Találatok a következő kifejezésre: Nem lesz baj, ha (431 db)

Nem lesz baj ha tuningoltam?

A procimat felhúztam 3.06 ghz ra 2.66 rol persze fokozatosan.

Legjobb válasz: Terheléssel nézd, terhelés nélkül semmit nem érsz el az adatokkal! Aida64 -el végezz stabilitás tesztet: [link] Ha közben nincs baj akkor jó, ha van akkor túlhúztad! [link] Addig kell futtasd míg a hõmérséklet be nem áll (nem melegszik tovább) mert az azt jelenti hogy megfelelõ a hûtésed! Ha nem áll meg a melegedés azt jelenti hogy nagyobb a melegedés mint a hûtés (nem jó). minimum 5-10 perces tesznek vesd alá.

Terheléssel nézd, terhelés nélkül semmit nem érsz el az adatokkal! Aida64 -el végezz stabilitás tesztet: [link] Ha közben nincs baj akkor jó, ha van akkor túlhúztad! [link] Addig kell futtasd míg a hõmérséklet be nem áll (nem melegszik tovább) mert az azt jelenti hogy megfelelõ a hûtésed! Ha nem áll meg a melegedés azt jelenti hogy nagyobb a melegedés mint a hûtés (nem jó). minimum 5-10 perces tesznek vesd alá.
A kérdező hozzászólása: Köszi megnéztem 60 fokig megy ott stabil ha jol tudom 70 ig szabad ha annál melegebb az már baj
Processzor függõ, de mehet 70-ig, viszont a teljesítménye ezzel együtt csökken. Jó ha 60-65°c körül mozog. 80°c felett letilt.
Ha már a kérdésben le is írod a választ, akkor mi a kérdés? Neked nem lesz bajod... Csak a babának.
Hát nem tudom...tény, hogy egészségesebb a zuhany, de amikor én terhes lettem, csak még nem tudtam róla, mindig forró vízben fürödtem, es szépen megmaradt a baba. Utána persze már figyeltem, hogy meleg-langyos legyen a víz.
Én egész terhesség alatt forró vízben fürödtem, mert vékony és fázós vagyok, teljesen egészségesen született a babám.
Megmaradt a baba?

Yasminelle fogamzásgátlót szedek 5 hónapja. Délután 3kor szoktam bevenni minden nap de ma elfelejtettem. Nem lesz baj ha most majdnem 6 órával később szedem be?

Legjobb válasz: Nem. 12 vagy több óra csúszásnál van baj. De ha annyira parázol, akkor kotont kell mellette használni egy hétig, s akkor tuti nem lesz gond.

Nem. 12 vagy több óra csúszásnál van baj. De ha annyira parázol, akkor kotont kell mellette használni egy hétig, s akkor tuti nem lesz gond.
bajod nem lesz, nincs elõírva, de a kúra hatásosságát lényegesen növeli!

Nem lesz baj ha törlöm a pagefile. Sys-t?

megfelel?en m?ködik majd a rendszer ?

Legjobb válasz: Nem lesz baj, következõ újraindításnál újra létrehozza. Egyébként ez a lapozófájl, része a virtuális memóriának, és mivel állandóan használatban van, csak úgy kitörölni nem tudod segédeszköz nélkül.

Nem lesz baj, következõ újraindításnál újra létrehozza. Egyébként ez a lapozófájl, része a virtuális memóriának, és mivel állandóan használatban van, csak úgy kitörölni nem tudod segédeszköz nélkül.
Nyugodtan próbáld meg kitörölni. Csak úgy nem fogja engedni. Ha sikerül valami zseniális progival akkor szerintem az BSoD lesz. Egyébként lehet "törlni", úgy, hogy kikapcsolod a lapozófájl-t, de akkor elõfordulhat, hogy valami kiírja, hogy out of memory. Én 16GB-al használom a gépet, de már csak megszokásból is engedélyeztem 1 GB-ot a windowsnak :D
A lapozófájlt azért csak hagyd békén...
Napi 1 kávétól nem lesz semmi bajod, kis tejjel igyad és egyél elõtte valamit.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Nem lesz baj, ha picit görcsölök?

8hetesvok, kisfiam szobájában pakolásztam, néhány hajolgatás után elkezdtem kicsit görcsölni, nem erősen csak picit megjön érzéssel, most azóta fekszem,pihenek.kisfiamnál végig görcsölős voltam,de ennél a terhességnél most érzem először ezt. olvastam itt már minden rémséget és ezért picit aggódom.

Legjobb válasz: Semmi baj, ne aggódj, ha erõs görcseid lesznek és esetleg vérzés társul hozzá azonnal orvos! Ez az enyhe érzés természetes! Alkalmazkodik a szervezeted!

Semmi baj, ne aggódj, ha erõs görcseid lesznek és esetleg vérzés társul hozzá azonnal orvos! Ez az enyhe érzés természetes! Alkalmazkodik a szervezeted!
A kérdező hozzászólása: Köszi, már ettõl is sokksl jobb lett a hangulatom!
Ennek örülök! :D

Nem lesz bajon ha 15 évesen étrendkiegészítőket szedek (crea-bomb)?

Legjobb válasz: bajod nem lesz de ráérsz 2-3 év múlva. multivitamint vegyél meg proteint! mark86

bajod nem lesz de ráérsz 2-3 év múlva. multivitamint vegyél meg proteint! mark86
15 évesen eszméletlen felesleges kreatin... inkább fehérje dextróz tömegnövelõ, de még az is halál felesleges ami viszont kell a multivitamin!

Nem lesz baj ha nem tartok szünetet két levél között?

Egybe szeretném szedni 2 levél fogamzásgátlómat,mert nem szeretnék most menstruálni. Nem lesz bajom ugye?

Legjobb válasz: Én azt olvastam, hogy lehet ilyet csinálni csak nem kell túlzásba vinni (pl h több hónapon át). szerintem nem lesz baj.

Én azt olvastam, hogy lehet ilyet csinálni csak nem kell túlzásba vinni (pl h több hónapon át). szerintem nem lesz baj.
Ha nem most kezdted szedni, és nem csinálsz belõle rendszert, akkor nem lesz baj.
nem lesz belõle baj, a tájékoztató is írja, hogy szabad ilyet csinálni, csak tényleg nem kell túlzásba vinni...viszont gondolkodj el rajta, megéri e, mert a mellékhatások között szerepelhet a pecsételõ vérzés, és ha elõjön akkor ugyanott vagy ahol a part szakad
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Hát igazából azért szeretném most megcsinálni, mert júliusba pont nyaralásra jönne meg. És ha most egybe szedem, akkor ugye megváltozik az idõ pont pár nappal, és így pont indulás elõtt lesz vége. Viszont ha akkor szedném egybe a kettõt, akkor rossz lenne ha elõjönne a pecsételõ vérzés.

Nem lesz baj, ha egy barátnőm kislányának, aki 1 éves olyan plüsst vettem, ami 0-3 éves korig nem ajánlott?

Jól megnéztem, nincsenek rajta m?anyag szemek, minden hímezve van, nagyon puha, nem olyan sz?rös fajta plüss, elvileg baba játék, csak 3 éves kortól ajánlott.

Legjobb válasz: Majd mindegyikre ráirják a szõr miatt. Nem lesz baj.

Majd mindegyikre ráirják a szõr miatt. Nem lesz baj.
Vannak olyan játékok, amire olyan kort írnak rá, ami számomra is érthetetlen. Pl múltkor vettem egy kisebb méretõ gumilabdát, azt is 3 éves kor alatt nem ajánlják. 9 hónapos kislányom imád labdázni, ebben a korban már "kell" is. Tök egyszerû gumilabda. Meg van még 1-2 olyan játéka, ami 18 hónapos kortól ajánlott, és tök jókat játszik velük. Ha átnézted, nincs lenyelhetõ része, szerintem jó lesz :)
Az EU miatt kell ezt ráírni, ha megnézitek 10-bõl legalább 9 játékon ez van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam :) nem nagyon volt még dolgom kisgyerekkel, nem ismerem õket, most lesz az elsõ alkalom amikor közelrõl is megnézek egyet :D Én is szeretnék nemsokára, úgyhogy nem árt kicsit jobban megismerni õket :) Nézegettem kifejezetten 1 éves korhoz való játékokat, de nagyon drágák, és választék se nagyon volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!