Találatok a következő kifejezésre: Nem menstruáltam ezért (3 db)

Tisztelt Főorvos úr! 27 éves vagyok, 8 évig szedtem folyamatosan fogamzásgátló tablettát, a májfunkcióm romlott, ezért abbahagytam és orvosom javaslatára a Mirena hormonspirált tetettem fel 3 éve. Közel 2 évig nem menstruáltam, csak talán 1-1 alkalommal é

Tisztelt Főorvos úr! 27 éves vagyok, 8 évig szedtem folyamatosan fogamzásgátló tablettát, a májfunkcióm romlott, ezért abbahagytam és orvosom javaslatára a Mirena hormonspirált tetettem fel 3 éve. Közel 2 évig nem menstruáltam, csak talán 1-1 alkalommal évente és akkor is 1 napot. Most már lassan 9-10 hónapja azonos időpontokban jelentkezik vérzés, 3-4 napig, de elenyésző mennyiségben. Viszont az arcom tele van gyulladt, gennyes pattanásokkal (pubertáskoromban sem volt soha), voltam teljes kivizsgáláson (fogászat, bőrgyógyász, nőgyógyász, labor, hasi ultranag, hormonvizsgálat) és szerencsére maximálisan egészséges vagyok. Hízásra iszonyúan hajlamos vagyok ezen kívül, holott régen kimondottan sovány voltam. A kérdésem, hogy érdemes lenne-e szednem a Premens készítményt. Illetve, hogy ez nem akadályozza-e a spirál működését. Köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tablettát a spirál alkalmazása mellett is szedheti. Felhívom azonban a figyelmét, hogy a gennyes pattanások kialakulását a készítmény valószínűleg nem fogja befolyásolni. Amennyiben fogamzásgátló tablettát nem szedhet, akkor helyi bőrgyógyászati kezeléseket, illetve más, szájon át szedhető tablettákat javasolt szednie a pattanások miatt. Ez ügyben bőrgyógyászati szakvizsgálatot javaslok. Ennek megszervezésében készséggel segítséget nyújtok. Üdvözlettel: …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A Premens tablettát a spirál alkalmazása mellett is szedheti. Felhívom azonban a figyelmét, hogy a gennyes pattanások kialakulását a készítmény valószínűleg nem fogja befolyásolni. Amennyiben fogamzásgátló tablettát nem szedhet, akkor helyi bőrgyógyászati kezeléseket, illetve más, szájon át szedhető tablettákat javasolt szednie a pattanások miatt. Ez ügyben bőrgyógyászati szakvizsgálatot javaslok. Ennek megszervezésében készséggel segítséget nyújtok. Üdvözlettel: … Olvass tovább »

Tisztelt Főorvos úr! 27 éves vagyok, 8 évig szedtem folyamatosan fogamzásgátló tablettát, a májfunkcióm romlott, ezért abbahagytam és orvosom javaslatára a Mirena hormonspirált tetettem fel 3 éve. Közel 2 évig nem menstruáltam, csak talán 1-1 alkalommal é

Tisztelt Főorvos úr! 27 éves vagyok, 8 évig szedtem folyamatosan fogamzásgátló tablettát, a májfunkcióm romlott, ezért abbahagytam és orvosom javaslatára a Mirena hormonspirált tetettem fel 3 éve. Közel 2 évig nem menstruáltam, csak talán 1-1 alkalommal évente és akkor is 1 napot. Most már lassan 9-10 hónapja azonos időpontokban jelentkezik vérzés, 3-4 napig, de elenyésző mennyiségben. Viszont az arcom tele van gyulladt, gennyes pattanásokkal (pubertáskoromban sem volt soha), voltam teljes kivizsgáláson (fogászat, bőrgyógyász, nőgyógyász, labor, hasi ultranag, hormonvizsgálat) és szerencsére maximálisan egészséges vagyok. Hízásra iszonyúan hajlamos vagyok ezen kívül, holott régen kimondottan sovány voltam. A kérdésem, hogy érdemes lenne-e szednem a Premens készítményt. Illetve, hogy ez nem akadályozza-e a spirál működését. Köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Premens tablettát a spirál alkalmazása mellett is szedheti. Felhívom azonban a figyelmét, hogy a gennyes pattanások kialakulását a készítmény valószínűleg nem fogja befolyásolni. Amennyiben fogamzásgátló tablettát nem szedhet, akkor helyi bőrgyógyászati kezeléseket, illetve más, szájon át szedhető tablettákat javasolt szednie a pattanások miatt. Ez ügyben bőrgyógyászati szakvizsgálatot javaslok. Ennek megszervezésében készséggel segítséget nyújtok. Üdvözlettel: …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A Premens tablettát a spirál alkalmazása mellett is szedheti. Felhívom azonban a figyelmét, hogy a gennyes pattanások kialakulását a készítmény valószínűleg nem fogja befolyásolni. Amennyiben fogamzásgátló tablettát nem szedhet, akkor helyi bőrgyógyászati kezeléseket, illetve más, szájon át szedhető tablettákat javasolt szednie a pattanások miatt. Ez ügyben bőrgyógyászati szakvizsgálatot javaslok. Ennek megszervezésében készséggel segítséget nyújtok. Üdvözlettel: … Olvass tovább »

Nem menstruáltam rendesen, ezért a csak az ultrahangra hagyatkozhatok a terhességem idejével kapcsolatban. Mennyire megbízhatoak ezek a gépek? Mennyit tévedhetnek?

Voltam 4D n is.

Legjobb válasz: Nagyjából igen,de az a 288 csak akkor érvényes ,ha kereken 40 hétig hordod a kicsit.Sokan már 1-2 nappal korábban vagy késõbb szülne,mint a 288.

Nagyjából igen, de az a 288 csak akkor érvényes , ha kereken 40 hétig hordod a kicsit.Sokan már 1-2 nappal korábban vagy késõbb szülne, mint a 288.
A legelsõ uhok a legbiztosabbak, abból nyugodtan visszaszámolhatod a teherbeesés idejét. Ahogy telik az idõ, lehetnek eltérések, ha nem a "szabvány" szeritn fejlõdik a baba. Nekem hál isnten eddig minden uh napra pontos volt, de sokaknál vannak akár 2 hetes eltérések is. Amúgy szeritnem nem annyira lényeg, hogy mikor estem teherbe, fontosabb, hogy a baba rendben legyen, és egészségesen szülessen:-)A baba nem születik idõben, csak az esetek kb 10%-ban, amúgy mindig van pár nap eltérés ide-oda.
