Találatok a következő kifejezésre: Nem lyukas fogam de nagyon fáj (2 db)

Nem lyukas a fogam de nagyon fáj valoszinű most romlik! Fogfájásra mi jó?

Legjobb válasz: Tantum verde öblögetõ kb. 30 másodperc alatt hat.

Tantum verde öblögetõ kb. 30 másodperc alatt hat.
Ha elmúltál 12 hetes, Panadolt lehet bevenni, próbáld meg egy féllel elõször. De lehet tudnak neked homeopátiás szereket javasolni, én azokat nem ismerem, de lehet szedni a legtöbbjüket.
Szerintem menj el egy jó fogdokihoz vele. Komolyan mondom. Sok késõbbi fejfájást megspórolhatsz. Nehogy úgy járj, mint én...
Fogorvos!! Gyorsan , sürgõsen és kizárolagosan! Én ugy tudom panadolt nem lehet szedni, sõt semmilyen paracetamol tartalmu szert. A dokik is max algoyrint adnak, de azt is csak lázra. Menj és kezeltesd fogorvossal, mielõtt nagyobb baj lesz! Terhesen könnyen romlanak a fogak!!
A fogorvos......:) késõbb csak rosszabb lesz. Röntgent nem ajánlják a dokik, de talán anélkül is tudnak segíteni.

Lyukas a harmadik jobb alsó nagy rágófogam, de nem a fogam fáj hanem a jobb oldalon a homlokom oldalt az állkapocstól a homlokom tetejéig, ez a fogtól lehet?

A fognak a fele kb. hiányzik, pár hónapja tört le és azóta többször leestek róla kisebb darabok, fehér foltok vannak rajta, ez a fogszuvasodás ugye? Eleinte nem fájt, aztán a elkezdett fájni, mostanában meg a fog nem fáj, csak a homlokom oldalt. Legszívesebben kihúzatnám, mert a tömés szerintem kiesne meg kezelésekre kellene járni, de soha nem voltam még fogorvosnál és félek nagyon f?leg az injekciótól, de lehet hogy el kellene menni lassan. Volt valakinek hasonló? F/29

Legjobb válasz: Kisugároz a fájdalom.

Kisugároz a fájdalom.
Sajnos egy rossz fog könnyen okoz fejfájást, sõt sok minden mást is, csak góc a szervezetben egy rossz fog.Muszáj lenne pedig elmenned, az injekció hidd el nem fáj, addig érzed míg adják, feszítõ érzés, de nem vészes, bátorság!És gondolj arra az injekció azért kell hogy a húzás ne fájjon, mert az tud viszont, ha nem érzéstelenítik. Ne szenvedj, meglátod utána jobb lesz!
Igen, valószínûleg attól fáj, átsugárzik. Nem fáj sem az injekció, sem a foghúzás, de nem biztos hogy húzza.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!