Találatok a következő kifejezésre: Nem lesz ha (5348 db)

Van, akinél igaz és olyan is, akinél nem...na erre köss masnit! :)
Osztom amit ASOT írt. "az a lényege a kérdésnek ha jól értelmezem hogy 25 fölött elõbb szex van és utána kapcsolat, és ha nem jó a szex, nem lesz kapcsolat. legalábbis a kérdezõ szerint." Nem egyértelmûen, mert ha más szempontból elõnyös a dolog, összecsiszolódhatnak, mégis, mindkét nemnél szerintem jelentõs az "elõbb szex", aztán megpróbálják együtt élvezni, ha valamiért nem megy, búcsút mondanak. Ilyen korban már azért mindenki szereti tudni, ilyen téren is passzol-e a másikkal. Épp úgy nõkre is igaz lehet. Gondolj bele, vár-vár, hónapokat, aztán valami olyan békíthetetlen ellentéten bukik a dolog, amiben egyik se akar engedni. Ismerõsök példája: a fiú csak kutya pózban élvezte, a lány meg pont úgy nem tudta. Fél évet pazaroltak egymásra, majdcsak. Aztán mindkettõben megvolt a jószándék, kísérleteztek õk mindenfélével, csak épp nem ment. Olyannyira nem ment, hogy mindig csak az egyiknek volt orgazmusa, hatalmas bûntudattal. A pózváltás sem segített. Hülye példa, de van ilyen.
az a lényege a kérdésnek ha jól értelmezem hogy 25 fölött elõbb szex van és utána kapcsolat, és ha nem jó a szex, nem lesz kapcsolat. legalábbis a kérdezõ szerint. De szerintem ez olyan, mint minden más általánosítás. Valakire igaz, valakire nem.
Ez azért nem így van. A nõ dönti el, hogy mikor lesz szex. A fiúk nagy része sem a szexszel kezd. Aki meg a szexre megy, az annyit is ér. A nõk sem vesznek "zsákbamacskát", sok nõ nem marad meg ha rossz a szex, úgyh. ez inkább személyfüggõ, nem nemfüggõ. 26L
50-50%, már csak annyi dolgot van, h olyan partnert találj, aki szintén a te játékszabályaid szerint éli az életét
Abszolút egyetértek. Én soha nem értettem mi a francnak szívózni a másikkal meg egyúttal saját magunkkal hónapokig. Az elsõ kapcsolatomban a második alkalommal szexeltünk. Nem volt tervezve, így jött ki a lépés, mégis évekig együtt voltunk. Bízhattam benne. Akiben nem tudok megbízni 1-2 héten belül, abban hónapok múlva sem fogok. Vagy akit nem kívánok rögtön, azt sosem fogom, és csak mert ez az elvárt viselkedés, én nem fogok szórakozni senkivel, legfõképpen nem magammal :D
normális NÕ meg tudja (kimaradt egy szó) :D
Így van, megismerik egymást, de ennek része a szex is, fokozatosan. :) Így optimális. Normális férfi amúgy sem azért marad egy nõ mellett, mert az hónapokig kérette magát. Normális meg tudja, hogy nem azért fognak mellette maradni, mert hónapokig "húzta az agyát" a másiknak. Ha nem mûködik, hónapok múlva sem fog (jobb elõbb tudni, megy-e vagy sem), ha meg csak azért maradnak egymással, mert "jaj, már rápazaroltam egy fél évet" azt megette a fene (szerintem!) :)
Nem olvastam a válaszokat. Nos erre annyit tudok reagálni, hogy akár igaz, akár nem, jogos. Ebben az életkorban már nem az van, mint tiniknél, hogy mindenki kezdõ, mindenkinek vannak bevett dolgai, saját hozzáállása, ügyessége, amin nehéz változtatni. Ez vagy megfelel, vagy nem. Ha a szex nem jó, akkor az egész párkapcsolat nem fog mûködni, és én úgy gondolom, hogy ez derüljön ki idejében. Na nem az elsõ randin feltétlenül, de azért nem kell hónapokig vacakolni.
19:19-es jól látja. De ugy látom mások is :) Nem merem azt írni, hogy feltétlen kortól függ, mert sokan vannak akik 25 felett is szüzek. De akinek már tényleg nem az elsõrõl van szó, annak egy idõ/kor után számít h milyen lesz a szex mire számíthat a jövõben. És igen a rossz szex elronthat egy kapcsolatot. ÉS igen, azért az elég ritka ha ugy indítanak h szex...nem azaz elsõ szó, az ember mindenképp megismeri elõtte egy kicsit a másikat.
ööö nem egészen értem, mirõl szól ez a kérdés és mi a célja?
Nem igaz. de elöfordul bármelyik korosztálynál ez. De az tény hogy a többedik partnernél már nem vár annyit az ember az elsõ együttléttel mint mondjuk az elsõ 2-3 partnernél. De nem ettõl függ csak hogy lesz e kapcsolat vagy sem.
elõfordul. De ugyanúgy nõknél is.
Régen egyszerûen ezt nyomták a nõkbe, hogy "nem vesz el senki, ha nem maradsz szûz, hamar odaadod magad". A társadalmi normák miatt a nõk kénytelenek voltak manipulatívvá válni e téren. Majd elmúlik. :) Fõleg, hogy manapság már nem létszükséglet, hogy férjhez tudjon menni, hogy megélhessen...

Belekezdjek a blogolásba? Mi lesz nem lesz, ha senki sem nézi majd meg? Mik a legolvasottabb témák?

Legjobb válasz: szerintem ha blogolni akarsz, akkor ne azért csináld hogy nézzék, hanem, mert neked jó hogy írod. nézd meg a Julie and Julia címû filmet, abban egy csajszi blogol :) (ezt fõleg akkor ha lány vagy, de nem rossz egy fiúnak sem)

szerintem ha blogolni akarsz, akkor ne azért csináld hogy nézzék, hanem, mert neked jó hogy írod. nézd meg a Julie and Julia címû filmet, abban egy csajszi blogol :) (ezt fõleg akkor ha lány vagy, de nem rossz egy fiúnak sem)
kezdj nyugodtan, ha úgy érzed. én 2008 óta blogolok, de a közvetlen ismerõseimnek sosem linkeltem be, volt idõ, amikor 5
Makarónis tészta!
Én 2011 augusztusa óta blogolok. A saját verseimet osztom meg idõnként, ha megszáll az ihlet. :) Ha több olvasót szeretnél, akkor beküldheted ezen a címen a blogodat: http://blogok.info/ Meg fog ugrani a nézõközönséged száma. :) Szerintem mégis inkább magadnak írj, ne másoknak. Az az igazi élvezet. Sok sikert az íráshoz.
Én is blogolok, de nem az az 1. számú célom, hogy rengetegen olvassák. Én például egy kis regényt írok, minden bejegyzésbe egy fejezet. Szóljon arról a blog, ami téged érdekel. Persze jó, ha mondjuk a design feltûnõ, mert jobban felfigyelnek rá. :)
szex és meztelen csajok
Egy blog akkor igazán jó, ha számodra fontos témáról szól. Mások sok okból olvashatják, azért is ha humoros, azért is ha új nézõpobntot mutat, de akár csak akkor is, ha jól körbejár egy témát. Ember rengeteg van odakint. Heti egalább egy post-ot csinálj, az sokat számít. És türelem, sok sok türelem :)
Még jóhogy a szex!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és egyébként mik a legnézettebb témák?
hoppá, elõzõ vagyok: tehát volt, amikor 50 olvasóm is akadt, a semmibõl, de én nagyon labilis vagyok, ezért a blogom állandóan elköltözik, szépen lassan haladnak az olvasók, de engem még csak nem is érdekel, mert magamnak csinálom.
nekem is jól jön majd még ez a blogos oldal ;)

Semmi bajom nem lesz ha fenyúltam a hüvelyembe? Megköszönöm a (normális) válaszokat.

Legjobb válasz: nem lesz semmi bajod feltéve ha nem koszos kézzel tetted ( remélem nem) és remélem nem az egész kezed nyomtad fel ui: a nõgyógyász is felnyúl mégis mindenki túléli

nem lesz semmi bajod feltéve ha nem koszos kézzel tetted ( remélem nem) és remélem nem az egész kezed nyomtad fel ui: a nõgyógyász is felnyúl mégis mindenki túléli
ha nem sértetted meg a körmöddel akkor semmi...
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ , nem koszos kèzzel
de lesz, hülyeségeket fogsz kérdezni.. és lám, már itt is az eredménye :D
Probald ki vajon mi lesz ha a seggedbe nyulsz fel!
Ha a kezed tiszta volt, akkor semmi bajod nem lesz.
A kérdező hozzászólása: 1, 2, 6-os váloszolónak köszönöm a választ.
Dehogyis lesz!
Miért lenne? nemlesz semmi bajod.

Gond nem lesz ha valakinek a saját ondója kerül a szájba?

Legjobb válasz: Semmi bajod nem lesz tõle. Aki meg undorodik saját magától,az másnak se akarjon a szájába lõni. -.-"

Semmi bajod nem lesz tõle. Aki meg undorodik saját magától, az másnak se akarjon a szájába lõni. -.-"
A száj belseje és a petefészek biológiailag majdnem teljesen megegyezik, így nagy esélyed van rá, hogy saját magadtól ess teherbe.
persze! érezni fogod az ízét és nem biztos hogy máskor is szájba akarod élvezni a csajod
Mi baj lenne, én is megkóstoltam már, amikor a nõm szájába élveztem. Nem valami jó szagú, ízû!
Nekem azért nincs gusztusom azt kóstolgatni, de ha a barátnõmnek a szájába élvezek, utána gond nélkül lesmárolom, úgy nem zavar.
Természetesen nem. Ha kíváncsi vagy, csak nyugodtan. Ha nem tetszik az íze, legalább megérted miért nem szereti néhány csaj, ha a szájába élveznek. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, 5...a gyomor vagy mi az elpusztítja..nem fogok teherbe esni ha nem vagyok hülye fiuknak nincs petefészke:'D
öregem van egy farokhosszad....

Baj, ha nem lesz, ha elfelejtettem bevenni?

5éve szedem a fogamzásgátlót! 1napja elhagytam a gyógyyszert (fogalmam sincs,hogy hogyan sosem jártam még igy) baj lesz e ha nem vettem be,már az utolsó 5 szemnél jártam! És a párommal voltunk sokszor együtt!Nagyon ideges vagyok!

Legjobb válasz: Igen, lehet baj, ha más módon nem védekeztek a pároddal. Az mindegy, hogy 5 éve vagy csak 2 hónapja szeded a tabit.

Igen, lehet baj, ha más módon nem védekeztek a pároddal. Az mindegy, hogy 5 éve vagy csak 2 hónapja szeded a tabit.
El kell ovasni a betegtájékoztatót. A neten is fent van. Mit szedsz? Ha egyfázisú, az legtöbbször olyan, hogy ha az utolsó héten felejtesz ki egyet, akkor nem kell bevenni a többit, 7 nap szünet és ugyanúgy véd. De nem minden tabi ilyen. Speciálisan a tiedet kell megnézni. Ez nem "szerintem" kérdése (ezt az elõzõeknek írom), utána kell nézni. Az enyém pl. ilyen, és véd. De van olyan, ami nem ilyen.
Akik azt írják, hogy "szerintem nem lesz baj", azoknak halvány lila fingjuk sincs, hogy mûködik a tabletta, szóval ne osszák az észt ilyen bátran...
De lehet baj! Ez egyáltalán nem olyan mintha most tartanád a 7nap szünetet! Ha 12órán tudod pótolni akkor pótold! Ha nem akkor egy hétig kiegészítõ védekezés kell alkalmazni!
Szerintem nem baj mivel alaból kikel hagyni 7 napos szünetet és ez olyan mintha pl:most hagynád ki... A gyógyszer ugyanugy hat. De jobban jársz ha mész és iracc nem szabad reckirozni:) 16/L
A kérdező hozzászólása: Bocsánat félre irtam a kérdést! Baj-e ha nem tudom már bevenni a fogmzásgátlót???
ha nincs meg az a levél, amit szedsz, folytatod egy másik levéllel. abbol beszeded azt az 5öt. vagy ha nincs, akkor iratsz dokival megint. egy szem kihagyása még nem gáz, azt lehet potolni. de 5 szem...
Szerintem nem lesz baj. Nekem is volt ilyen. Szedtem ugyan úgy tovább. 1 nappal késõbb fejeztem be, minimálisan megkeverte a ciklusom, de nem volt gond.

Abból ugye semmi bajom nem lesz, ha meztelenül ugrálok egy elsuhanó vonat mellett?

Baj alatt ilyen közszemérem sértésre gondolok...

Legjobb válasz: Ha menetrendszerûen csinálod ezt, akkor igen.

Ha menetrendszerûen csinálod ezt, akkor igen.
már nem lesz semmi bajod...
A cselekedet: közszeméremsértés.. Az, hogy elsõre nem találnak meg, az egy dolog, bár az sem biztos, lehet falu- (város)bélid is ül a vonaton. Addig jár a korsó a kútra....
Nem, de legyszi ne a Budapest-Miskolc vonalon!
miért is akarsz meztelenül ugrálni egy elsuhanó vonat mellett?:D
Abból nem lesz bajod.Valami másból viszont már lett, nem is kicsi, méghozzá a fejedben....
Mert arra utazom... es a legkisebb undorito dologtol is felfordul a gyomrom. Nem kivanhatod, h lehanyjam a szemben ulot!?
Egyszer kétszer szerintem sem baj... De ebben mi a jó? :D
Majd ne csodálkozz, ha leszór homokkal a vezér. :D
Annyi kellemetlenséggel azért számolj, hogy bekerülhetsz egy szép világos szobába, ahol a "kabátot" fordítva adják rád, és az ajtón csak kívül van kilincs...
A kérdező hozzászólása: A lényeg, hogy a vonat nem fog megállni, és nem száll le róla senki hogy elintézzen... :D
Gondolom fiú vagy, kérdezõ. Hány éves?
A kérdező hozzászólása: 19
A vonalbejáró nem a vonaton ül, hanem sétál a pálya mellett és az a feladata, hogy megvizsgálja... Persze hogy egy hülye miatt nem fog megállni a vonat... Csak a rendõr, és a vasutas...
Nem lesz semmi bajod! Én is csináltam ilyet, és csinálok hasonlót most is.:) Nagy buli, és izgi is... Egyébként legrosszabb esetben közerkölcs megsértése.10000Ft Ennyi! De hogy elkapjanak, vagy legyen valami, annak nagyon kicsi az esélye. Tapasztalat!! :)
Mi a haverjaimmal a vonaton letoltuk a gatyánkat és a seggünket kimutattuk az ablakon. Csak lestek :D De rendszert nem csináltunk belõle ( csak ha be voltunk rúgva )
Ha a rendõrök kapnak el, akkor közszeméremsértés és közbotrány okozás... Ez szabálysértés... Ha a vonalbejárók kapnak el, akkor attól függ, hogy milyen kedvében van az adott személy... Vagy csak hazaküld simán, vagy jól meg is ver...
Elõbb-utóbb minden normális embernek el kell jutnia odáig, hogy vonatmellettmeztelenülugrál.
Ezek után már ne csináld meg, itt most kiderült, h nem is vagy bevállalós.
Ha egy szál [email protected], akkor bizony közszeméremsértés, és még meg is fázol :)
Ha fiú vagy, akkor bajod lesz belõle, ha viszont lány, akkor nem:)
Ez attól függ milyen távolságban.
A fent említett problémákon kívül csúnyán meg is fázhatsz, vagy kaphatsz tüdõgyulladást.
A kérdező hozzászólása: miér miért miért???? jó buli aztán kész :D
Nehogy valaki a vonaton rosszul legyen :) ))

Tisztelt Doktor úr! 51 éves vagyok, március óta nem volt meg a menstruációm. Biztos lehetek-e abban, hogy ez már a változó kor, és hogy terhes már nem leszek ha nem védekezem. Tisztelettel, egy aggódó 51 éves nő.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Fél éves vérzéskimaradás után már valószínűleg nem fog újabb menstruációja jelentkezni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Fél éves vérzéskimaradás után már valószínűleg nem fog újabb menstruációja jelentkezni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 51 éves vagyok, március óta nem volt meg a menstruációm. Biztos lehetek-e abban, hogy ez már a változó kor, és hogy terhes már nem leszek ha nem védekezem. Tisztelettel, egy aggódó 51 éves nő.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Fél éves vérzéskimaradás után már valószínűleg nem fog újabb menstruációja jelentkezni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Fél éves vérzéskimaradás után már valószínűleg nem fog újabb menstruációja jelentkezni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A számról folyamatosan leszedegetem a bőrt, amíg véres nem lesz. Ha nincs kiszáradva akkor is megtalálom a módját annak, h letéphessek 1-2 réteg bőrt. Ez valami pszihés hiba lehet? Mit lehetne tenni ellene?

A különböz? sz?l?zsírok és krémek nem váltak be, mivel azoktól szárazabb lett a szám, és csak még jobban szedegettem.

Legjobb válasz: Nagyon jó kérdés:) én is ilyen vagyok, de mivel én eléggé depressziós vagyok arra fogom, de lehet csupán megszokásból is szerintem..

Nagyon jó kérdés:) én is ilyen vagyok, de mivel én eléggé depressziós vagyok arra fogom, de lehet csupán megszokásból is szerintem..
A méztõl elvileg puha lesz a szád :) Sokáig én is lerágtam az ajkaimról a bõrt, aztán egyszer vettem egy labello classicot és folyton kenegettem a számat meg figyeltem rá hogy ne rágjam, és mostmár teljesen leszoktam errõl (és a körömrágásról is)
Nem is gondoltam, hogy másnak is van ilyen :) Nekem ez idõszakos. Egyszer valami göböcskét találtam az ajkamon, kb 1 évig kibírtam, h ne rágjam (nehogy valami súlyos bajom legyen), de mostanában idegeskedés miatt újra elõjött. Labello általában segít. És önuralom. Csak vigyázz nehogy másra szokj át :) (én elõször a körmöm rágtam, aztán azt akartam h hosszú legyen, akkor elkezdtem véresre rágni a körmeim körül a bõrt, aztán arról majdnem teljesen leszoktam, és jött az ajakrágás.... szóval ideges fajtának nem tudom mi segíthet, nekem se sikerült leszokni). Próbálj arra gondolni, h fertõzést szedhetsz össze és nagyon csúnya lehet az ajkad. Ez engem annyiban tart vissza, hogy mielõtt vérezne már leállok.
A kérdező hozzászólása: én a körmömet már nemannyira rágom, csakha ideges vagyok, viszont a bõrt az igen körülötte, ha olyan keménynek tûnik:D számat sem idegességemben szedem, hanem nemtom, amint érzem h nem puha és egyenletes, rögtön szétszedem :D sztem egy nagy adag megszokás is társul hozzá.

17 hetes terhes vagyok. Mióta tudom, hogy babánk lesz, szedem az elevitet, de ma elfogyott. Mi lesz ha nem szedem tovább? Lesz valami gond a babával, ha kihagyok 1 hónapot?

Legjobb válasz: Biztos sokan a torkomnak ugranának a válaszom miatt, de szerintem semmi bajod nem lesz, ha nem szeded tovább a vitamint. Sõt, semmi baja nem lesz a babádnak, ha egyáltalán nem szedsz vitaminokat. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, az elsõ vizsgálaton én kikértem ezekrõl a készítményekrõl az orvosom válaszát és õ egyáltalán nem javasolta egyiket sem. Azt mondta, nagy divat mostanában a magzatvédõ vitaminok szedése és születnek is sorban a 4-5 kg-os babák... Én rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyasztottam a terhesség alatt (termelõtõl vásároltam, nem a tescoban). Ha valamire szüksége van a szervezetednek, jelezni fogja!

Biztos sokan a torkomnak ugranának a válaszom miatt, de szerintem semmi bajod nem lesz, ha nem szeded tovább a vitamint. Sõt, semmi baja nem lesz a babádnak, ha egyáltalán nem szedsz vitaminokat. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, az elsõ vizsgálaton én kikértem ezekrõl a készítményekrõl az orvosom válaszát és õ egyáltalán nem javasolta egyiket sem. Azt mondta, nagy divat mostanában a magzatvédõ vitaminok szedése és születnek is sorban a 4-5 kg-os babák... Én rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyasztottam a terhesség alatt (termelõtõl vásároltam, nem a tescoban). Ha valamire szüksége van a szervezetednek, jelezni fogja!
Valóban azt mondják, nagyobb súllyal születnek a vitaminos babák, ez az én esetemben nem így volt, az elsõ fiam 3750 g volt( 42.héten), a lányom 3350 (40.hét), a pici fiam pedig 2750 (38.héten).Mindhátom császáros, így szülés szempontjából mindegy iy volt a súlyuk. Az elsõmnél én is ELevitet szedtem, aztán a lányommal Bérest, harmadszorra Pregnavitet, nem utolsósorban az ára miatt (jóval olcsóbb, mint az Elevit) Én mindenképp szedtem volna vitamint, a baba miatt is, meg magam miatt is, de egyáltalán nem muszáj, a dokim sem ragaszkodott hozzá Ninamina
Nekem is most fogyott el, én Gravidát szedtem. Megkérdeztem a dokimat, hogy vegyek e új dobozzal, elég drága sajnos. Azt mondta, hogy jelentõsége az elsõ 3 hónapban van, mert akkor alakul ki az idegrendszer, stb... A baba elveszi a szervezetedbõl, ami neki kell, a vérképed meg kimutatja, hogy mi hiányzik, és csak azt kell pótolni. Én nem veszek újat. A keményedések miatt szedem a Magne b6-ot, ha valami még hiányzik, azt meg a dokim majd megmondja. Eddig minden oké, fittek vagyunk mindketten. 20 hét alatt 2, 5 kilót híztam, a babám, most 290 g-os. Nem a vitaminoktól lesznek nagy babák, ez a legnagyobb hülyeség.
Szia! Semmi bajod nem lesz, változatos, vitamindús táplálkozással is meg lehet oldani, viszont én a tél közepén biztosan nem hagyatkoznék csak a zöldségre-gyümölcsre, biztosan szedném tovább a vitamint. Igazából neked is jó lenne, ha szülésre rendben lenne a vas, folsav, vitamin-"készleted", és nem vonná el az egyre növekvõ babád teljesen a szervezetedbõl. Nálam is a terhesség közepe felé kezdett kialakulni a hiány, pedig én végig szedtem az Elevitet, még szoptatás alatt is. Nekem égül pluszban kellett még vasat és folsavat is szednem. Azt meg egy kicsit unom, hogy nagy babák születnek a vitamintól. Kérdezném attól, aki ezeket írja, hogy honnan veszi? Olvasta valamelyik orvos-fórumon, esetleg a nõgyógyásza említette, vagy õ maga szült már Elevit mellet 5 kg-s babát? Az én fiam 40 hét + 5 napra született 3150 g-mal. Mindenkinek jó egészséget, üdv!
A baba súlyát elsõsorban a genetika határozza meg! Leginkább abból lehet következtetni, hogy mekkora lesz, hogy te és a férjed mekkorával születtetek. Egyébként semmi nem lesz, ha nem szedsz. Ha vérszegény vagy, úgyis ír fel a doki vasat!
Biztos, hogy nem lesz baj. Mondjuk én félidõig szedtem naponta, utána a 8. hónapig 2 naponta, és nem lett óriás babám (3330 gramm). De igazából a baba elvonja azt amire szüksége van, és a szervezetedben megvan minden vitamin, amire szüksége lehet. Én igazából magam miatt szedtem már a végén, mert eléggé sápadt lettem, fájtak az ínyeim, és valamiért nem kívántam a gyümölcsöket, így jól jött egy kis vitaminpótlás. De enélkül is szép és egészséges lesz a babód!
Semmi bajod nem lesz. Én nagyon rendetlen vagyok, és nehezemre esik nem elfelejteni a tabletták beszedését. Így nem is sokáig kísérleteztem a terhesvitaminnal. Szedtem folsavat, és változatosan táplálkoztam. Csudiszép és egészséges kisfiam született! :-))
Szia! Én a 14. hétig szedtem a terhesvitamint, Elevitet, akkor mondta az orvosom, hogy most már akár abba is hagyhatom. Kisfiam az átlagnál kicsit nagyobb súllyal, és hatalmas hosszal született: 3850 gramm és 60 centi. Ha változatosan és vitamindúsan táplálkozol, semmi gondja nem lesz a babádnak és Neked sem!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!