Találatok a következő kifejezésre: Nem megyek sosem, pedig (5 db)

SOS! 3 napja kaptam egy nimfa papagájt. Véletlen kirepült a kalitkából mikor tettem be a kajáját és nem megy vissza pedig csak körbe-körbe repked. Mit csináljak? Még nagyon félõs.

Legjobb válasz: Várd meg míg lenyugszik aztán próbáld rávenni hogy rámásszon valami ágra, vedd ki egy ülõrúdját és arra, és úgy próbáld visszatenni. Vagy ha vissza nem tudod, akkor a kalitka tetejére. Ha látja bent a kaját / innivalót és elég nyugodt már, elõbb-utóbb visszamegy.

Várd meg míg lenyugszik aztán próbáld rávenni hogy rámásszon valami ágra, vedd ki egy ülõrúdját és arra, és úgy próbáld visszatenni. Vagy ha vissza nem tudod, akkor a kalitka tetejére. Ha látja bent a kaját / innivalót és elég nyugodt már, elõbb-utóbb visszamegy.
A kérdező hozzászólása: Megpróbáltam de csak körbe körbe csapkod a szárnyával é össze vissza repül.. :o nagyon fél.. és én is hogy mi lesz ha nem megy be :( Mit csináljak?? azért köszi
És ha nem piszkálod nem nyugszik meg? Elõször amikor kiengedtük az elsõ nimfát õ is félt, de lenyugodott amikor leültünk a kanapéra és csak beszélgettünk, nem a madárral foglalkoztunk. Elõbb-utóbb meg kell nyugodnia, ne foglalkozz vele, gépezgess vagy amit csinálnál amúgy és csak pillants rá néha, hogy rendben van-e.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.. egyébként nyugodt volt de hiába próbálkoztunk kajával meg mindennel nem jött le... de már megfogtuk :)

Az manapság ritkaság számba megy, ha valakinek sose volt kocsija, ha nincs mikrója, nincs háziállata (kutya, macska) nem jár bulizni pedig fiatal, szinte sose festi magát nő létére, és soha életébe nem járt szoliba mert neki a fehér bőr tetszik?

Mégcsak kozmetikushoz se járt egyszer sem, és m?körme sem volt soha, vagy kontaktlencséje, nem jár strandra már legalább 10 éve, és nem szeret vásárolgatni mint a legtöbb n?, nem a farok méret, a bicepsz vagy a pénztárca esetleg a végzettség vagy a sármos arc a legfontosabb neki egy pasiban

Legjobb válasz: Ez egyáltalán nem megy ritkaságszámba. Én is hasonló vagyok, bár néha sminkelek és szórakozni is eljárok. Nagyon általánosítasz, ez "nem szeret vásárolgatni mint a legtöbb nõ, nem a farok méret, a bicepsz vagy a pénztárca esetleg a végzettség vagy a sármos arc a legfontosabb neki egy pasiban" egy nagy közhelyáradat, ami ráadásul nem igaz. Bocs, de amit leírtál, abban nincs semmi különleges, sokan élnek így. Szerintem elég gáz, hogy ezeket te pozitíumnak tartod. Ezek szimplán az életkörülményeid. Amire büszke lehetnél, az az, ha kedves vagy, szép vagy, okos vagy, ha segítesz a rászorulókon, ha tehetéges vagy valamiben és élsz a tehetségeddel, ha jó vagy a munkádban... ha hasonló területeken nincs mire büszkének lenned, akkor szerintem inkább ne keress itt önigazolást. Bocs, ha kemény voltam, de ez az igazság.

A háziállattal mi a baj? Nekem is van, már több, mint 10 éve és szeretnék is mert imádom az állatokat:) A többi meg rám is illik. Nem szeretnék én sem autót, ritkán használok sminket, szoliba se voltam még mert hófehér bõröm van és nekem ez jobban tetszik, amúgy sem akarok ráncos lenni. Bulizni meg nem szeretek, azt máshogy is lehet, mint szórakozóhelyekre elkölteni a pénzem italokra meg a belépõjegyre.- értelmesebbre is eltudom költeni a pénzt. Én turkálókba szeretek járni :D A másik legjobb, mikor csodálkoznak, hogy én nem nézek tv-t :DD pedig már 3 éve max csak annyira kapcsoltam, hogy ha volt valami érdekes mûsor, vagy film ennyi még sorozatokat se nézek már több éve. :D A fiúkkal meg--egy barátom sem volt még. lehet, hogy velem van a baj, de én ezek szerint nem felelek meg a mai trendnek :D. De ez van. Strandot én is utálom, de csak higéniai szempontból...bármilyen fertõzést ellehet kapni ott, szerintem undorító. Mûköröm, mûszempilla, póthaj- aki ezeket kitalálta, az sem volt normális..Mindhármat szívbõl gyûlölöm. nem is értem mi szükség van rá, hiszen sok hátránya is van... A kontaktlencsét azt felírták nekem, de csak mert nagyon rossz a szemem :D Sajna. Egyébként én úgy vettem észre, hogy akik így gondolkodnak, azok manapság ritkaság számban vannak. Sajnos a média majdnem mindenki agyát átmosta. Ezért sem nézek tv-t. Nincs szükségem Gyõzikére, meg a többi agyhalott mûsorra... L18.
Elsõnek hatalmas lájkot! A másik meg az, hogy élni kellene. Néha összeülni a barátnõkkel, nem muszáj bulizni. Azt meg ki nem sz*rja le, hogy nincs mikród? Eszel hideget. A háziállat meg nem jómód vagy "modernség" kérdése. Egy kis korrektorba meg senki nem halt még bele, van akire nagyon is ráfér. Ja, és qvára általánosítasz. Szokj le róla.
A kérdező hozzászólása: semmi bajom az állatokkal, de panelban lakom, és sosem fogom az állatokat kínozni, meg elég nekem a magunk kajáját is fizetni, nincs se idõm se türelmem hozzá hogy elvigyem állatorvoshoz, meg kozmetikushoz, meg sétáltatni, meg elég fáradt vagyok én ahot hogy elviseljem, mikor a kutya ugat kora reggel, vagy az éjszaka közepén. Elég nekem az hogy a tesómat el kell tartanom, pedig 30 éves, és a saját pénzemet nem költhetem magamra, vagy nem gyûjthetem. Pedig én is családot tervezek már, meg esküvõ. Meg azért sem szeretnék állatot, mert ha elveszíteném, nagyon fájna. Barátoméknál van kutya, az épp elég, 14 éves, már alig lát, mindig bepisil, tök depressziós, meg a hasamra ugrik mikor alszom, meg a párom ha behoz nekem kaját, akkor egybõl belemászik az ételbe és ezt undorítónak találom. Amúgy ritka, de nekem is a fehér bõr tetszik jobban, én sem szeretnék ráncos aszott bõrt, meg bõrrákot kapni. És a mikró is sokat fogyaszt, meg egészségtelen, el se férne itthon. Még sose használtam, szal kezelni sem tudnám. nekem sem volt még soha kontakt lencsém, mert nem bírja a szemem, és nem is hordhatom, sminkelni itthon, melóba nem szoktam, évente egyszer megyek buliba, ja és ingyenes buliba megyek, de utálom a discoo zenét rockot szeretem, ezért a koncertek jobban smakkolnak, de nem szoktam eljárni szinte sehová, max ha névnapom van, vagy szülinap. Néha kell egy kis lazítás, amúgy buliba nem táncolni szeretek, hanem énekelni, és inkább házibulit rendezünk haverokkal, minthogy idegen helyre menjünk ahol sok tahó iszákos van aki csak pasizni megy. Strandot meg utálom, mert nem szeretem a tömeget, v se a nagy meleget, se úszni nem tudok, a termált a szívem nem bírja, a klórt a bõröm, meló miatt nincs is idõm strandolni, max aludni lenne kedvem, a darazsakról meg nem is beszélve :) kettõ ember meg nem elég a strandra, mert ellopnák a cuccunkat, lehet van szekrény, de a leterített plédet, matracot ilyesmit elvihetik, ha mindketten fürdeni szeretnénk, vagy kajálni és nem egyesével. egyedül ami van nekem az a tetoválás, de nem divatból, hanem mert tetszik, volt piercingem, most nincs, de szeretnék :) nem volt káros szenvedélyem, de néha rágyújtok, ennek ellenére nem tudok rászokni a cigire, mert megvagyok nélküle is. hajamat nem szoktam festeni, most csak az eredeti hajamra festettem át, mert a hajam vége töredezett volt és a nap kiszívta, ezért sokkal világosabb lett mint a többi részen, így az eredeti egészséges színére kellett visszafestetnem :)
A kérdező hozzászólása: sok embert ismerek és a legtöbbnek ezek vannak, akkor lehet én a modernebb vagy jobb módubb embereket ismerem.
Akkor szimplán szûk az ismeretségi köröd, én rengeteg ilyen lányt ismerek.
A kérdező hozzászólása: hát majdnem minden ismerõsömnek van vezetékes telefonja, ahogy az emberek többségének is, meg mikrója, háziállata, meg káros szenvedélye, és szintem inden csaj ismerõsöm vagy kirajzolja a szemöldökét, vagy lila a haja, vagy szolizik, meg mûköröm és furának találtam h senki sem ilyen régimódi vagy egyszerû mint én, néha kicsit zavart is
Amúgy nem hiszem, hogy ez különlegességnek számít, de tetszem a férfiaknak :)
Na, akkor én egy eléggé ritka jelenség lehetek, mert szinte minden illik rám, amit felsoroltál.A felsoroltak nem feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy valaki csinos legyen és igényesen éljen.
Ez egyáltalán nem megy ritkaságszámba. Én is hasonló vagyok, bár néha sminkelek és szórakozni is eljárok. Nagyon általánosítasz, ez "nem szeret vásárolgatni mint a legtöbb nõ, nem a farok méret, a bicepsz vagy a pénztárca esetleg a végzettség vagy a sármos arc a legfontosabb neki egy pasiban" egy nagy közhelyáradat, ami ráadásul nem igaz. Bocs, de amit leírtál, abban nincs semmi különleges, sokan élnek így. Szerintem elég gáz, hogy ezeket te pozitíumnak tartod. Ezek szimplán az életkörülményeid. Amire büszke lehetnél, az az, ha kedves vagy, szép vagy, okos vagy, ha segítesz a rászorulókon, ha tehetéges vagy valamiben és élsz a tehetségeddel, ha jó vagy a munkádban... ha hasonló területeken nincs mire büszkének lenned, akkor szerintem inkább ne keress itt önigazolást. Bocs, ha kemény voltam, de ez az igazság.
Nekem kicsit nagyképûnek tûnsz, de amúgy minden rendben veled :)
A kérdező hozzászólása: és ami ritkaságszámba megy az különleges, vagyis az tetszik általában a férfiaknak?
A kérdező hozzászólása: Nem általánosítok, de tényleg a legtöbb ismerõsömnek modern cuccai vannak, amik nekem nincsenek, (ez nem baj) és furcsálják, hogy van olyan, akinek ezek nincsenek. Ezt nem értem, hogy mért fura nekik. Vagy ettõl lenéznek? Azt nem mondtam, hogy nem tudok mikró nélkül élni, hisz sose volt se mikróm, se kutyám stb.... amúgy meg mikró nélkül sem kell hideget ennem, mert van sütõ, meg gáztûzhely is a világon, de az kinek nincs? Na jó a mamámnak, mert neki sparheltje van :) az meg hogy másokat nem érdekel, hogy van e telefonom vagy kocsim, esetleg nincs az meg engem nem érdekel, mert nem fontos a kérdést olvasni, sem pedig válaszolni rá :)
A kérdező hozzászólása: hát magamról írtam, nincs háziállatom, se mikróm, se kocsi, nem járok szoliba, se buliba. Mért ez bejön? :)
Ha ismersz ilyen lányt (vagy te vagy az), add meg a számát/számod :) ))
A kérdező hozzászólása: nem vagyok nagyképû, csak nem szeretem az olyan embereket, akik lenézik azokat, akik nem úgy élnek, ahogy szerintük trendi, vagy átlagos. Mert õk megszoktak valamit, és azt hiszik az lehet csak a normális, ha mindenkinek van olyan stb, és furcsálják ha a másiknak sose volt, de persze nem is hiányzik neki

Nem megyek el sosem, pedig jól csinálja barátom! Mit tegyek?

A jöv? hónapban lesz fél éve hogy lefeküdtem a barátommal,azóta sokszor szeretkeztünk már,de sajnos egyszer sem tudtam elmenni.Pedig jól csinálja,élvezem,de gyakorlatilag sosem megyek el!Láttam sokan feltették már-e kérdést,de szinte egyik sem jött be a válaszok közül.Valaki segítsen!Csak a saját magam izgatása lesz a megoldás???El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: A szex közbeni elélvezést "tanulni" kell, sajna nem mindenkinek megy magától. Én is azt tudom javasolni, izgasd, vagy párod izgassa szex közben a csiklód, úgy biztos menni fog. Emellett ell kell lazulnod, a belsõ gátlás, a nagyon akarás is kiválthat ilyen reakciót. Ne akard, csak élvezd a szexet.

A szex közbeni elélvezést "tanulni" kell, sajna nem mindenkinek megy magától. Én is azt tudom javasolni, izgasd, vagy párod izgassa szex közben a csiklód, úgy biztos menni fog. Emellett ell kell lazulnod, a belsõ gátlás, a nagyon akarás is kiválthat ilyen reakciót. Ne akard, csak élvezd a szexet.
Hát ha akkor el tudsz menni, amikor magadat izgatod, akkor mondd meg a barátodnak, hoyg õ is úgy csinálja, ahogy Te csinálod magadnak. Ennyi nyíltság kell, hogy legyen egy kapcsolatban, hogy tudjatok errõl beszélni. Vannak lányok, akik csak csiklóizgatással tudnak elélvezni, ha Te is, akkor mondd meg a barátodnak, jphy szex közben simogasson is ott.

2 napja nem jön meg, pedig még sosem késett. Ma egy elég húzós hegyi bringázásra megyünk. Ha esetleg terhes vagyok (szeretnék az lenni) lehet ebből baj?

Legjobb válasz: Én is futottam és tekertem - amikor még nem is tudtam, hogy babát várok. Kapaszkodnak õk rendesen. :)

Én is futottam és tekertem - amikor még nem is tudtam, hogy babát várok. Kapaszkodnak õk rendesen. :)
Elõzõ vagyok: esetleg egy tesztet érdemes lenne csinálnod.
Egészséges terhességnél nem lehet baja a babának, fõleg ha elõtte is folyamatosan sportoltál. Én egészen a 20. hétig bicikliztem, amíg a hasam nem zavart. 25 hetes kismami

Skype partnerem sosem látom belépve, pedig írt is nekem, azt mondja, de nem kaptam meg, és amit én írok, az sem megy át. Miért? Mit lehet tenni?

Legjobb válasz:
Amikor elindítod a skype-od akkor (kijelentkezett) módban vagy ! Kijelentkezett státuszban a skype nem nem tud kapcsolódni senkihez . Ahhoz hogy a skype kapcsolódni tudjon a partner listádon lévõkkel , meg kell változtatnod a státuszod. Választhatsz : -Elérhetõ , -Nincs a gépnél , -Rejtett ( Elérhetõ ) módba lépésedkor a skype azonnal frissíti a kapcsolatok státuszának jelzését az aktuálisra . Ha írsz neki látni fogja , ha õ ír neked látni fogod . (mindketten megkapjátok az üzenetet) KIJELENTKEZETT módban írt üzeneteket a skype nem küldi el , és nem is fogadja !!! (mivel nincs kapcsolat a többiekkel) --- "Skype partnerem sosem látom belépve" A partnered felöl õ kijelentkezett , rejtett módban van A te oldaladról te vagy kijelentkezve "pedig írt is nekem, azt mondja, de nem kaptam meg, és amit én írok, az sem megy át." "Miért?" Kijelentkezett módban vagytok , az üzeneteknek se feladója se fogadója nincs . "Mit lehet tenni?" Kijelentkezett módban semmiképpen ne legyetek . Válasszátok az Elérhetõ módot .

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Amikor elindítod a skype-od akkor (kijelentkezett) módban vagy ! Kijelentkezett státuszban a skype nem nem tud kapcsolódni senkihez . Ahhoz hogy a skype kapcsolódni tudjon a partner listádon lévõkkel , meg kell változtatnod a státuszod. Választhatsz : -Elérhetõ , -Nincs a gépnél , -Rejtett ( Elérhetõ ) módba lépésedkor a skype azonnal frissíti a kapcsolatok státuszának jelzését az aktuálisra . Ha írsz neki látni fogja , ha õ ír neked látni fogod . (mindketten megkapjátok az üzenetet) KIJELENTKEZETT módban írt üzeneteket a skype nem küldi el , és nem is fogadja !!! (mivel nincs kapcsolat a többiekkel) --- "Skype partnerem sosem látom belépve" A partnered felöl õ kijelentkezett , rejtett módban van A te oldaladról te vagy kijelentkezve "pedig írt is nekem, azt mondja, de nem kaptam meg, és amit én írok, az sem megy át." "Miért?" Kijelentkezett módban vagytok , az üzeneteknek se feladója se fogadója nincs . "Mit lehet tenni?" Kijelentkezett módban semmiképpen ne legyetek . Válasszátok az Elérhetõ módot .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! De ma láttam belépve, írtam is neki, én is be voltam jelentkezve, látható voltam. Az eddigi üzeneteim sem mentek át és amikor akkor írtam, az sem ment át. Amiket õ írt elmondása szerint korábban, azokat se kaptam meg ekkor se. Itt valami bibi van. Lehet tenni valamit ilyenkor?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!