Találatok a következő kifejezésre: Nem megy nélkül a szex. Mit (2 db)

Nem megy óvszer nélkül a szex. Mit kellene csinálni?

A barátommal egy pár hete próbáljuk óvszer nélkül, már 4. hónapja szedem a fogamzásgátlót. még eddig nem sikerült és a barátom megvan ijjedve nagyon:S 5 éves korában már m?tötték ott, és ott is fáj neki ha óvszer nélkül akajuk:SS Légyszi írjatok valamit:S köszi:)

Legjobb válasz: Az elõttem szólóra hallgass! Próbáljatok ki vmi sikosítót: pl a Durex sikosítók elég jók (szoktunk a barátnõmmel használni néha). Amúgy nekem meg eleinte óvszerben fájt... A férfiaknak általában nemi életük elején érzékeny még a makkjuk (nekem is ilyen volt). Kell egy kis idõ amíg hozzászokik. Remélem a sikosító segít! Probáljátok ki feltétlen!!!

Az elõttem szólóra hallgass! Próbáljatok ki vmi sikosítót: pl a Durex sikosítók elég jók (szoktunk a barátnõmmel használni néha). Amúgy nekem meg eleinte óvszerben fájt... A férfiaknak általában nemi életük elején érzékeny még a makkjuk (nekem is ilyen volt). Kell egy kis idõ amíg hozzászokik. Remélem a sikosító segít! Probáljátok ki feltétlen!!!
Nem értem, miért kellene az óvszer nélküli szexet erõltetned. Ha egyszer fáj neki, akkor szexeljetek továbbra is óvszerrel. egérteném az aggódásod, ha gyermeket terveznétek. Na de te tablettát szedsz, gyereket nem akarsz. Akkor miért muszály óvszer nélkül??? Amúgy meg menjetek el urológushoz. Az segít nektek. Kiderülhet, miért is fáj óvszer nélkül. Lehet hogy nioncs is fizikai gond, csak lelki.
Lehet, hogy nem vagy elég nedves, és azért nem jó a szex neki úgy. Próbáljatok valami síkosítót. Ha úgy se lesz neki jó, akkor pedig maradjatok az óvszeres megoldásnál.
Nem igazán értem, hogy miért fájna neki óvszer nélkül! És miért nem fáj óvszerben? Annál nincs is jobb, mikor már "semmi nincs köztetek"! Tablettát szedsz, nem kell félnetek a teherbeeséstõl!
valószinû azért fáj neki, mert mütötték és azon a ponton érzékenyebb a nemiszerve és ha van rajta gumi akkor az valamilyen szinten védi azt a pontot.
Sok sok sikosító és türelem, no szégyen!! :-))
mond meg neki, hogy hiányban szenvedsz:)
Ahogy 14. írta, nem illetek egymáshoz. Ez viszont hosszú távon gondot fog okozni. Vagy te maradsz kielégítetlen és elõbb-utóbb egy zsörtölõdõ hárpia leszel mellette(ez sajnos tudat alatti, észre sem veszed, hogy ez az oka), vagy keresel magadnak pótlékot. Egyik sem jó egyikõtöknek sem. Ezen sajnos csak az segít ha keresel olyat, akivel nincs ekkora étvágybeli különbség köztetek. Sajnos az élet ilyen, keresgélni kell az olyat, aki a fontos szempontoknak megfelel, mert akkor a nem túl fontosak különbözõséget már tudja tolerálni az ember.
Nem mindenkinek ám elsõdleges vágya szétdugni az agyát. Te ilyen vagy, láthatólag a barátod nem, nem illetek egymáshoz. Azon, hogy hányszor kívánjátok, nem lehet változtatni, sajnálom, hogy kielégítetlen maradsz. De hidd el, rosszabb, ha kényszerítve érzed magadat, mert a másik mindenáron akarja, neked meg semmi kedved hozzá.
Nagyon is ismerõs a helyzet kérdezõ.. szerintem ezen nem tudunk változtatni, de hátha mond valaki valami okosat.
A kérdező hozzászólása: õ 25 éves..
A kérdező hozzászólása: Már elmondtam neki de nem reagált rá semmit..
23:28 :D nem 18
23:18 vagyok, kimaradt. Ha kell hozd fel többször. Mondjuk ha át sem egy pedig mondta, úgy nehézkes :/ Õ mennyi idõs?
Volt egy ilyen barátnõm, imádtam. Õ sem bírt ki egy napot sem. Õ ezt el is mondta, én pedig örültem és soha nem bántam, ha rám mászott :P Beszélj vele errõl, hogy te többet igényelnél. Mindenki máshogy van beállítva... :/ Nálam szerencsére ez kicsit sem lenne gond :D 22/F
A kérdező hozzászólása: ma is ugy volt h átjön..:/ és nemjött..teljesen kivagyok.a maszti se segít:/
Ehhh, egy ugráló kavics!
próbálkozz nálam, nem leszel elutasítva!
jó a neved
A kérdező hozzászólása: hiába mondtam meg neki..errõl már beszéltünk:/
keress egy nem fatökût!!!
foglald le magad, túl sok szabad idõd van

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!