Találatok a következő kifejezésre: Nem lesz ha sokat hányok és (1 db)

Nem lesz baj, ha sokat hányok és rosszul vagyok?

7 hetes vagyok, most egy hete, hogy mindennap hányingerem van, és gyakran hányok is (minden reggel, de volt, hogy déltuán és este is). Semmit nem kívánok, alig bírok valamit megenni, mindent?l undorodok. Egy kilót már fogytam is. Vizet iszok, nehogy kiszáradjak. Nem lesz baj?

Legjobb válasz: Sokan vannak így, de ha abszolút semmi nem marad meg benned, azért jelezd a dokinak, hogy tudják pótolni a szükséges anyagokat,ill. azt jól teszed,hogy iszol,amennyit tudsz.A fogyás miatt meg ne aggódj az is vele jár, hízol majd még eleget.:- )) Gratulálok a babához!

Sokan vannak így, de ha abszolút semmi nem marad meg benned, azért jelezd a dokinak, hogy tudják pótolni a szükséges anyagokat, ill. azt jól teszed, hogy iszol, amennyit tudsz.A fogyás miatt meg ne aggódj az is vele jár, hízol majd még eleget.:- )) Gratulálok a babához!
Szia!Velem is ez van, most vagyok 6 hetes, eddig mindent tudtam enni, inni, de a 6dik hét óta semmi sem megy le, csak a limonádé, meg a kenyér.Nem tudom meddig tart de remélem nemsokáig!Még jo h Elevitet szedek.
Szia!Én a 12. hétig több mint 7 kilót fogytam.de aztán elmult.Most már felszedtem két kilót és a doki szerint minden rendben.De jobb ha beszélsz a dokidal majd õ add valamit vagy javasol.Kitartás és gratulálok!32 hetes anyuka


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

8 hetesen virusos torokgyulladás, magas CRP eredmény mennyire nagy baj?

1 hete fáj a torkom, kohogok. Stodalt szedek, Ca pezsgotablettát, sok tea, méz citrom. Most jott meg a vérvétel eredmény a korzetitol magas CRP eredmény. Mar annyit sirtam, nagy bajt jelent ha a véremben benne van a gyulladás? mi lesz szegény babámmal? utálom magam hogy pont ilyenkor kellett osszeszednem a virust.

5

Ha a trombocyta szám 80. 000 alá csökken, tényleg csak egy speciális pesti klinikán szülhetek?

Volt valaki hasonló szituban? Már 10 évvel ezelőtt is alacsony volt, valószínűleg genetikailag ennyi, de most terhesség alatt elkezdett csökkeni. 24 hetesen most 120.000 volt. A doki azt mondta, 80.000 alatt nem szülhetek az általam választott kórházban. Pedig úgy tudtam, 50
000 alatt veszélyes.

0

Ma voltam uh-n ahol 8mmx10mm-es petezsákot láttak, és embrió sejtehtő. Csak 5 hetesnek írtak?

Szept.8-án volt utoljára meg, így már bőven 6.hetesnek kellene lennem. Ez nem baj?

5

Miért indul ilyen nehezen a pisilés? 9 hetes kismama vagyok és néhány napja azt veszem észre, hogy nagyon kell, aztán elég nehezen indul meg.

Sokat járok pisilni is, és úgy érzem nem tudom kipisilni magam, de nem hinném, hogy fel vagyok fázva, mert voltam már sokszor és az nem ilyen érzés.

6

27 hetes terhes vagyok, két napja befordult a babám, szerintetek az normális, hogy azóta érzem alulról, hogy ott a feje?

Olyan érzés amikor jövök megyek,mintha a gátamban nyomódna lefele. Ha kézzel megnyomom a gátamat fájdalmat érzek. Voltam dokinál kicsit megrövidült a méhszáj cx 2000.

8

Az első 12 hétben mit mondtatok az ismerősöknek, mikor babáról kérdeztek?

Mi elkövettük azt a hibát, hogy kikotyogtuk az ismerősöknek, babát tervezünk. Viszont mindenki előtt hallgatni szeretnénk a 12. hétig. Sorozatban jönnek a kérdések, épp most kezdett el zavaró lenni, hogy úgy néz ki, sikerült a baba.

7

Anyukák! Ez tényleg két csík? Érvényes attól, hogy halványabb?

Terhes lennék? Tényleg?

18

Nálatok hány hetesen váltak a pici rúgásai igencsak erőssé, olykor fájdalmassá?

7

Csak a kíváncsiság kedvéért. Tippelős. Hány hetes?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/131024/image_www.kepfeltolte..

9

Szerintetek ez hány hetes has?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/131024/P1050075_www.kepfelto..

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!