Találatok a következő kifejezésre: Nem maradhatok ha (26 db)

2010. 05. 02-ig vagyok gyeden. Úgy terveztem, visszamegyek dolg. Májusba, de időközben a m. helyemen is leépítések voltak. Főnök se kecsegtet semmi jóval. Gyesen nem maradhatok. Ha visszamennék és elküldenének, kaphatnék m. nélkülit a gyes mellett?

Legjobb válasz: A gyerek 3 éves koráig NEM TUD elküldeni. Menj vissza, nyugodt lehetsz egy évig még! És addigra a leépítések is lezajlanak szépen, te meg jól bedolgozd magad. És mellette kapod a gyest. Szóval csak hajrá!

A gyerek 3 éves koráig NEM TUD elküldeni. Menj vissza, nyugodt lehetsz egy évig még! És addigra a leépítések is lezajlanak szépen, te meg jól bedolgozd magad. És mellette kapod a gyest. Szóval csak hajrá!
Munka mellet kérd a gyest, akkor nem rúghat ki, és az amúgy is jár.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Még egy kérdés: hová kell elõször mennem és mikor, hogy igényeljem a gyest és mellette dolgozhassak is?
Simán jelzed hivatalosan, hogy mikortól kívánsz munkába állni a cégednél. A gyest meg igényled, ahol kell (MÁK, OEP, nem tudom...). A két dolognak nincs köze egymáshoz. Tehát igényled egyrészt a gyest, ahogy kell és visszamész dolgozni, ahogy kell.

Nem maradhatok terhes, ha a szeretkezés után kicsorog a sperma?

Legjobb válasz: meg külömben is milyen butus kérdés ez?nagyon fiatal lehetsz!ha nem csorogna ki,akkor hova tünne?szerintem kérj szülötöl felvilágositást,és menj el orvoshoz fogamzásgátlot iratni!nem szabad felelötlenül csinálni.más éveket küzd azon,hogy lehessen babája,te meg egy felelötlen ora miatt meg ölnél egy babát!ezen gondolkozz el,és legközelebb védekezz!

meg külömben is milyen butus kérdés ez?nagyon fiatal lehetsz!ha nem csorogna ki, akkor hova tünne?szerintem kérj szülötöl felvilágositást, és menj el orvoshoz fogamzásgátlot iratni!nem szabad felelötlenül csinálni.más éveket küzd azon, hogy lehessen babája, te meg egy felelötlen ora miatt meg ölnél egy babát!ezen gondolkozz el, és legközelebb védekezz!
Szia! Kérdésed alapján vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon tudatlan. Bocsi érte.:o) Nos, a sperma kicsorgásának semmi köze a teherbe esés esélyeihez. Ha a sperma bejutott a hüvelybe, az onnantól kezdve remekül fogja érezni magát 3 teljes napig. Ugyanis 1 sperma pontossan ennyi ideig él a hüvelyben. Ha azonnal letusolsz szeretkezés után, és kellõ alapossággal kimosod a hüvelybõl, akkor sem gondolhatod hogy biztonságban vagy mert 1 sperma is elég a megtermékenyüléshez a több millióból. Nekem minden szeretkezés után kicsorog a sperma a hüvelybõl, és nem emiatt, de épp a harmadik csemetémet várom.:o))
Ez így van!! :-)
Egy része mindenképpen kicsorog (a gravitáció miatt), de nem tûnik el nyomtalanul a hüvelybõl. Amint az elõzõ válaszokban is olvashattad, elég, hogy egyetlen darab "célba érjen" a több millióból!
Már a férfi elõváladéka is tartalmazhat spermiumot, tehát ha nem védekeztél akkor benne van a pakliban a terhesség. Fõleg ha konkrétan sprema került a hüvelybe függetlenül attól hogy "kicsorgott"vagy nem.

Mikor menstruálok, terhes maradhatok ha nem védekezünk?

Legjobb válasz: nem muszáj kibírni (bár elég ízléstelen) de védekezni KÖTELEZÕ mert igen, terhes lehetsz..

nem muszáj kibírni (bár elég ízléstelen) de védekezni KÖTELEZÕ mert igen, terhes lehetsz..
Igen, sõt fertõzést is kaphatsz. Menstruáció alatt bírjátok ki szex nélkül.
es sok fertozest is elkaphatsz
A kérdező hozzászólása: köszi:) énis igy tudtam s egyik barátnõm erõsiti h nemigyvan
Van rá esély akkor is, bár elég kicsi. Nagy valószínûséggel nem leszel terhes, de az 1% is több mint a semmi. Viszont a higiéniára érdemes ebben az idõben jobban odafigyelni.
8.ban majd biológián elmondják... menstruációkor nem tudsz teherbe esni, 2 menstruáció között kb. félidõben van a peteérés, akkor eshetsz teherbe!
A kérdező hozzászólása: voltam már 8ba ;s nem mondtak el :) )

Terhes maradhatok ha a pasim úgy ment el bennem, hogy nekem közben megvolt a menszeszem? (3. nap) Félek és nem tudok dönteni. Sejtem mi lenne a helyes válasz de kell a megerősítés!

Legjobb válasz: nem nem lehetsz terhes ezer százalék hiszen éppen nincs megtermékenyithetõ petesejt a méhedben!ne aggodj!!!

nem nem lehetsz terhes ezer százalék hiszen éppen nincs megtermékenyithetõ petesejt a méhedben!ne aggodj!!!
kisebb az esélye, hogy terhes legyél, mert elvileg nem volt peteérésed... De nem 0, úgyhogy biztos ami biztos irass fel egy 72 órásat, és ne csináljatok belõle rendszert!
Elég kicsi az esély erre, de azért vegyél be egy esemény utánit, a biztonság kedvéért. Így te is nyugodt lennél.
hát ha szedsz tabit akkor nem vagy terhes, ha nem szedsz akkor van esélye. (én is így lettem terhes...)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, ez így is megnyugtatott, hogy válaszoltatok:) ))
ha eddig is terhes voltál akkor igen terhes maradhatsz
Ha szuperovulációd volt, akkor lehetsz terhes.
nem akarlak beparáztatni de egy icipicike % akkor is van rá de több mint valószinû hogy nem vagy terhes ismerek olyat akinek megvolt 2. nap és terhes lett csak azért mondom
15:28-as vagyok de am mért nem használtatok gumit?

Ha fogamzasgatlot szedek es a pasim belem elvez, nem maradhatok terhes?

Legjobb válasz: Amúgy, normálisan: szeded, védett vagy, beléd élvez, nem.

Sokra mentetek vele. Semmi sem 100%-os. Megfosztjátok magatokat egy élménytõl. Mindegy, nem az én dolgom.
Amúgy, normálisan: szeded, védett vagy, beléd élvez, nem.
xDD A fiú egy különlegesség ha erre képes:D
Miért? Terhes voltál?
Még hozzátenném. Az ondó nem gyermekölõ hatású, tehát ha terhes vagy és beléd élvez, ugyanúgy az maradsz.
Szia! Én teljesen normálisan szedtem a gyógyszert. Mindig ugyanabban az idõpontban. Ráadásul a párom soha nem ment el belém és láss csodát terhes lettem! De a gyógyszernél a leírásban ott van, hogy nem 100%-os biztonságot ad!!
te vagy 15 éves vagy, vagypedig annál idõsebb, de akkor egy degenerált állat aki nem tud fogalmazni. ha már elég érettnek tartod magad a fogamzásgátló szedéséhez, akkor ahoz is legyél kellõen érett, hogy megtanulj fogalmazni!
Utolsó. Miért nem ment beléd, ha szedsz fogamzásgátlót?
Mert a gyógyszer nem 100%-os így vigyázni akartunk.
A kérdező hozzászólása: nem, nem voltam :D
Vagdalkoztok a százalékokkal!!!! Nem egy megmagyarázhatatlan , paranormális tevékenység miatt nem mondhatjuk hogy 100%-os a tabi!Komolyan sokan annyira buták!!!!Valami gond biztos volt ami miatt nem volt hatékony a szer!Ha betartod pontosan a használatit akkor nem lehetsz terhes!Max még annyi gond lehet, hogy esetleg neked magasabb hormontartalmú tabi kell!Ennyi!A szentlélek sem szállhat meg!!!
ha a gyógyszer nem 100szûzalékos akkor miért nem figyel jobban?
a fiúkat és a lányokat külön kell rakni
Igen, mert ha lány születik, akkor az apa fogja felcsinálni, ha fiú, akkor a õ az anyját. kivéve ha nem ivartalaníttatod.... de kockázatos.
Együtt semmiképp, pontosan azért, amit az elsõ írt, a beltenyészet miatt. Külön ketrecbe tarthatod õket, ha már nem szopnak. u.i.: muszáj pontos j ;)

Ha szoptatok akkor nem maradhatok terhes?

Pár honapja probálkozunk,hogy ujra babánk legyen ,de nem sikerül.Lehet azért mert még szoptatok.Tud valaki valami konkrétumot?

Legjobb válasz: ez már csak egy legenda:-))

ez már csak egy legenda:-))
Nem kizárt, de ritkábban történik meg. Afrikában a szoptatást fogamzásgálóként használják.
nayukam igy lett terhes a növeremmel, öt nem terveztek, a növerem igy lett terhes a kislanyaval, öt terveztek. De teny, amig szoptatsz, addig joval kisebb az eselye a teherbeesesnek.
Valóban nehezebb szoptatás alatt teherbe esni, de lehetséges. Uh. ne adjátok fel, lehet, hogy a szoptatás miatt nem estél eddig teherbe.

Ha kimegyek New York-ba az ESTA 3 hónapos lejárata után, hogy maradhatok kinn tovább de nem feketén?

Legjobb válasz: feketén maradhatsz, de ha lebuksz, soha többet nem engednek vissza. Az ESTA nem hosszabítható, nem váltható át más vízumra! ESTA-val csak akkor maradhatsz itt, ha házasságot kötsz egy amerikaival és a 90. nap elõtt beadjátok a papírokat.

feketén maradhatsz, de ha lebuksz, soha többet nem engednek vissza. Az ESTA nem hosszabítható, nem váltható át más vízumra! ESTA-val csak akkor maradhatsz itt, ha házasságot kötsz egy amerikaival és a 90. nap elõtt beadjátok a papírokat.
Csak feketén maradhatsz kinn.
Sehogy.
ma 07:48 mindent leirt!
De az ilyen sztárjelölt egyedek hogy tölthetnek el éveket Amerikában? Vagy "munka" címszóval nekik ezt lehet?
Még annyit, hogy ha lebuksz, attól vissza tudsz menni kanadán keresztül. Mi is ezt tettük.

Ha a desztilláció nem tökéletes, maradhatnak a vízben kalciumionok?

Úgy értem, ha sorrendet kellene felállítani, melyik iont a legkönnyebb illetve legnehezebb "elűzni" a vízből?

Legjobb válasz: Elûzni? Mi a kalcium tán ördög? A desztilláció lényege, hogy a vízben oldott anyagok párolgáshõje magasabb a víznél, így ha el kezdjük az oldatot forrásig melegíteni, a víz elpárolog és a tiszta, "desztillált" víz lecsapódik a desztillálóban. Ez által a vízben oldott anyagok ott maradnak az edényben míg a víz szépen a kanyargós csöveken lecsapódik és kicsöpög egy pohárba. A nem tökéletes desztilláció (ha így érted), hogy maradt a disztillálandó oldatban víz így például kalcium ionok is. De ami kicsöpög az csak H2O

Elûzni? Mi a kalcium tán ördög? A desztilláció lényege, hogy a vízben oldott anyagok párolgáshõje magasabb a víznél, így ha el kezdjük az oldatot forrásig melegíteni, a víz elpárolog és a tiszta, "desztillált" víz lecsapódik a desztillálóban. Ez által a vízben oldott anyagok ott maradnak az edényben míg a víz szépen a kanyargós csöveken lecsapódik és kicsöpög egy pohárba. A nem tökéletes desztilláció (ha így érted), hogy maradt a disztillálandó oldatban víz így például kalcium ionok is. De ami kicsöpög az csak H2O
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem, hogy egy oldatban több kalciumot sikerült kimutatni, mint amennyi a feloldott anyagból adódna, ezért gondolom, hogy esetleg a vízzel sikerült "szennyezõanyagként" plusz kalciumot bejuttatni.
Inkább nézz utána mi az a desztilláció és szerezz egy kis kémia háttértudást és nem égsz el a tudatlanság purgatóriumában. Villányi prof.-nál 45ezer 1 félév kémia korrepetálás és õ az Isten. Google is your friend
Villányi Attila Az Apáczai Gimnáziumban a tanárom. Zseniális. 10-es vagyok. Akit tanít, .... fantasztikus :)
A kérdező hozzászólása: Csak nem gondolod, hogy a nagy semmire kihajítanék 45ezer forintot?? Ne röhögtess:DDD
Ha úgy gondolod, hogy nagy semmi akkor nincs tárgya nem csak a beszélgetésünknek, hanem a postodnak se. Ha semminek tartod a kémiát akkor mi a pék könyökének érdeklõdsz utána?
A kérdező hozzászólása: Látom, a szövegértésed és a logikád is remek;) Nem a kémiát semmiztem le, hanem a "korrepetálást". Nem lennék hajlandó egy felsztárolt (habár minden bizonnyal rettentõ okos) embernek ennyi pénzt fizetni... Akkor már elmegyek a Hajas fodrászatba. De mivel ennyi pénzt nem akarok egyszerre elkölteni, tárgytalan...:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!