Találatok a következő kifejezésre: Nem megy nélkül (193 db)

Most egyszerre 10 "hátas" húzódzkodás megy, tehát olyan, amelyiknél húzódzkodás közben a bütykök felém néznek. Viszont 10-nél több egyszerűen nem megy, pedig én még legalább 2-t szeretnék tudni megcsinálni. Tudnátok ebben nekem segíteni?

Legjobb válasz: Még egy trükk: akassz magadra mondjuk öt kilót és ezzel csinálj 4x8-at minden edzésen(vagy amennyit bírsz 4 szériában), majd az ötödik szériának csinálj annyi ismétlést súly nélkül amennyit bírsz. Én ezt széles fogású húzódzkodásnál csináltam, mostmár +20kg-val is csinálok 15-20-at formától függõen (elég ízületgyilkos, nem is szabad annyira nagy súlyokat magadra aggatni).

Még egy trükk: akassz magadra mondjuk öt kilót és ezzel csinálj 4x8-at minden edzésen(vagy amennyit bírsz 4 szériában), majd az ötödik szériának csinálj annyi ismétlést súly nélkül amennyit bírsz. Én ezt széles fogású húzódzkodásnál csináltam, mostmár +20kg-val is csinálok 15-20-at formától függõen (elég ízületgyilkos, nem is szabad annyira nagy súlyokat magadra aggatni).
jah. elsõ vagyok. csinálhatnád a fél húzódzkodást is azon a módon amit elsõre írtam. http://indavideo.hu/video/Fegyencedzes_4_lepes_fel_huzodzkod..
ha 10 a maxod, akkor minden nap óránként húzz bele 7et, legalább 8 órán át, de nyomhatod egész nap is, minden egész órában. 2-3 hét múlva mennie kell 12-15nek így.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Na persze, ha bárkinek eszébe jut valami még, vevõ vagyok rá!
Ez mind jó, a lényeg, hogy többféle módon támadj. Pl. csinálhatsz negatív ismétlést is: a 10 normál után székrõl fel, és szabadon lassan le, ahányszor bírod (vigyázz, mert a negatív izomlázat okoz).

Hogyan lehet megtanulni kapaszkodás nélkül futni a futópadon? Nem megy elengedni, mert zavar, hogy mozog alattam a talaj. Meg lehet szokni?

Ellipszis trénerezni szoktam, de a futás többet használ szerintem, több mindent mozgat meg.

Legjobb válasz: Elõször nézd a lábaidat, és úgy próbálj meg kapaszkodás nélkül futni. Majd ha ez megy, akkor próbáld úgy, hogy felnézel. Nem nehéz az, egyensúly kérdése.. :)

Elõször nézd a lábaidat, és úgy próbálj meg kapaszkodás nélkül futni. Majd ha ez megy, akkor próbáld úgy, hogy felnézel. Nem nehéz az, egyensúly kérdése.. :)
A kérdező hozzászólása: Oké. :) Holnap kipróbálom. :)
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés. Melyik az ideális sebesség és perc, ami ér is valamit? Edzõteremben pár ember 9, 2-es sebességgel futott, én meg 7, 1-nél küzdöttem a kapaszkodás abbahagyásával. Life Fitness a gépek márkája, de szerintem az edzõtermi gépek hasonlóak a sebesség felosztásában.
7 az gyors séta, 12 alatt nem futás, 15nél kezdõdik rendesen
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Étkezési tanács kéne! Összevissza eszek, de nem vagyok dagadt. Izmosabb szeretnék lenni de helyes étkezés nélkül nem megy! Mellesleg a térdem nagyon recseg, ennek mi lehet az oka?

Legjobb válasz: a térd recsegése ízületi problémákra vezethetõ vissza. nekem azt mondtak egyek olyan ételeket amelyek zselatint tartalmaznak, zseléket kaphatsz a boltokban is, igaz túlzott fogyasztása a gyomrodat terhelheti meg, tehát vigyázz a mennyiséggel! mellesleg: 'Izmosabb szeretnék lenni de helyes étkezés nélkül nem megy! ' -- valóban helyes étkezés! sok sikert! és jó egészséget kívánok!

a térd recsegése ízületi problémákra vezethetõ vissza. nekem azt mondtak egyek olyan ételeket amelyek zselatint tartalmaznak, zseléket kaphatsz a boltokban is, igaz túlzott fogyasztása a gyomrodat terhelheti meg, tehát vigyázz a mennyiséggel! mellesleg: 'Izmosabb szeretnék lenni de helyes étkezés nélkül nem megy! ' -- valóban helyes étkezés! sok sikert! és jó egészséget kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszi!


Létezik olyan, hogy a férfi miután elmegy ne lankadjon le? Mármint tabletták nélkül, meg minden segédeszköz nélkül. Vagy a 2-3 órás szex az úgy történik hogy addig a pasi nem megy el?

Legjobb válasz: Persze, hogy létezik olyan, hogy nem lankad le, miután elmegy és folytatja. Meg olyan is, hogy sokáig nem megy el, ezt meg lehet oldani némi alkohollal vagy kis szünetekkel szex közben :-)

Persze, hogy létezik olyan, hogy nem lankad le, miután elmegy és folytatja. Meg olyan is, hogy sokáig nem megy el, ezt meg lehet oldani némi alkohollal vagy kis szünetekkel szex közben :-)
nekem is volt 3 órás szexben részben, de nem szeretem az ilyen maratoni dolgokat :) Ha elég tapasztalt az ulletõ, hogy hogyan tartsa vissza, akkor persze hogy segédeszközök nélkül i s megy :) de ehhez tényleg sok rutin kell :)
"meg lehet oldani némi alkohollal " hát ez pont bekavar. 2-3 órás szex úgy történik, hogy amikor már majdnem elsül, akkor vár egy 10-20másodpercet és ugyanúgy mehet továbbá ~1percig aztán megint kicsi pihenõ, aztán eljuthat egy olyan szintre hogy orgazmus nélkül ejakulál, de nem élvez el. szóval onnantól kezdve megint sokáig bírja. aztán eljön az idõ amikor már végkép elveszti az "önuralmát", és elélvez. természetesen sok gyakorláson múlik az egész. " férfi miután elmegy ne lankadjon le" igen, az orgazmus után, még 1-10.percig simán áll. ez nagyon függ hogy, milyen hamar következetett be az orgazmus. tehát ha 1óra után élvez el, akkor tovább marad "egyenes" a himbi. de ha 10perc után élvez el, akkor általánban gyorsan konyul...
Létezik, és ilyen kérdés is létezett már... (23/F) KG (A kérdezõk értékeljék a válaszaim)
Persze, hogy létezik, én is ilyen vagyok. Aktus közben általában nem bírom olyan sokáig (de nem emgyek el azért olyna nagyon hamar) de a legjobb barátom hosszú ideig bírja ha használatban van. :) KG: Neked meg miért lényeges h értékeljék a válaszod? Ettõl leszel nagyobb? Jézusom.

Diploma nélkül tényleg nem megy? !

Két éve érettségiztem le kiváló eredményekkel, ennek köszönhetően eddig több jó és elismert egyetemre sikeresen felvételt nyertem itthon és külföldön is. Bizonyos okokból azonban nem tudtam elkezdeni a tanulást se tavaly, se tavaly előtt, helyette dolgoztam többek között angol és francia nyelvterületen. Most megint elérkezett a jelentkezés ideje... De mindazok alapján, amiket az elmúlt két évben láttam, tapasztaltam a világból, teljesen elbizonytalanodtam a diploma értékét illetően. Az a benyomásom, h egyáltalán nem olyan fontos, mint amilyennek beállítják... Felsőfokú képesítésem (okj-s) meglesz most nyárra, ugyanis edzőképzőre járok. Több nyelvvizsgám is van már. De én úgy vettem észre, h mindenféle papírok helyett elsősorban a munkatapasztalatokat veszik figyelembe... Jaj, nem tudom, teljesen elbizonytalanodtam :S A kötelességtudat azt súgja, h muszáj megszerezni a papírt, három évet bele muszáj lenne belefektetni... De szívem szerint ezt kihagynám és inkább folytatnám a munkát: elsősorban turizmus/idegenvezetés/újságírás területen. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha a szakmádban a papír nélkül is elvagy akkor nem feltétlen kell neked az a papír. A mostani változások gondolom azon a területen jócskán megtizedelhették az államis helyeket ami ráadásul így még komoly pénzbe is kerülne így ha te már 2 éve el tudtál helyezkedni abban amibõl amúgy diplomát is szerezhetnél értelmetlen. Annyit még hozzátennék, hogy a te eseted ezzel a szakmával eléggé egyedi szerintem, hisz a te esetedben diploma nélkül is dolgoztál már olyan területen amibõl kaphatnál diplomát, azonban rengeteg sok más munka nem végezhetõ el nem is konkrétan a papír csak az ott szerzett tudás nélkül (orvos, ttk-s tudós stb.).

Ha a szakmádban a papír nélkül is elvagy akkor nem feltétlen kell neked az a papír. A mostani változások gondolom azon a területen jócskán megtizedelhették az államis helyeket ami ráadásul így még komoly pénzbe is kerülne így ha te már 2 éve el tudtál helyezkedni abban amibõl amúgy diplomát is szerezhetnél értelmetlen. Annyit még hozzátennék, hogy a te eseted ezzel a szakmával eléggé egyedi szerintem, hisz a te esetedben diploma nélkül is dolgoztál már olyan területen amibõl kaphatnál diplomát, azonban rengeteg sok más munka nem végezhetõ el nem is konkrétan a papír csak az ott szerzett tudás nélkül (orvos, ttk-s tudós stb.).
attól függ milyen szakma. pl vegyiparba aligha fogsz elhelyezkedni vegyész diploma nélkül. :-D
A diploma alapdolog a mai világban.

Az lenne a kérdésm, hogy ha kaptam kölcsön egy játékot feltelepítettem de vissza kell adnom a DVD-t és nem megy ugye DVD nélkül hogy kell megcsinálni hogy DVD nélkül elinduljon?

Legjobb válasz: Ha feltelepítetted a játékot úgy ahogyan az a nagykönyvbe megvan írva akkor a DVD nem kell. Marad az asztalodon egy ikonja a játéknak s ha arra rákattintasz elindul a játék.

Ha feltelepítetted a játékot úgy ahogyan az a nagykönyvbe megvan írva akkor a DVD nem kell. Marad az asztalodon egy ikonja a játéknak s ha arra rákattintasz elindul a játék.
A kérdező hozzászólása: hát úgy csináltam és kéri a DVD-t ez a játék amit amugy el akarok indítani a sims3 valahogy nem lehet megcsinálni gogy ne kelljen az indításhoz a DVD?
Hülyék a rendõrök, de azért nem ennyire.
Nem az számít, hogy hogyan használod, hanem hogy mire képes. Szóval nem használhatod így. Illetve nem szabad, mert lehet, csak akkor ne lepõdj meg ha kérik a biztosítás kötvényét és a bukót, illetve csekket adnak. Ez olyan, mintha egy 400 lóerõs autó tulaja azt mondaná, hogy õ sosem nyomja le negyedénél jobban a gázpedált, nem használ ki többet 170 lóerõnél, ezért ne kelljen luxusadót fizetnie az autójára... :)
:) Attól, hogy tekered a pedállal, még nem lesz a Babettából bicikli. Hanem ha leszállsz róla és csak tolod, máris gyalogos leszel. De annak meg mi értelme???
Rohadt sok értelme volna biciklizgetni egy ótvar babettával, fõként ha pont ezért találták fel korábban a biciklit!
Vegyél egy bukót amúgy mi értelme van a babettán bicajozni vagy 5 x olyan nehéz mint egy bicaj

Miért nem érti meg barátnőm hogy nekem nem megy a szex orális előjáták nélkül? Eddig mindig minden kapcsolatban hozzá tartozott. Most olyan mintha minden nap köret nélkül ennék ételt kb.

Még azt se engedi hogy kinyaljam...én ezt így nem csinálom tovább..

Legjobb válasz: Szerintem ne akadj ki ennyire. Inkább beszélgess vele nagyon sokat, nagyon türelmesen. Ne kiakadva h meg se merjen nyílni elõtted. Pl egy filmezés közbe vagy esetleg egy lightos iszogatás alatt feldobhatnád a témát h miért nem szeretné, fél valamit? vagy múltbeli rossz élmény? figyelj lehet még sose csinálta és nem meri.... esetleg elmondhatnád neki h kinyalod és szóljon ha rossz és ne csináld tovább, és te ABBA IS HAGYOD ha erre kér, ezután is megbeszéled veled mi a baj, legközelebb újra próbálkozol stb, szerintem ne dobd ki egybõl minden megoldható ez is idõvel tuti... viszont ha nem szereted és csak a szex a lényeg akkor máris jobb ha vége, ne szenvedtesd :D 19/L

Szerintem ne akadj ki ennyire. Inkább beszélgess vele nagyon sokat, nagyon türelmesen. Ne kiakadva h meg se merjen nyílni elõtted. Pl egy filmezés közbe vagy esetleg egy lightos iszogatás alatt feldobhatnád a témát h miért nem szeretné, fél valamit? vagy múltbeli rossz élmény? figyelj lehet még sose csinálta és nem meri.... esetleg elmondhatnád neki h kinyalod és szóljon ha rossz és ne csináld tovább, és te ABBA IS HAGYOD ha erre kér, ezután is megbeszéled veled mi a baj, legközelebb újra próbálkozol stb, szerintem ne dobd ki egybõl minden megoldható ez is idõvel tuti... viszont ha nem szereted és csak a szex a lényeg akkor máris jobb ha vége, ne szenvedtesd :D 19/L
ja hagyjad keress egy olyat aki lesz.p.
És vele még nem akartad megbeszélni esetleg?
A kérdező hozzászólása: ma 18:54 Akartam már beszéltem vele.Nem akarja ennyi, mondtam akkor legalább én had nyaljam ki.Azt sem akarja.Hajthatatlan nem tudok már mit tenni.Nekem nagyon hiány érzetem van anélkül mert eddig minden kapcsolatomban volt oda vissza orális szex.Nem jó ez így nekem, nem azért mert önzõ vagyok, hanem azért mert én ehhez szoktam hozzá és nincs így annyira kedvem se.Hiány érzetem van
hát pedig jó, én is így vagyok, nekem ez kell, nélküle nincs is szex, ha nem akarja, akkor sokat nem tudsz tenni, nézd ha õ nem akarja, akkor Te döntesz mit akarsz
Türelem. Lehet, hogy ráütöttek a kezére, amikor az ovõdában a pisilõjéhez nyúlt. Ha szereted, legyél türelmes.

Lelkileg kikészültem, évek óta nem megyek ki az utcára smink nélkül. Mit tehetek?

Van hogy kések is emiatt,sötét karikák vannak a szemeim körül .(nem csak alatta)Hallottam ilyen olyean savas feltöltésekr?l..méreg drágák!Több féle krémet,gélt,hemeopátiás ásványi anyagokat stb. kipróbáltam már.A dokim szerint nincs semmi bajom,örököltem és kész.

Legjobb válasz: Iszol eleget? A véredben a vas tartalom rendben van? Ha igen, akkor törõdj bele, genetikusan örökölhetted. Én is így voltam ezzel, smink nélkül nem mentem az utcára, amíg fiatal voltam. Most meg, már így 50 felett rohadtul nem érdekel.

Iszol eleget? A véredben a vas tartalom rendben van? Ha igen, akkor törõdj bele, genetikusan örökölhetted. Én is így voltam ezzel, smink nélkül nem mentem az utcára, amíg fiatal voltam. Most meg, már így 50 felett rohadtul nem érdekel.
A kínai orvoslás szerint a szemkörnyéki bõr színe tájékoztatást ad az emberi szervek belsõ egyensúlyáról ill. ennek hiányáról. Amíg a nyugati orvostudomány a szem alatti sötét karikákat a stresszes életmódnak és az alváshiánynak tudja be, addig a keleti gyógyítók ezt a mellékvese gyenge energia állapotának tulajdonítják. A vese és a vízháztartás egyensúlyhiányára utal az ödémás szem, míg az allergiát az enyhén puffadt, sötét karikák jelzik.
Én jártam egy pszichológushoz, aki nem csak az ilyesmiben segített, hogy mennyire van önbizalmam, meg hogy ki merek-e menni az utcára, de táplálkozáshoz is nagyon ért, és õ írt össze egy diétát nekem, és attól 1-2 hónap alatt mintha kicseréltek volna. Meg hát a beszélgetések is nagyon sokat segítettek, hogy megértettem, hogy nem annyira fontos, hogy mit gondolhatnak mások, hanem énnekem kell tudnom, hogy mit gondoljak magamról. Ennél az alapítványnál dolgozott: http://jolelekalapitvany.hu/ és Szokolai Árpád a neve. Szerintem keresd meg, és segít neked, mert nekem is nagyon sokat segített!

Nagyon nehezen barnulok, mert fehér a bőröm. Szoláriumba nem megyek, azok után amiket hallottam róla. : D hogy barnuljak napozás és szoli nélkül?

Legjobb válasz: szoli nem kell napozás nélkül meg max a kilogo helyeken fogsz barnulni bár én is igy szoktam,mert hofehér vagyok általában börradirt használj hetente,és ugy menj napra,hamarabb megfog

szoli nem kell napozás nélkül meg max a kilogo helyeken fogsz barnulni bár én is igy szoktam, mert hofehér vagyok általában börradirt használj hetente, és ugy menj napra, hamarabb megfog
barnító krém?
Én is hófehérke vagyok, bár június-júliusban sokat mászkáltam a városban a napon, és a vállamat + a hátamat eléggé megfogta. De a karjaim és a lábam fehér maradt :D Nah de ennyire még soha nem barnultam le :O
Kend be magad nagyon magas faktorú fényvédõvel (30-50) és úgy napozz, lehetõleg 3 után. így lesz egy kis színed. ha alapból nagyon fehér vagy, csokibarna sose leszel. én is csak tejeskávé színûre barnulok.
Ajánloma béta karotin kapszulát.Nagyon hatásos:) rem segitettem 14/L anyu meg én is használjuk
Én Dove barnító testápolót használok rendszeresen, világos bõrre valót. Mikor már van egy kis színem, akkor kimegyek a kertbe az árnyékba délután olvasgatni vagy ilyesmi - pont annyira fog meg ez a kettõ, hogy szép, napcsókolta színem legyen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!