Találatok a következő kifejezésre: Nem lesz ha sokat hányok (2 db)

Nem lesz baj, ha sokat hányok és rosszul vagyok?

7 hetes vagyok, most egy hete, hogy mindennap hányingerem van, és gyakran hányok is (minden reggel, de volt, hogy déltuán és este is). Semmit nem kívánok, alig bírok valamit megenni, mindent?l undorodok. Egy kilót már fogytam is. Vizet iszok, nehogy kiszáradjak. Nem lesz baj?

Legjobb válasz: Sokan vannak így, de ha abszolút semmi nem marad meg benned, azért jelezd a dokinak, hogy tudják pótolni a szükséges anyagokat,ill. azt jól teszed,hogy iszol,amennyit tudsz.A fogyás miatt meg ne aggódj az is vele jár, hízol majd még eleget.:- )) Gratulálok a babához!

Sokan vannak így, de ha abszolút semmi nem marad meg benned, azért jelezd a dokinak, hogy tudják pótolni a szükséges anyagokat, ill. azt jól teszed, hogy iszol, amennyit tudsz.A fogyás miatt meg ne aggódj az is vele jár, hízol majd még eleget.:- )) Gratulálok a babához!
Szia!Velem is ez van, most vagyok 6 hetes, eddig mindent tudtam enni, inni, de a 6dik hét óta semmi sem megy le, csak a limonádé, meg a kenyér.Nem tudom meddig tart de remélem nemsokáig!Még jo h Elevitet szedek.
Szia!Én a 12. hétig több mint 7 kilót fogytam.de aztán elmult.Most már felszedtem két kilót és a doki szerint minden rendben.De jobb ha beszélsz a dokidal majd õ add valamit vagy javasol.Kitartás és gratulálok!32 hetes anyuka

Mennyi vizet ihat 2 hós babám? Néha pótolni kell neki tápival, ezért szoktam vizetadni. De tegnap már a tápisem kellett neki csak a viz. Ha sokat iszik nem lesz baj? Ti kb. hány ml vizet adtok 1 nap, aki szokott adni?

Legjobb válasz: 10 hetes a kislányom, csak anyatejet eszik. Nagy melegben szoktam neki vizet adni a szopizások között, ha megszomjazik, ilyenkor egész nap max. 80 ml-t iszik meg vízbõl.

10 hetes a kislányom, csak anyatejet eszik. Nagy melegben szoktam neki vizet adni a szopizások között, ha megszomjazik, ilyenkor egész nap max. 80 ml-t iszik meg vízbõl.
Ha nagyon meleg volt, az akkor 2-3 hós lányom volt hogy 1 húzásra megivott 100 mili teát, nem kellett neki se cici se táp, s el is aludt a teán. Mikor ébredezett, adtam neki cicit, s akkor elfogadta. Mai napig ez van. Van hogy nekünk sem esik jól az étel, csak az üdítõ, õ is így van, az anyatej vagy a táp egy zsírosabb laktató dolog, nem szomj oltó. Normál napon 100 milit iszik meg, nagy melegekben 200-at. Ma már hûvösebb van, meglátod többet fog enni mint inni.
5 hónapos a lányom max 1 dl teát iszik meg nagy melegben, amúgy csak anyatejet kap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!