Találatok a következő kifejezésre: Nem merek a barátommal telefonon (11 db)

Nem merek beszélni a barátommal telefonon mert szégyenlem a hangom olyan csunya! Mit csináljak hogy legyözzem a félelmem?

Legjobb válasz: Még ha hülye is a hangod a telefonon, max. nevettek rajta egyet és kész. Nem kicsit kell valakinek ökörnek lennie ahhoz, hogy a barátnõjébõl az ábrándítsa ki, milyen hangja van a telefonban. Szerintem. -G-

Még ha hülye is a hangod a telefonon, max. nevettek rajta egyet és kész. Nem kicsit kell valakinek ökörnek lennie ahhoz, hogy a barátnõjébõl az ábrándítsa ki, milyen hangja van a telefonban. Szerintem. -G-
Szia! Ez egy érdekes kérdés. Én sem szeretem a hangomat XD. De egyszer egy pasi azt mondta, mikor mondtam neki, h milyen csúnya hangom van, h szerinte nem is az, inkább különleges. És azóta már többen is mondták nekem ezt :-) Nem is biztos, h csúnya hangod van. Azt is vedd hozzá, h az ember saját magát máshogyan hallja, mintha más hallaná. A másik pedig, h a pasid nem azért szeret, mert ilyen vagy olyan hangod van. Ennél vannak fontosabb dolgok is. Sok sikert és szerintem ne parázz ezen :-)
Önbizalom, hidd el az butaság..nehogy már a hangod miatt ne beszélj vele:) héééj így is szeret annál különlegesebb leszel
:DDD most aztán egykori önmagamra ismertem...Figyelj, megismertem a barátomat, úgy utáltam mikor felhivott, mert telefonban ATYA ÉG milyen hangom van, meg ISTEN ÕRIZZ mennyi hülyeséget daráltam össze...hidd el, ez nem ciki...ehhez hozza kell szokni...én pl beszéltem errõl a barátommal, és megértette...ma pedig ott tartunk h ha tehetem én ébresztem, ha tehetem "együtt alszunk el" telefonbeszélgetés által...és már annyit tudunk mondani telefonba h csak csak...még akkor is ha épp akkor búcsúztunk el felhivom, mig hazaér...hogy ne unja magát:D szóval ne aggódj. nincs amiért ehhez hozzaszoksz. Nekem segitett az h beszéltem a barátommal errõl...nem lesz gond:) remélem segitettem
Szia! Szerintem eggyáltalán ne szégyeld a hangodat és nyugodtan telefonálj a barátodnak! Hiszen nem a hangodért szeret hanem aki vagy! Remélem segíthettem :)
Suttogj.
Ez kb. olyan, mint mikrofonba beszélni. Eddig akárhány emberrel megcsináltattam és aztán visszahallgattunk, MINDEGYIK azt mondta, hogy jaj milyen szörnyû hangja van már. Egyszerûen azért van ez, mert te a saját hangodat teljesen másnak hallod, amikor beszélsz, mivel ugyebár te vagy a legközelebb hozzá és nem csak a füleddel érzékeled hanem az alap rezgések is sokkal erõsebbek. Ha aztán visszahallgatod a hangod, akkor miden más érzés megszûnik és tisztán a füleddel hallhatod meg, ami természetesen teljesen másnak fog tûnni, mint amihez szoktál és csomóan ezt csúnyának vélik. A lényeg, hogy nem az :P Másrészt a barátod valószínûleg a hangodat is pont ilyennek szereti :)
msn

Miért kapcsolja ki a telefont? Ma hívtam a barátomat telefonon és nem vette fel, valószinű, aludt mert sokáig szokott. Aztán megint hívtam és ki volt kapcsolva a telefonja..

:( Több mint 2 hónapja járunk, és már 1-szer hazudott nekem megebszéltük h holnap lejön mert eddig csak én mentem hozzá és megakartam vele beszélni telón hogy akk hogy lesz és kikapcsolta..:(

Legjobb válasz: Nemhogy örülne h halljuk egymást...:(

A kérdező hozzászólása: Nemhogy örülne h halljuk egymást...:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.. Megkérdeztem anyumat azt mondtam h majd megbeszélem vele de neki is furcsa...meghogy õ is tudja h mát hazudott nekem..
Nekem pl. olyan a telóm, ha hívnak, rezeg és mondjuk leesik az asztalról, vagy nekimegy valaminek, kikapcsol. Nem értem, miért parázol. Komolytalan vagy! Nagyon!!!
Igen, könnyen lehet, hogy lemerült neki. vagy annyira másnapos, hogy senkivel nincs kedve beszélni a világon, és csak egy jó adag fejfájáscsillapítót szeretne látni. eszedbe ne jusson nekiesni a pasinak, ha felveszi, mert ezzel max azt fogod elérni, hogy legközelebb is kikapcsolva találod a telefonját, és az már szándékos lesz. nem az a baj, hogy még tapasztalatlan vagy a ffiak terén, hanem az, hogy nem kérdezed meg anyukádat vagy vmi idõsebb nõi hozzátartozódat arról, hogyan kell viselkedni ilyen helyzetben.
és ha idõközben lemerült?
Sztem te ezt túlparázod. miért ne kapcsolhatná ki a telefonját olykor? 2 hónapja jártok, nem nagy idõ. bizony néha én is kikapcsolom éjszakára, pláne ha elõzõ este buli volt, és ha felébredek, nem biztos, hogy az az elsõ dolgom, hogy bekapcsolom. az én exem is hétalvó volt, elõfordult, hogy délután négyig nem tudtam elérni, és ez nem azt jelentette, hogy nem vagyok számára fontos. kevesebb hiszti, több tolerancia a barátoddal szemben, és minden jó lesz.
ismeros a helyzet! a volt parommal 16honapig voltunk egyutt es nem egyszer ezt tette velem...vegul szakitottunk! meguntam...teljesen nyilvanvalova valt nekem h vagy nem szeret engem igazan vagy szeret de tul gyerekes meg egy komoly kapcsihoz...sztem nalatok is ez lehet! mint irtad nem ez az elso eset h ezt teszi! akkor megbeszeltetek, de megis ujra megtette! igy nem sok jovoje van a kapcsolatotoknak! fel a fejjel es sztem lepj ki ebbol a helyzetbol! sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Nemtom h vagy én írtaam rosszul vagy ti nem értitek.. Elõször bevolt neki kapcsolva és nem vette fel deh csak látta hogy van nemfogadott hívása és ha látja h én hívom akk legalább úgy hagyhatta volna a telóját mert õ nem tud hívni csak én mert nincs pénz a telóján úgyis tudta h még hívni fogom miért kapcsolja ki...:S
Na mi lett ebbö az ügybõl??
ne akard már ennyire lenyomozni :S ezzel csak azt bizonyítod h belehalsz ha nem keres... de nem csak õ létezik a világon, jó ha látja a srác h nélküle is elvagy. a fiúk nem azért járnak a csajokkal h legyen kit pátyolgatniuk, szeretik ha egy lány önálló, minden helyzetben feltalálja magát és nem fut egybõl hozzájuk. nekem ez a véleményem.
A kérdező hozzászólása: Felhívtam az anyukáját és állítólag nincs otthon és otthon hagyta a telóját amit semmi pénzért se hagyna otthon mert annyian hívják h az nem igaz na szval otthon hagyta és lemerült... Végül is lehet..::) Úgyis kiderül ha hazudik szval mind1...
Kikapcsol a telefon, legalábbis hangposta van, ha mindjárt lemerül, és nem bírná ki a 2-3 percet, és néha elkezdi letenni 00:00 -nál, mert nincs térerõ. Aztán meg beállithatta a telefon ébresztõt mondjuk 8:00-ra, meg 9:00-ra, de az is hamar volt neki, és azt hihette hogy az szól, és kinyomhatta. :) Ne ijedj meg cica, a hazug embert hamarabb elkapják mint a sánta kutyát :)
A kérdező hozzászólása: Mit tegyek?? Légyszi írjatok mert naon elvok keseredve mert én nagyon szeretem õt...
Mindegyik 15 éves ezt mondja. De akkor nem paráznál itt, hanem elfogadnád ami van, aztán amikor beszéltek szép nyugodtan megkérdeznéd, és nem idegeskednél. Ha komoly lennél, akkor nevetnél egy ilyen dolgon... Az meg hatalmas hazugság, hogy kikapcsolta a telefonját, amikor megbeszéltétek. Ezen nem kell fenakadni, ha idõsebb lennél, valószínûleg nem is érdekelne... Itt hiába mondunk akármit, úgy tûnik csak a megerõsítésért jöttél ide, hogy a pasid valami rosszat csinál... Nekem is volt olyan, hogy nem tudtak elérni, mert a telefonom csak addig mûködött, amíg töltõre volt rakva, és még ezer baja volt, és sokáig nem tudtak másikat venni... Anyukádnak még jó hogy gyanús, én sem örülnék, ha a 15 éves lányom egy 20 éves pasival járna... Neki már nagyobb szabadságra van szüksége, nem biztos, hogy tetszik neki, hogy egy ilyenen kiakadsz... Emellett két hónap az még semmi...
A kérdező hozzászólása: Nemvok komolytalan csak mégis azért mert én 15 vok a pasi meg húsz de ennek ellenére nagyon szeretjük egymást..:)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat megnyugodtam egy kicsit..:)
A kérdező hozzászólása: Mégcsak most elõször kapcsolta ki a telefont!!!! Egyszer hazudott de nem ezzel kapcsolatban és az nem volt olyan nagyon dolog!
A kérdező hozzászólása: Jah...persze...nem hinném. De lehet Kösz a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Hát már több mint 1 éve nem vagyunk együtt.. neki is van új b.nõje és nekem is egy új pasim.:) Köszi az érdeklõdést.

Mit csináljak? 1 hónapja nem láttam a barátom mert dolgozik és csak telefonon tudunk beszélni és úgy érzem távolodik tőlem

és hiába mondja hogy rajtam kívül nincs senki én mégis félek hogy elvesztem és féltékeny vagyok és tudom hogy ez igy nem lesz hosszú élet? kapcsolat. Jó lenne egy két tanács. és ha lehet a gúnyolódást hagyjuk. A válaszokat el?re köszönöm.

Legjobb válasz: Szia. nálam ugyan ez volt. Minden pont így volt és tegnap szakított velem a pasim. szerintem ha tovább maradtok egymástól távol akkor veletek is ez lesz

Szia. nálam ugyan ez volt. Minden pont így volt és tegnap szakított velem a pasim. szerintem ha tovább maradtok egymástól távol akkor veletek is ez lesz
legjobb gyógyír a telefonszex, nálam bejött :)
Hát sajnos ilyenkor nagy az esélye az eltávolodásnak. Viszont javíthatsz a dolgon ha nem idegeskedsz mikor vele beszélsz, érezteted vele h szereted és várod haza, nem kéred számon, fõleg nem gyanúsítod azzal h megcsaltál? vagy hasonlók. A pasik ettõl menekülnek. Ehhez viszont az kell h megbízz benne. Végül is dolgozni ment, nem szórakozni, ugye? Akkor ne aggódj! Ha mégis félrelépne vagy hasonlók mindezek ellenére akkor egy hülye f*sz és ki kell dobni. De sztem megbízhatsz benne. Lényeg h ezt éreztesd vele!!!
Hát az a probléma ezzel hogy oké hogy dolgozik meg minden...de az hogy nincsen szabadideje az hülyeség.. Ha valaki valamit akar arra tud szakítani idõt.... Én is dolgozom mégis van idõm randizni, barátokkal lógni... Szóval szerintem vedd át a stafétabotot és egy hétvégi idõpontot beszéljetek meg és ott mondd meg neki hogy te mit gondolsz...máshogy nincsen kiút ebbõl a szituból...vagy megbeszélitek személyesen, vagy szakitasz vele mert nagy esélye van annak hogy bocs hogy igy fogalmazom de lese szarja a fejed.
A kérdező hozzászólása: tegnap este beszéltem vele és azt mndta szeret én hülye meg elmondtam neki hogy terhes vagyok ...és azt mondta jóban rosszban mellettem van és õ is fél de egyre gondolunk a terhességgel kapcs., hogy korai és igy a legjobb ha elvetetem...lehet ezzzel nem mindenki ért egyett...


Barátom talált egy samsung monte telefont, koncert után darabokban, összerakta, müködik, csak nem meri használni, mert, hogy bemérik, be kellett volna vinni a talált tágyak osztályár?

Legjobb válasz: Szerinted mit méregetnek egy ilyen vacakon a rendõrök? Figyelik és szaladnak az operátorral hanyathomlok és keresik a cellában? Túl sok amerikai filmet néztél! A kutyát sem érdekli a telefonod, a tulaj már újat vett, a SIMet már letiltotta ( lehet a telefont is ).

Szerinted mit méregetnek egy ilyen vacakon a rendõrök? Figyelik és szaladnak az operátorral hanyathomlok és keresik a cellában? Túl sok amerikai filmet néztél! A kutyát sem érdekli a telefonod, a tulaj már újat vett, a SIMet már letiltotta ( lehet a telefont is ).
Persze, a barátod. Hát hogyne. Szerinted mégis mit kell csinálni, ha találsz valamit, ami nem a tiéd? Anyukád mit tanított, hogy lopd el? Te nem örülnél, ha az elveszett telefonodat a megtaláló visszaadná, ahelyett, hogy lenyúlná? Cigány vagy, hogy az a természetes, hogy lopsz?
szerencsétlen
Ha legközelebb is beveti a nehéztüzérséget, akkor "szereld le" egy gyors meneten, és utána közöld vele, hogy szakítani akarsz. :) Amúgy meg ne legyél ennyire nyámnyila...
Tipp? Elvezd a helyzetet amig lehet :)
Figyelj, úgy volt, hogy órákon át veszekedtünk és végül kierõszakolta belõlem, hogy kimondjam, hogy nem szakítunk. Pár hétig jártunk még utána, de végül telefonon úgy felidegesített, hogy megmondtam neki: vége.
Akkor gyenge vagy. Könnyû a pasik eszén túljárni, elég egy kis lenge ruha és máris elgyengülnek:D
Hát ha olyan szép lány, akkor nem akarsz te vele szakítani, csak játszod itt a bazárimajmot.
A kérdező hozzászólása: olyan szép lány és a teste is olyan jó.. egy miniruhát vett fel és hihetetlenül szexi volt
"de megmondta, hogy nem szakítunk és kész" Hát ez kész:DD õ így eldöntötte vagy hogy? Pofám leszakad. Remélem azért sikerült kidobnod:D
Ha nem tudtál neki ellenállni, akkor hol van itt az elhidegülés?
Mi az, hogy nem tudtál neki ellenállni? Most akkor szakítani akarsz vagy sem? Ha igen, akkor szakíts, mi ebben olyan nehéz? Remélem segítettem :) 29/L
Én is így voltam, vagyis én megmondtam neki, hogy mi a szitu, de megmondta, hogy nem szakítunk és kész. (elég papucs vagyok) Szóval végül telefonon kellett vele szakítanom.
Vegyél magadon erõt és dobd ki! Gondolj azokra a dolgokra amik miatt szakítani akarsz vele! És gondolj arra hogy jobbat is találsz! 15/L

A baratom el kellet utazzon 10 napra de nem beszeltunk telefonon mert kulfoldon volt es miutan vissza jott majdnem minden nap veszekszunk miert lehet? 18L

Legjobb válasz: Mióta jött vissza?Mirõl veszekedtek?Lehet hogy ez most ilyen veszekedõs korszak, próbáljátok megbeszélni.Nem muszáj különösebb oknak lennie.

Mióta jött vissza?Mirõl veszekedtek?Lehet hogy ez most ilyen veszekedõs korszak, próbáljátok megbeszélni.Nem muszáj különösebb oknak lennie.
A kérdező hozzászólása: 2 hete es mindenert veszekszunk :( mielott elment nem veszekedtunk
Nem lehet, hogy kint megismert valakit? Vagy megcsalt és bántja a bûntudat?

Lenne egy olyan problémám? Hogy javat kellene letölteni a barátikör nevezetû online játékhoz de nem tudom hogy milyen formában lehet megoldani mert a telefonom androidos.

Amit meg letöltök az nem fut rajta honnan és melyik verziót kell letölteni hogy fussonak a játékok?

Legjobb válasz: Java-t nem tudsz Androidra telepíteni.

Java-t nem tudsz Androidra telepíteni.

Miért nem hiszem el a barátomnak, hogy szeret? 2hónapja vagyunk együtt. Barátnőim azt mondják, biztos, így van, mert ők látják rajta. Nem igazán szokta mondani szemtől szembe, inkább csak ha sms-t ír, vagy msn-en, telefonon is ritkán. Ez jelent vmit?

nem tudom neki elhinni 100%-ra,hogy szeret,pedig tudom,hogy így van,de valami mindig azt súgja,hogy átver.

Legjobb válasz: majd ha nem lesz okod elhinni, hogy szeret, akkor kételkedj! míg rendes veled és úgy tûnik, szeret, addig nyugodtan bízz benne! a felesleges kételyek csak tönkreteszik a kapcsolatot

majd ha nem lesz okod elhinni, hogy szeret, akkor kételkedj! míg rendes veled és úgy tûnik, szeret, addig nyugodtan bízz benne! a felesleges kételyek csak tönkreteszik a kapcsolatot
Hidd el, ha nem szeretne, ha átverne, annak konkrét jelei lennének. Velem épp az ellenkezõje volt. Mindenki mondta, hogy átver, hogy ne bízzak benne, hogy kihasznál, nem hittem nekik... Igazuk volt. Viszont keserves volt rájönni. Szóval bízz és ne félj! (22/L)
ez majdnem mindenkinél igy van..:) hogy a haverjai elõtt menõzik meg ilyenek:D olyankor minden pasi más a barátnõjével:D:S:D
A kérdező hozzászólása: Igen, rendes velem.Bár néha a hawerjai elõtt picit fura.
Egy kapcsolat alapja a bizalom. Fontos, hogy bízz a barátodban. Elhidd neki, hogy szeret. Van okod kételkedni a barátodban? Sok olyan tiousú ember van aki nem mutatja ki nyiltan az érzéseit. Mert fél ha feltárja az érzéseit sebezhetõvé válik. 16/L
nos én sem mertem sokáig kimondani és most is vagyok ezzel így néha, de ugy vagyok ezzel ha a barátnõm nagyon erõsen megölel és hozzám bújik az is elegendõ mert az 1 nagyon jó kifejezõ ezköz...sztm!de kérdezted már töle személyesen?nem kell 1böl rosszra gondolni!lehet csak félénk nem? F/21
Nos, én is így voltam vele. Még fiatalok vagytok (a 2 hónapra értem). És én sem tudtam kimondani hogy szeretem, csak kb 4 hónap után, mert valahogy nehezen ment, pedig naaaagyon szerettem. Lehet neki is nehéz kimondani, várj még, míg eltelik kicsit több idõ. Msn-en könnyen ment nekem is :) Ne aggódj, idõvel megnyílik elõtted. Csak egyszer nehéz kimondani, utána menni fog.
Azért nem minden fiú..az én barátom nem más velem a haverok elõtt..általában az éretlenebb, fiatal fiúk szoktak menõzni.
A kérdező hozzászólása: Ezeke a konkrét jelek mik lehetnek?
Folyton mással lóg, nem dicsér soha, hamar leráz, titkolózik, késve veszi föl a telefont, hirtelen nem tud megszólalni, ha kezedbe veszed a mobilját, rögtön kikapja a kezedbõl, lerövidíti a randikat, ritkítja a találkozásokat, nem mer a szemedbe nézni, húzódik a csóktól, érintéstõl.. ilyesmik. Ne meséld be magadnak! NE KERESD A CSOMÓT A KÁKÁN!

Barátom sajnos súlyos leukémiás lett. Pénteken műtétje külföldön elmaradt. Másnap hívtam de kinyomta a telefont. Írtam neki de nem válaszol, nem veszi fel. Nem értem miért nem akar beszélni velem, miért nem ír nekem? Mit tegyek, mert bele örülök!

Legjobb válasz: Húú részvétem. Hál istennek nekem ilyenben nem volt még részem, remélem nem is lesz. Szerintem õ úgy érzi, hogy talán nyûg lesz a nyakadon, nem akar bántani azzal, hogy õ beteg nagyon. Ilyenkor sokminden megfordul az ember fejében. Nem tudom mit tudsz tenni sajnos. Én ha belegondolok ha ilyen beteg lennék, akkor szerintem valami hasonlót tennék mint õ. Még a barátaimat sem akarnám látni, meg nem szeretném ha õk látnának engem. Hát ez nagyon szomorú dolog sajnálom igazán.

Húú részvétem. Hál istennek nekem ilyenben nem volt még részem, remélem nem is lesz. Szerintem õ úgy érzi, hogy talán nyûg lesz a nyakadon, nem akar bántani azzal, hogy õ beteg nagyon. Ilyenkor sokminden megfordul az ember fejében. Nem tudom mit tudsz tenni sajnos. Én ha belegondolok ha ilyen beteg lennék, akkor szerintem valami hasonlót tennék mint õ. Még a barátaimat sem akarnám látni, meg nem szeretném ha õk látnának engem. Hát ez nagyon szomorú dolog sajnálom igazán.
Én is sajnálattal olvastam a soraidat. A viselkedése teljes mértékben érthetõ, szerintem írj neki aranyos smseket és nyugtasd meg, hogy Te szereted, ne féljen, minden pillanatban rá gondolsz és mellette akarsz állni. Semmiképp ne haragudj rá! Sok szerencsét, neki és neked is! Sajnálom :S !
Egyet értek az elõttem szólóval, és én is nagyon sajnálom. de gondolom ezzel már tele van a padlás. Szerintem is azért nem keres, mert nem akar téged bántani, vagy számodra teher lenni. Meg akar óvni a fájdalomtól. De az nem igaz, hogy nem tehetsz semmit. Látogatható? Mert ha igen akkor szerintem megy be hozzá és igenis biztosítsd arról, hogy számodra pont, hogy az a teher ha nem lehetsz mellette, és hogy feltétel nélkül szereted. A nagy bajt viszont nem lehet elkerülni, mert ha az a sorsa, hogy így menjen el akkor az is lesz sajnos. Neked ezt el kell fogadnod és fel kell rá készülnöd, már amennyire fel lehet készülni az ilyesmire. Nem tudsz rajta segíteni, de azt az idõt, amit itt tölt igenis szebbé teheted. Éreztetni kell vele, hogy szereted és támogatni kell. hogy higgyen a gyógyulásban, magában és benned. És ne felejtsük el meg is gyógyulhat. Volt már rá nem egy nem két példa. És azok sem voltak semmivel különbek, vagy jobban érdemesek rá. Bármi is lesz kitartás. A szeretet csodákra képes csak hinni kell benne. Nem tudom milyen idõs vagy, de amit csinálsz és csináltál, hogy mellette maradtál szerintem mindenki számára példa értékû lehet. Büszke lehetsz magadra. És ez adjon neked erõt. Drukkolok nektek tiszta szívembõl! Detti 22/L
Jaj bocsi most láttam, hogy külföldön volt a mûtét. Akkor a látogatás nem olyan könnyen megoldható. Akkor bizony marad az sms vagy telefon. Bár az sms-t valószínûbb hogy elolvassa. Így is lehet éreztetni a másikkal a szerelmünket.
Szia nagyon sajnalom hogy ilyen helyzetben vagy de 1 valamit tudnod kell! Nem azert viselkedik ugy veled mert nem szeret hanem mert beteg, es nem igazan fogja fel hogy mit tesz. A szomszedom aki nemsoka a "rokonom" lessz o is leukemias es 1 hete jott haza a korhazbol es neki sajnos nem sok van mar es o is "utalatosan beszel" mindenkivel meg a kisfiaval is, sajnos ez igy van, es ezt sokan mondjak hogy azert beszel ugy mert beteg nem azert mert nem szeret. O nem akarja hogy sajnalkozzanak ezert nem szeretne talalkozni senkivel. A szomszedom peldaul a sajat annyat se turte meg ha meglatoggatta a korhazban. csak a felesege volt bent mellette es meg azt se akarta h ott legyen de muszaly volt mert egesz napos felugyeletre volt szuksege annyi ereje se volt h 1 poharat megfogjon. Csak tudd hogy biztosan szeret teged, de ha valaki ugy erzi h nem sok van neki hatra akkor nem igen foglalkozik azzal ha valakit megbant. Es ez igy van ezt en tudom, mert szinte en is ateltem amiket mondtak rolla, ez teljesen normalis. Kitartast neked, es igen irj neki sms-t!
A kérdező hozzászólása: segítsetek mit tegyek mert csak nekem nyomja ki a telefont!nem válaszol az smsre sem.megbolondulok lassan.
Érdeklõdtél már a családjánál?Lehet, hogy õk megtudják mondani mivan vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!