Találatok a következő kifejezésre: Nem ment, mikorra (4 db)

Nem ment, ugyanis mikorra levetkőzünk, mindig vége lesz a merevedésemnek és nem tudunk semmit se csinálni mert nem izgulok fel újra. Mi a fenét csináljak?

16 éves hím vagyok, a barátn?mmel kétszer szexelhettünk volna az elmúlt 4 napban.Amúgy minden nap vannak úgy spontán erekcióim, szóval nem tudom hol lehet a baj.Ma 7 hónapja vagyunk együtt,szeretjük egymást.

Legjobb válasz: Én azt mondom neked:ne pánikolj,mi lányok nem a méretéért szetejük a pasijainkat.De ha neked ez ennyire fontos h jól teljesíts az ágyban,akk szerintem is naon hatásos a hosszú elõjáték.Mert akkor már mi csajok annyira fel vagyunk izgulva,h nem számít a méret.Alényeg csak az,h minden tökéletes és szenvedélyes legyenAmi naon fontos:vigyél újdonságot a szexbe,különféle pózokat.Annyit még elárulhatok,h mi lányok naon birjuk a különféle kellékeket pl csoki,hab,vagy akár a szemkendõ.A lényege az egésznek h ne izgulj,biztos jól fog sikerülni minden......lehetséges h nem megfelelõ az szexalanyod.....

Én azt mondom neked:ne pánikolj, mi lányok nem a méretéért szetejük a pasijainkat.De ha neked ez ennyire fontos h jól teljesíts az ágyban, akk szerintem is naon hatásos a hosszú elõjáték.Mert akkor már mi csajok annyira fel vagyunk izgulva, h nem számít a méret.Alényeg csak az, h minden tökéletes és szenvedélyes legyenAmi naon fontos:vigyél újdonságot a szexbe, különféle pózokat.Annyit még elárulhatok, h mi lányok naon birjuk a különféle kellékeket pl csoki, hab, vagy akár a szemkendõ.A lényege az egésznek h ne izgulj, biztos jól fog sikerülni minden......lehetséges h nem megfelelõ az szexalanyod.....
Én arra tippelek, hogy még szûz vagy és túlságosan izgusz az elsõ alkalomtól. Próbáld ezt valahogy leküzdeni, vagy lehet, hogy jó ötlet lenne megbeszélni ezt a barátnõddel, és akkor õ is segíthet, pl ha látja/érzi, hogy kezdesz lankadni, akkor vegye kezébe a kezdeményezést, ha érted mire gondolok, ez biztosa segíteni fog.
Nem lehet, hogy annyira félsz, hogy mit gondol a csaj rólad? Én aszondom túl ideges vagy. De ha eddig ment akkor nemtom. Lehet meguntad? Bár ezt kétlem..
egy kis bor(nem kell leinni magad), romantikus hangulat, jo sok elöjáték és semmi probléma:D
Na igen, a szexalany... Mit csinál a lány? Nem abból áll a szex lényege, hogy neked kõkemény merevedéssel kell kiugornod a nadrágodból, a lány meg csak hanyatt vágja magát, és tessék rajtam dolgozni... Vagy nem izgat, mikor a kezébe, vagy a szájába vesz?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, majd mindent beleadok:) Bocs h késõn csak nem voltam otthon.

A Kettős ügynököt ki szokta nézni a Viasat3-on? Ma nem ment (akkor mikorra kivan írva), pedig kellett vna.

ÉS amúgy hol lehet megnézni, mert biztos nem fogok amiatt éjfélkor felkelni? KÖszönöm el?re is!

Legjobb válasz: Viasat 3 2013. január 30. szerda 00:05 Kettõs ügynök (II. évad 7. rész) Viasat 3 2013. január 31. csütörtök 21:25 Kettõs ügynök (II. évad 8. rész) Viasat 3 2013. február 1. péntek 00:05 Kettõs ügynök (II. évad 8. rész) Viasat 3 2013. február 5. kedd 21:25 Kettõs ügynök (II. évad 9. rész)

Viasat 3 2013. január 30. szerda 00:05 Kettõs ügynök (II. évad 7. rész) Viasat 3 2013. január 31. csütörtök 21:25 Kettõs ügynök (II. évad 8. rész) Viasat 3 2013. február 1. péntek 00:05 Kettõs ügynök (II. évad 8. rész) Viasat 3 2013. február 5. kedd 21:25 Kettõs ügynök (II. évad 9. rész)

6 hetes bishon havanese kan kutyám van. Érdekelne: Mikorra várhatom hogy szobatiszta lesz? Újságpapírra vagy alomra szoktassam elsőnek? Mikor kezd el ugatni? 2 éves kandúr macskám nem fogadja el menekül tőle fúj rá. Mit tehetnék hogy elfogadja?

Legjobb válasz: kötelezõ elmondani hogy 6hetesen még nem lehetne nálad.. A szobatisztaság az idõ függvénye.. ha sok idõd van és letudod vinni 2óránként akkor kb azonnnal szobatiszta lehet. Ha 9órát egyedül hagyod akkor 7-8hónapos korára talán.. Ez azért van mert fizikailag csak akkor bírhat ki ennyi idõt. egy ilyen kis kutya.

kötelezõ elmondani hogy 6hetesen még nem lehetne nálad.. A szobatisztaság az idõ függvénye.. ha sok idõd van és letudod vinni 2óránként akkor kb azonnnal szobatiszta lehet. Ha 9órát egyedül hagyod akkor 7-8hónapos korára talán.. Ez azért van mert fizikailag csak akkor bírhat ki ennyi idõt. egy ilyen kis kutya.
Nekem is bichon kan kutyusom van. Nálunk ez problémás volt, mert hozzá kellett szoktatni a kinti kutyámhoz is, ezért sokáig tartott míg szobatiszta lett. viszont amikor már gond nélkül ki lehetett engedni az udvarra, nagyon hamar megszokta. nekünk kertes házunk van, az elején mi is az újságpapírosdival próbálkoztunk, de nem volt hajlandó odapisilni, inkább mindig megrágta és játszott vele.. :D egy pici kutyus is tud ugatni, ez elég vicces kérdés. a macskákhoz nem értek, ebben nem tudok segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:D


A játékot nem kell újratelepíteni, próbáld meg felrakni a directx 9 et.
A kérdező hozzászólása: felraktem de ugysemegy
A kérdező hozzászólása: windows xp m van :D
Start menü-Futtatásba írd be: dxdiag ott le tudod ellenõrizni, hogy mi lehet a probléma.
A kérdező hozzászólása: ööööö azt már megprobáltam azt irta ki nincsen problémám de amugy köszi
A kérdező hozzászólása: mostmár jo csak a gépem lefagy :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!