Találatok a következő kifejezésre: Nem lesz baj, ha egy (86 db)

Nem lesz baj, ha egy barátnőm kislányának, aki 1 éves olyan plüsst vettem, ami 0-3 éves korig nem ajánlott?

Jól megnéztem, nincsenek rajta m?anyag szemek, minden hímezve van, nagyon puha, nem olyan sz?rös fajta plüss, elvileg baba játék, csak 3 éves kortól ajánlott.

Legjobb válasz: Majd mindegyikre ráirják a szõr miatt. Nem lesz baj.

Majd mindegyikre ráirják a szõr miatt. Nem lesz baj.
Vannak olyan játékok, amire olyan kort írnak rá, ami számomra is érthetetlen. Pl múltkor vettem egy kisebb méretõ gumilabdát, azt is 3 éves kor alatt nem ajánlják. 9 hónapos kislányom imád labdázni, ebben a korban már "kell" is. Tök egyszerû gumilabda. Meg van még 1-2 olyan játéka, ami 18 hónapos kortól ajánlott, és tök jókat játszik velük. Ha átnézted, nincs lenyelhetõ része, szerintem jó lesz :)
Az EU miatt kell ezt ráírni, ha megnézitek 10-bõl legalább 9 játékon ez van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam :) nem nagyon volt még dolgom kisgyerekkel, nem ismerem õket, most lesz az elsõ alkalom amikor közelrõl is megnézek egyet :D Én is szeretnék nemsokára, úgyhogy nem árt kicsit jobban megismerni õket :) Nézegettem kifejezetten 1 éves korhoz való játékokat, de nagyon drágák, és választék se nagyon volt.

Mennyi ideig lehet bent egy tampon? Arról lenne szó, hogy megvan és holnap tampont szeretnék feltenni, de kb.7-8 órán keresztül nem tudnám cserélni, egyébként a vérzés már gyenge, tehát kibírná, de nem lesz baj, ha annyit bent van?

Legjobb válasz: (És amúgy nem értem, hogy miért nem lehet békén hagyni a kérdezõt. A saját magánügye, hogy miért nem fogja tudni cserélni... csak arra volt kíváncsi, hogy nem lesz e gond... nem lesz és kész ennyi túl van tárgyalva) 17-es voltam

(És amúgy nem értem, hogy miért nem lehet békén hagyni a kérdezõt. A saját magánügye, hogy miért nem fogja tudni cserélni... csak arra volt kíváncsi, hogy nem lesz e gond... nem lesz és kész ennyi túl van tárgyalva) 17-es voltam
húú én is nagyon kiváncsi vagyok milyen hely lehet az ahol nem lehet wcre menni.lehet vmi hosszú utazás, vagy kint a természetben valami, mert ott ugye nem lenne túl higiénikus tampont cserélni
A kérdező hozzászólása: A 17-esnek szántam.:)
A kérdező hozzászólása: Utolsó, köszönöm szépen!:) Kötekedõk mindig vannak, fõleg ezen az oldalon.
Sûrûbben nem tudnád megoldani a cserét?
Semmi bajod nem lesz, ha tovább bent marad egyszer.
A kérdező hozzászólása: Na ez jó, emrt nem tudom megoldani a cserét és számoltam is, inkább 8 óráról lenne szó. Mi bajom lehet, ha pl. 9 lesz belõle? Betétet nem szeretnék ilyen melegben, meg kényelmetlen is stb...
8 óránként érdemes cserélni. Szerintem 1x azért kibírja, csak ne csinálj belõle rendszert, a saját érdekedbe!
Max 6 órát nappal, éjszaka max 8-at.
Hosszú utazás: vonaton van wc, busz megáll 1-2 óránként :D erdõben nem hinném, hogy 9 órát kirándulnak, ha mégis bokorban is lehet cserélni.

Anyatejes 2hónapos babámnak egy hete adom a köménymagos teát, abba szeretném hagyni, nem lesz baj ha már nem adom csak szopizik?

Bocsi ha hülyeséget kérdeztem csak hátha hozzászokott és kell neki már,azért kérdezem.

Legjobb válasz: ha nem adtál neki sokat a teából, akkor elég lesz csak az anyatej. ha úgy érzed kevés lenne, szoptasd sûrûbben, hogy több tej termelõdjön.

ha nem adtál neki sokat a teából, akkor elég lesz csak az anyatej. ha úgy érzed kevés lenne, szoptasd sûrûbben, hogy több tej termelõdjön.
Mi baj lenne? Hagyd el nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat egy nap kb olyan 120ml-t adtam összesen

Irtózok a legyektől, de előbb láttam egyet a konyhában! Nem lesz baj ha nem nyúlok hozzá?

Nagyon félek a legyekt?l, semmit?l nem félek ennyire.

Legjobb válasz: Semmi gond nem lesz, ne aggódj. Azoktól a kis kukacoktól nem kell tartanod, mert egyrészt csak bomlófélben levõ ételekben tudnak megmaradni másrészt pedig ettem már olyan sonkát amiben már szépen megtelepedtek csak én 10 perc után vettem észre mit eszek. Beparáztam ezerrel, apám meg adott egy fél pohár pálinkát, hogy attól majd megdöglenek. Ez vagy 20 éve volt, azóta is köszönöm szépen, jól vagyok.

Semmi gond nem lesz, ne aggódj. Azoktól a kis kukacoktól nem kell tartanod, mert egyrészt csak bomlófélben levõ ételekben tudnak megmaradni másrészt pedig ettem már olyan sonkát amiben már szépen megtelepedtek csak én 10 perc után vettem észre mit eszek. Beparáztam ezerrel, apám meg adott egy fél pohár pálinkát, hogy attól majd megdöglenek. Ez vagy 20 éve volt, azóta is köszönöm szépen, jól vagyok.
Ne félj ennyire a legyektõl, nem annyira ártalmasak. Van ennél sokkal ártalmasabb is. Ha lepetézik valamenyil edényre észre lehet venni ha látsz a szemeddel. Én a pókoktól félek ennyire, tök sötétben észre veszem, kilóméterekrõl, akármilyen kicsi. De gyilkos fajta pókról már hallottam, gyilkos légyrõl még nem. Ez valami fóbia lehet nálunk.... Légy mindenkinél van, még ott is ahol van szúnyogháló az ablakon. Légybe még senki nem halt bele. .Pókba, kígyóba már igen....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok. "Jó" ilyeneket olvasni, hogy mással mik történtek és mégsem lett baj. Ha én egyszer ilyet megettem volna biztos a pszichiátriára kerülök... Én a pókoktól is félek :D de ha választanom kell inkább a pók, mint a légy. Én is észreveszem mindig mindenhol, és itt hatalmasak vannak. Igen, valami fóbia lehet... jó lenne nem félni tõlük ennyire. Akkor talán hatékonyabban el tudnám õket kapni. Bár szerintem ez valahol természetes, hogy tartunk ezektõl a "veszélyes" állatoktól.
Valószínû hogy légyfóbiád van.Lehet hülyén hangzik, de még zöldségfóbia is van!Én csak szimplán utálom õket.Nem mondom azt h ne félj tõle, ha már egyenesen rettegsz attól, mert nekem meg pókfóbiám van és nekem is akárki akármit mondhat, én rettegek tõle.Egész Európában sót szinte a világ minden részén vannak legyek!Nekem is sikerült már ennem olyan kaját ami már be volt köpve...:S egyenesen émelyegtem a tudattól...:S de ez már sok éve volt és még mindig itt vagyok.Valóban terjeszthetnek betegséget a legyek, de kicsi az esélye h elkapd!Ha légy beköp vmit akkor áltban lerak 100-120 kis petét ami 24 óra alatt kikel, felzabálják azt amibe vannak, bebábozódnak és mennek tovább.Ha vmit beköpött a légy azt észre lehet venni.nem lesz tõle semmi bajod.
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is, utolsó válaszoló. Már le sem megyek a konyhába, jó fogyókúra lesz, mert inkább kaja se kell, de én oda nem megyek le. :s
Annyira nem káros, de azért nem tesz jót. Mindre rászáll, legyen az az utcán egy állattetem vagy a lakásban egy alma.

Nem lesz baj ha londonba utazok (de nem repülővel hanem busszal) és nálam lesz egy doboz cigi?

Azt akarom megtudni h nem-e tiltott dolog az hogy viszek más orzágba magammal cigit?

Legjobb válasz: nem :)

nem :)
A kérdező hozzászólása: köszi:D

Nem lesz baj, ha 14 hetes babám egy szál pelenkában alszik éjjel és a ráterített textilpelust is lerugja?

27 fok van a lakásban. Takargassam?

Legjobb válasz: Szia! Írtó a hõség de egy bodyt azért adj rá mindenképp mert a kis derekának nem szabad kilennie nehogy megfázzon!Egy idõután még nekünk felnõtteknek is kihül a testünk éjjel.Az én babám 11hós és szegénykémrõl ömlik a víz :(.Egy rövidujjú bodyban alszik!!Nagyon melege van így is de azért body kell sztem.

Szia! Írtó a hõség de egy bodyt azért adj rá mindenképp mert a kis derekának nem szabad kilennie nehogy megfázzon!Egy idõután még nekünk felnõtteknek is kihül a testünk éjjel.Az én babám 11hós és szegénykémrõl ömlik a víz :(.Egy rövidujjú bodyban alszik!!Nagyon melege van így is de azért body kell sztem.
Én nem adok rá semmit, többször betakarom éjjel a textilpelussal.Pórbáltuk a vékony body-t, de csavarni lehetett belõle a vizet... Nálunk 28 fok van, 7 hetes a fiam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Este adtam rá fürdés után ujjatlan bodyt, de ordított. Levettem róla megvacsizott és alszik. Talán a hajnali etetésnél próbálok én is adni rá valamit. Remélem nem lesz baj. Jó pihenést babáknak és mamáknak!
Nálunk még kel enni éjjel 5, 5 hós babám, akkor adok rá gyorsan egy bodyt, addig pelusban van. Én is próbáltam takarni textil pelussal, de egyet fordul és már nincs is rajta.
Én éjszakára adok, nappal nem. 30 fok.
Ma már én sem adtam rá, igaz itt 30 fok van bent:(
A fiamon csak egy szál pelus van, és van nagy textilpelus, azzal takarom be éjjel. Én többször felkelek, akkor betakargatom. Próbáltam body-t ráadni, de éjjel vetkõztünk, mert szó szerint tiszta víz volt a háta... szerintem így könnyebben megfázik, ezért nem adok már rá semmit 27 fok felett...
Én 27 fokban még adok rá egy ujjatlan bodyt.
Hasonló korú fiamat 26 fokban a legvékonyabb ujjatlan bodyjában altatom.
Panelban lakunk, nálunk 32 fok van a lakásban, úgyhogy egy szál pelenkában alszik és hiába takarom be legalább pelussal, lerúgja magáról......

Hogy ha véletlenül regisztráltam egy olyan weboldalra ami fizetõs de vannak rajta ingyenesen megnézhetõ tartalmak, akkor abból nem lesz bajom ha nem fizetek?

Legjobb válasz: "ingyenesen megnézhetõ tartalmak" -ért nem kell fizetni! Regisztrációnál meg figyelj oda milyen adatokat adsz ki magadról!

"ingyenesen megnézhetõ tartalmak" -ért nem kell fizetni! Regisztrációnál meg figyelj oda milyen adatokat adsz ki magadról!
A kérdező hozzászólása: Nem adtam meg magamról semmilyen személyes adatot. Az egy video oldal ahova regisztráltam. Vannak olyan tartalmak amiket meglehet nézni persze miután bejelentkeztem, de vannak olyan tartalmak amikhez oda van az írva hogy premium.
premium-ot nem tudod valsz. megnézni. nem adtál meg személyes infókat (elektronikus fizetés) akkor nincs honnan levonják!
A kérdező hozzászólása: Premiumot nem tudok rajta megnézni, mert beadja a fizetési lehetõséget. De azokat a videókat, amikhez nincs odaírva hogy premium azt megtudom nézni.
A kérdező hozzászólása: Válaszoljon valaki!
megvolt: "ingyenesen megnézhetõ tartalmak" -ért nem kell fizetni!
A kérdező hozzászólása: Tehát ha regisztráltam és csak az ingyenes tartalmakat nézem meg akkor abból nincs semmi? Bocsi ha hülyének tünök de nem vagyok jártas a témában.

Ha most elhasználtam egy tubus aknefug oxid mild gélt, nem lesz bajom, ha megkezdek rögtön egy másik tubussal? (mert elvileg azt írja a net, hogy a kezelési idő 4 hét)

Az első tubust én meg kb 5 hétig használtam, és nem az orvos írta fel.. Csak olyan szép tőle a bőröm, nem akarom most lerakni..

Ápolónak fogok tanulni. Nem lesz baj, ha nem vagyok egy beszédes ember?

Legjobb válasz: Nem. Csendben, szó nélkül hordod majd ki az ágytálakat...

Nem. Csendben, szó nélkül hordod majd ki az ágytálakat...
Nem baj, egyáltalán. Nagy szükség van ápolókra, örülni fognak neked.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!