Találatok a következő kifejezésre: Nem ment a barátom és (167 db)

Stressz is okozhatja, vagy a barátod ment el túl hamar, néha elõfordul bárkivel.
Velem eljössz?:D
A kérdező hozzászólása: ahaa persze:D csak is:D:D
Lazíts! Kapcsold ki az agyad és érezz. Szerintem túl sokat gondolkodsz.
OFF:hova mentek? megyek én is!!!! :D ON:am ha eddig nem voltak ilyen problémák, akkor tényleg a stressz...próbálj lazítani, fürödj teli meleg kád fürdõsós vízben, vízipipázz, teázz, kapcsolódj ki!
A kérdező hozzászólása: oks köszii

Tegnap sétáltam a barátommal és láttam a volt barátomat és el kezdett kérdezősködni a barátom h hiányzik-e. Este szeretkezni akart, én is csak nekem nem ment mert fájt. Lehet az az oka h láttam a volt pasimat?

Legjobb válasz: Hát ez eléggé viccesen hangzik szerintem semmi köze a fájdalomnak és annak hogy láttad a volt pasidat egymáshoz.Annak már lenne ha tudatosan nem akartál volna szeretkezni emiatt de a fájdalom nem magyarázható ezzel,maximum mert nem voltál eléggé ellazulva mert ezen agyaltál...

Hát ez eléggé viccesen hangzik szerintem semmi köze a fájdalomnak és annak hogy láttad a volt pasidat egymáshoz.Annak már lenne ha tudatosan nem akartál volna szeretkezni emiatt de a fájdalom nem magyarázható ezzel, maximum mert nem voltál eléggé ellazulva mert ezen agyaltál...
Háth tényleg elég vicces :DD Semmi köze nincs a fájdalomnak ahoz , hogy láttad a volt pasid de szerintem ezt te sem gondoltad komolyan..
Ha nem akartal volna szeretkezni vele, mert lattad a volt pasidat, felkavart es a mostani baratod eroltette volna, akkor lenne koze. De mivel te is akartal vele szeretkezni, szerintem a fajdalomnak valami mas oka van.

Védekeztünk gumival (el is ment a barátom) de aztán lekerült és én orálisan kielégítettem. Aztán újra csináltuk de akkor kis ideig és nem is ment el. Mennyi így a teherbeesés esélye?

kérdés:ha kielégítettem orálisan attól kevesebb sperma maradhatott rajta?(mivel utána már gumi nélkül csináltuk de kis ideig ezért aggódom)és a masculan óvszerek be vannak vonva spermaöl? szerrel?

Legjobb válasz: Ááááááá! Bazz, most pontozzatok le meg csináljatok amit akartok, de én fejbe lövöm magam!!! Kedves Drága Egyetlen Aranyos Kérdezõ: mi a jó büdös francért teszed fel ezredszerre is a kérdést?

Ááááááá! Bazz, most pontozzatok le meg csináljatok amit akartok, de én fejbe lövöm magam!!! Kedves Drága Egyetlen Aranyos Kérdezõ: mi a jó büdös francért teszed fel ezredszerre is a kérdést?
Most nem tudom mért kell leszólni! Attól h egyszer egy kicsit elragadtatta magát egyáltalán nem biztos, hogy felelõtlen, össze-vissza szexelõ 14 éves. Oké, kicsit téll felelõtlen volt, de sajnos elõfordulhat bárkivel, azzal is aki eleinte állítja, hogy nem:P Nagyon kicsi rá az esély, de pár nap múlva csináj egy tesztet, ha nem bírod kivárni, hogy megjöjjön.
Igaz, egy hét után mutatja az eredményt. Reggeli elsõ vizelettel kell, lehetõleg két tesztet csinálj, mert hibázhat. A kérdésre válaszolva, ha az orális kielégítés után nem lett megmosva, bekerülhetett sperma, de valamennyi esély amúgy is van.
Te voltál az a lány? Igen, van olyan teszt ami már egy héttel az aktus után is kimutatja!
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok nem szeretném anyámmal megbeszélni:) és védekeztünk eddig csak most ez történt.elöbbi lány(?)kérdése miszerint vannak olyan tesztek amik egy héttel az aktus után kimutatják a terhességet igaz?
Én inkább azt nemértem, hogy megéri kockáztatni? Hihetetlenek vagytok, ha kiváncsi vagyok szedj tablettát!
Kislány! Nem félni kell, hanem fel kéne nõni a sexhez! Nem pedig felelõtlenül ...ni! De ha már megtörtént legyél õszinte és mond el édesanyádnak, mert õ mégiscsak jobban ért hozzád, mint mi!
addig miért nem védekeztek valami más módszerrel...
egyébként mikor történt?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat 3 nap mva csinálok egyet.nem éri meg a stresszt az egész az biztos.
Hát... Vannak még tökéletes emberek is... :PXD
velem még soha nem fordult elõ ekkora baki mert aki nem akar gyereket az védekezik !! nekem eszembe se jutott hogy ilyet csináljak inkább elmentem a dokihoz és felíratattam gyógyszert ennyi !!!
Szia! Ha már megtörtént, megtörtént, én a helyedben tuti, hogy azonnal vennék egy 72 órás tablettát. A gond az, hogy Karácsony van, nincs nyitva semmi, de próbáld meg megoldani valahogy, gondolom, Te sem abortuszra vágysz...
A kérdező hozzászólása: igen, tudom és amint kapok idõpontot feliratok gyógyszert és felelõtlen vaygok tudom de most félek.most ez van többet nem lesz.
Majd írd meg mi lett. De szerintem megnyugodhatsz.
Nem normális. Én az ilyen úgy hajítanám ki, hogy a lába nem érné a földet.
Miért a bulikban nincs sok jó csaj? Én tuti nem maradnék itthon, csak mert õ akarja. Azért nem a tulajdona vagyok, csak a barátnõje. Ez már önzõség.
Ne hagyd magad anyukám! Õ bulizzon, rád pedig szõjön hálót a pók kötögetés közben...
Ezt már régen elb.ztad. Már az elején nem lett volna szabad lemondanod a meghívásokat v akkor megmondani h õ se menjen el sehova és ugyan ezekkel indokolni. Most már cseszheted. Vagy elmész és lesz a mi lesz v maradsz papucs továbbra is. V kidobod a srácot és azt csinálsz amit csak akarsz.
NEM Az én pasim is pontosan ilyen. Múltkor kiakadt, mert táncoltam egy másik pasival, aki ráadásul ismerõse volt, mégpedig úgy, hogy pontosan tudja, hogy együtt nem tudunk valamiért táncolni. Majd meghalt a féltékenységtõl, persze az oké, hogy a diszkóban/kocsmában más csajokkal dumál, táncol, fogdossa õket, és tavaly nyáron még egy pofont is összeszedett az egyiktõl, mert túl messzire ment, és még õ volt megsértve, és nem értette, én miért mondtam erre neki azt, hogy örüljön, hogy tõlem nem kap. Persze ilyenkor azzal védekezik, hogy én elõtte csináltam, õ pedig nem. Hát kösz, meg vagyok nyugodva tõle, hogy hetente végigtapizza a megye ríbancainak felét, és adja nekik a menõ csávót, a hátam mögött!!! Az neki már nem logikus, hogy amit én csinálok, már csak azért is jobb, mert a szeme elõtt táncsak nem mászok rá a munkatársaira, haverjaira, ismerõseire, rokonaira, vagy akár vadidegenekre... mert LÁTJA, és természetesen egyébként sem. Mert sértõnek érzi, blabla... A barmok! Az ilyenek megérdemlik, hogy elhagyják õket, és menjenek a levesbe! (Bocsi az offért)
Egyáltalán nem normális. Rövid pórázon akar tartani miközben õ állandóan bulizik?? Biztos kihajítanám.
dobd ki.
szerintem nincs joga ahhoz, megakadályozzon benne
nem igen.
Jó szórakozást :D
A kérdező hozzászólása: Hát kitért a válast alól és mondta, h most õ megy és csinálja a dolgát...és megsem hallgatott mondta, hogy szia és ennyi...borzalmas , komolyan.Nem bírom már , csomoszor ez van , de az a baj, h szeretem:( Pedig csomot sírok miatta... Amúgy írt utána vagyis most , h akkor menjek és pasizzak be.
A kérdező hozzászólása: mondtam neki, hogy nem is szoktam bulizni és , hogy én most mindenképpen elmegyek mert ez nem normális , hogy semmi közös programban nem veszek részt...
De akkor tényleg menj is el és érezd jól magad. Ne azon agyalj h õt ez bántja. Ha meg behisztizik akkor mehet a lecsóba.
A kérdező hozzászólása: Elmegyek- már ki is választottam, h mit veszek fel:DD
A kérdező hozzászólása: köszönöm amúgy:)
:D Jó szórakozást
De komolyan, legalább megpróbáltál érvelni? Pl. hogy a barátaiddal mész el, meg egyébként is, õ is el szokott menni, meg hogy szereted õt, nem pasizni mész, csak táncolni, inni egyet a csajokkal... vagy valami???
Nemet mondott, vagy csak pusztán kitért a veszekedés elõl, amolyan pasis módon? Szerinted elhagyna, ha elmennél a buliba? Hogyan reagálna? Am. még mindig azon a véleményen vagyok, hogy menjen a levesbe... :)
azért csinálja ezt mert megteheti veled...
A kérdező hozzászólása: lerázott...
És erre õ?
A kérdező hozzászólása: Most beszéltem vele... ja, még én könyörögtem, h légyszi ne csináld ezt...
Könyörögsz?
A kérdező hozzászólása: :( az a baj, hogy szeretem... én sose voltam ilyen, mindig másokon is nevettem meg minden mikor ennyire tudták õket irányítani... most pedig még én könyörgök neki...
a csávóban igen erõs a birtoklási vágy. javulni nem fog a dolog
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy eddig minden bulit lemondtam ... és mostmár nem szeretnék, teljesen hülyének néz mindenki...olyan indokokat mondok , hogy már nevetséges ...erre jön õ , h milyen féltékeny és , h csak félt meg ilyenek ...meg h majd tuti bepasizok meg , h mennyi jó pasi van meg ilyenek ...
A kérdező hozzászólása: De aranyosak vagytok:) Köszönöm szépen!:)
Félsz, és/vagy nem izgultál fel. Talán nem is akarod még igazán ezt az egészet.
lehetséges, de inkább elképzelhetõnek tartom azt hogy nem pettingeltetek (tágítottatok) elõtte eleget
Szia! 18 éves lány vagyok. 15 évesen vesztettem el a szüzességem, de hasonló problémákkal küzdöttem elötte mint te. Nem biztos, hogy azzal van a baj, hogy nem vagy teljesen felizgulva, vagy a barátod pénisze túl nagy. Az én esetemben a szûzhártyám volt túl erõs. Elmentem orvoshoz és egy körülbelül 15-20 perces kis mûtét során helyrehoztak mindent. 2 napomba telt, de nagyon sok szenvedéstõl kíméltem meg vele magam a késõbbiekre nézve. Tanácsolom, hogy számolj ezzel is és látogasd meg a nõgyógyászod.
A kérdező hozzászólása: nem féletem/izgultam és szerettem volna meg minden, viszont akkor múlt el és nemtudom hogy az elején ez számít e meg én elég kicsi vok és õ meg nagy és ezek is lehetnek a problémák?
Szia! Lehet hogy te éppenazok alányok körébe tartozol akik nehezen tudják elveszíteni és az átlagosnál fájdalmassabb lehet.Javaslom elöbb petingeljetek használja az ujját és ha már úgy nem fáj akkor lehet pénisszel de ne hadjátok abba csak álljatok meg ha fáj egyszer végig kell menni!kis erõfeszítés és ne izgulj mert lehet már elõre félsz hogy megint fájni fog ez nem jó. lazúlj el!
Nekem már volt barátom, mikor mentem nõgyógyászhoz, aki szerint szûz voltam. Pedig nem egyszer voltam, és akkor már 3 barátom is volt. 23 voltam :D Én csak néztem, hogy visszanõtt?

Nem ment el a barátom és nem is ment be a puncimba csak hozzádörgölőzött a nmi szervemhez csak utána volt magömlése amikor már nem voltunk együtt hanem kivertem neki. Így lehetek terhes?

Legjobb válasz: A terhesség valószínûsége majdnem egyenlõ a 0-val, ha miután kiverted neki nem nyúltál a nemi szervedhez. Azzal hogy csak hozzád dörgölõzött nem juthatott beléd spermium.

A terhesség valószínûsége majdnem egyenlõ a 0-val, ha miután kiverted neki nem nyúltál a nemi szervedhez. Azzal hogy csak hozzád dörgölõzött nem juthatott beléd spermium.
Ha biztosan nem ment be a hüvelyedbe a barátod pénisze, akkor biztos nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: nem nyúltam a nemi szervemhez utána hanem egybõl elmentem kezet mosni..csak azért nagyo fontos mert nagyon félünk tõla h ne legyen semmi baj mert nem akarok terhes lenni
A kérdező hozzászólása: biztos h nem jött belém azt érzetem volna meg am is vigyáztunk nagyon h hova ment mert fogta kézzel a péniszét és így irányította
A kérdező hozzászólása: lécci írjatok még most vissza!!
Nyugodj meg!!Biztos hogy nem lehetsz terhes!!
Ezzel az erõvel attól is félhetnél hogy teherbe esel, ha otthon egyedül veri ki saját magának. Na kb. ennyi esély van a teherbeesésre.
A kérdező hozzászólása: fúúú nagyon szépen köszi teljesen megnyugodtam...szerii köszii puxx

Lehetek terhes? Egy hete egyutt voltam a baratommal es nem vettuk eszre, lecsuszott az ovszer. Nem ment el, de elotte kb egy oraval igen.(gumival). Nagyon megijedtem, igy bevettem olyan 72 oras tablettat, mar masnap reggel.

Picit rosszul voltam a masodik szemtol, de nem hanytam vagy ilyesmi. Amikor kivaltottam a gyogyszertarban azt mondtak, hogy 3, 4 napon belul verezni fogok. De semmi. Ez baj? Holnaputan kene megjojjon, picit feszul a mellem, de semmi mas. Ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Tuti nem vagy terhes nyugi :)

Tuti nem vagy terhes nyugi :)
72 órás tabi után, ráadásul azt mondod a barátod nem is ment el amikor történt a baleset, Hát kövezzetek meg de én azt mondom ezen felesleges paráznod! Nem vagy terhes! Nyugi:)
Szerintem nem vagy terhes. Csak akkor vérzel az ilyen gyógyszer után ha nem a semmire vetted be, azaz volt megtermékenyülés. Ha nem megtermékenyültél meg akkor nincs mit megszüntetni, igy nem tudsz mitõl vérezni. Szerintem ne görcsölj ezen,
1 éve? Nõgyógyásznál voltál?
Miért nincs menstruációd? Látott már doki?
1 éve nem menstruálsz? Azt hogy csinálod? Orvos látott már?
Bár az ilyeneknek a neurológián kéne kezdeni.
akkor emiatt van.. el kell menned, adni fog egy tablettát, ami elinditja. mert ez igy nem normalis..
Kérdezõ: nõ vagy? Mert akkor jó lenne orvoshoz szaladnod minél elõbb. Egyszerre kettõhöz is, egy nõgyógyászhoz és egy pszichológushoz.
ha 1 éve nem jött meg, akkor nem lehetsz terhes.. de menj el orvoshoz, mert ez nem normalis..
milyen vérvételen voltál? általános vagy nõgyógyászati hormonsor? Inzulin (nem cukor!!!)? progeszteron stb?
1. Kis eséllyel, de lehetsz terhes. Ugyanis az, hogy évente egyszer van vérzésed, nem zárja ki, hogy az elõtt az egy vérzés elõtt legyen peteérésed. Nekem is gondjaim vannak a ciklusommal, emiatt hõgörbét vezetek, és bizony volt, hogy a 200. napon !!!!! volt ovulációm. De azért elég kicsi az esély rá, hogy pont kifogtátok, ráadásul a megszakítás is véd vmennyit, bár természetesen nem sokat. 2. Gondolom érzed, hogy az évi egy menzesz nem igazán a normális kategória. A fogamzásgátló természetesen semmit nem ér azon kívül, hogy véd a nem kívánt terhesség ellen, és havonta csinál egy megvonásos vérzést), így azt tényleg teljesen felesleges szedegetni, fõleg akkor, ha szarul is vagy tõle. Viszont a normális kivizsgálás és kezelés indokolt lenne. Egyrészt azért, mert hosszú távon ez a probléma okozhat gondokat (akár endometriumrákot is pl.), másrészt azért, mert így akkor sem lesz gyereked, mikor szeretnél. Az egyik hozzászóló javaslatát nem díjazom (hogy kamuzz össze hõgörbéket, meg mondd azt, hogy gyereket akarsz), mert akkor meg esetleg elkezdenek stimulálni a teherbeesés céljából, ami megint csak nem fog jót tenni. Ehelyett azt javaslom, hogy ne nõgyógyászhoz menj, hanem ENDOKRINOLÓGUSHOZ. Õ hormonvizsgálatok alapján megfelelõen fogja kezelni az okot (remélhetõleg).
akkor mehetsz elsõ körben házidokihoz és elmondod neki ezt, és, hogy egy pajzsmirigyet szeretnél nézetni... (tsh és t4) ha túlmûködik a pajzsmirigyed vékony alkatú vagy, nem hízol könnyen, nem menstruálsz... ha alul mûködik hízol, mint a disznó és nem menstruálsz... Akár mondhatod azt is hogy nõgyógyászati kivizsgálással párhuzamosan menne a vizsgálat és s.o.s egy eredmény!
A kérdező hozzászólása: A pajzsmirigyem kicsit túlmûködik de azt mondták, hogy olyan kis mértékben, hogy nem befolyásol semmit.
Nekem sem jött már meg vagy három hónapja, de nekem sosem volt rendszeres.Terhesség nálam ki zárva.Nekem sem ártana meglátogatni a nõgyógyászt.Fogamzásgátlót én sosem szednék!Régen szedtem, de rohadtul összezavarja az ember szervezetét.Én ellenék így, h nem jön meg sosem, gyereket úgysem akarok.Csak attól félek, h valami betegség áll a háttérben.Szerintem, minél hamarabb menj el orvoshoz!
Menj el újra orvoshoz! Ki kell vizsgálni, hogy miért nincs menstruációd.
szia! én írtam, hogy kamuzzon össze hõgörbét... A hormonsort megcsinálják mindenképp mielõtt stimulálni kezdenék... A gyógyszerre meg bármikor nemet lehet mondani, hogy köszönöm én inkább mondjuk a méhpepmõt innám mert azt mondják az csodaszer az alternatív gyógyászatban... Endodokikról nincs jó véleményem... Inkább egy nõgyógyászati teljes kivizsgálás és ha ott valami kóros eltérés van akkor lehet menni endodokihoz... Lehet csak a progeszteronja nem stimmel amúgy minden más jó... Így csúszhat a ciklusa bõven (sajnos már kitanultam mindent ebben a témában) és ha eredményt akarsz látni akkor ki kell taposni mert az orvos csak pillanatnyilag segít.. Én is kaptam azt a bogyót amitõl meg kellett jöjjön... mikor szedtem nem volt gond... ha elfogyott menzeszem se volt...
kérdezõ a túlmûködés "jó", ha az ember lánya teherbe akar esni merta akkor szeretik adokik azt ha elég alacsony az értéked... Alapjáraton viszont nem jó és a nõdokis kivizsgálás is kell meg egy inzulinos... Van sajnos sok nyûg én pm alulmûködéses vagyok és ir-es.. Gyógyszerre én is mondtam, hogy kössz nem inkább kezelem magam (nagyon szarul voltam a bogyóktól) Az inzulinrezisztencia is ugyanúgy kiváltója lehet mindennek... De ezt mondjuk csak endodoki szûri meg...
"Lehet csak a progeszteronja nem stimmel amúgy minden más jó..." Ne haragudj, de ez butaság. Nyilván baj van a progeszteronjával, hiszen az ovu után termelõdik. Ha neki nincs ovuja (márpedig ha évente 1 vérzése van, akkor maximum évente 1 ovuja van), akkor nyilván nem lesz neki progeszteronja sem. Ehhez nem kell progeszteron mérést csinálni, ennyibõl is meg lehet mondani, hogy kevés neki (vagyis mondhatni nincs is). A peteérés hiányának pedig kell, hogy legyen vmi oka. És azt kellene helyretenni. Ha a ciklus második felében adnak neki progeszteront, azzal ugyanannyit érnek el, mint a tablettával. Ugyanúgy nem lesz ovulációja, csak vérezni fog egyet (megvonásos vérzése lesz).
A kérdező hozzászólása: Épp ez lett volna a következõ kérdésem, hogy ha elfogy a bogyó, amitõl megjön a havim, akkor mi van? Mindig azt kellene szednem, hogy egyeltalán megjöjjön? De ezek szerint igen...
A kérdező hozzászólása: Egyébként "csak" általános vérvételen voltam.
Olyan gyógyszerrel, ami egyszer meghozza a vérzésed, nem érsz semmit. Ugyanúgy, ahogy a fogamzásgátlóval se. Az okot kell kezelni. Ha lesz peteérésed, akkor lesz vérzésed is.
de attól még el kell menned vizsgálatra!!! nem kötelezhet h szedd õket.. mellesleg most csak olyat fog adni amitõl megjön..
A kérdező hozzászólása: Vérvételen is voltam, de semmilyen rendellenességet nem mutatott a vérkép...
Ciszták miatt nincs menstruációd? A barátnõmmel hasonló volt, nagyon össze-vissza jött meg neki, vagy egyáltalán nem. És simán teherbe esett.
A kérdező hozzászólása: Igen, úgy 2 éve voltam dokinál, aki írt fel fogamzásgátlót, amit szedtem is egy ideig de aztán egyre rosszabbul lettem a mellékhatásai miatt, ezért kipróbáltam egy alacsonyabb hormontartalmút de az se vált be. Ezért abbahagytam a gyógyszer szedését és azóta nincs havim egyeltalán...
A kérdező hozzászólása: Nincs cisztám.
Értem. És ezt az apróságot említetted orvosnak? Vagy úgy gondoltad, hogy lényegtelen?
pcos szindrómára már vizsgáltak? :) még az szokott ilyenkor egy lehetséges magyarázat lenni, ha az van, akkor nem lehetsz terhes elvileg, vagy csak nagyon minimális eséllyel, de ehhez tudni kellene h tényleg az-e a bajod :)
A kérdező hozzászólása: Persze, a doki írta fel a másik fajta gyógyszert. Csak hát mióta azt sem szedem, azóta nem voltam orvosnál, mert gondolom gyógyszert fog felírni de félek, hogy ugyanúgy rosszul leszek tõle...
és neked mióta kötelességed bármit is szedni???? én is voltam már úgy orvosnál, h mondtam, h köszönöm, tablettát nem kérek. viszont nekem megvolt rendesen..
õõõõõõ... Isten ments a vészmadárkodástól, de én is ugyanígy voltam... Menj el a dokihoz, mondd azt (kamuzz) hogy gyereket akarsz és kérsz egy teljes kivizsgálást mert 1 éve próbálkoztok és semmi (mert addig senki nem tesz semmit míg nem ilyen panasszal mész).. Kamuzz össze 3-4 havi hõgörbét, ha gondolod linkelek neked amivel igazolod, hogy nincs peteérésed... Nekem megcsinálták a hormonsort kiderült 1-2 betegségem, hogy miért nem jön meg egy éve és az, hogy csak gyógyszerekkel eshetek teherbe... Nem játék... Sajnos sok minden van a háttérben... Kérdéseim: Elhízott vagy (én igen)? a vérzésed erõs görcsökkel jár és sokáig tart? Nem lehetsz babás, ha nincs menzeszed nincs peteérésed és nincs mi megtermékenyüljön... Vizsgáltasd ki magad! Én is utáltam mikor ezzel ba.szogattak, de hidd el hogy rohadtul nem vicc....
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem kötelességem bogyókat szednem, ezért nem is megyek orvoshoz, mert "feleslegesen" írja fel.
ja és én is szedtem fogamzásgátlót 18-tól 19 éves koromig és a menzeszem akkor beállt, de viszont a melleim bedurrantak tõle és iszonyatosan fájtak (belobbantotta a tejmirigyeket) és abba kellett hagyjam... Semmilyen hormon alapú fogamzásgátló nem jöhet szóba azóta se... Néhány vérvétellel ki kell derüljön mi a bajod! Így natur állapotban egy hormonsor, néhány hét múlva ha megjön 3. napodon (ehhez gyógyszert adnak) és amikor peteérésed kellene legyen 2 hétre rá...
ja és a gyógyszer nem fog. gátló hanem egy bogyó ami menstruációt idéz elõ
A kérdező hozzászólása: Nem, nincsenek súlyproblémáim, talán mondjuk 2-3 kiló még rámfér....mikor nagy ritkán megjött, akkor pedig 3 napig tartott és akkor is elég lightos volt.
az általános vérvételed egy dolog, hogy jó... Ott alap dolgokat néznek végig. Most õszintén én rohadtul szerettem, hogy nem jött meg, nem volt nyûgöm bármikor lehetett szeretkezni stb, de valahol azért rohadtul tudtam, hogy ennek nem így kéne lennie... és nekem megérte a kivizsgálást... Mikor mentem dokihoz hogy nem jön meg mindig csak volt egy hüvelyi uh-m ahol közölték, hogy semmi gond nincs baba... De ettõl tovább egy doki se ment csak mikor azt mondtam, hogy nincs baba, 1 éve nincs menzesz nesze itt van 3 havi hõgörbe és valamit csináljunk... na akkor kivizsgáltak... Szerintem használd ki és menj el dokihoz... Gyógyszert nem kötelezõ szedned.. Nekem is addig volt vérzésem míg volt bogyó utána meg szépen beállt minden a kezelés hatásásra. Így is hosszú ciklusaim vannak mert átlag 40 naposak, de legalább van már!
A kérdező hozzászólása: megjott de ilyen barnasfekete
Most ez komoly?? Azóta nem feküdtetek le? Meg ha már 2x megjött, szerinted terhes vagy??....omg
Komolyan mondom , ha szexhez van eszed, a kérdésed is végig gondolhatnád...igaza van az elõttem szólónak VÉDEKEZZ
Azt nem tartom valószínûnek, hogy terhes vagy.
Annyira egyszerû a képlet, de tényleg: HA NEM AKARSZ TERHES LENNI, VÉDEKEZZ! Mit nem lehet ezen megérteni? Nem bonyolult, ha már elég idõs vagy a szexhez, megérthetnéd, hogy muszáj felhúzni azt a kib*szott gumit, hogy ne játssz egy GYEREK életével! Fájna, ha normálisan védekeznél, vagy mi van?
A kérdező hozzászólása: hogy negativ legyen?
Teszt! Ha negatív, akkor megnyugodhatsz. De amúgy nem tartom valószínûnek.
Nem akarlak elkeseríteni, de nem mindenkinek marad el a vérzése.
A kérdező hozzászólása: 1x pettingeztünk júliusban
TESZTELJ!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!