Találatok a következő kifejezésre: Nem megszokottan meg (6 db)

Fogamzásgátló szedése mellett előfordulhat, hogy egy alkalommal nem jön meg rendesen a menszeszem, csak barnás folyás, és minimális vérzés? A megszokotthoz képest 3 nappal korábban el is múlt.

1,5 éve szedek fogamzásgátlót. Semmilyen terhességre utaló tüneteim nincsenek. Idegességt?l el?fordulhat, hogy egyszer a fentiekben leírt állagú a menszeszem és a köv. hónapban megjön normálisan? Hozzáteszem, hogy annyira figyelünk, hogy a barátom gyógyszer ellenére sem megy el bennem, max. 1-2-szer, de az utóbbi id?ben nem volt rá példa.

Legjobb válasz: Nekem volt olyanis, hogy egy az egyben kiamadt. Fogamzásgátló mellett nem vastagszik meg úgy a méhnyálkahártya, és van, hogy nem elég vastag ahhoz, hogy rendes vérzés legyen belõle. A pasid meg egész nyugodtan élvezen beléd, ha már hormonnal terheled a szervezeted, legalább legyen miért! :-)

Nekem volt olyanis, hogy egy az egyben kiamadt. Fogamzásgátló mellett nem vastagszik meg úgy a méhnyálkahártya, és van, hogy nem elég vastag ahhoz, hogy rendes vérzés legyen belõle. A pasid meg egész nyugodtan élvezen beléd, ha már hormonnal terheled a szervezeted, legalább legyen miért! :-)
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem tudom, hogy 1, 5 év elteltével emlékszel-e rá, de én most szinte ugyanolyan helyzetben vagyok, mint akkor voltál te. Mi lett a dolog vége? Megjött utána rendesen vagy volt valami oka a barnázásnak? Elõre is köszi a választ!

Ha kevesebb a vérzésem a régebben megszokotthoz képest, akkor lehet, hogy nem vastagodik meg eléggé a méhfal, és emiatt nehezebben tudok teherbe esni?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy neked mi lehet az oka, hogy kevesebb lett a vérzésed, de nekem mindig is kevés volt, még az elsõ nap is csak gyengén jött, 3-4. nap már csak barnázok, de nagyon könnyen teherbe esek. Legalábbis az elsõ babám elsõ próbálkozós hónapban megfogant, a második nem volt betervezve, de egyszer nem védekeztünk a hónap folyamán, mondjuk az pont a középidõmben volt, és terhes is lettem. Szóval nem hiszem, hogy maga a kevés menstruáció nehezítené a teherbeesést.

Azt nem tudom, hogy neked mi lehet az oka, hogy kevesebb lett a vérzésed, de nekem mindig is kevés volt, még az elsõ nap is csak gyengén jött, 3-4. nap már csak barnázok, de nagyon könnyen teherbe esek. Legalábbis az elsõ babám elsõ próbálkozós hónapban megfogant, a második nem volt betervezve, de egyszer nem védekeztünk a hónap folyamán, mondjuk az pont a középidõmben volt, és terhes is lettem. Szóval nem hiszem, hogy maga a kevés menstruáció nehezítené a teherbeesést.
Csinálj egy tesztet és ha poz akkor irány a doki.Nálam is így volt és van egy édes lányom.
Eléggé valószínû, hogy babóca van odabenn! Szerintem mihamarabb menj orvoshoz. És örülj, mert a legnagyobb boldogság egy kis pocaklakó!:-) 26 hetes kismama

Hörcsögök szeretik ha hétről-hétre változik az otthonuk, tehát ketrecük, vagy a megszokotthoz ragaszkodnak még akkoris ha az nem az igazi?

Tehát van nagy álomketrec + sok kicsi ketrec + sok höri külön-külön. És hogy mindegyik lehessen a nagyban is, ami egy egész játszótér a számukra, ezért minden héten a takarítás alkalmával más és más höri kapná meg ezt az otthont. Vagy pedig legyen csak az egyiké és a többiek meg érjék be a kicsivel? Szerintetek hogy lenne jobb nekik ha ez a helyzet állna fent?

Legjobb válasz: szerintem ne variálj. te se õrölnél ha minden héten költöztetnének:D

szerintem ne variálj. te se õrölnél ha minden héten költöztetnének:D
Szerintem nem rossz az ötlet, amikor még az enyémek picik voltak sokszor költöztek és semmi bajuk, sõt igazán szerettek költözni mert ha 1 hétnél tovább voltak egy ketrecben akkor elkezdtek bunyózni XD.Most már egy hatalmas hörcsögpáholyban tanyáznak mindannyian és nagyon is szeretik.Sok sikert hozzájuk!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

A túlzottan sok folyás rosszat jelent? Színtelen meg szagtalan csak a megszokotthoz képest nagyon sok és nem csak akkor van amikor megszokott.

Legjobb válasz: Olvasd el ezt: http://akupunkturasorvos.hu/nogyogyaszati-folyas-feher-folya.. Ha mégis zavar, a saját megnyugtatásod céljából megkérdezheted a nõgyógyászodat.

Olvasd el ezt: http://akupunkturasorvos.hu/nogyogyaszati-folyas-feher-folya.. Ha mégis zavar, a saját megnyugtatásod céljából megkérdezheted a nõgyógyászodat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!