Találatok a következő kifejezésre: Nem lesz a babával szüléskor, igaz (2 db)

Nem lesz gond a babával szüléskor, igaz? Terhességi diabéteszt állapítottak meg a 24. héten nálam.

A 38. heti nagylabor eredményeim szerint nincs cukor, sem aceton a szervezetemben, az éhgyomrim továbbra is 5 alatt van, és étkezések után is 6 alatt van 1,5 órával. A bajt úgy értem, hogy nem esik kómába, meg nem esik le a cukra...meg amivel fenyegettek..

Legjobb válasz: a nagylabor a 35. héten volt :) elírtam

A kérdező hozzászólása: a nagylabor a 35. héten volt :) elírtam
Semmi baja nem lesz! Viszont fenéken rúgnám, aki riogatott! Szoptasd meg rögtön szülés után, az teljesen elég lesz, hogy ne essen le a vércukra. És utána is szoptasd gyakran. Elõtejed már most is van, akkor is, ha nem szivárog, figyeld csak meg, ahogy kortyolgat majd néhányat ;)
A kérdező hozzászólása: :)
Nem lesz gond, hisz az értékeid is nagyon szépek, baj akkor lenne, ha nem figyeltél oda volna magadra, és a dokik sem, és folyamatopsan nagyon magas cukraid lennének, de pont ez a lényege a vizsgálatoknak, mindent ki tudnak idejében szûrni.Ha eljön az idõ könnyû szülést kívánok neked!
Szia! Én is terhességi cukorbeteg voltam az elsõ babámnál (most a másodiknál is), de semmi gond sem volt a szülésnél sem, meg utána sem. A megszületése utáni órákban azt hiszem kétszer nézték meg a cukrát, de minden rendben volt. Az értékeid nagyon jók, na meg amúgy is, ha tartod a diétát, nem történhet baj! Baj csak akkor van, ha valaki nem törõdik a magas cukrával és a baba folyamatosan (a végén is!) ehhez van szokva. De nincs okod aggódni, nálunk is minden rendben volt. Szép szülést, boldog babázást kívánok!
Szia.Nekem is terhességi cukrom van, de ez amit itt te írsz, ez tök jó.Így tuti hogy semmi baj nem lesz, hisz szuperek az eredményeid...Engem is ilyenekkel riogattak, de talán ezt azért tették, hogy az ember vegye komolyan a diétát....
A kérdező hozzászólása: ...és ne hízzon tehénre a terhesség végére :) Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam és azért figyelgetem továbbra is az eredményeket, és odafigyelek az étkezésre is, mint eddig :) Boldog babavárást mindenkinek :)

Anyósomat nem érdekli, hogy unokája lesz. Igaz 2 éve nem beszéltünk egymással, de azt gondoltam, ha megtudja, hogy babát várunk, legalább felhív, de eddig nem sikerült neki. Ezek után ha esetleg megjelenik a kórházban a szülés után mit tegyek?

28 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Társak vagyunk ilyen témában :) Az én anyósomat se érdekeltem soha nagyon. Viszont ahogy megszültem másnap már ott volt nálam a kórházba. Kis meglepetésemre. Azóta jól kijövünk. Miket nem tesz egy baba?? :() Most is ott van a párom ameg a fiam maminál.

Társak vagyunk ilyen témában :) Az én anyósomat se érdekeltem soha nagyon. Viszont ahogy megszültem másnap már ott volt nálam a kórházba. Kis meglepetésemre. Azóta jól kijövünk. Miket nem tesz egy baba?? :() Most is ott van a párom ameg a fiam maminál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Én még az életben nem találkoztam az anyósommal, de nem is akarok! Nagyon csúnyán bánt a párommal, nem is engedném a kisfiam közelébe.
Nekem az anyósom sokat segít, de az anyám meg még csak nem is érdeklõdik a kicsi után mert nem szereti a páromat.Valószínûleg nem lesz kiváncsi a kicsire ha megszületik, nektek még mindig jobb hogy az anyósotok ilyen.
Csatlakozom. :) 22 hetesek vagyunk, de terhesen még nem is látott. Mikor közöltük vele, hogy nagymama lesz, annyit nyögött ki unott fejjel, "de jó". De azóta egy telefont nem eresztett meg, hogy is van a kicsi. Anyumék meg állandóan jönnek, érdeklõdnek hogy vagyunk, ajándékokkal halmozzák el a babót, anyósom meg egy r.hadt telefon felemelésre sem képes. :S
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem akarok vele törödni, csak sajnálom a férjemet is aki jár hozzájuk és látja, hogy a másik unoka a szent, õ mindent megkap(babakocsi stb...) a miénk pedig megemlítve sincs.És nem értem, hogy a férjem, hogy tud ehhez jó arcot vágni, és továbbra is járni hozzájuk, én nem lennék rá képes.
Sziasztok! Sajnálom, hogy így vagytok az anyósotokkal. Sajnos onnan ismerem, hogy milyen ez, hogy anyukámmal is ilyen volt az övé. De azért, hogy valaki valami jót is írjon, az én párom szülei már nagyon várják a babát. Már most is mindig õk visznek el a kórházba vizsgálatra, az anyósom hacsak teheti fõz nekünk valamit. Már mondta, hogy hagyott szabadságot, hogy majd tudjon nekem segíteni, ha már anyukám vagy a párom nem tud velem lenni. Állandóan a babaholmikat nézegeti, szóval nagyon várja az unokáját és nekem is igyekszik segíteni, de azért arra is vigyáz, nehogy sok legyen.
Szia!Én se vagyok másként az anyósommal.Neki ez az elsõ unokája de már akkor sem repesett az örömtõl mikor bejelentettük neki, hogy nagymama lesz.Mióta meg megszületett csak romlott a helyzet.Nem is látogat minket, soha nem hív fel, hogy megkérdezze mi van a picivel.Ja és szinte nem is kapott semmit tõle.Fáj nekem ez a dolog, de nem tudok mit tenni.Én soha nem bántottam õt semmivel.
Azért ennek csak volt valami elõzménye. Miért nem beszéltek már két éve? Lehet, hogy ezt a problémát korábban kellett volna orvosolni. Gondolom, hogy fáj, de biztos volt valami két éve. Talán a férjeddel kéne tárgyalnod errõl, ha õ látogatja az anyukáját, akkor talán tudna vele beszélni, megkérdezhetné, hogy mi a gondja veled, és mit lehetne tenni, hogy jobb legyen a viszonyotok.
A kérdező hozzászólása: Hosszú lenne leírni az elõzményt, de ebben a dologban nem is én vagyok a fontos, hanem a babám.Aki szerintem nem ártott neki.Nem értem hogyan lehet ennyire közömbös.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!