Találatok a következő kifejezésre: Nem maradhatok ha a (19 db)

Terhes maradhatok ha a pasim úgy ment el bennem, hogy nekem közben megvolt a menszeszem? (3. nap) Félek és nem tudok dönteni. Sejtem mi lenne a helyes válasz de kell a megerősítés!

Legjobb válasz: nem nem lehetsz terhes ezer százalék hiszen éppen nincs megtermékenyithetõ petesejt a méhedben!ne aggodj!!!

nem nem lehetsz terhes ezer százalék hiszen éppen nincs megtermékenyithetõ petesejt a méhedben!ne aggodj!!!
kisebb az esélye, hogy terhes legyél, mert elvileg nem volt peteérésed... De nem 0, úgyhogy biztos ami biztos irass fel egy 72 órásat, és ne csináljatok belõle rendszert!
Elég kicsi az esély erre, de azért vegyél be egy esemény utánit, a biztonság kedvéért. Így te is nyugodt lennél.
hát ha szedsz tabit akkor nem vagy terhes, ha nem szedsz akkor van esélye. (én is így lettem terhes...)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, ez így is megnyugtatott, hogy válaszoltatok:) ))
ha eddig is terhes voltál akkor igen terhes maradhatsz
Ha szuperovulációd volt, akkor lehetsz terhes.
nem akarlak beparáztatni de egy icipicike % akkor is van rá de több mint valószinû hogy nem vagy terhes ismerek olyat akinek megvolt 2. nap és terhes lett csak azért mondom
15:28-as vagyok de am mért nem használtatok gumit?

2010. 05. 02-ig vagyok gyeden. Úgy terveztem, visszamegyek dolg. Májusba, de időközben a m. helyemen is leépítések voltak. Főnök se kecsegtet semmi jóval. Gyesen nem maradhatok. Ha visszamennék és elküldenének, kaphatnék m. nélkülit a gyes mellett?

Legjobb válasz: A gyerek 3 éves koráig NEM TUD elküldeni. Menj vissza, nyugodt lehetsz egy évig még! És addigra a leépítések is lezajlanak szépen, te meg jól bedolgozd magad. És mellette kapod a gyest. Szóval csak hajrá!

A gyerek 3 éves koráig NEM TUD elküldeni. Menj vissza, nyugodt lehetsz egy évig még! És addigra a leépítések is lezajlanak szépen, te meg jól bedolgozd magad. És mellette kapod a gyest. Szóval csak hajrá!
Munka mellet kérd a gyest, akkor nem rúghat ki, és az amúgy is jár.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Még egy kérdés: hová kell elõször mennem és mikor, hogy igényeljem a gyest és mellette dolgozhassak is?
Simán jelzed hivatalosan, hogy mikortól kívánsz munkába állni a cégednél. A gyest meg igényled, ahol kell (MÁK, OEP, nem tudom...). A két dolognak nincs köze egymáshoz. Tehát igényled egyrészt a gyest, ahogy kell és visszamész dolgozni, ahogy kell.

Ha nem bízom meg a barátnőmben meddig maradhatok vele együtt?

6 hónapja járunk együtt, sajnos sokat veszekszünk emiatt

Legjobb válasz: Hát nem sokáig. Miért nem bízol benne?

Hát nem sokáig. Miért nem bízol benne?
ha felmerült ez benned, akkor már vége a kapcsolatnak, de ez több szempontból is jó lehet...jó neked, mert ha igazad van, akkor jobbat érdemelsz egy hûtlen csajnál...és jó neki, mert ha nincs igazad, akkor õ érdemel jobbat egy folyton gyanakvó pasinál...én nem húznám tovább a dolgot...
Ha nincs meg a bizalom felesleges a kapcsolatot folytatni.Magadat idegesíted vele.Ismerõs a szitu.
illegeti magát mások elõtt? mielõtt veled járt mindenkivel összefeküdt? miért gondolod, hogy kapható bizonyos dolgokra?
ja kérd meg egy haverodat, hogy próbálja meg elcsábítani a barátnõdet.
Az ilyet be kell tesztelni, de okosan. Ha bukik, dobni kell. Mi a probléma?
A kérdező hozzászólása: a viselkedésével vannak gondok... nem konkrétan illegeti magát de láthatóan flörtölget, tetszeleg, néz másokat ez a tesztelés jó ötlet, de sajnos nem tudok senkit aki ezt tesztelné nekem
A kérdező hozzászólása: kicsit féltékeny vagyok... úgy érzem rajta kapható bizonyos "dolgokra"
A kérdező hozzászólása: tökéletes kapcsolat sincs... mindegy megpróbálom könnyedén venni, kihasználom amíg lehet (addig ütöm a vasat amíg meleg) aztán majd lesz valahogy
Nem értem, hogy mi a gondod. Nem csal meg, flörtölget. Ki a fenének nem esik jól tizenévesen, ha flörtölnek vele? Én soha egyik barátnõm nem csaltam meg, de ha nekiállt velem egy csaj úgy beszélni, simán vettem a lapot, nem volt a 2. mondatom az, hogy "Bocsi ne flörtölj velem, mert van barátnõm". Viszont a barátnõim sem tagadtam le soha, azt már egy verbális megcsalásnak tartom. De meg kell érteni, hogy a fiatalok (de nem csak a fiatalok, az idõsebbek is , csak õk okosabban csinálják a dolgokat) szeretik, ha valakinek tetszenek, ezt egy embernek el kell fogadni egy kapcsolatban. Nem a szolgád lesz, nem sajátíthatod ki!

Ha nem tudom fizetni a lakásthitelt akkor meddig maradhatok az ingatlanban?

Tehát ha lejárt a fizetési határid? akkor meddig maradhatok még? Vagy addig amíg meg nem veszi az új vev??

Ha fogamzasgatlot szedek es a pasim belem elvez, nem maradhatok terhes?

Legjobb válasz: Amúgy, normálisan: szeded, védett vagy, beléd élvez, nem.

Sokra mentetek vele. Semmi sem 100%-os. Megfosztjátok magatokat egy élménytõl. Mindegy, nem az én dolgom.
Amúgy, normálisan: szeded, védett vagy, beléd élvez, nem.
xDD A fiú egy különlegesség ha erre képes:D
Miért? Terhes voltál?
Még hozzátenném. Az ondó nem gyermekölõ hatású, tehát ha terhes vagy és beléd élvez, ugyanúgy az maradsz.
Szia! Én teljesen normálisan szedtem a gyógyszert. Mindig ugyanabban az idõpontban. Ráadásul a párom soha nem ment el belém és láss csodát terhes lettem! De a gyógyszernél a leírásban ott van, hogy nem 100%-os biztonságot ad!!
te vagy 15 éves vagy, vagypedig annál idõsebb, de akkor egy degenerált állat aki nem tud fogalmazni. ha már elég érettnek tartod magad a fogamzásgátló szedéséhez, akkor ahoz is legyél kellõen érett, hogy megtanulj fogalmazni!
Utolsó. Miért nem ment beléd, ha szedsz fogamzásgátlót?
Mert a gyógyszer nem 100%-os így vigyázni akartunk.
A kérdező hozzászólása: nem, nem voltam :D
Vagdalkoztok a százalékokkal!!!! Nem egy megmagyarázhatatlan , paranormális tevékenység miatt nem mondhatjuk hogy 100%-os a tabi!Komolyan sokan annyira buták!!!!Valami gond biztos volt ami miatt nem volt hatékony a szer!Ha betartod pontosan a használatit akkor nem lehetsz terhes!Max még annyi gond lehet, hogy esetleg neked magasabb hormontartalmú tabi kell!Ennyi!A szentlélek sem szállhat meg!!!
ha a gyógyszer nem 100szûzalékos akkor miért nem figyel jobban?

Nem maradhatok terhes, ha a szeretkezés után kicsorog a sperma?

Legjobb válasz: meg külömben is milyen butus kérdés ez?nagyon fiatal lehetsz!ha nem csorogna ki,akkor hova tünne?szerintem kérj szülötöl felvilágositást,és menj el orvoshoz fogamzásgátlot iratni!nem szabad felelötlenül csinálni.más éveket küzd azon,hogy lehessen babája,te meg egy felelötlen ora miatt meg ölnél egy babát!ezen gondolkozz el,és legközelebb védekezz!

meg külömben is milyen butus kérdés ez?nagyon fiatal lehetsz!ha nem csorogna ki, akkor hova tünne?szerintem kérj szülötöl felvilágositást, és menj el orvoshoz fogamzásgátlot iratni!nem szabad felelötlenül csinálni.más éveket küzd azon, hogy lehessen babája, te meg egy felelötlen ora miatt meg ölnél egy babát!ezen gondolkozz el, és legközelebb védekezz!
Szia! Kérdésed alapján vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon tudatlan. Bocsi érte.:o) Nos, a sperma kicsorgásának semmi köze a teherbe esés esélyeihez. Ha a sperma bejutott a hüvelybe, az onnantól kezdve remekül fogja érezni magát 3 teljes napig. Ugyanis 1 sperma pontossan ennyi ideig él a hüvelyben. Ha azonnal letusolsz szeretkezés után, és kellõ alapossággal kimosod a hüvelybõl, akkor sem gondolhatod hogy biztonságban vagy mert 1 sperma is elég a megtermékenyüléshez a több millióból. Nekem minden szeretkezés után kicsorog a sperma a hüvelybõl, és nem emiatt, de épp a harmadik csemetémet várom.:o))
Ez így van!! :-)
Egy része mindenképpen kicsorog (a gravitáció miatt), de nem tûnik el nyomtalanul a hüvelybõl. Amint az elõzõ válaszokban is olvashattad, elég, hogy egyetlen darab "célba érjen" a több millióból!
Már a férfi elõváladéka is tartalmazhat spermiumot, tehát ha nem védekeztél akkor benne van a pakliban a terhesség. Fõleg ha konkrétan sprema került a hüvelybe függetlenül attól hogy "kicsorgott"vagy nem.

Ha nem írom meg a központit, akkor maradhatok a mostani iskolámba?

Jelenleg nyolc évfolyamos gimnáziumba járok, és még nem vagyok biztos a döntésemben. 13/L

Legjobb válasz: Ha indul 9., akkor igen.

Ha indul 9., akkor igen.

Ha a desztilláció nem tökéletes, maradhatnak a vízben kalciumionok?

Úgy értem, ha sorrendet kellene felállítani, melyik iont a legkönnyebb illetve legnehezebb "elűzni" a vízből?

Legjobb válasz: Elûzni? Mi a kalcium tán ördög? A desztilláció lényege, hogy a vízben oldott anyagok párolgáshõje magasabb a víznél, így ha el kezdjük az oldatot forrásig melegíteni, a víz elpárolog és a tiszta, "desztillált" víz lecsapódik a desztillálóban. Ez által a vízben oldott anyagok ott maradnak az edényben míg a víz szépen a kanyargós csöveken lecsapódik és kicsöpög egy pohárba. A nem tökéletes desztilláció (ha így érted), hogy maradt a disztillálandó oldatban víz így például kalcium ionok is. De ami kicsöpög az csak H2O

Elûzni? Mi a kalcium tán ördög? A desztilláció lényege, hogy a vízben oldott anyagok párolgáshõje magasabb a víznél, így ha el kezdjük az oldatot forrásig melegíteni, a víz elpárolog és a tiszta, "desztillált" víz lecsapódik a desztillálóban. Ez által a vízben oldott anyagok ott maradnak az edényben míg a víz szépen a kanyargós csöveken lecsapódik és kicsöpög egy pohárba. A nem tökéletes desztilláció (ha így érted), hogy maradt a disztillálandó oldatban víz így például kalcium ionok is. De ami kicsöpög az csak H2O
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem, hogy egy oldatban több kalciumot sikerült kimutatni, mint amennyi a feloldott anyagból adódna, ezért gondolom, hogy esetleg a vízzel sikerült "szennyezõanyagként" plusz kalciumot bejuttatni.
Inkább nézz utána mi az a desztilláció és szerezz egy kis kémia háttértudást és nem égsz el a tudatlanság purgatóriumában. Villányi prof.-nál 45ezer 1 félév kémia korrepetálás és õ az Isten. Google is your friend
Villányi Attila Az Apáczai Gimnáziumban a tanárom. Zseniális. 10-es vagyok. Akit tanít, .... fantasztikus :)
A kérdező hozzászólása: Csak nem gondolod, hogy a nagy semmire kihajítanék 45ezer forintot?? Ne röhögtess:DDD
Ha úgy gondolod, hogy nagy semmi akkor nincs tárgya nem csak a beszélgetésünknek, hanem a postodnak se. Ha semminek tartod a kémiát akkor mi a pék könyökének érdeklõdsz utána?
A kérdező hozzászólása: Látom, a szövegértésed és a logikád is remek;) Nem a kémiát semmiztem le, hanem a "korrepetálást". Nem lennék hajlandó egy felsztárolt (habár minden bizonnyal rettentõ okos) embernek ennyi pénzt fizetni... Akkor már elmegyek a Hajas fodrászatba. De mivel ennyi pénzt nem akarok egyszerre elkölteni, tárgytalan...:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!