Találatok a következő kifejezésre: Nem ment a barátom és nem (167 db)

Lehetek terhes? Egy hete egyutt voltam a baratommal es nem vettuk eszre, lecsuszott az ovszer. Nem ment el, de elotte kb egy oraval igen.(gumival). Nagyon megijedtem, igy bevettem olyan 72 oras tablettat, mar masnap reggel.

Picit rosszul voltam a masodik szemtol, de nem hanytam vagy ilyesmi. Amikor kivaltottam a gyogyszertarban azt mondtak, hogy 3, 4 napon belul verezni fogok. De semmi. Ez baj? Holnaputan kene megjojjon, picit feszul a mellem, de semmi mas. Ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Tuti nem vagy terhes nyugi :)

Tuti nem vagy terhes nyugi :)
72 órás tabi után, ráadásul azt mondod a barátod nem is ment el amikor történt a baleset, Hát kövezzetek meg de én azt mondom ezen felesleges paráznod! Nem vagy terhes! Nyugi:)
Szerintem nem vagy terhes. Csak akkor vérzel az ilyen gyógyszer után ha nem a semmire vetted be, azaz volt megtermékenyülés. Ha nem megtermékenyültél meg akkor nincs mit megszüntetni, igy nem tudsz mitõl vérezni. Szerintem ne görcsölj ezen,
1 éve? Nõgyógyásznál voltál?
Miért nincs menstruációd? Látott már doki?
1 éve nem menstruálsz? Azt hogy csinálod? Orvos látott már?
Bár az ilyeneknek a neurológián kéne kezdeni.
akkor emiatt van.. el kell menned, adni fog egy tablettát, ami elinditja. mert ez igy nem normalis..
Kérdezõ: nõ vagy? Mert akkor jó lenne orvoshoz szaladnod minél elõbb. Egyszerre kettõhöz is, egy nõgyógyászhoz és egy pszichológushoz.
ha 1 éve nem jött meg, akkor nem lehetsz terhes.. de menj el orvoshoz, mert ez nem normalis..
milyen vérvételen voltál? általános vagy nõgyógyászati hormonsor? Inzulin (nem cukor!!!)? progeszteron stb?
1. Kis eséllyel, de lehetsz terhes. Ugyanis az, hogy évente egyszer van vérzésed, nem zárja ki, hogy az elõtt az egy vérzés elõtt legyen peteérésed. Nekem is gondjaim vannak a ciklusommal, emiatt hõgörbét vezetek, és bizony volt, hogy a 200. napon !!!!! volt ovulációm. De azért elég kicsi az esély rá, hogy pont kifogtátok, ráadásul a megszakítás is véd vmennyit, bár természetesen nem sokat. 2. Gondolom érzed, hogy az évi egy menzesz nem igazán a normális kategória. A fogamzásgátló természetesen semmit nem ér azon kívül, hogy véd a nem kívánt terhesség ellen, és havonta csinál egy megvonásos vérzést), így azt tényleg teljesen felesleges szedegetni, fõleg akkor, ha szarul is vagy tõle. Viszont a normális kivizsgálás és kezelés indokolt lenne. Egyrészt azért, mert hosszú távon ez a probléma okozhat gondokat (akár endometriumrákot is pl.), másrészt azért, mert így akkor sem lesz gyereked, mikor szeretnél. Az egyik hozzászóló javaslatát nem díjazom (hogy kamuzz össze hõgörbéket, meg mondd azt, hogy gyereket akarsz), mert akkor meg esetleg elkezdenek stimulálni a teherbeesés céljából, ami megint csak nem fog jót tenni. Ehelyett azt javaslom, hogy ne nõgyógyászhoz menj, hanem ENDOKRINOLÓGUSHOZ. Õ hormonvizsgálatok alapján megfelelõen fogja kezelni az okot (remélhetõleg).
akkor mehetsz elsõ körben házidokihoz és elmondod neki ezt, és, hogy egy pajzsmirigyet szeretnél nézetni... (tsh és t4) ha túlmûködik a pajzsmirigyed vékony alkatú vagy, nem hízol könnyen, nem menstruálsz... ha alul mûködik hízol, mint a disznó és nem menstruálsz... Akár mondhatod azt is hogy nõgyógyászati kivizsgálással párhuzamosan menne a vizsgálat és s.o.s egy eredmény!
A kérdező hozzászólása: A pajzsmirigyem kicsit túlmûködik de azt mondták, hogy olyan kis mértékben, hogy nem befolyásol semmit.
Nekem sem jött már meg vagy három hónapja, de nekem sosem volt rendszeres.Terhesség nálam ki zárva.Nekem sem ártana meglátogatni a nõgyógyászt.Fogamzásgátlót én sosem szednék!Régen szedtem, de rohadtul összezavarja az ember szervezetét.Én ellenék így, h nem jön meg sosem, gyereket úgysem akarok.Csak attól félek, h valami betegség áll a háttérben.Szerintem, minél hamarabb menj el orvoshoz!
Menj el újra orvoshoz! Ki kell vizsgálni, hogy miért nincs menstruációd.
szia! én írtam, hogy kamuzzon össze hõgörbét... A hormonsort megcsinálják mindenképp mielõtt stimulálni kezdenék... A gyógyszerre meg bármikor nemet lehet mondani, hogy köszönöm én inkább mondjuk a méhpepmõt innám mert azt mondják az csodaszer az alternatív gyógyászatban... Endodokikról nincs jó véleményem... Inkább egy nõgyógyászati teljes kivizsgálás és ha ott valami kóros eltérés van akkor lehet menni endodokihoz... Lehet csak a progeszteronja nem stimmel amúgy minden más jó... Így csúszhat a ciklusa bõven (sajnos már kitanultam mindent ebben a témában) és ha eredményt akarsz látni akkor ki kell taposni mert az orvos csak pillanatnyilag segít.. Én is kaptam azt a bogyót amitõl meg kellett jöjjön... mikor szedtem nem volt gond... ha elfogyott menzeszem se volt...
kérdezõ a túlmûködés "jó", ha az ember lánya teherbe akar esni merta akkor szeretik adokik azt ha elég alacsony az értéked... Alapjáraton viszont nem jó és a nõdokis kivizsgálás is kell meg egy inzulinos... Van sajnos sok nyûg én pm alulmûködéses vagyok és ir-es.. Gyógyszerre én is mondtam, hogy kössz nem inkább kezelem magam (nagyon szarul voltam a bogyóktól) Az inzulinrezisztencia is ugyanúgy kiváltója lehet mindennek... De ezt mondjuk csak endodoki szûri meg...
"Lehet csak a progeszteronja nem stimmel amúgy minden más jó..." Ne haragudj, de ez butaság. Nyilván baj van a progeszteronjával, hiszen az ovu után termelõdik. Ha neki nincs ovuja (márpedig ha évente 1 vérzése van, akkor maximum évente 1 ovuja van), akkor nyilván nem lesz neki progeszteronja sem. Ehhez nem kell progeszteron mérést csinálni, ennyibõl is meg lehet mondani, hogy kevés neki (vagyis mondhatni nincs is). A peteérés hiányának pedig kell, hogy legyen vmi oka. És azt kellene helyretenni. Ha a ciklus második felében adnak neki progeszteront, azzal ugyanannyit érnek el, mint a tablettával. Ugyanúgy nem lesz ovulációja, csak vérezni fog egyet (megvonásos vérzése lesz).
A kérdező hozzászólása: Épp ez lett volna a következõ kérdésem, hogy ha elfogy a bogyó, amitõl megjön a havim, akkor mi van? Mindig azt kellene szednem, hogy egyeltalán megjöjjön? De ezek szerint igen...
A kérdező hozzászólása: Egyébként "csak" általános vérvételen voltam.
Olyan gyógyszerrel, ami egyszer meghozza a vérzésed, nem érsz semmit. Ugyanúgy, ahogy a fogamzásgátlóval se. Az okot kell kezelni. Ha lesz peteérésed, akkor lesz vérzésed is.
de attól még el kell menned vizsgálatra!!! nem kötelezhet h szedd õket.. mellesleg most csak olyat fog adni amitõl megjön..
A kérdező hozzászólása: Vérvételen is voltam, de semmilyen rendellenességet nem mutatott a vérkép...
Ciszták miatt nincs menstruációd? A barátnõmmel hasonló volt, nagyon össze-vissza jött meg neki, vagy egyáltalán nem. És simán teherbe esett.
A kérdező hozzászólása: Igen, úgy 2 éve voltam dokinál, aki írt fel fogamzásgátlót, amit szedtem is egy ideig de aztán egyre rosszabbul lettem a mellékhatásai miatt, ezért kipróbáltam egy alacsonyabb hormontartalmút de az se vált be. Ezért abbahagytam a gyógyszer szedését és azóta nincs havim egyeltalán...
A kérdező hozzászólása: Nincs cisztám.
Értem. És ezt az apróságot említetted orvosnak? Vagy úgy gondoltad, hogy lényegtelen?
pcos szindrómára már vizsgáltak? :) még az szokott ilyenkor egy lehetséges magyarázat lenni, ha az van, akkor nem lehetsz terhes elvileg, vagy csak nagyon minimális eséllyel, de ehhez tudni kellene h tényleg az-e a bajod :)
A kérdező hozzászólása: Persze, a doki írta fel a másik fajta gyógyszert. Csak hát mióta azt sem szedem, azóta nem voltam orvosnál, mert gondolom gyógyszert fog felírni de félek, hogy ugyanúgy rosszul leszek tõle...
és neked mióta kötelességed bármit is szedni???? én is voltam már úgy orvosnál, h mondtam, h köszönöm, tablettát nem kérek. viszont nekem megvolt rendesen..
õõõõõõ... Isten ments a vészmadárkodástól, de én is ugyanígy voltam... Menj el a dokihoz, mondd azt (kamuzz) hogy gyereket akarsz és kérsz egy teljes kivizsgálást mert 1 éve próbálkoztok és semmi (mert addig senki nem tesz semmit míg nem ilyen panasszal mész).. Kamuzz össze 3-4 havi hõgörbét, ha gondolod linkelek neked amivel igazolod, hogy nincs peteérésed... Nekem megcsinálták a hormonsort kiderült 1-2 betegségem, hogy miért nem jön meg egy éve és az, hogy csak gyógyszerekkel eshetek teherbe... Nem játék... Sajnos sok minden van a háttérben... Kérdéseim: Elhízott vagy (én igen)? a vérzésed erõs görcsökkel jár és sokáig tart? Nem lehetsz babás, ha nincs menzeszed nincs peteérésed és nincs mi megtermékenyüljön... Vizsgáltasd ki magad! Én is utáltam mikor ezzel ba.szogattak, de hidd el hogy rohadtul nem vicc....
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem kötelességem bogyókat szednem, ezért nem is megyek orvoshoz, mert "feleslegesen" írja fel.
ja és én is szedtem fogamzásgátlót 18-tól 19 éves koromig és a menzeszem akkor beállt, de viszont a melleim bedurrantak tõle és iszonyatosan fájtak (belobbantotta a tejmirigyeket) és abba kellett hagyjam... Semmilyen hormon alapú fogamzásgátló nem jöhet szóba azóta se... Néhány vérvétellel ki kell derüljön mi a bajod! Így natur állapotban egy hormonsor, néhány hét múlva ha megjön 3. napodon (ehhez gyógyszert adnak) és amikor peteérésed kellene legyen 2 hétre rá...
ja és a gyógyszer nem fog. gátló hanem egy bogyó ami menstruációt idéz elõ
A kérdező hozzászólása: Nem, nincsenek súlyproblémáim, talán mondjuk 2-3 kiló még rámfér....mikor nagy ritkán megjött, akkor pedig 3 napig tartott és akkor is elég lightos volt.
az általános vérvételed egy dolog, hogy jó... Ott alap dolgokat néznek végig. Most õszintén én rohadtul szerettem, hogy nem jött meg, nem volt nyûgöm bármikor lehetett szeretkezni stb, de valahol azért rohadtul tudtam, hogy ennek nem így kéne lennie... és nekem megérte a kivizsgálást... Mikor mentem dokihoz hogy nem jön meg mindig csak volt egy hüvelyi uh-m ahol közölték, hogy semmi gond nincs baba... De ettõl tovább egy doki se ment csak mikor azt mondtam, hogy nincs baba, 1 éve nincs menzesz nesze itt van 3 havi hõgörbe és valamit csináljunk... na akkor kivizsgáltak... Szerintem használd ki és menj el dokihoz... Gyógyszert nem kötelezõ szedned.. Nekem is addig volt vérzésem míg volt bogyó utána meg szépen beállt minden a kezelés hatásásra. Így is hosszú ciklusaim vannak mert átlag 40 naposak, de legalább van már!
A kérdező hozzászólása: megjott de ilyen barnasfekete
Most ez komoly?? Azóta nem feküdtetek le? Meg ha már 2x megjött, szerinted terhes vagy??....omg
Komolyan mondom , ha szexhez van eszed, a kérdésed is végig gondolhatnád...igaza van az elõttem szólónak VÉDEKEZZ
Azt nem tartom valószínûnek, hogy terhes vagy.
Annyira egyszerû a képlet, de tényleg: HA NEM AKARSZ TERHES LENNI, VÉDEKEZZ! Mit nem lehet ezen megérteni? Nem bonyolult, ha már elég idõs vagy a szexhez, megérthetnéd, hogy muszáj felhúzni azt a kib*szott gumit, hogy ne játssz egy GYEREK életével! Fájna, ha normálisan védekeznél, vagy mi van?
A kérdező hozzászólása: hogy negativ legyen?
Teszt! Ha negatív, akkor megnyugodhatsz. De amúgy nem tartom valószínûnek.
Nem akarlak elkeseríteni, de nem mindenkinek marad el a vérzése.
A kérdező hozzászólása: 1x pettingeztünk júliusban
TESZTELJ!!!!
Áldozzatok valamit a Hold istennõnek.
GYORSAN ORVOS NEM VICC
A kérdező hozzászólása: most mi a faszert gratulálsz??? mi kozod van az en eletemhez?? kb semmi ugyhogy le lehet állni..
15 évesen? Grat (Y)
Ugye voltál orvosnál már?
A kérdező hozzászólása: es a feliratattásához az is kell aki beveszi??
Esemeny utani. Veny nelkul nem adjak ki, amikor en vettem egyik bnommel irattam fol de en vettem be (hosszu tortenet). Egy-ket napig valoszinu rosszul leszel tole de nalam bevalt (mi esetunkben elszakadt a gumi)
A kérdező hozzászólása: most per pillanat sajnos nem tudok semmitse tenni.://
Ha most még cselekszel, kicsi az esélye a terhességnek, de minél tovább vársz, annál nagyobb a baj, amibe kerültél.
A kérdező hozzászólása: hát.Érd és 15
Hol laksz? Hány éves vagy? http://www.hazipatika.com/cimtar/surgossegi_fogamzasgatlasi_.. keresd ki, hogy hova tudsz menni, és kb azonnal vedd a cipõd, kabátod és menj! Vény nélküli a kondom lett volna csak...Más lehetõség nincs!
tanuljatok meg írni-olvasni szex helyett. 72 órás tabi
A kérdező hozzászólása: ez ma este történt.!! és tudjuk ://
A kérdező hozzászólása: nincs vény nélküli tabletta?? vagy nem tudtok valami módszert ami megõli csak a tabletta??
Mikor történt ez? Ha a napokban(72 órán belül) AZONNAL orvos, aki 72 órás gyógyszert ad, de ezt minél elõbb be kell venni, mert akkor hatékonyabb! Remélem soha többet nem csinálsz ilyet...Felelõtlenek vagytok mind a ketten...Kotont vagy gyógyszert használjatok, ha már elkezdtétek a szexet...
ez mikor történt? talán még 72 óráig lehet bevenni esemény utáni tablettát, csakhogy azt fel is kell íratni. Ami hétvégén nem tudom, hogy sikerülhet
Szerintem örülj is, hogy nincs közöm hozzá....:D

Tegnap együtt voltam a barátommal, és nem védekeztünk de ő mindig kihuzza ha érzi hogy elmegy. Lehet ment belém egy kicsi 15 napja múlt a havim. Lehetek terhes?

Sűrgősen kéne.! Köszönöm a válaszokat előre is.!

Legjobb válasz: Istenem,inkább egy biosz könyvet dugnál fel magadnak..

Istenem, inkább egy biosz könyvet dugnál fel magadnak..
15:22 azért írtam, hogy vennék be a helyében eseményutánit. azt meg, hogy 20. napja van a ciklusának, azért, mert elõttem írták, hogy: "Ha 2 hete múlt el a menstruáció, pont most van a peteérés idõszaka..." és ez így nem pontos szerintem.
64%-os: Oszt honnan tudod, hogy neki 28 napos a ciklusa, és nem 34-35?
és te honnan tudod, hogy 35, nem 28? :) nem tudom miért velem veszekedtek, mikor megírtam, hogy szerintem mit tegyen, szerintetek ne vegyen be eseményutáni tablettát? rendben, akkor véletlenül se!!!!
A kérdező hozzászólása: Az esemeny utani 72oras?
aha. 72 óráig lehet bevenni az aktust követõen.
lehetsz. az elõváladék is tartalmazhat életképes spermiumokat. volt már ovulációd?
Én nem veszekedtem veled:) sõt azt sem állítottam, hogy 100%-ig biztos vagyok benne, h most van a peteérése, csak valószínûsítettem. De ha szerinted nem most van, akkor pláne nem értem az esemény utáni bevételének felvetését... azzal nem érdemes szórakozni, az orvosok többsége akkor írja fel, ha ténylegesen a férfi beleélvezett a nõbe, nagyjából a peteérés idõszakában. Na ebbõl a kettõbõl csak az egyik teljesült, az se biztosan... szóval végülis helyes a következtetésed: szerintem ne vegye be!
szerintem meg igen, vegye be. nem tudja, mikor van peteérése, fogalma sincs róla, lehet, hogy az aktushoz képest 2 nap múlva volt, de akkor meg még életben vannak a spermiumok, szóval... nekünk kiszakadt egyszer az óvszer a ciklusom végén, elmentem a nõgyógyászomhoz másnap, és azt mondta, mindenképp tanácsos bevennem.
És gondolom, bevetted. Jó, nyilván olcsóbb az esemény utáni, mint egy abortusz, meg mindenkinek a saját döntése, hogy mekkora kockázatot vállal be, de szerintem tényleg a legvégsõ esetre kell tartogatni... Mert oké, egyszer beveszed (lehet, hogy feleslegesen), és utána? Ha féléven belül elszakad a gumi megint - esetleg tényleg a ciklus közepén? Nem szaladhatsz megint esemény utániért.
Szerencsere nem szakadt el tobbszor, igazabol 3 ev alatt csak egyetlen egyszer:) de ez a csaj meg vedekezes nelkul csinalja, szal neki barmikor beuthet egy ilyen, hogy a pasi elkalandozik, es elfelejti idoben kihuzni. Manapsag a legujabbakban mar minimalizaljak a hormontartalmat, es nekem pl a szervezetem erzekeny szokott lenni a hormonhatasokra, de ettol a gyogyszertol nem ereztem nagyon semmit, utana meg idoben is jott meg a verzesem, pedig nekem sosem pontos:D plusz azert ez a tablettabevetel eleg nagy megnyugvas az embernek. Sokkal kevesbe aggodik utana. Kinek hianyzik h hetekig gorcsoljon, amik ki nem derul, hogy most akkor terhes e?
Azért nem mindenki ilyen mázlista az esemény utánival...:) A legtöbb esetben teljesen összezavarodik a ciklus, és esetleg meg sem jön, az megintcsak ahhoz vezet, hogy 'jaj úristen biztos teherbe estem', a stressz meg még inkább késlelteti... Nem feltétlenül jelent megnyugvást, hisz azzal sem 100%, hogy sikerül megakadályozni a terhességet, mondjuk abból a szempontból lehet esetleg megnyugtató, hogy ha már baj is történt, legalább én mindent megtettem, hogy nagyobb ne legyen.
nyugodj már meg, egyáltalán nem valószínû...
Már nem azért, de megeszem a kalapom, ha a kérdezõ egyáltalán tudja mi az az ovuláció. Mégis honnan a picsbõl tudná már, hogy volt-e már vagy sem? Inkább húzzon el tablettáért, mert ilyen hülyébõl nem kell több.
kedves utolsó, az csak elméket, hogy pont a 14. napon érik a petesejt... bõven csúszhat +-5 napot.
A kérdező hozzászólása: nem volt még.!
akkor lehetsz, bár kis esélyt látok rá
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.!
az esély mindig ott van ...
miaz hogy nem volt elõváladék??? wtf??? azt nem érzi a srác, ha kijön, és állagra ugyanolyan, mint a saját nedved, szóval észrevenni sem lehet...
01.21-es ki mondta, hogy nem volt elõváladék? Ki állított itt ilyet? A volt e ovulációd kérdésre jött az a válasz, hogy nem volt. Az ovuláció nem elõváladék, te nagyon okos, az egészen más!
igazad van bocsánat, csak félreolvastam! elnézést. hidd el, tisztában vagyok az ovuláció és az elõváladék fogalmával:P ennél a csajnál viszont nem mernék rá mérget venni, hogy nem volt ovulációja... de a spermiumok amúgy 2-3 napig életképesek maradnak a hüvelyben, szóval...
Vemhes vagy. De nem gond, hisz az emberiséget szaporítani kel...
Persze hogy lehet terhes. Az egy dolog hogy kivette mielõtt elélvezett volna de folyamatosan termelõdött az elõváladék így az viszont ment beléd de a fiú meg ezt nem érezte. Jobb ha csinálsz egy terhességi tesztet!
Mi ez a kérdés, h volt-e már ovulációja?? És mi ez a válasz, h nem volt még?? Honnan a fenébõl tudod, hogy nem volt? Ha 2 hete múlt el a menstruáció, pont most van a peteérés idõszaka... Gratula, jobb idõpontot nem is választhattatok volna, most a legnagyobb az esélyed a babára...
pont ezt akartam kérdezni, hogy honnan tudhatná, hogy volt-e ovulációja? gondolom nem vett magának ovulációs tesztet csak úgy kiváncsiságból, hogy megnézegesse, mi a helyzet....egyébként meg ha 15 napja múlt el a menzesze, szerintem nem volt peteérése, mert a menzesz elsõ napjától számítva 14 a ciklus közepe pont...mondjuk egy 5 napos menzesnél + 15 nap, az már a 20. napja a ciklusának. De ettõl függetlenül én bevennék eseményutánit...
summa summarum, szerintem is vegye be. Nekem a legutóbbi ilyen "veszélyes" akcióm egy elszakadt óvszer miatt volt, azaz lyukasnak mondanám, és nem tudtuk, hogy kerülhetett-e belém valami, mert nem a legvége volt lyukas.. és másnap meg kellett jönnie, ezért nem vettem be gyógyszert, meg is jött. De nekem pontosan 28 napos a ciklusom, igaz, hogy a korábbi kommentemben ezért akadékoskodtam emellett.. de ha a kérdezõ fiatalabb, nem pontos a ciklusa, stb, akkor szerintem is érdemesebb esetleg egy összezavart menstruációval szenvedni pár hónapig (nekem ez volt évekkel ezelõtt, mikor bevettem az escapelle-t), mint egy abortusz következményeivel.

Lehetséges, hogy terhes vagyok? Tegnap lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk de nem ment el bennem. Viszont az ágy olyan lett és a lábam közötti résznél is a takaró. Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Miért nincs annyi eszed hogy védekezel! Amúgy már az elõváladéktól is megeshet hogy teherbe esel.. de menny el orvoshoz,beszélj vele, maximum ad tablettát:)

Miért nincs annyi eszed hogy védekezel! Amúgy már az elõváladéktól is megeshet hogy teherbe esel.. de menny el orvoshoz, beszélj vele, maximum ad tablettát:)
Hát elég nehéz vizualizálni amit leírtál. Nem ment el benned, de a lábad között a takaró olyan lett? Én a helyedben szereznék 72 órás tablettát, mert esélyes.
Hány éves vagy? Miért nem védekeztetek?
Ha tegnap történt valószínû, hogy egy hónapon belül megtudod. Miért nem védekeztetek?
baz mi honnan a... tudjuk?.. 72 órás
Semmit gond, a legjobb fogamzásgátló módszer ha itt megkérdezed terhes vagy-e. Sok lánynál bevált már.
Nem vagyunk orvosok-.-". Terheségi tesztrõl még nem hallotál?
én is igy jártam és most van egy fel éves kis fiam :D
És miért nem védekeztetek? Aki ilyen gyík, meg is érdemli, hogy terhes legyen, hármasikrekkel. Már adtam választ, szóval nem kötözködni jöttem.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy hiba volt de olyan hirtelen történt, hogy szinte fel sem bírtam fogni
14:06 vagyok Ne hari, hogy kicsit durva voltam , de nem tudtam máshogy megfogalmazni. Kívánom, hogy rendbe jöjjenek a dolgok, és legközelebb 2X is gondold meg mielõtt összebujtok. Hidd el nem éri meg az a sok idegeskedés....
A kérdező hozzászólása: "14:06 vagyok Ne hari, hogy kicsit durva voltam , de nem tudtam máshogy megfogalmazni. Kívánom, hogy rendbe jöjjenek a dolgok, és legközelebb 2X is gondold meg mielõtt összebujtok. Hidd el nem éri meg az a sok idegeskedés...." nem probléma, megérdemeltem amiket a fejemhez vágtak. soha többé nem lesz ilyen, holnap veszek 72 órás tablettát, remélem, hogy kb 40 óra után is hat. csak jöjjenek rendbe a dolgok, utána 10* is meggondolom majd a dolgot
Miért cseszegetitek már szerencsétlen kiscsajt. Úgy csináltok, mintha ti soha nem csináltatok volna még ilyet. Mindenkivel elõfordulhat ilyen. Nem arra volt kíváncsi, hogy ki hogyan vélekedik róla és hogy itt ítélezzetek. Megtörtént pont ennyi. Normálisan válaszoljatok már neki basszus!!!
Mert én még soha nem csináltam ilyet. Mellesleg adtunk normális választ is, mit kell tennie.Te meg csak kötözködni jöttél.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen ma 14:26-os:) igazából megérdemeltem a sértéseket, soha többé nem lesz ilyen csak ezt a hibát sikerüljön kijavítanom:S
azert en elgondolkodnek mennyire szerethet a baratod...szerencsere nekem van egy kis eszem
14:26 Nagyon sokan voltunk más hasonló helyzetben amikor az éjjeliszekrény a pillanat hevében túl messze volt. A csajommal én is voltam így. Nem mentem el benne, kivettem és ott és neki is a lába közé az ágyra ment. Mi is meg voltunk ijedve mert késett neki 1 hetet. Vettünk tesztet ami nem mutatott semmit. Aztán 1 hét késéssel megjött. Ne izgulj nem lesz probléma. Sokan szeretkeznek a megszakításos módszerrel és a számolós módszerrel. Bevett módszer az is. Na majd írd le mi lett a vége. :) Szurkolok.
A kérdező hozzászólása: ma 17:37: köszönöm a válaszodat, és azt is, hogy szurkolsz:) feltétlen írok, hogy hogyan alakult a dolog
szerintem nem vagy terhes mert csak akkor eshecc teherbe ha a hüvelyedbe meg a cucc és itt nem ez történt...de azért jobb félni mint megijedni..
A megszakításos módszert be kéne tiltani!!! Idióta!
Na az ilyenek miatt tenném a szexet büntetendõvé 14 helyett kb 17 éves korig, addigra talán elég érettek lesznek. Szerintem nem vagy terhes, legalábbis kicsi rá az esély, de azért vedd be a bogyeszt. Jah és a gyógyszer felét kifizettetném a sráccal, ha már meg tudott dugni.
Igazából tényleg lecseszést érdemelnél, de nem fogok itt papolni, az ember sokszor nagyon felelõtlen, fõleg fiatal korban, sokszor nem képes felmérni a tettei súlyát. Csaj részrõl mindneki azt gondolja, hogy á, velem úgysem történik meg ilyen, meg a pasim tud vigyázni, stb. Ez általában bejön, de azért van 1-2%, amikor nem. Sõt, még ha vigyáz is, akkor is van egy minimális esély a teherbe esésre. Persze, ameddig nem Veled történik meg a baj, addig azt hiszed, hogy veled ilyen nem fordulhat elõ. Sajnos mint látod, lehet, hogy te csak az az 1% vagy, akinél beüt a baj, de utólag ez már nem vigasz, hogy nem volt valószínû, hogy baj lesz. És igen, a 72 órás tabi 72 órán belül véd, bár minél késõbb veszed be, annál kisebb hatásfokkal. És akkor sem 100%, ha egybõl utána beveszed. De mindenképp vedd be, és izgulok, hogy ne legyen semmi baj! Majd írd meg a fejleményeket, én remélem, hogy nem lesz semmi bajod, és egy hülyeség miatt nem cseszed el az életedet! Én melletted állok így ismeretlenül is! (Esetleg ha gondolod, írj privit, ha baráti támaszra van szükséged, én rendelkezésedre állok.)
Ember! Értsd már meg, hogy nem 100% a 72órás tabletta sem! Most azt köszönöd meg hogy nyugtatgatnak hamis tényekkel? Felesleges azt megköszönni.. A többi választ köszönd, ahol ugyan nem nyugtatnak, hanem a sivár tényeket közlik. A 72 órás tabletta sem 100%-os. A gumi nélküli szexel foggátló nélkül, megszakítással is van esély a terhességre. Ha már ilyen nagy lánynak érzed magad mûvelõdhetnél és mondjuk leülhetnél a tankönyvek elé. Ha meg ennyire nem tudod milyen esetbe mi a teendõ meg hagyd a nemi életet.. Elõször utánaolvasgattál volna azoknak mik történhetnek... Szurkolok hogy most ne legyen semmi bajod..De legközelebb már imádkozni fogok hogy ifjú anyuka legyél!
Basszus mennyi szenya ember van itt... Hihetetlen! Mi a fenének kell lecseszni szegényt. Tanult belõle. attól nem lesz jobb neki, ha még egy lecseszést kap. "imádkozom, hogy legközelebb ifjú anyuka legyél" Na te aztán jó nagy idióta vagy!!! Neked csak gratulálni tudok. Meg betiltanád a megszakításos módszert??? Odajössz és tartod a gyertyát??? Vagy hogy képzeled??? Attól, hogy büntethetõvé tennéd a sexet 7 év alatt ugyan úgy csinálnák, csak még jobban titokban. 18 év alatt nem lehet kapni cigit meg piát. Ha elmész egy buliba hány olyan 18 év alattit látsz aki nem cigizik, meg nem kap piát?? Amit írsz az úgy is kivitelezhetetlen. És 14 év alattiak is sexelnek most is pedig büntetendõ. Papoltok itt meg oltogatjátok szegény csajszit pedig azzal most rohadtul nem lesz elõrébb és csak még jobban elkeseredik és még jobban ideges lesz. Szép egy csürhe! Gratula!!!!
igen, lehetsz terhes. mégis, mit gondolsz, ha nem ment el beléd, akkor már minden meg van oldva? rohadtul nem. magadnak csinaltad a bajt, magad is mássz ki belõle. ennyi.
Lehet már tudni, hoyg az vagy vagy nem? Megjött köben a havid rendes vagy mikorra várható? Mondd el mi lett a vége!
Ma 14.06.csúnya, de igaz. Minek hagytad a hhhhhhülye barátodnak?Legalább neked lehetett volna ennyi eszed.
Ha a szexhez elég érettnek gondolod magad, akkor tarts is magadnál mindig óvszert, pont az ilyen meglepetésekre. Most akkor megérte az az 5 perces numera? Buta kislány vagy (a hapsid meg egy buta kis pö*s), és most sír a szád, mert genyós lett a lábad között a takaró. Felelõtlenek vagyok.
A kérdező hozzászólása: a teszt pedig 2 nappal utána még nem tud "választ adni" köszönöm a normális válaszokat:) ha holnap beveszem a 72 órás tablettát akkor utána biztos lehetek benne, hogy nem vagyok terhes?
13:50esnek: Isten ments, hogy elszaporodjon :)
ha holnap beveszem a 72 órás tablettát akkor utána biztos lehetek benne, hogy nem vagyok terhes?: Nem, biztos nem lehetsz benne.
Igen és vérezni is fogsz, ne ijedj majd meg. De válaszolj már légyszíves, hogy miért nem védekeztetek?!
Lehetséges ugyanis az elõváladéktól is teherbe lehet esni azt meg ugye nem érzi a pasi hogy mikor jön
Majd én megválaszolom, miért nem védekeztek:P "azért, mert a párom nem szereti a gumit, én pedig nem szeretném emiatt elveszíteni, úgyhogy inkább gumi nélkül csináljuk:) :P
"a teszt pedig 2 nappal utána még nem tud "választ adni" Mibõl gondoltad, hogy a teszt nem tud, akkor majd mi tudunk?
A kérdező hozzászólása: nem volt tervbe véve a dolog tudom, hogy nagyon nagy butaság volt. de max csak 5 perc volt... am 16 éves leszek. most itt mindenki azt hiszi, hogy egy meggondolatlan ember vagyok pedig nem.... 13:53 köszönöm a válaszodat:)
Harmadik 13:53as (L):D
Az komoly egy 16 éves anyuka.xDXD
A kérdező hozzászólása: nem azért írtam ki, hogy gúnyolódó válaszokat kapjak...szerintem épp elég büntetés, hogy tegnap 18:00 óta ezen izgulok...
Nem az számít, hogy max.csak öt perc volt.Én max.0 percig sem szexelek így.Mi az, hogy nem volt tervezve?Ha nincs nálam gumi, nem csinálom.Azt mondják, az ember annyival több az állatnál, hogy tud uralkodni az ösztönein.Ezek szerint te..... És mellesleg mi értelme annak, ami 5 percig tart?:P
15 éves vagy és nem védekeztél..emellett felteszel egy ilyen kérdést..igen, mindenki azt hiszi, hogy felelõtlen és meggondolatlan vagy, azért mert ez így is van!Az nem ment fel ez alól, hogy "tudom butaság volt". Egyébként 72órás tabletta, ha idegeskedsz.Meg terhességi teszt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. 72 órás tablettát holnap délelött feliratom és beveszem. 48 óra után is 100%-osan hat?
Ha utána 2 perccel veszed be, akkor sem 100%-os.
nem lehetsz terhes attól hogy az ágy olyan lett nem igaz hogy a mai tinik nem tanulnak biológiát vagy mi?
A kérdező hozzászólása: este jön haza anyukám és akkor mondom el neki, és kérek tõle pénzt 72 órás tablettára. csak ezért írtam ki ezt a kérdést mert azóta ki vagyok idegileg és szerettem volna normális válaszokat kapni

2 nappal ezelőtt feküdtem le a barátommal és nem védekeztünk de nem is ment belém. Vettem egy terhességi tesztet az kimutatja ennyi nap után ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem mutatja ki.Aránylag biztos eredményt csak a menstruáció 1 hetes késése után mutat.De a teszt sem 100%-os.Amúgy nagy az esélye,hogy terhes vagy,mert hiába nem élvezett beléd,az elõváladéktól az lehetsz,fõleg ha nem 1-2 percig volt benned,hanem csak elélvezés elõtt húzta ki,ugyanis egyre több a sperma benne.És tévedés,hogy csak a ciklus közepén lehetsz terhes.Igaz,hogy akkor a legnagyobb az esélye,de máskor sem lehetetlen.Rengetegen nem akkor esnek teherbe.Azért azt megkérdezném,hogyha terhes lettél mit csinálsz majd?Megtartod vagy lazán elmész abortuszra?Mert el tudom képzelni,így látatlanban,ugyanis a kérdésed sok mindent megmutat rólad.Pl nagyon felelõtlen vagy és a te döntésed volt,hogy ne védekezzetek,mégis félsz.És ezt nem fogom soha megérteni.Ugyanis nem kényszerített senki védekezés nélküli szexre,így ha akkor nem érdekelt a következmény,akkor most miért vagy beijedve?Ja,hogy mégis félsz?Hát vess magadra,ha ennyi eszed van.Elõbb gondolkodj,aztán cselekedj.Ez egy normális felnõtt nõ viselkedése.Azért kíváncsi lennék,hány éves vagy.Talán egy tini,aki azt akarja megmutatni mindenkinek,hogy már ne kezeljék gyereknek,mert érett,felnõtt nõ?Na,hát az biztos nem vagy.Vagy már huszonéves vagy?Akkor meg eléggé alacsony IQ-val rendelkezel és nem közelíted meg a felnõtt észjárást.Ha meg az a kifogás,hogy jobb meg érezni akarod,ahogy belédélvez meg a szokásos blabla,akkor remélem terhes leszel és megtanulod,hogy ez nem játék. És igen,jól látod,ki vagyok akadva.Sajna ilyen a természetem.Nem bírom megállni,hogy ne írjam ki magamból amit gondolok.Nap mint nap tele van ilyen kérdésekkel a fórum.Könyörgöm,ha nem védekeztek,akkor mi a francnak vagytok még ti kiakadva arra,aki az igazat mondja?

Nem mutatja ki.Aránylag biztos eredményt csak a menstruáció 1 hetes késése után mutat.De a teszt sem 100%-os.Amúgy nagy az esélye, hogy terhes vagy, mert hiába nem élvezett beléd, az elõváladéktól az lehetsz, fõleg ha nem 1-2 percig volt benned, hanem csak elélvezés elõtt húzta ki, ugyanis egyre több a sperma benne.És tévedés, hogy csak a ciklus közepén lehetsz terhes.Igaz, hogy akkor a legnagyobb az esélye, de máskor sem lehetetlen.Rengetegen nem akkor esnek teherbe.Azért azt megkérdezném, hogyha terhes lettél mit csinálsz majd?Megtartod vagy lazán elmész abortuszra?Mert el tudom képzelni, így látatlanban, ugyanis a kérdésed sok mindent megmutat rólad.Pl nagyon felelõtlen vagy és a te döntésed volt, hogy ne védekezzetek, mégis félsz.És ezt nem fogom soha megérteni.Ugyanis nem kényszerített senki védekezés nélküli szexre, így ha akkor nem érdekelt a következmény, akkor most miért vagy beijedve?Ja, hogy mégis félsz?Hát vess magadra, ha ennyi eszed van.Elõbb gondolkodj, aztán cselekedj.Ez egy normális felnõtt nõ viselkedése.Azért kíváncsi lennék, hány éves vagy.Talán egy tini, aki azt akarja megmutatni mindenkinek, hogy már ne kezeljék gyereknek, mert érett, felnõtt nõ?Na, hát az biztos nem vagy.Vagy már huszonéves vagy?Akkor meg eléggé alacsony IQ-val rendelkezel és nem közelíted meg a felnõtt észjárást.Ha meg az a kifogás, hogy jobb meg érezni akarod, ahogy belédélvez meg a szokásos blabla, akkor remélem terhes leszel és megtanulod, hogy ez nem játék. És igen, jól látod, ki vagyok akadva.Sajna ilyen a természetem.Nem bírom megállni, hogy ne írjam ki magamból amit gondolok.Nap mint nap tele van ilyen kérdésekkel a fórum.Könyörgöm, ha nem védekeztek, akkor mi a francnak vagytok még ti kiakadva arra, aki az igazat mondja?
minden bizonnyal
Lehetsz terhes simán. Szóval ha van még idõd inkább egy 72 vagy egy 120 órás tabi.
A kérdező hozzászólása: De a teszt az már kimutatná 2 nap után ha terhes vagyok?? vagy nem? mert 1.5 éve így csináljuk. és nem lettem az. de most valamiért rossz érzésem van..
szia , nem mutatja ki , legtöbb teszt 2-3 hét után mutatja ki
hány éves vagy? ha sokáig csináljátok akkor lesz egy babátok, miért nem lehet normálisan védekezni??attól, hogy eddig nem jött össze, meg valakinek évekig nem jön össze nem jelenti azt, hogy nem fog sikerülni neked elõbb vagy utóbb
Szia! A teszt 14 nap után mutatja ki a terhességet. Két nap után még nem történik meg a beágyazódás, tehát nem termelõdik HCG, amit a teszt ki tudja mutatni, ugyanis az a HCG hormont érzékeli, ami csak és kizárólag terhességnél termelõdik a szervezetedben.
Annyit fûznék még hozzá, hogy ha elõtte nem paráztál ezen, akkor így utólag... ELÕTTE kellett volna gondolkodni, nem most parázni!!!
az utolsónak teljesen igaza van elõbb gondolkodni, de jobb ha nem várod meg azt a 2-3 hetet hanem irány a fogamzásgátló tabletta

Szombaton lefeküdtem a barátommal és nem védekeztűnk...orális szexnél éreztem a sós ízt(előváladék) és nem ment belém...és a peteéréem elött 2-3 nappal volt ez...mennyi az esélye, lehetek terhes?

nagyon fiatal vagyok és félek!

Legjobb válasz: Csatlakozom, a többiek válaszához még toldanék annyit, hogy a tehességi tesztet az együttlét után 12-13 nappal érdemes megcsinálni, ismételten pedig 20 nap után mutat megbizható eredményt... a papolás részét most kihagyom...

Csatlakozom, a többiek válaszához még toldanék annyit, hogy a tehességi tesztet az együttlét után 12-13 nappal érdemes megcsinálni, ismételten pedig 20 nap után mutat megbizható eredményt... a papolás részét most kihagyom...
Teljesen egyetértek a többiekkel ki se találd , hogy még egyszer ilyet csinálsz. De, az elõváladékot az orális szex alatt érezte , tehát nem jutott a hüvelybe, és kihúzta az orgazmus elõtt a párod, ezért csökken az esély, viszont peteérés elõtt egy-két nappal elég bátor dolog ilyet csinálni, úgyh van rá esélyed, hogy terhes legyél. '3 nap múlva terhességi teszt stb.... a többiek már leírták. Ja és pont az ilyen cselekedetek miatt mondják , hogy a szex nem gyerekeknek való.
Mivel az elõváladékban is lehet sperma és peteérés elõtt voltál, megvan az esély egy babucira. Az, hogy lenyaltad az elõváladékot, semmit sem jelent, mivel késõbb ugyanúgy lehetett, amikor már behatolt a péniszével. A 72 órás tabiról lecsúsztál (tudod egyáltalán, hogy mi az???), úh. marad a terhességi teszt és az esetleges terhesség következményeinek viselése a párocskáddal együtt. Gratulálok, egy újabb szexre érett tini párocska :S És még felháborodva reklamáltok, ha le vagytok hurrogva, ha azt mondják a felnõttek, hogy a szexet nem 13-15 éves kor környékén kell kezdeni... Ha felnõtt, felelõsségteljes, szexre érett nõ lennél, védekeztél volna. Majd ha felnõsz agyilag is, nem lesz ilyen problémád, nem kell rettegned, mert lesz annyi eszed, hogy védekezz.
Elõzõnek: 72 órást már hiába vesz a kérdezõ, már lejárt a 72 óra, már fölösleges. Két hét múlva vegyél tesztet...
Menstruáció elõtt már nincs peteérés, de attól függetlenül lehetsz terhes. Vegyél egy tesztet, h megnyugodj.
Nem látom, hogy itt szó esne menstruációról. Peteérés elõtt alatt és néhány nappal utána még a naptármódszert használók se szeretkeznek. Az, hogy nem ment el benned enyhítõ körülmény, és az elõváladéktól kicsi az esélye hogy teherbe ess, de bármi lehetséges. Ráadásul kissé késõn jutott ez eszedbe, mert korábban 72 órás tabit vehettél volna be, ha úgy érzed. Most már csak imádkozhatsz. Pár nap múlva csinálj terhességi tesztet, hogy megnyugodhass.
Ostoba liba. Ez a maximum amit bárkitõl is kapsz, mivel már mindenki belefáradt. Ne szexelj védekezés nélkül, legyen már eszed. Lehetsz terhes, vegyél 72-eset, és csinálj tesztet.
sok az esely, tudnam , minek jossz erre az oldalra, ha ugysem tanulsz a korabbi hibakbol. Sok ember feltesz ilyen kerdest itt, le is van szidva erte es megsem valtozik semmi. Igen, lehetsz terhes..nagyon fiatal vagy??akkor vedekezz..
Elnézést, idõpontot nem olvastam. Akkor szívás, gratulálok.
terhességi teszt az együttlét után 10-02 nappal mutat eredményt, még biztosabb ismételten a 20. nap után csinálni. ha ekkor is negativ lesz, szerencséd van, nem vagy terhes...
MINDENKÉPPEN!!!fõ a biztonság!
Húú utolsó válaszoló, ha semennyit sem konyítasz a témához, miért írsz hülyeséget? Csücsülj le a szüleiddel, hogy világosítsanak fel.
Szia! Lehetsz az elõváladéktól terhes, de csekély az esélye. Menj sürgõsségi ambulanciára, mert ezt a tabit is csak doki írhatja fel.Elvileg már túl vagy a peteérésen, de sosem lehet tudni.Miért nem védekeztek?
lehetsz, de esély az csekély....sztem feles az esemény utáni ha nem benned ment el...de te tudod!
Egyébként a legbiztosabb védekezési mód, ha nem megy el benned a pasi, biztonságosabb, mint a gumi, vagy a gyógyszer. Lehet kövezni, hülyézni, de ez a tény. Persze ennek az ellenkezõjét terjeszti minden hozzá nem értõ, meg az olyanok, akiknek anyagi érdeke, hogy vegyél meg valamilyen szert. A kockázat csak ott van, hogy nem veszi ki idõben. De ha nem megy beléd, olyan hatalmas mennyiségõ sperma kellene, hogy legyen az elõválladékban, ami sok férfinak a "normál" lövelléskor sem áll rendelkezésre.
Figyelj ezt te is tudod jól, hogy nem lehet így megmondani, hogy terhes vagy-e vagy sem... Mindenesetre nagyon minimális az esélye, de a te dolgod, hogy kockáztatsz e! Én is megkockáztattam ezt már 5, mindig nagyon paráztam, de végül nem lett gond... De ehhez nagyon nagy szerencse kell sajnos!
A kérdező hozzászólása: Csak attól félek hogy van valamilyen mellékhatása.Meg hogy nem kapok idõpontot az orvostól mert holnap vsárnap mennék el hozzá .
A kérdező hozzászólása: Tehát most lehetek az elõváladéktól terhes? Létszi írjatok
Az elõváladéktól is simán teherbeeshetsz, szóval én nem kockáztatnék a helyedben! Gondolj bele, egy baba vagy egy kis hormonzavar! Melyik a jobb (a két rossz közül)? Egyébként nem biztos, hogy összezavarodnak a hormonjaid a 72 órás tabi után, valakinek ugyanúgy megjön, mint elõtte! De ez után remélem rendesen fogtok védekezni, mert a megszakításos közösülést nem igazán lehet védekezési módszernek nevezni!!!
Én csak az esetemet írom le: már több, mint 1 éve abbahagytam a tabit, és párommal úgy voltunk, ha jön a bébi, hadd jöjjön, de "kiszállás" módszert választottuk, és 1 évig biztosan így ment. Én nem lettem terhes, de ahhoz ügyesnek is kell lenni, meg az elõváladékban sem volt gondolom így semmi. Aztán nemrég úgy döntöttünk, hogy most már tényleg teszünk a bébi érdekében, és 2. hónapjára lettem terhes, de tettünk érte! Nekem bejött a kiszállásos módszer, de, ha tudom, hogy még nem akarok bébit, így nem mernék azért kockátatni!!!
Nem biztos hogy tönkretesz!Engem teljesen rendberakott, azóta már napra pontosan jön meg, elötte meg akkor jött amikor kedve támadt....hááát a 21 napban avgy szóval a peteérés már megtörtént, szal bármi lehet.De minimális az esélye.Én annak idején a mesnstruációm elsõ napján voltam, és lecsúszott a gumi, de a doki szerint jobb félni mint megijjedni.De ezt te tudod!Vagy Rigesoftot(nekem az volt)vagy Escapellét fogsz kapni. Sok szerencsét.-és máskor védekezzetek!!!!
Nem azért nem lettél terhes mert ügyik voltatok... íygaz elõttem szólonak mondva. A tabletta hatása. Ugyan így volt nálam is. 1 évig semmi védekezés és abbahagytam a tablettát pedig, azthittük nem lehetek terhes. De aztán mégis. Esemény utáni tablettát mindenképp!
Stressz is okozhatja, vagy a barátod ment el túl hamar, néha elõfordul bárkivel.
Velem eljössz?:D
A kérdező hozzászólása: ahaa persze:D csak is:D:D
Lazíts! Kapcsold ki az agyad és érezz. Szerintem túl sokat gondolkodsz.
OFF:hova mentek? megyek én is!!!! :D ON:am ha eddig nem voltak ilyen problémák, akkor tényleg a stressz...próbálj lazítani, fürödj teli meleg kád fürdõsós vízben, vízipipázz, teázz, kapcsolódj ki!
A kérdező hozzászólása: oks köszii

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!