és terepen is, ha olyan helyen vagytok ahol alig van vasúti forgalom, akkor kimehettek gyakorolni.
A kérdező hozzászólása: kõszi már mi is erre gondoltunk az a baj hogy egyszer megbotlott a sinen azata fél tõle már probáltúk átcsalogatni étellel meg letakartuk pokroccal a sineket de semmi mostakarjuk kiprobálni hogy egy mások ló mellé befogva neme menne át egyépkent eddig semi baj nemvolt vele
ha nincs olyan messze, akkor menjetek el oda esetleg kézen vezetve. Vigyetek másik lovat is, vezessétek át elõször a másikat, majd utána próbálkozzatok a félõssel.
Határozottan kell lovagolni. Lehet, hogy át fogja ugrani, arra készülj fel. Ha a ló fél valamitõl (rúd, pocsolya, patak stb.), de végül mégis átkel rajta, gyakran átugorja.


Nyilván alá kell írni, ha kihozzák... Vagy azt gondoltad a postaládádba teszik?
Download Manager ?? Free töltést csinálsz ?

Mp4 lejátszónál nem jól telepítette a hardvert a gép! Hogyan találhatnám meg azt a hardvert? Mert akármikor rádugom semmi sem történik!

Legjobb válasz: Elõször is az mp4 lejátszód pontos nevét kéne leírnod. Ha megvan, akkor beírhatnád a google-be, hátha valakinek hasonló problémája vele, de beírhatod ide is.

Elõször is az mp4 lejátszód pontos nevét kéne leírnod. Ha megvan, akkor beírhatnád a google-be, hátha valakinek hasonló problémája vele, de beírhatod ide is.
A kérdező hozzászólása: Hát én ezt csak kölcsön kaptam ugyan, Myaudio van a hátuljára írva! De én a gépen majd nem mindig telepítõ cd nélkül használom az eszközöket!

Nem merek megenni akármit, most mi tévő legyek?

A lényeg, hogy kb. fél éve olvastam, hogy ki mire allergiás, mármint milyen ételre, és azóta nem merek nagyon enni semmit, vendégségben pláne nem, csak esetleg a megszokottakat, amiben semmi különös nincs. Nincs allergiám, nem vagyok allergiás, meg régebben is minden megettem, nem számított, külföldön vagy belföldön vagyunk-e. Most meg nem merek, attól félek, hogy valamiféle allergiám lesz, lehet ennek az oka, hogy nemrégiben éget? érzéset éreztem a számban, vagyis a nyelvemen, pedig nem ettem semmi különösett, és akkor megijedtem, mert azóta, ha eszem akkor mindjárt nézem a számat, meg a torkomat.

Legjobb válasz: Hasonl a problémád azokéhoz, akik félnek attól, hogy megfulladnak. Én ilyen esetben még nem láttam olyat, hogy szakértõ segítsége nélkül le tudta volna küzdeni a félelmét. Persze akarattal valamennyire kordában tartható, de a félelem erõsebb. Szerintem te is fordulj szakemberhez, nem bánatni akar, hanem segíteni.

Hasonl a problémád azokéhoz, akik félnek attól, hogy megfulladnak. Én ilyen esetben még nem láttam olyat, hogy szakértõ segítsége nélkül le tudta volna küzdeni a félelmét. Persze akarattal valamennyire kordában tartható, de a félelem erõsebb. Szerintem te is fordulj szakemberhez, nem bánatni akar, hanem segíteni.
Nekem hasonlo a problemam.Ezer szeretnem megcsinalni az allergia tesztet.Szerintem csinald meg.Nalam romaniaban 1.500.000 lej atszamitva forinba nem tudom mennyi.99% bizti.Vagy probalj egeszsegesen enni.ejszakara konnyebb etelt, nem jollakasig.Olyan etelek amit szeretsz, jol esik.
Ez a félelmed teljesen alaptalan. Menj el pszichológushoz, aki talán tud majd segíteni, ugyanis ennek semmi köze sincs az allergiához.
Az, hogy más allergiás bizonyos ételekre, még nem biztos, hogy te is az vagy rá.Minden szervezet más.Nem kellene folyton ezen gondolkodnod, meg vizsgálgatnod magad minden evés után, mert a végén annyira beképzeled esetleg, hogy tényleg lesz valami, ami normál esetben nem lenne.
33 éves vagyok. 2 hónapja éreztem elõször, hogy a csuklóm, térdem, ujjaim körül ég és viszket a bõr az izületeknél...Most vagyok az allergia teszt közepén...sokmindent írtam a papirra, hogy mit eszem.... Én mindig mindent megettem. Soha semmi bajom nem volt. Azonban eltöltöttem pár évet egy kapcsolatban, ami teljesen odavágott. Évekig pánik rohamok jöttek rám, állandóan ideges voltam még nagyon sokáig azután is, hogy már rég nem éltem vele - mindenféle intõ tünet ellenere, nem mentem orvoshoz. Idén azonban állandóan beteg voltam minden két hétben...májusban végre elmentem a dokihoz. Aki kért vérvételt teljes kivizsgálást...beutalt a bõrgyógyászhoz és mellesleg miután látta halálra stresszelem magam, felajánlott egy pszichologust is. NA a vérvételre hajlandó voltam es a bõrgyógyász randira is de az utolsó ötletét elvetettem. A bõrgyógyász a múlthéten ugyanúgy azt mondta, menjek és beszélgessek el egy agykurkásszal, mert az allergiám nyilván valóan stressz eredetû... Az állandó betegeskedéseim ellenére makk egészseges vagyok amit a vérvétel is alátámasztott a doki szerint mások ölnének a koleszterin szintemért - nagyon egészségesen eszem!!!! Szóval jövõhéten agykurkász randi... Miért írtam ezt le? Mert talán ötletet adhatok ahoz, hogy menj el te is dokihoz. Mondd el a félelmedet mert ez késõbb csak rosszabb lesz. Ha valamitõl ennyire rettegsz, vonzod magadhoz és ugye nem akarsz beteg lenni...

Miért van az, hogy a nővérem akármikor bejöhet az én szobámba engemet piszkálni, én viszont nem mehetek be az ő szobájába semmikor, mert ő lány?

Legjobb válasz: Megmondod neki: Nem akarlak látni a szobámban,mert ha bejössz én is bemegyek hozzád. Vagy bezárod az ajtót

Megmondod neki: Nem akarlak látni a szobámban, mert ha bejössz én is bemegyek hozzád. Vagy bezárod az ajtót
Fittyet hánysz a szavukra és bemész és kész.
A kérdező hozzászólása: Nem történt semmi. Anyukámnak is szóltam, de valamiért engem levegõnek néz, amióta elvált aputól.
Hozzád sem mehet be, és kész. Szerelj zárat az ajtódra vagy tegyél egy széket a kilincs alá. Anyádnak pedig mondd meg, hogy szégyellje magát! Nem elég, hogy elvált apádtól és nem volt vele képes együttélni, de még van képe azért téged hibáztatni és ezt rajtad leverni. Miféle anya az ilyen?! A testvéred szempontjából egyenlõ a helyzet: ha a nõvéred bármikor bemehet a szobádba, akor te is bármikor bemehetsz az övébe - és nincs pardon! Ugyanolyan jogod van a magányra, az elvonulásra, mint neki, és nincs duma, hogy "mert õ lány".


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!