Találatok a következő kifejezésre: Nem ment a barátom (285 db)

Védekeztünk gumival (el is ment a barátom) de aztán lekerült és én orálisan kielégítettem. Aztán újra csináltuk de akkor kis ideig és nem is ment el. Mennyi így a teherbeesés esélye?

kérdés:ha kielégítettem orálisan attól kevesebb sperma maradhatott rajta?(mivel utána már gumi nélkül csináltuk de kis ideig ezért aggódom)és a masculan óvszerek be vannak vonva spermaöl? szerrel?

Legjobb válasz: Ááááááá! Bazz, most pontozzatok le meg csináljatok amit akartok, de én fejbe lövöm magam!!! Kedves Drága Egyetlen Aranyos Kérdezõ: mi a jó büdös francért teszed fel ezredszerre is a kérdést?

Ááááááá! Bazz, most pontozzatok le meg csináljatok amit akartok, de én fejbe lövöm magam!!! Kedves Drága Egyetlen Aranyos Kérdezõ: mi a jó büdös francért teszed fel ezredszerre is a kérdést?
Most nem tudom mért kell leszólni! Attól h egyszer egy kicsit elragadtatta magát egyáltalán nem biztos, hogy felelõtlen, össze-vissza szexelõ 14 éves. Oké, kicsit téll felelõtlen volt, de sajnos elõfordulhat bárkivel, azzal is aki eleinte állítja, hogy nem:P Nagyon kicsi rá az esély, de pár nap múlva csináj egy tesztet, ha nem bírod kivárni, hogy megjöjjön.
Igaz, egy hét után mutatja az eredményt. Reggeli elsõ vizelettel kell, lehetõleg két tesztet csinálj, mert hibázhat. A kérdésre válaszolva, ha az orális kielégítés után nem lett megmosva, bekerülhetett sperma, de valamennyi esély amúgy is van.
Te voltál az a lány? Igen, van olyan teszt ami már egy héttel az aktus után is kimutatja!
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok nem szeretném anyámmal megbeszélni:) és védekeztünk eddig csak most ez történt.elöbbi lány(?)kérdése miszerint vannak olyan tesztek amik egy héttel az aktus után kimutatják a terhességet igaz?
Én inkább azt nemértem, hogy megéri kockáztatni? Hihetetlenek vagytok, ha kiváncsi vagyok szedj tablettát!
Kislány! Nem félni kell, hanem fel kéne nõni a sexhez! Nem pedig felelõtlenül ...ni! De ha már megtörtént legyél õszinte és mond el édesanyádnak, mert õ mégiscsak jobban ért hozzád, mint mi!
addig miért nem védekeztek valami más módszerrel...
egyébként mikor történt?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat 3 nap mva csinálok egyet.nem éri meg a stresszt az egész az biztos.
Hát... Vannak még tökéletes emberek is... :PXD
velem még soha nem fordult elõ ekkora baki mert aki nem akar gyereket az védekezik !! nekem eszembe se jutott hogy ilyet csináljak inkább elmentem a dokihoz és felíratattam gyógyszert ennyi !!!
Szia! Ha már megtörtént, megtörtént, én a helyedben tuti, hogy azonnal vennék egy 72 órás tablettát. A gond az, hogy Karácsony van, nincs nyitva semmi, de próbáld meg megoldani valahogy, gondolom, Te sem abortuszra vágysz...
A kérdező hozzászólása: igen, tudom és amint kapok idõpontot feliratok gyógyszert és felelõtlen vaygok tudom de most félek.most ez van többet nem lesz.
Majd írd meg mi lett. De szerintem megnyugodhatsz.
Nem normális. Én az ilyen úgy hajítanám ki, hogy a lába nem érné a földet.
Miért a bulikban nincs sok jó csaj? Én tuti nem maradnék itthon, csak mert õ akarja. Azért nem a tulajdona vagyok, csak a barátnõje. Ez már önzõség.
Ne hagyd magad anyukám! Õ bulizzon, rád pedig szõjön hálót a pók kötögetés közben...
Ezt már régen elb.ztad. Már az elején nem lett volna szabad lemondanod a meghívásokat v akkor megmondani h õ se menjen el sehova és ugyan ezekkel indokolni. Most már cseszheted. Vagy elmész és lesz a mi lesz v maradsz papucs továbbra is. V kidobod a srácot és azt csinálsz amit csak akarsz.
NEM Az én pasim is pontosan ilyen. Múltkor kiakadt, mert táncoltam egy másik pasival, aki ráadásul ismerõse volt, mégpedig úgy, hogy pontosan tudja, hogy együtt nem tudunk valamiért táncolni. Majd meghalt a féltékenységtõl, persze az oké, hogy a diszkóban/kocsmában más csajokkal dumál, táncol, fogdossa õket, és tavaly nyáron még egy pofont is összeszedett az egyiktõl, mert túl messzire ment, és még õ volt megsértve, és nem értette, én miért mondtam erre neki azt, hogy örüljön, hogy tõlem nem kap. Persze ilyenkor azzal védekezik, hogy én elõtte csináltam, õ pedig nem. Hát kösz, meg vagyok nyugodva tõle, hogy hetente végigtapizza a megye ríbancainak felét, és adja nekik a menõ csávót, a hátam mögött!!! Az neki már nem logikus, hogy amit én csinálok, már csak azért is jobb, mert a szeme elõtt táncsak nem mászok rá a munkatársaira, haverjaira, ismerõseire, rokonaira, vagy akár vadidegenekre... mert LÁTJA, és természetesen egyébként sem. Mert sértõnek érzi, blabla... A barmok! Az ilyenek megérdemlik, hogy elhagyják õket, és menjenek a levesbe! (Bocsi az offért)
Egyáltalán nem normális. Rövid pórázon akar tartani miközben õ állandóan bulizik?? Biztos kihajítanám.
dobd ki.
szerintem nincs joga ahhoz, megakadályozzon benne
nem igen.
Jó szórakozást :D
A kérdező hozzászólása: Hát kitért a válast alól és mondta, h most õ megy és csinálja a dolgát...és megsem hallgatott mondta, hogy szia és ennyi...borzalmas , komolyan.Nem bírom már , csomoszor ez van , de az a baj, h szeretem:( Pedig csomot sírok miatta... Amúgy írt utána vagyis most , h akkor menjek és pasizzak be.
A kérdező hozzászólása: mondtam neki, hogy nem is szoktam bulizni és , hogy én most mindenképpen elmegyek mert ez nem normális , hogy semmi közös programban nem veszek részt...
De akkor tényleg menj is el és érezd jól magad. Ne azon agyalj h õt ez bántja. Ha meg behisztizik akkor mehet a lecsóba.
A kérdező hozzászólása: Elmegyek- már ki is választottam, h mit veszek fel:DD
A kérdező hozzászólása: köszönöm amúgy:)
:D Jó szórakozást
De komolyan, legalább megpróbáltál érvelni? Pl. hogy a barátaiddal mész el, meg egyébként is, õ is el szokott menni, meg hogy szereted õt, nem pasizni mész, csak táncolni, inni egyet a csajokkal... vagy valami???
Nemet mondott, vagy csak pusztán kitért a veszekedés elõl, amolyan pasis módon? Szerinted elhagyna, ha elmennél a buliba? Hogyan reagálna? Am. még mindig azon a véleményen vagyok, hogy menjen a levesbe... :)
azért csinálja ezt mert megteheti veled...
A kérdező hozzászólása: lerázott...
És erre õ?
A kérdező hozzászólása: Most beszéltem vele... ja, még én könyörögtem, h légyszi ne csináld ezt...
Könyörögsz?
A kérdező hozzászólása: :( az a baj, hogy szeretem... én sose voltam ilyen, mindig másokon is nevettem meg minden mikor ennyire tudták õket irányítani... most pedig még én könyörgök neki...
a csávóban igen erõs a birtoklási vágy. javulni nem fog a dolog
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy eddig minden bulit lemondtam ... és mostmár nem szeretnék, teljesen hülyének néz mindenki...olyan indokokat mondok , hogy már nevetséges ...erre jön õ , h milyen féltékeny és , h csak félt meg ilyenek ...meg h majd tuti bepasizok meg , h mennyi jó pasi van meg ilyenek ...
A kérdező hozzászólása: De aranyosak vagytok:) Köszönöm szépen!:)
1 éve? Nõgyógyásznál voltál?
Miért nincs menstruációd? Látott már doki?
1 éve nem menstruálsz? Azt hogy csinálod? Orvos látott már?
Bár az ilyeneknek a neurológián kéne kezdeni.
akkor emiatt van.. el kell menned, adni fog egy tablettát, ami elinditja. mert ez igy nem normalis..
Kérdezõ: nõ vagy? Mert akkor jó lenne orvoshoz szaladnod minél elõbb. Egyszerre kettõhöz is, egy nõgyógyászhoz és egy pszichológushoz.
ha 1 éve nem jött meg, akkor nem lehetsz terhes.. de menj el orvoshoz, mert ez nem normalis..
milyen vérvételen voltál? általános vagy nõgyógyászati hormonsor? Inzulin (nem cukor!!!)? progeszteron stb?
1. Kis eséllyel, de lehetsz terhes. Ugyanis az, hogy évente egyszer van vérzésed, nem zárja ki, hogy az elõtt az egy vérzés elõtt legyen peteérésed. Nekem is gondjaim vannak a ciklusommal, emiatt hõgörbét vezetek, és bizony volt, hogy a 200. napon !!!!! volt ovulációm. De azért elég kicsi az esély rá, hogy pont kifogtátok, ráadásul a megszakítás is véd vmennyit, bár természetesen nem sokat. 2. Gondolom érzed, hogy az évi egy menzesz nem igazán a normális kategória. A fogamzásgátló természetesen semmit nem ér azon kívül, hogy véd a nem kívánt terhesség ellen, és havonta csinál egy megvonásos vérzést), így azt tényleg teljesen felesleges szedegetni, fõleg akkor, ha szarul is vagy tõle. Viszont a normális kivizsgálás és kezelés indokolt lenne. Egyrészt azért, mert hosszú távon ez a probléma okozhat gondokat (akár endometriumrákot is pl.), másrészt azért, mert így akkor sem lesz gyereked, mikor szeretnél. Az egyik hozzászóló javaslatát nem díjazom (hogy kamuzz össze hõgörbéket, meg mondd azt, hogy gyereket akarsz), mert akkor meg esetleg elkezdenek stimulálni a teherbeesés céljából, ami megint csak nem fog jót tenni. Ehelyett azt javaslom, hogy ne nõgyógyászhoz menj, hanem ENDOKRINOLÓGUSHOZ. Õ hormonvizsgálatok alapján megfelelõen fogja kezelni az okot (remélhetõleg).
akkor mehetsz elsõ körben házidokihoz és elmondod neki ezt, és, hogy egy pajzsmirigyet szeretnél nézetni... (tsh és t4) ha túlmûködik a pajzsmirigyed vékony alkatú vagy, nem hízol könnyen, nem menstruálsz... ha alul mûködik hízol, mint a disznó és nem menstruálsz... Akár mondhatod azt is hogy nõgyógyászati kivizsgálással párhuzamosan menne a vizsgálat és s.o.s egy eredmény!
A kérdező hozzászólása: A pajzsmirigyem kicsit túlmûködik de azt mondták, hogy olyan kis mértékben, hogy nem befolyásol semmit.
Nekem sem jött már meg vagy három hónapja, de nekem sosem volt rendszeres.Terhesség nálam ki zárva.Nekem sem ártana meglátogatni a nõgyógyászt.Fogamzásgátlót én sosem szednék!Régen szedtem, de rohadtul összezavarja az ember szervezetét.Én ellenék így, h nem jön meg sosem, gyereket úgysem akarok.Csak attól félek, h valami betegség áll a háttérben.Szerintem, minél hamarabb menj el orvoshoz!
Menj el újra orvoshoz! Ki kell vizsgálni, hogy miért nincs menstruációd.
szia! én írtam, hogy kamuzzon össze hõgörbét... A hormonsort megcsinálják mindenképp mielõtt stimulálni kezdenék... A gyógyszerre meg bármikor nemet lehet mondani, hogy köszönöm én inkább mondjuk a méhpepmõt innám mert azt mondják az csodaszer az alternatív gyógyászatban... Endodokikról nincs jó véleményem... Inkább egy nõgyógyászati teljes kivizsgálás és ha ott valami kóros eltérés van akkor lehet menni endodokihoz... Lehet csak a progeszteronja nem stimmel amúgy minden más jó... Így csúszhat a ciklusa bõven (sajnos már kitanultam mindent ebben a témában) és ha eredményt akarsz látni akkor ki kell taposni mert az orvos csak pillanatnyilag segít.. Én is kaptam azt a bogyót amitõl meg kellett jöjjön... mikor szedtem nem volt gond... ha elfogyott menzeszem se volt...
kérdezõ a túlmûködés "jó", ha az ember lánya teherbe akar esni merta akkor szeretik adokik azt ha elég alacsony az értéked... Alapjáraton viszont nem jó és a nõdokis kivizsgálás is kell meg egy inzulinos... Van sajnos sok nyûg én pm alulmûködéses vagyok és ir-es.. Gyógyszerre én is mondtam, hogy kössz nem inkább kezelem magam (nagyon szarul voltam a bogyóktól) Az inzulinrezisztencia is ugyanúgy kiváltója lehet mindennek... De ezt mondjuk csak endodoki szûri meg...
"Lehet csak a progeszteronja nem stimmel amúgy minden más jó..." Ne haragudj, de ez butaság. Nyilván baj van a progeszteronjával, hiszen az ovu után termelõdik. Ha neki nincs ovuja (márpedig ha évente 1 vérzése van, akkor maximum évente 1 ovuja van), akkor nyilván nem lesz neki progeszteronja sem. Ehhez nem kell progeszteron mérést csinálni, ennyibõl is meg lehet mondani, hogy kevés neki (vagyis mondhatni nincs is). A peteérés hiányának pedig kell, hogy legyen vmi oka. És azt kellene helyretenni. Ha a ciklus második felében adnak neki progeszteront, azzal ugyanannyit érnek el, mint a tablettával. Ugyanúgy nem lesz ovulációja, csak vérezni fog egyet (megvonásos vérzése lesz).
A kérdező hozzászólása: Épp ez lett volna a következõ kérdésem, hogy ha elfogy a bogyó, amitõl megjön a havim, akkor mi van? Mindig azt kellene szednem, hogy egyeltalán megjöjjön? De ezek szerint igen...
A kérdező hozzászólása: Egyébként "csak" általános vérvételen voltam.
Olyan gyógyszerrel, ami egyszer meghozza a vérzésed, nem érsz semmit. Ugyanúgy, ahogy a fogamzásgátlóval se. Az okot kell kezelni. Ha lesz peteérésed, akkor lesz vérzésed is.
de attól még el kell menned vizsgálatra!!! nem kötelezhet h szedd õket.. mellesleg most csak olyat fog adni amitõl megjön..
A kérdező hozzászólása: Vérvételen is voltam, de semmilyen rendellenességet nem mutatott a vérkép...
Ciszták miatt nincs menstruációd? A barátnõmmel hasonló volt, nagyon össze-vissza jött meg neki, vagy egyáltalán nem. És simán teherbe esett.
A kérdező hozzászólása: Igen, úgy 2 éve voltam dokinál, aki írt fel fogamzásgátlót, amit szedtem is egy ideig de aztán egyre rosszabbul lettem a mellékhatásai miatt, ezért kipróbáltam egy alacsonyabb hormontartalmút de az se vált be. Ezért abbahagytam a gyógyszer szedését és azóta nincs havim egyeltalán...
A kérdező hozzászólása: Nincs cisztám.
Értem. És ezt az apróságot említetted orvosnak? Vagy úgy gondoltad, hogy lényegtelen?
pcos szindrómára már vizsgáltak? :) még az szokott ilyenkor egy lehetséges magyarázat lenni, ha az van, akkor nem lehetsz terhes elvileg, vagy csak nagyon minimális eséllyel, de ehhez tudni kellene h tényleg az-e a bajod :)
A kérdező hozzászólása: Persze, a doki írta fel a másik fajta gyógyszert. Csak hát mióta azt sem szedem, azóta nem voltam orvosnál, mert gondolom gyógyszert fog felírni de félek, hogy ugyanúgy rosszul leszek tõle...
és neked mióta kötelességed bármit is szedni???? én is voltam már úgy orvosnál, h mondtam, h köszönöm, tablettát nem kérek. viszont nekem megvolt rendesen..
õõõõõõ... Isten ments a vészmadárkodástól, de én is ugyanígy voltam... Menj el a dokihoz, mondd azt (kamuzz) hogy gyereket akarsz és kérsz egy teljes kivizsgálást mert 1 éve próbálkoztok és semmi (mert addig senki nem tesz semmit míg nem ilyen panasszal mész).. Kamuzz össze 3-4 havi hõgörbét, ha gondolod linkelek neked amivel igazolod, hogy nincs peteérésed... Nekem megcsinálták a hormonsort kiderült 1-2 betegségem, hogy miért nem jön meg egy éve és az, hogy csak gyógyszerekkel eshetek teherbe... Nem játék... Sajnos sok minden van a háttérben... Kérdéseim: Elhízott vagy (én igen)? a vérzésed erõs görcsökkel jár és sokáig tart? Nem lehetsz babás, ha nincs menzeszed nincs peteérésed és nincs mi megtermékenyüljön... Vizsgáltasd ki magad! Én is utáltam mikor ezzel ba.szogattak, de hidd el hogy rohadtul nem vicc....
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem kötelességem bogyókat szednem, ezért nem is megyek orvoshoz, mert "feleslegesen" írja fel.
ja és én is szedtem fogamzásgátlót 18-tól 19 éves koromig és a menzeszem akkor beállt, de viszont a melleim bedurrantak tõle és iszonyatosan fájtak (belobbantotta a tejmirigyeket) és abba kellett hagyjam... Semmilyen hormon alapú fogamzásgátló nem jöhet szóba azóta se... Néhány vérvétellel ki kell derüljön mi a bajod! Így natur állapotban egy hormonsor, néhány hét múlva ha megjön 3. napodon (ehhez gyógyszert adnak) és amikor peteérésed kellene legyen 2 hétre rá...
ja és a gyógyszer nem fog. gátló hanem egy bogyó ami menstruációt idéz elõ
A kérdező hozzászólása: Nem, nincsenek súlyproblémáim, talán mondjuk 2-3 kiló még rámfér....mikor nagy ritkán megjött, akkor pedig 3 napig tartott és akkor is elég lightos volt.
az általános vérvételed egy dolog, hogy jó... Ott alap dolgokat néznek végig. Most õszintén én rohadtul szerettem, hogy nem jött meg, nem volt nyûgöm bármikor lehetett szeretkezni stb, de valahol azért rohadtul tudtam, hogy ennek nem így kéne lennie... és nekem megérte a kivizsgálást... Mikor mentem dokihoz hogy nem jön meg mindig csak volt egy hüvelyi uh-m ahol közölték, hogy semmi gond nincs baba... De ettõl tovább egy doki se ment csak mikor azt mondtam, hogy nincs baba, 1 éve nincs menzesz nesze itt van 3 havi hõgörbe és valamit csináljunk... na akkor kivizsgáltak... Szerintem használd ki és menj el dokihoz... Gyógyszert nem kötelezõ szedned.. Nekem is addig volt vérzésem míg volt bogyó utána meg szépen beállt minden a kezelés hatásásra. Így is hosszú ciklusaim vannak mert átlag 40 naposak, de legalább van már!
Félsz, és/vagy nem izgultál fel. Talán nem is akarod még igazán ezt az egészet.
lehetséges, de inkább elképzelhetõnek tartom azt hogy nem pettingeltetek (tágítottatok) elõtte eleget
Szia! 18 éves lány vagyok. 15 évesen vesztettem el a szüzességem, de hasonló problémákkal küzdöttem elötte mint te. Nem biztos, hogy azzal van a baj, hogy nem vagy teljesen felizgulva, vagy a barátod pénisze túl nagy. Az én esetemben a szûzhártyám volt túl erõs. Elmentem orvoshoz és egy körülbelül 15-20 perces kis mûtét során helyrehoztak mindent. 2 napomba telt, de nagyon sok szenvedéstõl kíméltem meg vele magam a késõbbiekre nézve. Tanácsolom, hogy számolj ezzel is és látogasd meg a nõgyógyászod.
A kérdező hozzászólása: nem féletem/izgultam és szerettem volna meg minden, viszont akkor múlt el és nemtudom hogy az elején ez számít e meg én elég kicsi vok és õ meg nagy és ezek is lehetnek a problémák?
Szia! Lehet hogy te éppenazok alányok körébe tartozol akik nehezen tudják elveszíteni és az átlagosnál fájdalmassabb lehet.Javaslom elöbb petingeljetek használja az ujját és ha már úgy nem fáj akkor lehet pénisszel de ne hadjátok abba csak álljatok meg ha fáj egyszer végig kell menni!kis erõfeszítés és ne izgulj mert lehet már elõre félsz hogy megint fájni fog ez nem jó. lazúlj el!
Nekem már volt barátom, mikor mentem nõgyógyászhoz, aki szerint szûz voltam. Pedig nem egyszer voltam, és akkor már 3 barátom is volt. 23 voltam :D Én csak néztem, hogy visszanõtt?

A szemembe ment a barátom spermája, nagyon nagyon fáj, kimostam bő vízzel de nem lett jobb, mit csináljak?

már az is fáj ha pislogok bedagadt pár percen belül és be is vörösödött :S

Legjobb válasz: Terhes lesz a szemgolyód, ez van, nincs mit tenni, nem védekeztél, hát majd kicsi szemgolyók lesznek az eredmény :)

Terhes lesz a szemgolyód, ez van, nincs mit tenni, nem védekeztél, hát majd kicsi szemgolyók lesznek az eredmény :)
kamu :D
Mosd ki vízzel hígított citromlével, az közömbösíti az enyhén lúgos gec't, aztán sokáig öblítsd langyos vízzel.
Így jár, aki Alien-nel kefél.
A kérdező hozzászólása: nem kamu! van két másik hasonló kérdés is :) amúgy elmúlt a fájás már csak kicsit piros :)
ezt gec!re megszívtad :DD
Gondolom az immunrendszered kivédte a betolakodókat. Petesejt helyett a szemgolyód vették célba a spermiumok.:S
elõször is bocsi! WTFWTFWTF!!!!LOOOL!XDXDXD régen nevettem ennyit... khm. másodszor: hideg vizzel vagy langyos vizzel mosd ki jó alaposan és dörzsolgesd közben, ha holnapra nem javul menj orvoshoz:) lool
A kérdező hozzászólása: már jó :) köszi mindenkinek :)

Egy barátommal terveztünk egy külföldi utat, ahol csak ketten megyünk. Közben összejött egy csajjal (aki engem nem kedvel) és hozni akarja őt is. én így nem akarok menni. Feleslegesnek érzem magam, de a barátom ragaszkodik hozzá, h menjek. Te mennél?

Nem akarom megbántani a srácot, de " ötödik kerék" sem akarok lenni. Persze, szerezzek én is csajt,de pont ezért mentünk volna...

Legjobb válasz: Nem, nem mennék. Minek? Gyertyát tartani?

Nem, nem mennék. Minek? Gyertyát tartani?
Én nem mennék a helyedben. A barátod meg elég f**zfej. Mond el neki, hogy miért nem mész szerintem és kívánj jó utat.
Mondd meg kerek perec, hogy neked nagyon rosszul esik most ez. De nem akarsz közéjük állni, és inkább vele menjen akkor kettesben, minthogy emiatt végleg megutáljátok egymást. Ettõl függetlenül most tört el az ami elõbb utóbb eltört volna, és ez akár út közben is megeshetett volna.
Legjobb barát valaki addíg míg nemkap barátnõt. Utánna még elmenne az emberrel hülyülni, de végül telyesen a nõ befolyása alá kerül, és vége. Szerintem nem érdemes elmenni, voltam énis egyszer ötödik kerek, egy fél napra, a vége felé inkább othagytam õket, és elmentem sétalni, mert anyira fárasztóak voltak, a szerencsétlen bájcsevegéseikkel.
:) ))))) ha a haver ennyire hülye, akkor hagyd és röhögj rajta. Most jól megfizeti a tanulópénzt, de ahogy kidobja a kisqrva menjetek el ketten úgy ahogy eredetileg terveztétek. Nyugi, nincs semmi veszve. Türelem! Addig is amíg "egyedül" leszel tessék csajozni!!!
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló: úgy érzem õ az legjobb bbarátom
A kérdező hozzászólása: Lotyók... Tönkrement már egy barátságom csaj miatt. Mégegyszer nem engedem. Egyszer ketten maradtunk a csajjal, mondtam neki, hogy ne bántsa meg Petit, mert akkor engem is megbánt... és az nem jó... Talán ezért is utál. Köszi az eddigi tanácsokat!
A 17:36-os vagyok (19/F). Azt tudja a barátod, hogy a lány nem kedvel téged? Csak mert akkor nem hiszem, hogy ennyire akarná, hogy velük menj. Ha nem tudja, szerintem valahogy, finoman el kellene mondanod neki, és lehet, hogy újragondolná ezt a szituációt. No persze számomra már az sem világos, hogy volt képes téged emiatt félredobni... Remélhetõleg idõvel észhez tér.
A kérdező hozzászólása: magam sem tudom, hogy megváltozik-e emiatt, remélem nem. Jót akart õ is talán. Nem tudok haragudni rá, csak a csalódás... A csaj is ha normálisabb lenne, hagyná, hogy menjünk ketten. Figyelmeztettem: vigyázzon vele, necsak a pénzéért legyen vele... T.i. Barátom fizeti a csaj költségeit is.
A kérdező hozzászólása: a csaj elõtte is beszólogatott... Én csak amikor ketten maradtunk mondtam neki, hogy Pétert régóta ismerem, ha megbántja nem lesz jó... Mondjuk amikor beszólt nekem Peti rászólt. Nem lesznek õk együtt sokat. Legalább is remélem. Azt mondta holnap lejön megbeszélni a dolgokat és nem fogad el nemleges választ. Pedig vagy a csaj megy vagy én. Hárman már tuti nem.
A kérdező hozzászólása: 20:42 Én sem értem miért dobta el a régóta tervezett nyaralást. Végülis Nem dobta el. Õ csak jót akar. A csajt is meg engem is
Mi lenne, ha te mennél a csajjal?
A kérdező hozzászólása: vérfürdõ. ;)
Legjobb barát csak ritkán adatik meg, ne hagyd, hogy egy nõ beleszóljon. Mondom ezt nõként, höhö.
óvodások: 9 lány van és 7 fiú. Pistinek 5 barátnõje van, nekem 4. De csak egy csaj miatt nem fogunk összeveszni!
Megint 19/F. Szerintem már az is érdekes, hogy a csajt akkor nem hagyta ott, amikor látta, hogy ok nélkül beszólogat neked...! Drukkolok neked, hogy minden jól süljön el...
A kérdező hozzászólása: Nem lett könnyebb a dolog. MA volt nálam, szinte könyörgött, hogy menjek...
Nem tudom, én sem mennék szerintem... De amúgy sem világos ez az egész. Ennyi miatt képes lenne megváltoztatni, amit megbeszéltetek? Egy két hete ismert lány miatt? Biztos, hogy õ a legjobb barátod (hogy mennyire szoros a kapcsolatotok, az más kérdés)? Sajnálom, hogy így kiszúrt veled. Nekem is nagyon rosszul esne, ha velem történne hasonló. 19/F
A kérdező hozzászólása: Bele is pusztulnék ha tönkre tenné a barátságunk a lotyó....
A kérdező hozzászólása: Errõl van szó... Én sem mennék, de a barátom hallani sem akar arról, hogy ne menjek. Május óta tervezzük ezt az utat. Nekem sem mindegy, azért. Két hete ismeri a csajt. Mi azért több éve. És már 3 hónapja készültem az útra. De így nem akarok menni.
Én sem mennék a helyedben. Gondolj bele: este elmennétek valahova bulizni, õk ketten nyalnák falnák egymást, te meg nem tudnál mit csinálni. Kb. olyan lenne, mintha teljesen egyedül mennél el nyaralni. Történt velem egy hasonló helyzet, igaz csak egy másfél napos balatoni hétvége volt, de már elsõ nap este alig vártam, hogy hazaérjek. A barátommal megbeszéltük a hétvégét, utolsó pillanatban benyögte, hogy jön a barátnõje is. Elindultunk, végig abban reménykedtem, hogy jön velünk még valaki, mert ez így elég fura. Végül maradtunk hárman, amihez megpróbáltam jó képet vágni, de végig éreztem, hogy én vagyok a fölösleges ember, sõt a barátnõje közölte is, hogy miattam nem lehetnek kettesben. Meg persze ezen kívül is folyamatosan beszólogatott, mert õ sem kedvel engem, szóval hasonló a helyzetünk. A helyedben nem mennék, elmondanám az okokat azért a barátomnak, de jó utat kívánnék nekik.
A kérdező hozzászólása: nem ment a barátságotok kárára? A legjobb barátomról van szó, nem akarom, hogy megsértve érezze magát. Pedig én érezhetem magam . Nagyon sz*rul esett amikor mondta... Lélekben már 3 hónapja készülök erre az útra.
A kérdező hozzászólása: de igazatok van. Biztos szívná a vérem a kis nõcske. Amúgy is féltékeny, ha együtt vagyunk a barátommal. Valahogy közölnöm kell vele, hogy ez így nem oké. De félek, nem érti meg
A kérdező hozzászólása: Elnézést kért egy csomószor tegnap... meg hogy rám is fog figyelni... meg keresünk valakit nekem is... nagyon nehéz dolog ez!!! ROHADTUL..
A kérdező hozzászólása: Gondoltam arra is, hogy menjenek õk most, aztán én meg a haverom elmegyünk máskor pár napra
A kérdező hozzászólása: 12:22 Sajnos ilyen világban élünk, fontosabb pár d*gás, mint a barátság. Köszi a választ!
Haver elbaszta a dolgot de nagyon. De akkor figyeld majd az arcát amikor a gyöngytyúkja otthagyja, neked meg régóta csajod lesz már.
A kérdező hozzászólása: :) érezze csak jól magát vele. Két hetes ismertséget elcserélni egy 6 évesre. féltékeny nem leszek rá, de kib*szuttul szar érzés.
Szóval akkor most nem mész? Én ordítva esnék a csaj nyakának, ha ilyen lenne. A haverod pedig értetlen - még nem fogta föl, hogy akármennyire is ígérgeti, abból a "figyelembõl" te nem fogsz kapni. Elégszer csinálták ezt velem is, hogy tudjam.
Hát, nemtom, oké hogy fontos dolog egy csaj, de ha valakivel leszerveztem más tervet, akkor simán ki is lehet hagyni belõle. Harmadikként én sem mennék.
3-as vagyok. A kérdésedre válaszolva az a hétvége nem ment a barátságunk kárára, viszont minden más igen. Tehát amióta azzal a lánnyal van (aki nem kedvel engem), azóta 3 havonta ha egyszer találkozunk és a régi barátság sem az igazi már.
A kérdező hozzászólása: Nem megyek, felhívtam, mondtam, hogy most menjenek õk és majd aug. végén leugrunk a Balatonra ketten. Nem tetszett neki, azt ígérte, jó lesz, mert fontosabb vagyok neki, mint a nõci.. de nem tudok így menni.. igazatok van... DE most nagyon félek, hogy megharagszik.. borzasztóan félek... Õ a legjobb barátom!!!!
A kérdező hozzászólása: Mindamellett nagyon csalódott is vagyok... Már " álmodoztam" játszottam a gondolattal régóta errõl az útról.
Vegy te vagy a csaj, vagy te a csajjal, vagy õ egedül és te meg a csajjal maradsz :P vagy senki nem megy sehová.
Stressz is okozhatja, vagy a barátod ment el túl hamar, néha elõfordul bárkivel.
Velem eljössz?:D
A kérdező hozzászólása: ahaa persze:D csak is:D:D
Lazíts! Kapcsold ki az agyad és érezz. Szerintem túl sokat gondolkodsz.
OFF:hova mentek? megyek én is!!!! :D ON:am ha eddig nem voltak ilyen problémák, akkor tényleg a stressz...próbálj lazítani, fürödj teli meleg kád fürdõsós vízben, vízipipázz, teázz, kapcsolódj ki!
A kérdező hozzászólása: oks köszii

A barátommal habfürdős és forró vízbe szeretkeztünk. Nem ment el bennem! Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Azt irtad, hogy nem ment el benned. Ha tenyleg nem ment el benned, akkor nem lehetsz terhes, bar a szakitasos kozosules szerintem nem 100 %-ig biztos, hiszen ott vannak az elonedvek is. Elvileg nem lehetsz.

Azt irtad, hogy nem ment el benned. Ha tenyleg nem ment el benned, akkor nem lehetsz terhes, bar a szakitasos kozosules szerintem nem 100 %-ig biztos, hiszen ott vannak az elonedvek is. Elvileg nem lehetsz.
nem valószínû
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :D
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni hogy a mellem fáj bár más bajom is van ami nem ehez tartozik de lehet ehez köze?
Szia! Ha nem ment el benned , akkor szinte 0% az esély, amúgy meg a habfürdõs vízben egybõl elpusztulnak a spermák.
Hírül sem 0 az esély. Lehetsz terhes, bár valóban kicsi az esély.

14. éves vagyok. A barátommal megvolt az elsõ csókunk. én már csókolóztam és jól ment, pedig az volt az elsõ. De. Vele most volt az elsõ. És nem ment. Miért nem?

. Majdnem elhánytam magam. (pedig nagyon szeretem õt de akkor. ) a vége felé már kezdett jó lenni, de abbahagytuk. Miért van ez?

Legjobb válasz: Mi nem volt jó? Nem volt jó íze? Túl nyálas volt? Vagy mi volt baj?

Mi nem volt jó? Nem volt jó íze? Túl nyálas volt? Vagy mi volt baj?
Majd belejöttök :)
Fogalmazz már normálisan légyszíves... "jól ment, pedig az volt az elsõ. De. Vele most volt az elsõ." Írd már ki amit akarsz félsz vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Igazából...nyálas, de az nem érdekel engem most..hanem õ nem nagyon tud nyelvesset.. egyszerûen nem volt jó..nemtudom miért:(
Mert ügyetlen volt, majd belejön.
A kérdező hozzászólása: És akkor majd többet ogunk érezni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!