Találatok a következő kifejezésre: Nem mer szemembe nezni. (62 db)

Igaz hogy orbánviktor a tákolkotmány hajrázásáról a hátsó kapun lógott meg, mert a tüntetőkkel nem mert szembe nézni?

Legjobb válasz: 66%-os! A "Fleto" gazembersége nem jogosítja fel Orbánt hasonlókra. Ez neki nem mentség, tõled meg nem érv!

66%-os! A "Fleto" gazembersége nem jogosítja fel Orbánt hasonlókra. Ez neki nem mentség, tõled meg nem érv!
Igazad van elsõ, mennyivel jobb szembenézni a Fidesz-naggyûlésen a réveteg tekintettel tapsoló ......-ra/re. A pontok helyére mindenki helyettesítse a vérmérsékletének, pártállásának megfelelõ szót. Nagy a választék! tessék, tessék!Csak kreatívan!
Rendõrök mondták nekik hogy menjenek ki hátul, mert a tömeg "szétszedi õket" idézve.
Azért kíváncsi lennék hány transszexuális volt kint tüntetni, ahogy elõttem írják...nagy valószínûséggel elenyészõ számú!
Mivel az ország többsége a tüntetõkkel ért egyet, természetesen nem mer velük szembe nézni.
Mert Fleto miért nem állt ki az emberek elé, miért inkább a kordon mögé bújva, a meleg szobából irányította a katonáit, mondván majd megunják és hazamennek?
Ott te sem jöttél volna ki...
Ma már a saját híveihez se mer kimenni köztérre. SAJNOS
Minek nézett volna szembe a tranvesztita szövetség embereinek ezreivel, az mszp-szdsz-lmp tengely politikusaival, a padödövel, bokros lajossal, magyar degeneráltak fórumával stb. stb. Hogy hallja tõlük, hogy õk gyurcsányt szeretnék miniszterelnöknek?
Ki vágyik arra hogy járókalábak vágódjanak a hasába, meg hogy egy meleg csorda rácsurgassa a nyálát, közben a háttérben meg nácizzanak meg Gyurcsányt éltessék. Ez a birka csürhe egyáltalán nem egy szelíd kis csoport, eléggé meg tudnak õrülni a vezéreik szavára, fõleg pár pohár forralt bor után, a degenerált õrült transzexuális meg ott a helyszínen letépi a ruhád ha adnak neki egy cigit, csak a melegek, nyugdíjasok nem emelgetnek autókat (még szerencse..) :)
Még mindig a legjobb miniszterelnökünk Orbán Viktor!
igen
"Hogy hallja tõlük, hogy õk gyurcsányt szeretnék miniszterelnöknek?" ez elég erõs csúsztatás és GYF-en és a DK kívül ott senki nem akarja õt miniszterelnöknek, Épp elég baj, hogy õket odaengedték maguk közé.
"közben a háttérben meg nácizzanak meg Gyurcsányt éltessék. " volt egy pár Gyurcsány takarodj is és nem csak a szélsõjobbosok részérõl...
ma 11:55 na akkor beláthatod, hogy GYF és OV egy kategória
ma 11:58 nyilván de az itteni vadbarmoknak ez is elég ahhoz, hogy ilyesmiket képzeljenek úgy, hogy meg se nézték a tüntetést...
doboszoli! igazad van, de azoknak írtam akik arról az oldalról írogatnak most.

Menekülök a szakítás utáni érzés elől és nem merek szembe nézni a problémával vagy ez már a gyógyulás útja?

Nos már 2hónapja szakított velem az első szerelmem, ami kezdetben baromira fájt, nem ettem lefogytam -10kg-ot, minden este vele álmodtam a nap 24órájában ő töltötte ki a gondolataimat, ha rá gondoltam bőgni tudtam. Most viszont úgy érzem, hogy kezdek jobban lenni, már nem sírok annyit és nem vagyok olyan rossz kedvű, már megyek mindenfelé a barátnőimmel és visszaszedtem a ledobott kilókat is. Viszont néha érzek bennem valamit mintha az agyam erőltetni akarná, h igen is emlékezzek vissza a közös percekre de akkor én ellenállok neki v hogy fogalmazzak :S Most is kitaláltam h új frizurát akarok stb, de szüleim szerint ez is csak egy menekülési útvonal. ne haragudjatok, ha hülyeségeket írok, de még sose volt részem ilyen szakításban, rádaásul több mint 2évet voltunk együtt szinte együtt is éltünk .. ha rámtör a hiánya nem akarom át adni magam az érzésnek, mert tudom, h ő már sose lesz az enyém.viszont nem mindig tudok így gondolkozni van mikor elkap a sírógörcs és h mennyire szeretem stb. Normálisak ezek a változó hangulatok?! :( Köszönöm előre is a válaszokat. :)

Legjobb válasz: Szerintem normális, de nálam nem volt ilyesmi. Nyugi, idõvel minden jó lesz. Ahogy mondják: annyi idõ kell a szakításra mint az együttlétnek a fele. Vagyis 1 év és teljesen túlteszed rajta magad. (ez nem azt jelenti, hogy fél év múlva nem leszel jól, csak hogy még akkor lehet elkalandozol és pityeregsz egyet egy szomorú éjszaka)

Szerintem normális, de nálam nem volt ilyesmi. Nyugi, idõvel minden jó lesz. Ahogy mondják: annyi idõ kell a szakításra mint az együttlétnek a fele. Vagyis 1 év és teljesen túlteszed rajta magad. (ez nem azt jelenti, hogy fél év múlva nem leszel jól, csak hogy még akkor lehet elkalandozol és pityeregsz egyet egy szomorú éjszaka)
Igen, lassan egy ev utan tartok itt en is, csak mi tenyleg egyutt is eltunk volt baratnommel.
Van valami abban, amit a szüleid mondanak. A legutolsó szakításom után, ami ugyan már a második volt, de rettenetesen megviselt, én is egy csomó mindent csináltam (befestettem a hajam, ruhatárat/stílust váltottam stb.), csak hogy ne kelljen szembe néznem a fájdalommal. Persze nem ismertem be magamnak, úgy gondoltam, csak lekötöm a szabad idõmet. Viszont most visszatekintve igen is futottam elõle, de aztán a múlt így is, úgy is utolért. Szóval teljesen normális, amin most átmész, és valószínûleg egy ideig még rossz is lesz. Én azt mondom, tedd, amihez kedved szottyan -természetesen ép kéz-láb keretek között-, idõvel majd elmúlik.

Mi van akkor ha a pasi alig néz a szemembe? Nem mer bele nézni? Zavarban van?

Nincs fél szemem meg ilyenek :D

Legjobb válasz: ign!..az azt jelenti hogy nagyon tetszel neki..es azert keruli a szemkontaktust...de ha neked is tetszik keresd a szemkontaktust..ha ez megvan johet a kacsitngatast..ha ezen is tul vagy es o is visszakacsint akkor jo uton haladsz!!!!!!az azt jelenti hogy te is teszel neki...utana jol johet ha elobb kiderited h tanyleg tetszel-e neki?..ha a valasz igen..akkor mar csak a szerencsen mulik meg az idozitesen hogy osszejojjetek!!!!!!..sok sikert!!!!!drukkolok hogy osszejojjon!!!!!! puszy!!!!!!

ign!..az azt jelenti hogy nagyon tetszel neki..es azert keruli a szemkontaktust...de ha neked is tetszik keresd a szemkontaktust..ha ez megvan johet a kacsitngatast..ha ezen is tul vagy es o is visszakacsint akkor jo uton haladsz!!!!!!az azt jelenti hogy te is teszel neki...utana jol johet ha elobb kiderited h tanyleg tetszel-e neki?..ha a valasz igen..akkor mar csak a szerencsen mulik meg az idozitesen hogy osszejojjetek!!!!!!..sok sikert!!!!!drukkolok hogy osszejojjon!!!!!! puszy!!!!!!
Az biztos, hogy zavarban van. De sajnos, az nem biztos, hogy azért, mert tetszel neki. Ha azért van, azt észreveszed:) - különben meg gyáva:)

Miért nem mer a szemembe nézni a lány? Talán tetszem neki vagy épp ellekezőleg? Bővebben lent.

Most lettem 9.-es. Van egy lány akivel már látásból ismertük egymást, és nekem nagyon tetszik.(én 15 vagyok,? 14)

Legjobb válasz: Hát ha engem veszünk alapul akkor nem.. én olyanoknak nem szeretek a szemébe nézni aki nem tetszik.. és annak nézek a szemébe aki tetszik..:D De mivel minden lány más.. és mivel fiatalabb is.. ezért nem kizárt, hogy azért nem mer a szemedbe nézni mert tetszel neki... De miért nem kezdesz udvarolni neki? 17/L

Hát ha engem veszünk alapul akkor nem.. én olyanoknak nem szeretek a szemébe nézni aki nem tetszik.. és annak nézek a szemébe aki tetszik..:D De mivel minden lány más.. és mivel fiatalabb is.. ezért nem kizárt, hogy azért nem mer a szemedbe nézni mert tetszel neki... De miért nem kezdesz udvarolni neki? 17/L
tetszel neki, sõt, sztem szerelmes is beléd :) Ne hagyd ki!! :)
Szerintem tuti tetszel neki :)
Szerintem titkolni akarja, hogy kontaktlencséje van.
A kérdező hozzászólása: :D:D:D utolsó :D a többieknek kösz :D
A kérdező hozzászólása: ja és még annyi, hogy MSN-en meg mer velem beszélni.. tehát.
én is voltam így , alig mertem annka a srácnak a szemébe nézni aki nagyon-nagyon bejött nekem
Én is szoktam így reagálni, hogy nem nézek annak a szemébe, aki tetszik nekem, de egy idõ után, ha beszélek is vele, akkor bátrabb leszek. Ha MSN-en nem akar veled beszélni, akkor viszont vagy annyira félénk, hogy nem mer rádírni, vagy tényleg nem jössz be neki, MSN-en pedig bátrabb mindenki... Szerintem egy próbát megér, ha õ nem akar rádírni, akkor írj rá te :) Ha nagyon nem akar veled beszélni, akkor inkább hagyd, keress mást. Még azt megpróbálhatod, ha "élõben" beszéltek, hogy próbálsz konkrétan vele beszélni, hozzászólni vagy valami, hogy lássa foglalkozol vele... Ha tényleg nem jössz be neki, akkor elutasító lesz msn-en is és élõben is, de hát ha nem, akkor nem, nincs mit tenni, van még sok szép lány =)

Mért nem tudok az emberek szemébe nézni?

Ha nem hazudok, teljesen ?szinte vagyok akkor sem tudok 5-6 mp.-nél tovább mások szemébe nézni...Még családtagokéba sem....Miért?

Legjobb válasz: Szia! Velem is ez a helyzet, nem tudok túl sokáig mások szemébe nézni. Sokat gondolkodtam már rajta, hogy ennek mi lehet az oka, és azt gondolom, hogy nem tudok kellõképpen koncentrálni arra, hogy mit mond az illetõ, ha folymaatosan a szemébe bámulok. Olyan, mint a versmondásnál, vagy ha beszédet tartok. Ki kell szúrnom magamnak egy pontot, hogy el tudjam mondani a gondolataimat, mert ha mindenkire folyton ránézek, elvonják a figyelmemet az apróságok és belegabalyodok a mondanivalómba. Pont ugyan ez van nálam a személyes beszélgetéseknél is.

Szia! Velem is ez a helyzet, nem tudok túl sokáig mások szemébe nézni. Sokat gondolkodtam már rajta, hogy ennek mi lehet az oka, és azt gondolom, hogy nem tudok kellõképpen koncentrálni arra, hogy mit mond az illetõ, ha folymaatosan a szemébe bámulok. Olyan, mint a versmondásnál, vagy ha beszédet tartok. Ki kell szúrnom magamnak egy pontot, hogy el tudjam mondani a gondolataimat, mert ha mindenkire folyton ránézek, elvonják a figyelmemet az apróságok és belegabalyodok a mondanivalómba. Pont ugyan ez van nálam a személyes beszélgetéseknél is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat...:)
Önbizalomhiány, zavarba jössz, vagy félsz (de nem oylan értelemben, hogy most mindjár megvernek és azért félsz, hanem hogy ez bután fog hangzani, hogy valamit kiolvasnak a tekintetedböl)
Ez szerintem azért van mert kisebbségi érzésed van a másikkal szemben! Ezt otthon tudnád gyakorlni, ha bele nézel a tukorbe és elképzeled, hogy te sokkal jobb vagy a másiknál, szép, okosabb, csinosabb! Nem érzed magad erosebbnek a másiknál, valami miatt tartasz tole, vagy csak egyszeruen zavarba josz, ha a másik szemébe kell nézned! De nem kene mitol tartanod, te se vagy rosszabb a másiknál, sot.... Novelni kéne az egodat egy kicsit :-), hogy elhidd magadrol, hogy te is jo vagy!
Én is így voltam evvel.De megpróbáltam minél többet kibírni.Próbáld ki te is elõször olyan embereknél akik fontosak neked pl. barátok családtagok stb... elõször próbáld ki h. kn 6-7 mp-t utána eggyel többet ehhez sok idõ kell én két éve jöttem rá és kb tavaly tudtam megcsinálni.DE ez mindenkinél más. Az a lényeg h. arra gondolj: Megtudom csinálni!Meg tudom csinálni! Hidd el sikerülni fog :)
Az állatvilágban ez sok helyen az agresszió jele. Ha pedig nem tudsz a szemébe nézni, az az alárendeltségé.
azért ez szerintem jó nagy önbizalomhiányról is árulkodik
A kérdező hozzászólása: Igazatok van...:) Köszi...:)
Az elõttem írónak igaza van. + az is lehet az oka szerintem, mert lehet egy kicsit zavarba jössz, ha mások szemébe nézel... Vagy nem?
Én néha nem tudok szemekbe nézni. Vannak galád, kicsinyes, zöld szemek, Melyekben nem loboghat semmi égi, Melyekben hínár él és szenny remeg. Szemek, melyektõl kis gyerek koromban Nehéz volt álmom s félõs éjszakám, Szemek, melyek e földi szép pokolban Vígan ragyognak és bajt hozva rám. Szemek, melyekben üzletek világa Sárgásan ég és zöldesen lobog, Melyektõl fölriadnak álmodók. Ó idegen szemek hideg parázsa, Hadd nézzek napba, holdba részegen, Melyek szüzek, tiszták, mint mély szemem! -Juhász Gyula

4 éve ismerek egy srácot abból 2 szer jártunk! Szakítót velem! és már eltelt 1 év és azóta várok rá már lefeküdtem velle és még mindig semmi! Meg azt mondta hogy azzért nem foglalkozik velem mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igazz?

Legjobb válasz: Egyrészt tanulj meg írni, mielõtt dugnál. Másrészt meg hogy lehet 4 év alatt 2-szer járni valakivel? Ha én járok valakivel az legalább 3 év. Amit meg írni akartál az így néz ki: 4 éve ismerek egy srácot, abból 2-szer jártunk! Szakított velem. Már eltelt 1 év és azóta várok rá. Lefeküdtem vele és még mindig semmi! Azt mondta, hogy azért nem foglalkozik velem, mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igaz?

Egyrészt tanulj meg írni, mielõtt dugnál. Másrészt meg hogy lehet 4 év alatt 2-szer járni valakivel? Ha én járok valakivel az legalább 3 év. Amit meg írni akartál az így néz ki: 4 éve ismerek egy srácot, abból 2-szer jártunk! Szakított velem. Már eltelt 1 év és azóta várok rá. Lefeküdtem vele és még mindig semmi! Azt mondta, hogy azért nem foglalkozik velem, mert nem tud a szemembe nézni! Ez vajon igaz?
üdv az átvert lányok klubjába :DDDDDD IGAZ!!!az hogy kihasznált gratula szép :D
Ha épp nincs nõje akkor vagy csak jó neki egy kis szexre
A kérdező hozzászólása: figyelj akkor nem kell ide irni nem mind 1 neked hogy én higy irok hmm??? ne legyen mán ojan fontos nah szijja jah ls ha ilyeneket írsz ide akkor nem muszáj nah szia
Szerintem igaz, a pasik már csak ilyenek.. nem mind!!:D 85%-a... Én is már jártam így nemolyan rég....:S Elõször ismerd meg és utána dönts ilyen dolgokról sztem.. 14/L
Szerintem ma már mindenki egoista, senki sem szégyell semmit. Én a mai napig lesütném a szemem, és pirulnék x)
Én bárki szemébe bele merek nézni...
Azok nem néznek mások szemébe akik nincsenek kibékülve magukkal , tehát nagyon sokan .
Önbizalomhiány.
azért, mert tudom hogy ha sokáig nézünk egymás szemébe elpirulok:D mert mikor csak hozzám szól, vagy rám mosolyog, kigyullad az arcom :D hogy mit érzek belül azt el sem mondom L/16
én nem kérek kösz, így is elég van :(
az...sajnos van abbol elég nekem, is kér valaki:)
Én kedvelem a barátnõmet, és bele merek nézni a szemébe :)
Hát én már láttam ilyet. Én is ilyen vagyok, rám nagyon jellemzõ...hát ránézek, de röviden...hosszan csak akkor merek ha tudom hogy nagyon tetszem neki:) Nem tudom mi lehet az oka. 19/l
én a szemébe szoktam nézni. :D
nem csak a mai fiatalokra, ez 500 éve is így volt
Ha csak látásból ismeri, de szeretne közelebbi kapcsolatot, szerintem ez akkor gyakoribb jelenség. Amikor már megismerkedtek, nem hinném, hogy akadály lenne az egymás szemébe nézés, én is belenézek a barátaim szemébe, ha beszélgetünk. Azt meg ne mondja senki, hogy csókolózás elõtt nem néz a párja szemébe, mert ha nem az már kóros dolog. Az olyan ember nagyon félhet az emberektõl, aki a barátja v. szerelme szemébe is fél belenézni. Persze nem arról van szó, hogy most farkasszemet kell nézni egymással.

Lehet, hogy azért nincs barátnőm a jó külsőm és az egyéb jó tulajdonságaim mellett, mert nem merek az emberek szemébe nézni?

Valamiért rendszeresen kerülöm a szemkontaktust.

Legjobb válasz: Szerintem van köze a szemhez. Elképzelhetõ, mert azt hiszik, nem vagy egyenes, ha nem a szemébe nézel annak, akivel beszélsz. Ebbõl még arra is következtethetnek, hogy nem vagy nyitott és érdeklõdõ feléjük, amiatt stopot intenek maguknak.

Szerintem van köze a szemhez. Elképzelhetõ, mert azt hiszik, nem vagy egyenes, ha nem a szemébe nézel annak, akivel beszélsz. Ebbõl még arra is következtethetnek, hogy nem vagy nyitott és érdeklõdõ feléjük, amiatt stopot intenek maguknak.
Nem lehet, hogy csak te gondolod ezeket magadról?nincs köze a szemhez...
A kérdező hozzászólása: Mi a fura a kérdésben?Az önértékelésemmel annyi a gond, hogy alábecsülöm magam.De végül mindig olyan dolgokat érek el, amit nem csak mások nem hittek, hogy sikerülnek, hanem még én sem hittem bennük.
Ne a szemben keresd a problémát, csak annyi a baj hogy van valami önértékelési problémád. Annyi a lényeg hogy akármit teszel ellene úgyse fog változni semmi. A lényeg az hogy az élet szar. Meg elég fura ez a kérdés is.
Szia! ha hiszed ha nem velem is ez van, én is mindig félek ránézni az emberekre, mert mindig attól félek hogy neki állnak nevetni vagy bármi... Tudom hogy ez hülyeség de ha meglátok egy jó pasit rá se merek nézni, mert félek hogy neki nem tetszenék..na mindegy érdekes az élet. A lényeg az hogy gyûjtsd önbizalmat..tudom nehéz, de én is próbálkozom :) 16/L
A kérdező hozzászólása: #6:Nem igazán szoktak érzelmeim lenni senki iránt.Az ismerkedés általában hamar csõdöt mond.Nem igazán szoktam beszélni a gyerekkoromról, mert eddig kétszer-háromszor beszéltem róla és általában nem úgy néznek rám utána, mint ahogy kellene, na meg nem szeretem kiteregetni a szennyest.Nem csináltam semmi rosszat.A mások szemébe nézés pedig azért gond, mert a szem a lélek tükre és nem szeretem, ha belebámulnak, mert észreveszik, hogy valami nem stimmel. A lényeg, hogy annak örülnék, ha valaki végre elfogadna olyannak, amilyen vagyok és ezt a hibámat, nem venné akadálynak, hanem adna idõt, hogy ez változzon.Nehezen bízom meg az emberekben és jó lenne, ha valaki ezt végre elfogadná és idõt is adna ismerkedés közben, nem pedig lekoptatna.Ennyi a bajom.
Azért kerülnek a lányok mert nem vagy velük õszinte.Hogy esne az neked ha egy lánnyal járnál de még azt se tudnád hogy hogy hívják (ez csak egy példa). Szerintem menj oda ahhoz a lányhoz amelyik tetszik vagy bármelyikhez és próbáld meg elmondani az érzelmeidet.Akkor már a szemébe is bele tudsz nézni. :)
A kérdező hozzászólása: Igazándiból nem volt túl jó gyerekkorom és mindig attól félek, hogy valaki észreveszi, hogy milyen lelki roncs vagyok és kibukik rajta.A sajnálkozásból meg amúgy sem kérek.Próbálok mindig viccelõdni és vidám lenni, hogy ez ne tûnjön fel, de néha sajnos nem megy.
Elõfordulhat. Elõbb-utóbb mindenki rájön arra, hogy miért nem kell a másik nemnek. Én azért, mert alacsony vagyok, ocsmány és dagadt. Annyira visszataszító a külsõm, hogy a lányok amint meglátnak, mindjárt kiül az arcukra az undor.
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs semmi bajom az egyenességgel.De valamiért feszélyezve érzem magam, ha a szemembe néznek.
a kérdés azért fura mert megmondod hogy jó külsõd stb... és te itt a szemkontaktuson izélsz szóval a probléma maga amit megfogalmaztál mintha nem lenne olyan nagy súlya

Ha új pasim van, nem merek a szemébe nézni, nagyon szerelmes vagyok belé, de valahogy épp ezért, nem tudom, égőn érzem magam, ha a szemébe kell nézni, miért van ez?

Nagyon szeretem, legszívesebben éjjel-nappal össze lennék vele tapadva :-) de úgy érzem, ha a szemébe kell néznem, mintha minden szétrobbanna...ez másnál is van így? A régi volt pasijaimnál is így volt. Miért van így ez, és másoknál is?

Legjobb válasz: Ennek meg vajon mi baja? Na mindegy. Szerintem ne aggódj emiatt,idõvel valószínûleg jobb lesz :)

Ennek meg vajon mi baja? Na mindegy. Szerintem ne aggódj emiatt, idõvel valószínûleg jobb lesz :)
Am a kerdesre visszaterve nem tudom mitol felsz sztem probald meg vhogy lekuzdeni mert nem tul elonyos nalam nincs igy:D
Velem is kb. ez van most, elég kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ három válasz azt minõsíti, aki írta.
Kicsi az önbizalmad, és kicsit szégyenlõs vagy.
A kérdező hozzászólása: Az önbizalmammal nincs gond :) de szégyellõsnek szégyellõs vagyok kissé.

Miért nem merek a szemébe nézni? !

Mit tegyek? Itthon mindig elhatározom magam, hogy a szemébe nézek (annak a fiunak, aki nagyon tetszik) de ott (suliba) valamiért a föld mindig érdekesebb. Azt hiszem félek mi van akkor és utána ha mélyen a szemébe nézek.

Legjobb válasz: Ha a szemébe se mersz nézni, az nem jó taktika.

Ha a szemébe se mersz nézni, az nem jó taktika.
Nyugodtan szemezz vele mellé egy kis mosoly õ viszont mosoly és éltek amíg meg nem halltok :)
Légy férfi és nézz a szemébe!:D Ja nem. Légy nõ!
Milyen színû szeme van? Gondolj arra, hogy csak ezt akarod megtudni.
én még annak a lánynak se merek a szemébe nézni aki nem tetszik XD
A kérdező hozzászólása: :D már rengeteget gondolkoztam rajta hogy milyen színû a szeme, de amikor ottvagyok hogy megnézem, elfelejtem azt nézni...:)
kiskanállal menj oda..mondd meg neki nézz a szemembe te vadállat vagy kikanalozom õket!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!