Találatok a következő kifejezésre: Nem lesz baja a (1474 db)

Nem lesz baja a babámnak?

F?ztem és a forró viz egy kicsit ráfröccsent a hasamra ugye nem fog meglátszódni rajta?

Legjobb válasz: Mármint a babán?? Ettõl semmi baja nem lesz, védve van õ ott bent!

Mármint a babán?? Ettõl semmi baja nem lesz, védve van õ ott bent!
Szia. Ne aggódj semmi baja nem lesz :)
Nem fog látszódni! Én a vasalóval égettem meg egy picit a hasam, mikor terhes voltam, semmi nem látszódik a babámon! Már 7 hetes.
A kérdező hozzászólása: jaj köszönöm szépen a gyors válaszokat:) megnyugodtam
Én kenyeret sütöttem és rámjött a forró levegõ a sütõbõl, de ez eszembe nem jutott... ugyan hogy is bánthatná? Most már nem fogok minden tevékenységemtõl elállni csak mert babát várok!!!

2 hónapos kislányom hasába-oldalába beletenyerelt a szomszéd 1 éves kisfiú négykézláb helyzetből. Nem lesz baja a babámnak? Aggódom azóta, belső vérzés, vagy valamelyik szervének nem lesz igy baja? 1 éves gyerek már jó súlyban van.

Legjobb válasz: Sírt a babád amikor ez történt? Amúgy valószínûleg nem lesz semmi baja. A máj és lép elég védett helyen van csak nagyobb ütés hatására szokott sérülni.

Sírt a babád amikor ez történt? Amúgy valószínûleg nem lesz semmi baja. A máj és lép elég védett helyen van csak nagyobb ütés hatására szokott sérülni.
Ne aggódj, a kisbabák meglepõen sokat kibírnak, nálunk is voltak hasonló esetek, mert a kisfiam csak 15 hónapos volt, mikor megszületett a húga. Nem is tudom, hányszor tenyerelt bele, nyomkodta, a fejét ütötte, meg amit még el lehet képzelni, persze mindig ott voltam és rögtön rászóltam, hogy ne csinálja, de még õ is nagyon kicsi volt, nem biztos, hogy mindig értette. Ha belsõ vérzése lenne, annak viszonylag gyorsan lennének tünetei, és ennyitõl amúgy se szokott lenni. Valóban a máj és a lép elég védett helyen van, és akármilyen jó súlyban volt a kisfiú, nem tud ilyen sérülést okozni. Biztos õ is megijedt, remélem, õt is megvigasztaltátok..:)
Szia ha belsõ vérzése van, azt észreveszed a sokkos tünetekbõl: sápadtság, hideg verejték, esetleg lecsendesül, bágyadt lesz. Legalábbis annó ezt tanultuk elsõsegélyen és szerintem gyerekekre, babákra is vonatkozik. Jó lenne egy EÜs válasza.
Igen, igen kedves utolsó...tökéletesen tudod! :)
szegény! nagyon sajnálom.képzelem a rémületed.valószinû hogy úgy van ahogy irták, de ha megnyugtat a házi orvost is megkérdezheted.még házhoz is megy ilyen melegben a kicsirs tekintettel-
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Nem sirt egyáltalán, és azóta is jó kedvû, mosolygós, csak láttam és megijedtem.A lánykám se olyan picurka, mert 5kg60dkg, és 60cm, csak még korai volt a közelébe engedni ilyen nagy fiút...
Nyugalom, semmi baja sem lesz, a szervek alkalmazkodnak bizonyos fokig a külsõ behatások ellen, tehát van hová húzódniuk. Nekem a fiam a 2 hós lányomon szaladt át(véletlenül), ugy hogy a hasába lépett :-) már 15 hós semmi baja, a fiam meg 5 éves volt akkor :-) elõször én is megijedtem, azóta már jót nevetünk rajta.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!Kedves utolsó!Vitted a babát akkor orvoshoz, hogy megnézze a pocakját?

Ugye nem lesz baja a babámnak? Olyan bűntudatom van!

Nemrég tudtam meg hogy 14hetes terhes vagyok!!Nem is számítottam rá mert elvileg nem lehet gyerekem!!Már egy éve nem menstruáltam!!Szóval nem tudtam hogy baba van és eddig dohányoztam és a férjemmel élveztük az életet!!Hétvégén bulik és persze alkohol fogyasztása!!Múlthéten mentem ráksz?résre ott közölték hogy terhes vagyok!!Persze azóta rá sem gyújtottam és figyelek mindenre!!De olyan b?ntudatom van hogy nem is tudtam a picikémr?l és így éltem idáig!!Ugye nem lesz baja a picinek??

Legjobb válasz: Nagyon sok a nem tervezett baba, és olyankor mindenki "bûnben" él amig meg nem tudja hogy terhes.Emiatt nem legyen lelkiismeret furdalásod, mert attol sokkal inkáb baja lehet hogy stresszelsz.Nyugodj meg semmi baja nem lesz a picinek. Gratulálok hogy azóta viszont odafigyelsz, és a picihez. Jó egészséget nektek.

Nagyon sok a nem tervezett baba, és olyankor mindenki "bûnben" él amig meg nem tudja hogy terhes.Emiatt nem legyen lelkiismeret furdalásod, mert attol sokkal inkáb baja lehet hogy stresszelsz.Nyugodj meg semmi baja nem lesz a picinek. Gratulálok hogy azóta viszont odafigyelsz, és a picihez. Jó egészséget nektek.
Nyugalom! Ha eddig kitartott a baba, akkor ezután is kifog, csak most már állj le errõl a fajta életmódról. :) De gondolom, ez menni fog! Minden jót, és gratula a babához!! 38 hetes kismama
Egy barátnõm is így volt, mint Te és szép egészséges babája lett.
Nem lesz ;) Vagyis nem ijesztgetlek, csak ne stresszelj! Nem ijesztgetlek, de tudom ugye hogy az számít alegjobban hogy születés/terhesség elõtt mennyi cigizik és iszik az anya? Ha túl sokat iszik a mensije is rendszeretlen, szal nem tesz jót. Nem ijesztgetlek, de ezt nem lehet elõre megmondani, de az a lényeg hogy mostmár vigyázol rá.
elõzõ vagyok, a baba egészségének számít hogy a petesejtek milyen állapotban vannak, károsodhat ám ettõl...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!Nem dohányoztam sokat!(napi 5szál)és inni is csak buliban és max 1-2pohárral!!de akkor is!!tudom milyen károsak ezek a picire és nem akarom hogy baja legyen!!!ha már ilyen sokat vártam rá!:)
szia hát.....gratulálni szeretnék a picúrhoz:) teljesen megnyugodhatsz szerintem:) ha dohányoztál is, akkora hatással nem lett a picire (a dohányzástól csak kissebb súlyú lesz a baba) de a tied még nem "hízik" hanem fejlõdik:) és ebben nem gátolta az a pár szál!!! én most vagyok 38h kismami és megiszok minden nap majdnem 1 dl minõségi édes vörösbort, nem azért mert ugrálok érte sõt... de vérszegény vagyok gyógyszereket nem akartam és ebben nincs is annyi alkohol:) ! az utolsó vérképem szerint pedig teljesen rendben van minden! úh szerintem ez miatt sem kell aggódnod! örülj a picinek és felhõtlen boldog babavárást:)

27 hetes vagyok. Nagyon sokat idegeskedek mostanában, pedig próbálom magam nyugtatni, de nem minden esetben megy a dolog. Nem a baba miatt vagyok ideges, hanem lakás gondok miatt. Nem lesz baja a manónak?

Legjobb válasz: Szia. A babádnak nem lesz baja. Nálam többet nem sokan idegeskedtek, de szó szerint az egész terhességem alatt, és mindenki ijesztgetett, hogy koraszülött lesz, hát még mindig bent ficánkol, pedig most azért már akár ki is bújhat. MInden jót! 38 hetes kismama.

Szia. A babádnak nem lesz baja. Nálam többet nem sokan idegeskedtek, de szó szerint az egész terhességem alatt, és mindenki ijesztgetett, hogy koraszülött lesz, hát még mindig bent ficánkol, pedig most azért már akár ki is bújhat. MInden jót! 38 hetes kismama.
Nyugi a kicsinek nem lesz semmi baja. Sajna az utóbbi idõben én is sokat idegeskedem, nálunk párkapcsolati problémák vannak, de a kicsi jól van. Ha feszültebb vagy, érzékeli õ is, hisz akkor egészen más hormonok szabadulnak fel benned, mint nyugalmi állapotban, de ezek nem ártalmasak rá. (Utána néztem, mivel én is aggódtam emiatt) Sõt, azt olvastam, hogy bizonyos szintû stressz nem is árt, mivel a kicsi nem csak azt érzékeli, hogy feszültebb vagy, hanem azt is, hogy nyugtatod meg magad, és ebbõl már méhen belül tanul, és a késõbbiekben õ is gyorsabban tud majd megnyugodni. Szóval nyugi! És remélem megoldódnak a problémáitok.
utolsó válaszoló vagyok: 30 hetes vagyok amúgy :)
Nekem ellenkezõ tapasztalatom van. Én 26 hetes vagyok, ért egy nagyobb stressz, és 3000-rõl 1000-re megrövidült a méhnyakam. Ezt 12 nap kórházi fekvés követte, majd hazaengedek azzal, hogy továbbra is szedem a gyógyszereket, és otthon is szigorúan feküdnöm kell. A stresszt pedig minden szinten (már ahogyan csak lehet) ki kell zárnom az életembõl, a prof szerint. Én azt javaslom próbálj megnyugodni, hogy ez veled ne forduljon elõ.

23 hetes kismama vagyok. Ma ki kellett húzni a bölcsesség fogamat, kaptam érzéstelenítő injekciót. Ugye nem lesz baja a babámnak a szuritól?

Legjobb válasz: Szia. Ne aggódj, nem lesz baja. Gondolom látták, hogy babát vársz. Nekem is kellett húzni fogamat, és azt mondta a fogorvos, hogy ettõl nem lesz semmi baja a babának. Minden jót. 25 hetes kismama.

Szia. Ne aggódj, nem lesz baja. Gondolom látták, hogy babát vársz. Nekem is kellett húzni fogamat, és azt mondta a fogorvos, hogy ettõl nem lesz semmi baja a babának. Minden jót. 25 hetes kismama.
Szia. Nem lesz semmi baja, ez csak helyi érzéstelenités. Nekem egyszerre kettõ bölcsesség fogamat húzták ki, probléma mentesen. 39hetes kismama

Attól nem lesz baja a gépemnek hogy minden este áramtalanítom?

Legjobb válasz: Úgy kapscolod le vagy kikapcsolod és áramtalanytod 1.Hát nem tezs jót neki 2.Semmi baja nem lesz

Úgy kapscolod le vagy kikapcsolod és áramtalanytod 1.Hát nem tezs jót neki 2.Semmi baja nem lesz

S. O. S.! Aludttejből készült aludttejes prószát ettem ma! Ugye nem lesz baja a babának? !

Elfelejtettem,hogy aludttejből készül és ettem egy szeletet belőle,ugye nem lesz baja a babámnak???Késtégbe vagyok esve!!!14 hetes kismama

Legjobb válasz: Miért lenne baja? Házi tejbõl készült amirõl fogalmatok sincs honnan származik? Mert ha boltiból, vagy bevizsgált tejbõl készült semmi de semmi bajod nem lesz.

Miért lenne baja? Házi tejbõl készült amirõl fogalmatok sincs honnan származik? Mert ha boltiból, vagy bevizsgált tejbõl készült semmi de semmi bajod nem lesz.
Most meg néztem mi is ez a sütemény amirõl beszélsz. Ezt sütni kell, még is mitõl lenne bajod? Ennyi erõvel tejet se igyál, felvágottat se egyél, kolbászt se, mézet se, krémtúrót és joghurtot se, Túrót se, kefirt se és még sorolhatnám. Ami nem nyers azt bátran megeheted. A nyers húst, nyers tojást érdemes kerülni, és az olyan élelmiszert ami utcaárustól lehet beszerezni, de bolti, cukrászdai termékektõl semmi de semmi bajod nem lesz, fõleg ha azok még sütve/ fõzve/hõkezelve is vannak.
Kefir szerinted mibõl van? Sajt mibõl van? Meg van sütve ez a sütemény ne aggódj, semmi bajotok nem lesz! Na majd rájössz a terhesség végén mennyi sok hülyeségtõl kell félni aztán a 90% semmi alapja nincsen. Én a méztõl féltem (fû alatt rokontól kapjuk)aztán rákérdeztem a dokimnál és a védõnõmnél és csak néztek rám, milyen hülyeség, hogy mézet nem lehet enni. :D Egyél bátran ami csak jól esik, tényleg csak a nyer dolgok amiket kerülni kell semmi egyéb. Nyers húst is lehet enni, csak akkor tudjad, hogy abban biztosan nincsen baci. A sajtok ugyan úgy kezeletlen tejbõl vannak mit az aluttej, és a kefir dettó.
ilyedtem :D
Dehogy. A tejet mindenhogyan eszik. Állítólag még a savó is egészséges.
Istenem!!!
Bizony nagy a valószínûsége, hogy a savanyított tejszármazék miatt a kisbabád is egy besavanyodott, humortalan ember lesz. Nem úgy, mint én :) )))))
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, különösen az elsõ válaszoló adott nagyon hasznos választ, ha ezt nem írta volna le, hát nem is tudom mi lenne velem most! Azért ilyedtem meg, mert a már megsavanyodott tejbõl van.

Ugye nem lesz baja a babának!?

Múlt héten kivilágosítottam a hajam (hair color remover) és utána befestettem. Tegnap pozitívat teszteltem. Ugye nem lesz baja a babának a világosítástól és festést?l!?

Legjobb válasz: Nem lesz semmi baja nyugodj meg:) Amúgy Gratulálok:))

Nem lesz semmi baja nyugodj meg:) Amúgy Gratulálok:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
nem lesz baja, ilyen korán még az esetleges károsodásokat korrigálni tudja a saját õssejtjeibõl :) de amúgy sem hiszem hogy egyszeri hajfestés nagy károsodást okozna.

Nem lesz baja a picikémnek ha kb.1honapos korától csak tápszeren él? Sajnos nincs tejem.

Legjobb válasz: Szia!dehogy lesz baja!:)Hidd el nem te vagy az egyetlen akinek nincs teje.Többek között én is!Én már belenyugodtam.Eleinte zavart de nincs más lehetõség.Mástól pedig nem szerettem volna "hordani".Inkább tápszer!Erre van kitalálva.Sok mindenki tápszeren nõtt fel.Ne aggódj! :)

Szia!dehogy lesz baja!:) Hidd el nem te vagy az egyetlen akinek nincs teje.Többek között én is!Én már belenyugodtam.Eleinte zavart de nincs más lehetõség.Mástól pedig nem szerettem volna "hordani".Inkább tápszer!Erre van kitalálva.Sok mindenki tápszeren nõtt fel.Ne aggódj! :)
Szia! Nekem 3 napos korától tápszeres. Egyáltalán nem volt tejem. Semmi baja nem volt. A tiédnek sem lesz ;-) Fejlõdik attól ugyanúgy mint az anyatejes babák. Nem kell ezen parázni már. Jók a mai tápszerek! ;-)
Nem lesz baja! Sajnálom, hogy így alakult!
Dehogy fog! Senki meg nem tudja állapítani egy tápis meg egy anyatejes babáról, h melyik -melyik? Max. ha bukik, mert az anyatejes büfi foltot hagy a pelenkán:) Ennyi. Ugyanúgy fejlõdnek, ugyanazokat az anyagokat tartalmazza a tápi is, ami kell neki.
Nem, az én fiam gyönyörûen fejlõdött, semmi baja nem volt. Meghitt a kapcsolatunk.
Nem.De konkrétan mire gondolsz?
Ma már nagyon jó tápszerek vannak, pl Milumil HA
Én is tápszeres voltam, és az már nem most volt, viszont soha nem volt nagyobb betegségem, allergiás sem vagyok, még egy lyukas fogam sem volt soha! Egészséges kisgyerek voltam és most egészséges felnõtt vagyok. A húgom, aki 3 éves koráig kapott anyatejet viszont például nagyon erõsen allergiás. Szóval baja nem lesz, ne aggódj!
Nem lesz baja. Az én babám kb. másfél hónapos korától lett tápszeres. Most 11 hónapos, és minden idegen megkérdi, hogy hányszor szopizik még? Én meg közlöm, hogy anyuka idõnként... :-) Nem látszik semmi különbség se testi, se szellemi fejlõdésben, egyedüli hátrány az volt, hogy kezdetben székrekedése volt. A tesóm fia születésétõl fogva tápos, óvodás korában írt, olvasott, számolt, ma osztályelsõ a suliban (nyolcadikos lesz szeptemberben), két idegen nyelven beszél, úszik, görkorizik, kézilabdázik... Nem, semmi hátrány nem érte, hogy tápon nõtt.
Én egyáltalán nem tudtam szoptatni, a kislányom az elsõ naptól tápszeres volt.Na és??? 2, 5 éves makk egészséges!Egyáltalán nincs lemaradva a fejlõdésben.Ilyen hülyeségek hogy jutnak eszedbe? Miért csak az az egészséges gyerek aki szopik? Meg az hogy beteges e semmi köze a tápszerhez! Az egyik ismerõsöm gyereke szopott, mégis beteges volt.Az én kislányomnak meg 1 éves koráig a náthán kívül nem volt semmi baja.
Nem.Annyira nem, hogy én is az voltam.Ami nem vagyok:cukorbeteg, egy tömött fogam van stb.Na de a férjem, aki anyatejes-porlad a foga.Továbbiakra nézve ne hagyd magad elszomorítani azoktól az anyukáktól akik szoptattak (minden tiszt. a tiétek), majd a játszótéren.
Nem lesz.A tápszert arra találták ki, hogy ilyen esetekben a baba az anyatej utáni legmegfelelõbb táplálást kapja. Ha idegenkedsz tõle, esetleg kérdezz rá nõi tej lehetõségre a védõnõnél, gyerekorvosnál. Nem piszkálásból, hanem segítõ szándékkal megkérdezhetem, miért nincsen tejed? Nem is volt? A szoptatás jelentõsége a táplálék mellett a testközelség élményét, a baba ezirányú szükségletének kielégítését is szolgálja, ezért arra érdemes figyelni, hogy ha tápszert kap a baba, az etetés történjen ugyanolyan meghitten, összebújva, és akkor ez az oldal is rendben lesz:) .
A kérdező hozzászólása: Arra gondolok, hogy nem fog lemaradni fejlodésben, súlyban, egézségben stb?
"csak tápszeren él"...Hát mit enne mást?? meg "nem lesz baja ?" ...Nem , nem lesz baja. A tápszer nem méreg, nem lesz tõle 2x nagyobb a babád, és ugyanúgy fog szeretni.
Semmi baja nem lesz, sõt a tápszerben sokkal több vitamin van mint az anyatejben, jó oké beleteszik a vitaminokat. A lányom 1 éves semmi betegséget nem kapott el, vidám, erõs baba.Amúgy 11kg(4050g-al született)82cm, önállóan jár, beszélni még nem igazán beszél csak ilyet, hogy :pá-pá, dá-dá(ezt mutatja is), nem.12foga van, azt eszi amit mi, szóval szerintem teljesen rendben van.

Ugye nem lesz baja a babámnak?

Kismama vagyok, + lett ma ateszt, viszont pár nappal ezel?tt kisuvickoltam az egséz lakást, vízk?oldó,zsíroldó a konyhában, és hát elég szagosak ezek a szerek. Ugye nem lehet baja a babámnak???

Legjobb válasz: nem lesz baja nyugi! nekem sajna nagy pocival is kellett csinálnom! ne aggódj!! gratulálok:D

nem lesz baja nyugi! nekem sajna nagy pocival is kellett csinálnom! ne aggódj!! gratulálok:D
Nem lessz semmi baja ne aggodj:) Gratulálok
Gratulálok, minden anyuka takarít és használ ilyen szereket, ne izgulj.
Ne izgulj, ilyenkor még nem árt az ilyesmi! Nem lesz semmi gond!
Gratulálok a babához! Ne aggódj, a méhlepény nagyon sok mindent kizár, így még késõbb sem gond az ilyen. Mellesleg, ha most lett az elsõ pozitív teszted, akkor még éppen csak beágyazódott, így alig van kapcsolat köztetek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugodtam:) :) Békés, boldog Karácsonyt Nektek!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!