Találatok a következő kifejezésre: Nem lesz a babámnak, (839 db)

Kedves tápszerrel etetõ anyukák, segítenétek nekem megnyugodni, hogy nem lesz a babámnak a tápszertõl baja?

1 hònapos a kislànyom. Anyatejjel tàplàltam, de sajnos napròl napra kevesebb lett. Minden mòdszert kipròbàltam italok, bogyòk, nonstop szoptatàs, de sajnos nincs több tej marad a tàpszer. Hogy mit èrzek az leìrhatatlan, fàjdalom, düh, fèlelem attòl, hogy nem lesz egèszséges a kicsikèm, nem bìrom abbahagyni a sìràst. Megosztanàtok tapasztalataitokat? Egèszséges, jòl fejlõdõ a babàtok?

Legjobb válasz: Miért ne lenne egészséges? Hidd el még boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz, mert jóllakott. Erre gondolj és ne arra, hogy nem megy a szoptatás. Elõször próbáld meg csak kiegészítésként adni tej mellé. Ha cumizavarossá válik akkor viszont nem fog szopni, csak üvegezni. Ugyanolyan egészséges lesz, mint az anyatejes. Hülyeségeken agyalsz.

Miért ne lenne egészséges? Hidd el még boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz, mert jóllakott. Erre gondolj és ne arra, hogy nem megy a szoptatás. Elõször próbáld meg csak kiegészítésként adni tej mellé. Ha cumizavarossá válik akkor viszont nem fog szopni, csak üvegezni. Ugyanolyan egészséges lesz, mint az anyatejes. Hülyeségeken agyalsz.
Ja, és nincs elhízva, okos, értelmes, szóval minden rendben volt és van vele. :)
Még valami. Biztos te is láttad tv-ben azt az újszülöttet, akinek az anyukája klinikai halál állapotában volt, és három hónapon keresztül tápláltak csöveken keresztül az anyát mesterségesen. Ennek ellenére egészséges lett az újszülött. Nekem akkor pont az jutott eszembe, hogy ha ilyen van, akkor nehogy már én aggódjak azon, hogy ha a kisfiam néha eszik egy kis édességet például.
A tápszer a második legjobb táplálék a gyereknek. Nem lesz tõle semmi baja, nyugi :) Én is hasonlóan jártam, mindent kipróbáltam, 3 hónapig szenvedtünk azért a pár cseppért, de ha nincs akkor nincs. Átérzem a helyzetedet, és úgy gondolom hogy az anyetejes táplálás fontosságán túl azt is megemlíthetnék a kórházban, (vagy késõbb a gyerekorvos) hogy ha mindent megtettünk, de mégsincs tej, az sem tragédia, mert a legfontosabb dolog, hogy a gyerek egyen!!! A kisfiam 2 éves, makk egészséges, soha semmi gond nem volt a tápszerrel:) . De ha a kislányod valamelyiket nem szereti, vagy fáj tõle a hasa esetleg, a gyerekorvos biztosan segít a megfelelõ tápszer kiválasztásában.
A fiam másfél hónapos korától volt tápszeres. Sajnos beteg lettem, mûteni kellett, iszonyatos diétát kellett tartanom, amitõl elment a tejem és az immunrendszeremet is taccsra vágta, de ha nem diétáztam volna, nem biztos, hogy felkeltem volna 1 percig is az ágyból, olyan görcseim lettek volna, bár voltak néha még így is (epekövek). És? Szépen fejlõdött, egyáltalán nem volt kövér és beteges sem. Azoknak az anyukáknak, akik a környezetünkben vannak és tovább szoptattak, nekik pl. sokkal betegesebbek voltak a gyerekeik. Szóval nyugodj meg, nem az a lényeg, hogy mivel táplálod a gyerekedet, hanem hogy kap enni.:)
az én babám 6 hós tápszeres.az is volt elejétõl fogva.amikor olyan beteg voltam hogy az ágyból alig bírtam felkelni(akkor is nekem kellett ellátni a babát egész nap)nem lett beteg.én is tápszeres voltam annó, 2 évente 1x vagyok beteg talán 3 napig max.nem kövér, nem ''vízfejû''.jó súlyba van kis sonkás de az a szép fajta.ne aggódj.hidd el az anyatejben sincs meg minden.ez genetika hogy milyen lesz nem táplálás kérdése
Nekem a két testvérem és én is tápszeren nõttünk fel. A testvérem ráadásul lassan 30 éves lesz, én is 23 vagyok már, szóval mi nem túl modern tápszereket kaptunk. Ennek ellenére egészséges felnõttek lettünk. Én például olyan ritkán voltam beteg mint a fehér holló, sõt 14 éves korom után csak idén, amikor terhes voltam, akkor voltam lázas egyszer.
ja azt kihagytam (9-es vagyok), hogy szinte a kezdetektõl tápszeren élt az én fiam is, az anyatej nagyon minimális volt, max 20 milikért szenvedtünk végig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok! Most nincs összhangban az eszem a szívemmel. Azzal vigasztalom magam, hogy ettõl még jó anyukája leszek az én tündérkémnek.
Szerintem ezt te is biztosan tudod, de ha nem bánod, azért leírom, hogy ameddig tudsz, addig fejhetsz is. A rendszeres fejésnek mondjuk van néhány "trükkje" és sok kitartás meg következetesség kell hozzá, de ha úgy érzed, még megpróbálhatod ezt is. Illetve ha lehetõséged van rá, ne felejtsd el a donor nõi tejet sem, mint alternatíva. Ezekkel még lehetõséged lenne részben és egy ideig anyatejet adni a babádnak, ami az õ egészségének és a te lelkednek is jót tehet. :) De valóban, ha sehogy nincs anyatej, akkor a tápszer a következõ lépés. A mai tápszerek már tényleg sokkal jobbak, mint a régiek, efelõl ne aggódj. Az egészség egy csomó tényezõ összjátékán múlik, és bár az anyatejnek fontos szerepe van benne, de nem ez az egyetlen forrása.
Az anyatej csak egy dolog, amit adhatsz a babádnak. És még csak nem is a legfontosabb. Sokkal többet ér a szeretet, gondoskodás, türelem stb. Csodás anya lehetsz szoptatás nélkül is!
Nem lesz baja a tõle. viszon ajánlanám az SNS (szoptanít) készüléket, amivel a melleddel etethetnéd a tápszerrel is, lehet, h a tejed is visszajönne!

Ha iszok naponta 2 közepesen erős kávét, akkor nem lesz a babámnak tőle baja?

4 hetesek vagyunk és anyatejen élünk.

Legjobb válasz: szerintem attól nem lesz baja, max arra figyelj, hogy mikor iszod meg. a dokim annak idején azt mondta, hogy kb másfél, 2 óra múlva fog jelentkezni a tejben, és ezután fél órával már megint nem lesz akkora koncentrációban benne. szóval ennyire figyelj, és abszolút nem fogja észrevenni a kávét:-) nálunk egyszer sem volt gond, pedig én is kávéztam.

szerintem attól nem lesz baja, max arra figyelj, hogy mikor iszod meg. a dokim annak idején azt mondta, hogy kb másfél, 2 óra múlva fog jelentkezni a tejben, és ezután fél órával már megint nem lesz akkora koncentrációban benne. szóval ennyire figyelj, és abszolút nem fogja észrevenni a kávét:-) nálunk egyszer sem volt gond, pedig én is kávéztam.
4, 5 hónapos a picikém és kávézom, nincs semmi gond belöle, nem pörög fel meg ilyenek : )
próbáld ki, ha rosszabbul alszik tõle, akkor ne idd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
5 hónapos a kislányom és én is iszom két kávét naponta. Eleinte nem nagyon akart aludni, akkor leálltam egy idõre a kávéval, de rájöttünk nem a kávé a hibás. Egyszerûen ilyen volt a kislány. Mára már kinõtte és sokkal könnyebben elalszik, kávét pedig a mai napig iszom.

Miért történhetett ez velem? Megtörténhet még ezek után mégegyszer? Nem lesz a babámnak ettől vajon valamilyen rendellenessége?

11 hetes kismama vagyok. Másnap töltöttem a 12. hetet. Csütörtökön délután pihentem, és egyszer csak elöntött a vér. Ömlött bel?lem. Gyorsan bementünk a kórházba, ahol a doki be is fektetett. Ma jöttem haza. Kb. 1 liter vérem elfolyhatott, a babának hála istennek semmi baja nem lett. Szépen fejl?dik, a korának megfelel? méretei vannak. A dokik nem mondtak semmit, hogy mit?l lehetett, csak tippelt az ügyeletes doki, hogy valószín? van egy kis repedés a méhlepényen és attól lehetett az egész. De ez sem biztos. Mikor bekerültem nem igazán nyugtattak, azt mondták vagy elvetélek, vagy megmarad a baba. Kaptam gyógyszert, amit most is kell szednem, attól maradt el a vérzés.

Legjobb válasz: Szia Nagyon sajnálom hogy ilyen dokikat fogtál ki de pihenj sokat. Nekem haematómám volt az elsõ terhességemnél nagyon megijedtem mert arra ébredtem hogy egy hatalmas vértócsába fekszek a babónak semmi baja nem volt viszont a kórházat nem hagyhattam el

Szia Nagyon sajnálom hogy ilyen dokikat fogtál ki de pihenj sokat. Nekem haematómám volt az elsõ terhességemnél nagyon megijedtem mert arra ébredtem hogy egy hatalmas vértócsába fekszek a babónak semmi baja nem volt viszont a kórházat nem hagyhattam el
Engem az egészben az zavar hogy nem adtak választ az okora.Én a helyedben keresnék egy jó nõgyógyászt ha kell maszekon elmondanék neki mindent és kérném a segítségét véleményét.
Szia! Én 12 hetes koromig folyamatosan véreztem. Volt egy vérömleny a magzat alatt, de nem mondták, miért. Valaki, nem orvos azt mondta, talán lett volna egy másik is, csak életképtelen volt. Nem görcsöltem, csak véreztem. Marékszámra ettem a gyógyszereket. Feküdnöm kellett. Aztán 42!! hétre született meg. Már egy éves elmúlt a csajszi. Sok sikert, könnyû szülést!
Bocs 2. vagyok. nem okora hanem okokra!
Nyugi, nem lesz baja !
Amiatt nem lesz baja mert te beverted a fejedet, de szegenyke ilyen langelme anyaval hatrannyal indul!! :D
Neki nem, de nálad, úgy látom, van baj, nem is kevés...
Max.lesz 1 ütõdött anyja!!! Uristen!!!Ne maaaaaar!!! :(
ha az megnyugtat, hívd fel az orvosod, vagy menj el az ügyeletre... eként volt eszméletvesztésed?
Már bocs, de ez a kérdés a nevetségesség határát súrolja. Szerinted mi baja lenne???
Mi baja lehetne? Nem lesz semmi baja, ne aggódj, és lazíts, különben aggodalommal fog telni a következõ pár éved.
Elég erõs ütés lehetett......
Szia paramami!!! :D
Szerintem ez kamu kérdés. Csak valaki kigúnyolja a paramamikat. Nincs olyan épelméjû, aki komolyan feltenne egy ilyen kérdést.

A terhesség vége felé vissza lehet térni a házasélethez? Nem lesz a babának baja? Vagy már hagyjuk a fenébe?

a doki 20 hetesen letiltott mert lenn volt a lepény,de azóta minden oké.hétf?n megyek a dokihoz.a múltheti nst nem mutatott fájást.megindithatja a szülést esetleg a sex?37 hetes kismami

Legjobb válasz: Megindíthatja, nekünk a doki ezért javasolta a kiírt idõpont felé közeledve. De tényleg nem korai, ha be is indulna, esetleg ha kibírtok még egy hetet, utána tényleg nem lesz gond.

Megindíthatja, nekünk a doki ezért javasolta a kiírt idõpont felé közeledve. De tényleg nem korai, ha be is indulna, esetleg ha kibírtok még egy hetet, utána tényleg nem lesz gond.
Én a második trimeszter elején voltam eltiltva a szextõl négy hétig, szintén lepénygondok miatt. Amikor az rendbe jött, akkor a doki engedélyezte a dolgot és szülésig végig éltünk házaséletet. Ugyanolyan rendszerességgel, mint terhesség elõtt, tehát napi egy minimum megvolt. Semmi bajunk nem lett, a baba idõben született, nem indult meg a szülés a szextõl, pedig az utolsó egy-két hétben már nem is bántuk volna. Jah, és nekem a szülésznõ és a doki is azt mondta, hogy addig lehet szeretkezni, ameddig a burok nincs megrepedve. Merthogy az védi a babát a fertõzésektõl elsõsorban és nem a méhszáj.
Szia! Ha zárva a méhszáj és már rendben a lepény is, semmi baja nem lesz a babának. Szerintem amúgy 37 hetesen már az se gond, ha beindul a szülés. 16 hónapos kislány anyukája

Kedden töltöm a 38. hetemet. Ha aznap szülök, már nem lesz a babának semmi baja úgye?

Legjobb válasz: 20:45 nem vagyok fogalomzavarban, de a 38. héten szülés NEM számít koraszülésnek. "Koraszülés: A terhesség a betöltött 37. hét elõtt fejezõdik be." Súlyra lehet, hogy egy nem koraszülött baba is lehet olyan, mint az, aki koraszülött, de ettõl még azt nem így hívják.

Pedig fogalom zavarban vagy. Még egyszer mondom, nem csak a magzat kora számít hanem a súlya és a testi fejlettsége. Pl 40. hétre is születnek 2400 grammos babák, 2500 g alatt koraszülött. 40. hétre is születnek olyan kislányok akiknek nem zárt a szeméremajka. Õk is koraszülöttek. stb stb stb Csecsemõ ápoló és szülésznõ vagyok, egy orvos testvérrel. Elnézést, de úgy gondolom, hogy ezzel én jobban tisztában vagyok.
Persze, biztosan nem lesz koraszülött, de tudod annyi minden történhet szülés közben is. De ilyesmin inkább ne is gondolkodj!
A kérdező hozzászólása: Akkor nem hinném, hogy koraszülött lesz, mivel a 32 hetes uh-on már 2250-re becsülték a súlyát.Tesója 3 éve a kiirt napon született 3980gr-mal.köszönöm a válaszokat.
21.29-es válasza tökéletes!!!Így igaz!Üdv :egy szülésznõ
20:45 nem vagyok fogalomzavarban, de a 38. héten szülés NEM számít koraszülésnek. "Koraszülés: A terhesség a betöltött 37. hét elõtt fejezõdik be." Súlyra lehet, hogy egy nem koraszülött baba is lehet olyan, mint az, aki koraszülött, de ettõl még azt nem így hívják.
Én is úgy tudom, hogy a betöltött 37. hét elõtt, VAGY a betöltött 37.hét után, de 2500 gramm alatti súllyal született babákat koraszülötteknek nevezik.
Szia az én babó 37.betõltõtt héten született makk egészségesen 3 napot voltam a korházban 56 cm és 3006 gr volt.Nem számitott koraszülõttnek a méretei és a hetei alapján sem.Kõnnyû és szép szülést.
Az utolsó vagyok.Az én kisfiam 37+3 hetesen született, 53 centivel, és 3090 grammal.2 nap múlva engedtek haza.A szobatársam 36. hétre szülte a kisfiát, mivel 2600 gramm volt, neki gyakrabban kellett cicire tennie, és 5 nap! után engedték haza(makk egészségesen született)Szóval nyugi, semmi baja nem lesz.
Erre semmi garancia sincsen. Most született meg ismerõsöm babája 40. hétre és koraszülött volt, mert egy helyettes orvos nem vette észre, hogy már veszélyesen kevés a magzatvíz és a gyerek súlya elkezdett csökkenni. Ez csak egy példa volt, nem ijesztgetni akarlak, de erre tényleg semmi garancia nincsen.
Kislányom 38 hétre született, tökéletesen egészséges, érett újszülöttként (biztos a teherbeesés dátuma, szóval tuti 38 hétre jött). Elvileg a 38. héttõl már nem koraszülés. A meghatározás szerint 37. hét elõtti szülés a koraszülés, de az igazán gáz a 35. hét elõtti szülés. Nekem több orvos is azt mondta (mert sajnos végig eléggé rezgett a léc), hogy ha betöltötted a 35 hetet, akkor már minden esélye megvan a babádnak. Ha akkor valami gáz van, akkor már elõtte is volt...
Én úgy tudom hogy a 37. héten már a tüdõ érése is befejezõdik, úgyhogy utána már leginkább csak a zsírpárnák jönnek fel a picire, de problémát nem okoz ha azután születik. Boldog babavárást és könnyû szülést neked, akárhányadik héten legyen is :)
Utolsó: Fogalomzavarban vagy. Koraszülöttet nem csak idõre néznek hanem pl súlyra vagy testi fejlettségre is.
Ez már nem is számítana elvileg koraszülésnek, két hét simán belefér.
Persze, hogy nincs garancia, de egy 38 hetes magzatnak már mindene kifejlõdött, úgyhogy ha most gon van, akkor 2 hét múlva is. Szóval jöhet nyugodtan:)
Én 3 babát hordtam ki, és a doki mindig a 37. héttõl kérdezgette hogy na szülünk? Onnantól már normális. Gond bármikor lehet, nem kell ahhoz az hogy korábban szülj. Egyébként a 3. babó született a 38. héten és teljesen egészséges. Aki mellettem feküdt õ 36-ra szülte és nem kezelték úgy mintha koraszülött lenne, de valószinû neki megvolt a súlya 2870 gr volt.
Ezért jobb a mikrós vagy elektromos sterilizáló.Nem minden baba szeretii az illatát és azért nem fogadja el a cumit.
Az én babámat nem zavarta, és baja sem lett tõle. Én drágának tartottam hosszú távon, ezért váltottunk mikrósra. Ma már csak az orrszívót sterilizálom folyadékban (atz nem lehet mikróban).
én is ezt használtm a babám 6 hós koráig, most már 14 hós. nálunk is illatos maradt tõle minden, õt abszolút nem zavarta. kérdeztem a dokit is errõl, azt mondta, hogy nagyon szigorú vizsgálatoknak vetik alá ezeket, úgyhogy ha a babát nem zavarja, minden oké.
Bergamott illata van, mivel valamilyen klór és bergamott olaj az összetétele. Én csak azért vettem, mert nyaraláshoz egyszerûbb volt, de engem is zavar, hogy annyira bergamott illatú marad a teásüveg.

Hamarosan lesz az esküvőm 14 hetes babás leszek akkor, mire ügyeljek? Vannak babonák amitől tartanom kell? Táncolhatok egész éjszaka, nem árt a babának?

Legjobb válasz: Nyugodtan táncolhatsz. Úgy is csak addig fogod tudni roppni, amíg birod. Azért szünetekt iktass be, néha-néha csücsülje le negyed órára. Az alkoholt kerüld, és az olyan ételeket, amik nincsenek totál átsütve (ha lesz ilyen menü). 23 hetes kismama

Nyugodtan táncolhatsz. Úgy is csak addig fogod tudni roppni, amíg birod. Azért szünetekt iktass be, néha-néha csücsülje le negyed órára. Az alkoholt kerüld, és az olyan ételeket, amik nincsenek totál átsütve (ha lesz ilyen menü). 23 hetes kismama
Szia! Én hét hónapos terhes voltam. És egész éjjel táncoltam. :) ) A hangfalaktól távol a igaz, mert a pocaklakóm, aki ma már 2 éves fiatalember, annyira nem díjazta, ha közel mentem. Úgyis érezni fogod, mikor kell pihenned. Judy 3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
Hát ha birod! :) ) Táncolj, amíg jólesik. Sok boldogságot!
Sok boldogságot, csak nehogy túlhajtsd magad! Óvatosan a menyasszonytánccal!
Szia!!!Én is ugyan így voltam mind te, nyugodtan lehet táncolni, csak pihenj sokat is közzbe.Én babonára nem figyeltem.Sok boldogságot és jo baba várást!!!!
Én is egyetértek.ha ugy érzed elfáradtál, pihenj amennyi jólesik, nyugodtan szórakozhatsz amíg birod, hiszen nem beteg vagy , hanem állapotos.Jó szórakozást és sok boldogságot kívánok!

Nem jól gondolom, ugye? Milyen gyorsan termelődik újra? Sajnálom lefejni a tejem, mert attól tartok mindig, hogy egy vagy két óra múlva, mikor szopi lesz, a babámnak nem jut, mert kiszívattam.

Legjobb válasz: 1-2 óra alatt simán újratermelõdik. Ha többet teszed mellre a babád, nem stresszelsz és pihensz amennyit bírsz, elég lesz neki! Igyál sok folyadékot, laktoherbet, levest, homeos bogyók, stb., de gondolom ezeket a praktikákat már ismered. A legfontosabb, hogy pihenj amikor csak tudsz, az mindennél többet ér!!! Mennyi idõs a babád?

1-2 óra alatt simán újratermelõdik. Ha többet teszed mellre a babád, nem stresszelsz és pihensz amennyit bírsz, elég lesz neki! Igyál sok folyadékot, laktoherbet, levest, homeos bogyók, stb., de gondolom ezeket a praktikákat már ismered. A legfontosabb, hogy pihenj amikor csak tudsz, az mindennél többet ér!!! Mennyi idõs a babád?
Valóban rosszul gondolod. ha lefejed a tejet, akkor a szervezeted olyan üzenetet küld az agyadnak, hogy szükség van több tejre, az meg utasítást küld a tejmirigyekhez, hogy termeljenek több tejet. Egyébként sem lehet fejéssel teljesen kiüríteni a mellet, arra még a baba sem képes, mert a szoptatás közben is termelõdik tej. Tehát nyugodtan fejjél, mert az segít abban, hogy több tejed legyen!
Le kell fejni mindenképp ez serkenti a tejtermelést. Csak éjszaka nem kell, de egyébként igen. Különben bedurran, begyullad és fájdalmasabb lesz, mint a szülés, fel is vághatják a melledet.
A kérdező hozzászólása: pedig valamit tennem kell, mert nem túl sok a tejem. :S
Jól is gondolog meg nem is.Valakinek(nekem is)kevesebb mûködõ tejmirigyem van és ezért az egyik cicim nem termel olyan gyorsan és annyit mint a másik.Én dokival is beszéltem de erre nincs megoldás.Csak este szoktam lefejni mind a kettõt, mondjuk az én babám nem eszik éjjel.Ha nagyon sok marad a cicidben akkor érdemes fejni etetés után, vagy ha több tejet szeretnél valamiért.Ha nem fejsz akkor a babád igényei szerint alakul a mennyiség, akár egy, akár két mellbõl szoptatsz. A legjobb tejmennyiség-növelõ a babád!!! Többször tedd mellre a fejés helyett.Addíg is érzi az illatod, megnyugszik anya cicijén és még jól is lakik :) )
Szerintem is inkább mellre tedd! A baba fogja szabályozni a termelést. Én szinte sosem fejtem, most fél éves a csöpp és még mindig szopik. Tejem is van rendesen szerencsére. Én is ugyanígy voltam, aggódtam, hogy lesz-e következõ alkalomra tejem. Csak akkor fejj (szerintem), ha szükséged van tartalékra. Nyugi!! :)

Miért gondolok folyamatosan rosszra? Mindig agyalok, hogy minden rendben lesz a babával, míg meg nem születik, szülés után nem lesz semmi baj? Lelkiismeretfurdalásom van

29 hetes kismama vagyok állandóan azt akarom érezni hogy mozogjon a kicsikém, férjem agyára megyek már lelkiismeretfurdalásom van, hogy csak a rosszra gondolok a születend? gyermekemmel kapcsolatban! igaz más is van így? hogy tudnék csak a jókra gondolni? és nem a rossz dolgokra, vásároltam a kicsinek 1-2 kisruhát, de minden alkalommal amikor ezt teszem belémnyilal hogy nem túl korai még, mi van ha baj lesz emiatt, szörny? érzés, sokat sírok emiatt!! MIT CSINÁLJAK? ÖTLETEKET várok, köszönöm

Legjobb válasz: Foglald le magad, túlságosan ráérsz az agyalásra!... Olvass, fõzz, varrj magadnak kismamaruhát, csinálj valami hasznosat, ami elvonja a figyelmed!... Ne foglalkozz állandóan a babával!!!... Vagy ha mégis muszáj, akkor beszélgess hozzá, énekelj neki, dudorásszál, zenélj neki valami nyugtatót, stb... Kisbaba-holmikat meg ráérsz majd 8 hónaposan bevásárolni!

Foglald le magad, túlságosan ráérsz az agyalásra!... Olvass, fõzz, varrj magadnak kismamaruhát, csinálj valami hasznosat, ami elvonja a figyelmed!... Ne foglalkozz állandóan a babával!!!... Vagy ha mégis muszáj, akkor beszélgess hozzá, énekelj neki, dudorásszál, zenélj neki valami nyugtatót, stb... Kisbaba-holmikat meg ráérsz majd 8 hónaposan bevásárolni!
Nekem is sokszor eszembe jut, hogy minden oké-e odabent.Én még csak 16 hetes vagyok, így a mozgását sem érzem.De tényleg próbáld meg elhessegetni a rossz gondolatokat, mert a végén még tényleg bevonzod.Hidd el minden rendben lesz!!!!!
Nem tudtok elmenni 4d uh-ra? Én azután nyugodtam meg, a 24. héten voltunk.
Mintha ezt a kérdést én írtam volna ki...Én végül beláttam, hogy sajnos egyedül nem tudok a negatív lelkiismeret-furdalás spirálból kilábalni, ezért: - elkezdtem napi szinten jógázni, ami nagyon jó feszültségoldó és - elmentem pszichológushoz, aki nagyon sokat segít. Én úgy gondoltam, jobb ezeket a dolgokat szülés elõtt rendbe tenni, mert szülés után sokkal nehezebb lesz minden... Sok szerencsét és hidd el, nem vagy(unk) egyedül ilyen problémákkal, de ettõl még egészséges nyugodt babád fog születni!!! Gondolj erre és Te is keress olyan tevékenységet / segítséget, ami megnyugtat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!