Találatok a következő kifejezésre: Nem megy nélkül a szex (8 db)

Nem megy óvszer nélkül a szex. Mit kellene csinálni?

A barátommal egy pár hete próbáljuk óvszer nélkül, már 4. hónapja szedem a fogamzásgátlót. még eddig nem sikerült és a barátom megvan ijjedve nagyon:S 5 éves korában már m?tötték ott, és ott is fáj neki ha óvszer nélkül akajuk:SS Légyszi írjatok valamit:S köszi:)

Legjobb válasz: Az elõttem szólóra hallgass! Próbáljatok ki vmi sikosítót: pl a Durex sikosítók elég jók (szoktunk a barátnõmmel használni néha). Amúgy nekem meg eleinte óvszerben fájt... A férfiaknak általában nemi életük elején érzékeny még a makkjuk (nekem is ilyen volt). Kell egy kis idõ amíg hozzászokik. Remélem a sikosító segít! Probáljátok ki feltétlen!!!

Az elõttem szólóra hallgass! Próbáljatok ki vmi sikosítót: pl a Durex sikosítók elég jók (szoktunk a barátnõmmel használni néha). Amúgy nekem meg eleinte óvszerben fájt... A férfiaknak általában nemi életük elején érzékeny még a makkjuk (nekem is ilyen volt). Kell egy kis idõ amíg hozzászokik. Remélem a sikosító segít! Probáljátok ki feltétlen!!!
Nem értem, miért kellene az óvszer nélküli szexet erõltetned. Ha egyszer fáj neki, akkor szexeljetek továbbra is óvszerrel. egérteném az aggódásod, ha gyermeket terveznétek. Na de te tablettát szedsz, gyereket nem akarsz. Akkor miért muszály óvszer nélkül??? Amúgy meg menjetek el urológushoz. Az segít nektek. Kiderülhet, miért is fáj óvszer nélkül. Lehet hogy nioncs is fizikai gond, csak lelki.
Lehet, hogy nem vagy elég nedves, és azért nem jó a szex neki úgy. Próbáljatok valami síkosítót. Ha úgy se lesz neki jó, akkor pedig maradjatok az óvszeres megoldásnál.
Nem igazán értem, hogy miért fájna neki óvszer nélkül! És miért nem fáj óvszerben? Annál nincs is jobb, mikor már "semmi nincs köztetek"! Tablettát szedsz, nem kell félnetek a teherbeeséstõl!
valószinû azért fáj neki, mert mütötték és azon a ponton érzékenyebb a nemiszerve és ha van rajta gumi akkor az valamilyen szinten védi azt a pontot.
Sok sok sikosító és türelem, no szégyen!! :-))

Létezik olyan, hogy a férfi miután elmegy ne lankadjon le? Mármint tabletták nélkül, meg minden segédeszköz nélkül. Vagy a 2-3 órás szex az úgy történik hogy addig a pasi nem megy el?

Legjobb válasz: Persze, hogy létezik olyan, hogy nem lankad le, miután elmegy és folytatja. Meg olyan is, hogy sokáig nem megy el, ezt meg lehet oldani némi alkohollal vagy kis szünetekkel szex közben :-)

Persze, hogy létezik olyan, hogy nem lankad le, miután elmegy és folytatja. Meg olyan is, hogy sokáig nem megy el, ezt meg lehet oldani némi alkohollal vagy kis szünetekkel szex közben :-)
nekem is volt 3 órás szexben részben, de nem szeretem az ilyen maratoni dolgokat :) Ha elég tapasztalt az ulletõ, hogy hogyan tartsa vissza, akkor persze hogy segédeszközök nélkül i s megy :) de ehhez tényleg sok rutin kell :)
"meg lehet oldani némi alkohollal " hát ez pont bekavar. 2-3 órás szex úgy történik, hogy amikor már majdnem elsül, akkor vár egy 10-20másodpercet és ugyanúgy mehet továbbá ~1percig aztán megint kicsi pihenõ, aztán eljuthat egy olyan szintre hogy orgazmus nélkül ejakulál, de nem élvez el. szóval onnantól kezdve megint sokáig bírja. aztán eljön az idõ amikor már végkép elveszti az "önuralmát", és elélvez. természetesen sok gyakorláson múlik az egész. " férfi miután elmegy ne lankadjon le" igen, az orgazmus után, még 1-10.percig simán áll. ez nagyon függ hogy, milyen hamar következetett be az orgazmus. tehát ha 1óra után élvez el, akkor tovább marad "egyenes" a himbi. de ha 10perc után élvez el, akkor általánban gyorsan konyul...
Létezik, és ilyen kérdés is létezett már... (23/F) KG (A kérdezõk értékeljék a válaszaim)
Persze, hogy létezik, én is ilyen vagyok. Aktus közben általában nem bírom olyan sokáig (de nem emgyek el azért olyna nagyon hamar) de a legjobb barátom hosszú ideig bírja ha használatban van. :) KG: Neked meg miért lényeges h értékeljék a válaszod? Ettõl leszel nagyobb? Jézusom.

Miért nem érti meg barátnőm hogy nekem nem megy a szex orális előjáták nélkül? Eddig mindig minden kapcsolatban hozzá tartozott. Most olyan mintha minden nap köret nélkül ennék ételt kb.

Még azt se engedi hogy kinyaljam...én ezt így nem csinálom tovább..

Legjobb válasz: Szerintem ne akadj ki ennyire. Inkább beszélgess vele nagyon sokat, nagyon türelmesen. Ne kiakadva h meg se merjen nyílni elõtted. Pl egy filmezés közbe vagy esetleg egy lightos iszogatás alatt feldobhatnád a témát h miért nem szeretné, fél valamit? vagy múltbeli rossz élmény? figyelj lehet még sose csinálta és nem meri.... esetleg elmondhatnád neki h kinyalod és szóljon ha rossz és ne csináld tovább, és te ABBA IS HAGYOD ha erre kér, ezután is megbeszéled veled mi a baj, legközelebb újra próbálkozol stb, szerintem ne dobd ki egybõl minden megoldható ez is idõvel tuti... viszont ha nem szereted és csak a szex a lényeg akkor máris jobb ha vége, ne szenvedtesd :D 19/L

Szerintem ne akadj ki ennyire. Inkább beszélgess vele nagyon sokat, nagyon türelmesen. Ne kiakadva h meg se merjen nyílni elõtted. Pl egy filmezés közbe vagy esetleg egy lightos iszogatás alatt feldobhatnád a témát h miért nem szeretné, fél valamit? vagy múltbeli rossz élmény? figyelj lehet még sose csinálta és nem meri.... esetleg elmondhatnád neki h kinyalod és szóljon ha rossz és ne csináld tovább, és te ABBA IS HAGYOD ha erre kér, ezután is megbeszéled veled mi a baj, legközelebb újra próbálkozol stb, szerintem ne dobd ki egybõl minden megoldható ez is idõvel tuti... viszont ha nem szereted és csak a szex a lényeg akkor máris jobb ha vége, ne szenvedtesd :D 19/L
ja hagyjad keress egy olyat aki lesz.p.
És vele még nem akartad megbeszélni esetleg?
A kérdező hozzászólása: ma 18:54 Akartam már beszéltem vele.Nem akarja ennyi, mondtam akkor legalább én had nyaljam ki.Azt sem akarja.Hajthatatlan nem tudok már mit tenni.Nekem nagyon hiány érzetem van anélkül mert eddig minden kapcsolatomban volt oda vissza orális szex.Nem jó ez így nekem, nem azért mert önzõ vagyok, hanem azért mert én ehhez szoktam hozzá és nincs így annyira kedvem se.Hiány érzetem van
hát pedig jó, én is így vagyok, nekem ez kell, nélküle nincs is szex, ha nem akarja, akkor sokat nem tudsz tenni, nézd ha õ nem akarja, akkor Te döntesz mit akarsz
Türelem. Lehet, hogy ráütöttek a kezére, amikor az ovõdában a pisilõjéhez nyúlt. Ha szereted, legyél türelmes.

Nagy a rizikó ha egy örömlánnyal gumi nélkül megy a szex? Nem útszéli lányról van szó!

Legjobb válasz: Attól a prostitól, amelyik gumi nélkül vállal szexet attól menekülni kell!

Attól a prostitól, amelyik gumi nélkül vállal szexet attól menekülni kell!
Dehogyis, max amputálni kell :D
Ha azt teszed mérlegre, hogy mi az, amit kockáztatsz és mi az, ami ennek az ára lenne, akkor nagy a rizikó, mivel az az elenyészõ ideig tartó kamatyolás nem ér meg egy betegséget.
ha egyáltalán találsz olyant, aki vállalja gumi nélkül. kb egymillióból egy.
Valóban, ugyanaz , mint egy folyton egyéjszakásozó diszkós maca. Az is tele lehet már vágva HPV- vírussal, attól meg olyan rákos is lehet a faszod, mint Al Pacinonak a Donny Brascoban, csak nem viccbõl. nemi úton terjedõ rák! Áttéteket képezhet állítólag. Még az AIDS-nél is rohadtabb. Ott a baj, hogy lappangási ideje is van, még nagyon ki se mutatható olyan hatékonyan egy bizonyos idõn belül. Rákurhatsz keményen. Hiába van orvosi papírja, mai három nappal ezelõtti, ha egy nappal ezelõtt egy fertõzött gyökér már végighuzta a kóros faszát rajta. Akkor nem tudsz mit tenni. NEm vagyok a prostilányok ellen, már a háznál fogadósok ellen, én is megyek, de az biztos, hogy esõkabátot rántanék mindig a faszomra elõtte. Anélkül halálos ítélet. Óvszer nélkül csak olyan nõt kúrnék, aki a bevizsgálás napjától számítottan egy hónapig ellenõrizhetõen nem baszott más palival.
utolso kettõ hülye, 5-ös válaszolo vagyok
Jogos :D
Foley, dehogy kell amputálni. Egy ilyen után leesik az magától is.
szerintem nem rizikosabb mintha egy diszkos csajjal mész, vagy civillel, tudod miért? mert az örömlányok legalább rendszeresen járnak nemi beteg szürésre és papirjuk is van rola, hogy tiszták! ellenben a mezei csajoknak nincs
A kérdező hozzászólása: Kipróbálnám, de a franciát nem szereti gumival!
igen
az is ugyanúgy kur'va szerintem
Én egyszer voltam lakáson dolgozó prostinál, az orál natúr volt, a szex meg óvszerrel ment. Semmi gond nem történt utána.
mond meg neki, hogy hiányban szenvedsz:)
Ahogy 14. írta, nem illetek egymáshoz. Ez viszont hosszú távon gondot fog okozni. Vagy te maradsz kielégítetlen és elõbb-utóbb egy zsörtölõdõ hárpia leszel mellette(ez sajnos tudat alatti, észre sem veszed, hogy ez az oka), vagy keresel magadnak pótlékot. Egyik sem jó egyikõtöknek sem. Ezen sajnos csak az segít ha keresel olyat, akivel nincs ekkora étvágybeli különbség köztetek. Sajnos az élet ilyen, keresgélni kell az olyat, aki a fontos szempontoknak megfelel, mert akkor a nem túl fontosak különbözõséget már tudja tolerálni az ember.
Nem mindenkinek ám elsõdleges vágya szétdugni az agyát. Te ilyen vagy, láthatólag a barátod nem, nem illetek egymáshoz. Azon, hogy hányszor kívánjátok, nem lehet változtatni, sajnálom, hogy kielégítetlen maradsz. De hidd el, rosszabb, ha kényszerítve érzed magadat, mert a másik mindenáron akarja, neked meg semmi kedved hozzá.
Nagyon is ismerõs a helyzet kérdezõ.. szerintem ezen nem tudunk változtatni, de hátha mond valaki valami okosat.
A kérdező hozzászólása: õ 25 éves..
A kérdező hozzászólása: Már elmondtam neki de nem reagált rá semmit..
23:28 :D nem 18
23:18 vagyok, kimaradt. Ha kell hozd fel többször. Mondjuk ha át sem egy pedig mondta, úgy nehézkes :/ Õ mennyi idõs?
Volt egy ilyen barátnõm, imádtam. Õ sem bírt ki egy napot sem. Õ ezt el is mondta, én pedig örültem és soha nem bántam, ha rám mászott :P Beszélj vele errõl, hogy te többet igényelnél. Mindenki máshogy van beállítva... :/ Nálam szerencsére ez kicsit sem lenne gond :D 22/F
A kérdező hozzászólása: ma is ugy volt h átjön..:/ és nemjött..teljesen kivagyok.a maszti se segít:/
Ehhh, egy ugráló kavics!
próbálkozz nálam, nem leszel elutasítva!
jó a neved
A kérdező hozzászólása: hiába mondtam meg neki..errõl már beszéltünk:/
keress egy nem fatökût!!!
foglald le magad, túl sok szabad idõd van

Miért kell rögtön a saját férfitársainak leb***zizni azt a férfit, akinek nem megy a szex vagy a szex élvezete elsőre, úgymond tanulás nélkül, tudat alatt?

Szóval, miért nem képes sok ember - és f?leg férfiak elfogadni, hogy a férfiak között is van, akinek kell a hangulat, kellenek bizonyos érzések, érzelmek, egyebek a szexhez, és nem az állatias dugás van a vágyai középpontjában? Miért nézi ki az ilyen férfit magából a férfitársadalom - a "hímek" sokasága?

Legjobb válasz: Valóban bunkóság. Sokan úgy érzik, hogy ezzel õk a "nagyok".

Valóban bunkóság. Sokan úgy érzik, hogy ezzel õk a "nagyok".
általában csak a nagyszájú, hulladék réteghez tartozó emberek kezdenek bu*izni emiatt.. sajnos õk ilyenek, mindenkivel lefekszenek és azokat , akiknek szüksége van érzelmekre, ahhoz, hogy lefeküdjenek valakivel, azok le vannak nézve sokszor.. sajnos ez van, de nem kell velük törõdni..
féltékenyek, hogy ez neked nem létszükséglet, és értelmesebb pasi vagy, akinek vannak elvei és igényei õk erre nem képesek, szánalmasok
az elsõnek igaza van
Ne is mondd! En egy eleg szegyenlos, a szexualitas teruleten gatlasokkal kuzdo srac vagyok es persze a gimitol kezdve vegigkiseri az eletemet az allitolagos haverjaim folyamatos cikizese, beszolasai, ugratasai es a leb*zizas, mert ok valamiert ugy erzik, hogy az a vilagon a leghumorosabb dolog, ha minel durvabban tudunk beszolni a masiknak...Az persze egyszer sem fordult meg a fejukben, hogy biztassanak, vagy tamogassanak, segitsenek, tanacsokat adjanak, de ehhez mondjuk az en zarkozottsagom is kellett! En azt szoktam mondani, hogy ha a masik annyira nagyra van magaval, ha o akkora macso es a vilag minden tudasa ott van a kisujjaban, engem meg csak egy kis senkinek tart, akkor probaljon meg felemelni az o szintjere! Ha mar egyszer o akkora sztar, akkor tanitson, okitson, ossza meg velem az o fene nagy bolcsesseget...:D Persze erre nyilvan a legtobbszor egy ujabb idiota beszolas lesz a valasz, de azzal meg mar nem kell foglalkozni, mert sajnos a hulyeseg ellen hiaba keszulsz eszervekkel, nem lehet legyozni!!
izgassa közben a csiklódat, hátha úgy menni fog
Igen, ha orálisan elégít ki, és jól csinálja, akkor szerintem el fogsz :)
A kérdező hozzászólása: akkor ezek szerint idõvel menni fog? :)
igen igen, hagyd a zuhanyrózsát, és az ilyen erõs ingereket :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Ugyanez volt nálunk is. Aztán abba hagytam a zuhanyrózsázást és kb 2 hónap alatt teljesen helyreállt.
Egy megoldás van: soha többet nem használsz zuhanyrózsát és imádkozol, hogy nyerje vissza a csiklód az érzékenységét.:)
Hozzászoktattad magadat ehhez a szokáshoz, próbáld meg, hogy már nem maszturbálsz igy, hanem a párodra koncentrálsz.
menjetek be eggyütt a zuhany alá:D
A kérdező hozzászólása: azt is csinálja, de ha magamnak csinálom akkor se megy.
A kérdező hozzászólása: köszi!

Régebben kb 1 éve. A péniszemen a bõrt teljesen le tudtam húzni fájdalom nélkül. , és azóta nem nagyon megy. és fáj is egy picit. Szex közbe nemzavar. Sose zavar. Csak, hogy picit fura. Szerintetek?

..orvoshoz nem szeretnék menni,valahogy házilag akarnám megcsinálni, mindig próbáljam jobban lehúzni az bejöhet?

Legjobb válasz: mosatlan péniszt kap be a csajod? ma már nem vacsorázok :( menj orvoshoz! 30+F

mosatlan péniszt kap be a csajod? ma már nem vacsorázok :( menj orvoshoz! 30+F
ORVOS! Begyulladhat, sõt ha hátracsúszik el is szoríthatja a makkodban a fityma a vérkeringést. Én nem halogatnám...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!