Találatok a következő kifejezésre: Nem lesz a (10443 db)

Nem lesz semmi.
Kigugliztam az orosz eredetit...kisse atirta-meghamisitotta a forditoja az elejet... itt van http://earth-chronicles.ru/news/2012-10-11-32354 az uzenet a NASA-nak szol es iroja allitolag egy ORAKUL SAMBALI nevu tibeti szerzetes, akirol nem tudni hogy letezik-e....amugy fizikailag lehetetlen hogy az egesz Foldon sotet legyen 3 napig
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagy beszólás volt kedves válaszoló!
nullsík van az agyadban kedves kérdezõ
A kérdező hozzászólása: De nem lesz Világvége.
"étel-ital, gyertya, gyufa elraktározása stb... " Ha világvége lesz, akkor mire jók ezek?
A kérdező hozzászólása: Már rájöttem azóta, h december 21.-én lesz ez: http://sanatsanandal.ning.com/profiles/blogs/a-nasa-bejelent.. Durva! Már lehet készülõdni a biztonság kedvéért...étel-ital, gyertya, gyufa elraktározása stb... Köszi a válaszokat!
Szerintem sem lesz világvége, de valami lesz! Legutóbb azt hallottam, hogy a keresztények el lesznek ragadtatva(aki érti-érti, aki nem az nem) De arra fogják, hogy ufótámadás érte a földet! :)
24? Vaze, akkor mégiscsak kell vennem kariajcsikat?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
mi baja lenne? idõvel majd karcos lesz..
Érdemes nekem a Tableten van egy 1éve karcmentes az egész. De ne te rakd fel hanem vidd el egy profihoz hogy ne legyen tele légbuborékkokal.

Ipad-en szeretném megoldani, hogy tudjunk az M1-et, M2 TV csatornákat nézni. Sokáig leszünk külföldön, de PC nem lesz a közelben. Hogy tudom lejátszani az online TV-ket Ipad-en?

Nagyon köszönöm,ha tudtok segiteni! Alap esetben kiirja,hogy töltsem le a microsoft silverlight programot,és már nézhetem is..... Hát ez Ipad-on nem megy. Milyen alkalmazással tudom megoldani? Mégegyszer köszi,ha segitetek!

Legjobb válasz: MinDig tv nevû alk.

MinDig tv nevû alk.
Rögzítõ programról nem tudok. Torrentrõl tölts le meséket és ha túl vagy a repülõúton, akkor max törlöd, hogy ne foglalja a helyet.
Nincs ismerõs aki megmutatja? Pár perc alatt el tudná magyarázni.
A kérdező hozzászólása: Nem! Durva, mi?:) nem ismerem a torrent oldalakat egyaltalan:(
Akkor nem is vagy beregisztralva egy torrentre sem?
A kérdező hozzászólása: Márnint most Te, kedves válaszoló:) nincs sajnos. Sógoromék szintén külföldön hetekig.....õ tudna segiteni, de jobb dolga is van ennél:(
A kérdező hozzászólása: Ti vagytok az "ismerõseim:) "
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy béna vagyok, de nemigazan tudom, hogyan mukodnek a torrent oldalak:(:(ezert problema nekem ez:(
A kérdező hozzászólása: Hát te vagy az én megmentõm! Köszönöm nagyon! Még egy kérdésem lenne, ha esetleg segitesz: ezeket az adásokat rögzíteni tudom vmilyen programmal? 20 óra repülés is vár ránk, 4 éves a fiam....szuper lesz.....felvennék pár óra M2-t ( sok mese van mostanság rajta), ki is lennék segitve:)
Ha fent lennél akkor leirnam hogy milyen programmal tölthetsz, de akkor igy felesleges.


Német-Portugál mérkőzés nem lesz a 3-4. helyért?

Kicsit összezavarodtam, azért kérdezlek titeket.

Legjobb válasz: Ha még1x valaki felteszi azt a kérdést,hogy lesz-e bronzmérkõzés idegbeteg leszek.100-adjára is:1980 óta NINCS ismétlem NIIINCS bronzmérkõzés az EB-n.

Ha még1x valaki felteszi azt a kérdést, hogy lesz-e bronzmérkõzés idegbeteg leszek.100-adjára is:1980 óta NINCS ismétlem NIIINCS bronzmérkõzés az EB-n.
EB-n nincs bronzmeccs.

Miért nem lesz a Sarokba szorítva c. sorozat jövő hét pénteken/től?

Legjobb válasz: de lesz csak nem dupla részekkel

de lesz csak nem dupla részekkel
mert szar
A kérdező hozzászólása: elsõ: nem az olyan parasztok véleményére vagyok kíváncsi mint a tied! második köszi, de jöv. hét péntekre akkor sincs kiirva..
Csak egy részt adnak naponta!
pénteken bevezetik az új sorit, azért nem lesz de következõ héttõl igen:) 1 résszel második voltam;)

Kedves tápszerrel etetõ anyukák, segítenétek nekem megnyugodni, hogy nem lesz a babámnak a tápszertõl baja?

1 hònapos a kislànyom. Anyatejjel tàplàltam, de sajnos napròl napra kevesebb lett. Minden mòdszert kipròbàltam italok, bogyòk, nonstop szoptatàs, de sajnos nincs több tej marad a tàpszer. Hogy mit èrzek az leìrhatatlan, fàjdalom, düh, fèlelem attòl, hogy nem lesz egèszséges a kicsikèm, nem bìrom abbahagyni a sìràst. Megosztanàtok tapasztalataitokat? Egèszséges, jòl fejlõdõ a babàtok?

Legjobb válasz: Miért ne lenne egészséges? Hidd el még boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz, mert jóllakott. Erre gondolj és ne arra, hogy nem megy a szoptatás. Elõször próbáld meg csak kiegészítésként adni tej mellé. Ha cumizavarossá válik akkor viszont nem fog szopni, csak üvegezni. Ugyanolyan egészséges lesz, mint az anyatejes. Hülyeségeken agyalsz.

Miért ne lenne egészséges? Hidd el még boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz, mert jóllakott. Erre gondolj és ne arra, hogy nem megy a szoptatás. Elõször próbáld meg csak kiegészítésként adni tej mellé. Ha cumizavarossá válik akkor viszont nem fog szopni, csak üvegezni. Ugyanolyan egészséges lesz, mint az anyatejes. Hülyeségeken agyalsz.
Ja, és nincs elhízva, okos, értelmes, szóval minden rendben volt és van vele. :)
Még valami. Biztos te is láttad tv-ben azt az újszülöttet, akinek az anyukája klinikai halál állapotában volt, és három hónapon keresztül tápláltak csöveken keresztül az anyát mesterségesen. Ennek ellenére egészséges lett az újszülött. Nekem akkor pont az jutott eszembe, hogy ha ilyen van, akkor nehogy már én aggódjak azon, hogy ha a kisfiam néha eszik egy kis édességet például.
A tápszer a második legjobb táplálék a gyereknek. Nem lesz tõle semmi baja, nyugi :) Én is hasonlóan jártam, mindent kipróbáltam, 3 hónapig szenvedtünk azért a pár cseppért, de ha nincs akkor nincs. Átérzem a helyzetedet, és úgy gondolom hogy az anyetejes táplálás fontosságán túl azt is megemlíthetnék a kórházban, (vagy késõbb a gyerekorvos) hogy ha mindent megtettünk, de mégsincs tej, az sem tragédia, mert a legfontosabb dolog, hogy a gyerek egyen!!! A kisfiam 2 éves, makk egészséges, soha semmi gond nem volt a tápszerrel:) . De ha a kislányod valamelyiket nem szereti, vagy fáj tõle a hasa esetleg, a gyerekorvos biztosan segít a megfelelõ tápszer kiválasztásában.
A fiam másfél hónapos korától volt tápszeres. Sajnos beteg lettem, mûteni kellett, iszonyatos diétát kellett tartanom, amitõl elment a tejem és az immunrendszeremet is taccsra vágta, de ha nem diétáztam volna, nem biztos, hogy felkeltem volna 1 percig is az ágyból, olyan görcseim lettek volna, bár voltak néha még így is (epekövek). És? Szépen fejlõdött, egyáltalán nem volt kövér és beteges sem. Azoknak az anyukáknak, akik a környezetünkben vannak és tovább szoptattak, nekik pl. sokkal betegesebbek voltak a gyerekeik. Szóval nyugodj meg, nem az a lényeg, hogy mivel táplálod a gyerekedet, hanem hogy kap enni.:)
az én babám 6 hós tápszeres.az is volt elejétõl fogva.amikor olyan beteg voltam hogy az ágyból alig bírtam felkelni(akkor is nekem kellett ellátni a babát egész nap)nem lett beteg.én is tápszeres voltam annó, 2 évente 1x vagyok beteg talán 3 napig max.nem kövér, nem ''vízfejû''.jó súlyba van kis sonkás de az a szép fajta.ne aggódj.hidd el az anyatejben sincs meg minden.ez genetika hogy milyen lesz nem táplálás kérdése
Nekem a két testvérem és én is tápszeren nõttünk fel. A testvérem ráadásul lassan 30 éves lesz, én is 23 vagyok már, szóval mi nem túl modern tápszereket kaptunk. Ennek ellenére egészséges felnõttek lettünk. Én például olyan ritkán voltam beteg mint a fehér holló, sõt 14 éves korom után csak idén, amikor terhes voltam, akkor voltam lázas egyszer.
ja azt kihagytam (9-es vagyok), hogy szinte a kezdetektõl tápszeren élt az én fiam is, az anyatej nagyon minimális volt, max 20 milikért szenvedtünk végig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok! Most nincs összhangban az eszem a szívemmel. Azzal vigasztalom magam, hogy ettõl még jó anyukája leszek az én tündérkémnek.
Szerintem ezt te is biztosan tudod, de ha nem bánod, azért leírom, hogy ameddig tudsz, addig fejhetsz is. A rendszeres fejésnek mondjuk van néhány "trükkje" és sok kitartás meg következetesség kell hozzá, de ha úgy érzed, még megpróbálhatod ezt is. Illetve ha lehetõséged van rá, ne felejtsd el a donor nõi tejet sem, mint alternatíva. Ezekkel még lehetõséged lenne részben és egy ideig anyatejet adni a babádnak, ami az õ egészségének és a te lelkednek is jót tehet. :) De valóban, ha sehogy nincs anyatej, akkor a tápszer a következõ lépés. A mai tápszerek már tényleg sokkal jobbak, mint a régiek, efelõl ne aggódj. Az egészség egy csomó tényezõ összjátékán múlik, és bár az anyatejnek fontos szerepe van benne, de nem ez az egyetlen forrása.
Az anyatej csak egy dolog, amit adhatsz a babádnak. És még csak nem is a legfontosabb. Sokkal többet ér a szeretet, gondoskodás, türelem stb. Csodás anya lehetsz szoptatás nélkül is!
Nem lesz baja a tõle. viszon ajánlanám az SNS (szoptanít) készüléket, amivel a melleddel etethetnéd a tápszerrel is, lehet, h a tejed is visszajönne!

Mit tegyek ha már nem kellek neki és ezt is érzem mégis fáj a tudat és legszívesebben kérném hogy maradjon 100. adjára hiába tudom, hogy nem lesz a válasz?

Pár napja véget ért a kapcsolatunk a barátommal mindketten elrontottuk sok rosszat mondtunk egymásnak a szalagavatómon is veszekedtünk messze lakik tõlem távkapcsolat volt, mégis örültem minden percéért, mikor találkoztunk ,de azóta sok lett a veszekedés és már nagyon csúnyák lettek a végük... Aztán egy nap egy veszekedés után letiltott és közölte ,h nem akar már engem és nem szeret... Napokig küzdöttem érte, de már érzem hogy õ már nem akarja tudom ideje belátnom, de nagyon fáj.... Azok az idõk jutnak eszembe, mikor minden szép és jó volt, és mélyen legbelül azt hiszem még lehetne és képtelen vagyok elengedni ... Pedig már 100adjára kérem , hogy hozzuk rendben de nemet mondott és azóta ki se mondta h szeretlek... Tudom , hogy már szánalmas meg lépjek tovább , de nekem õ nagyon fontos és nagyon szeretem nem akrok tovább lépni... Hiányzik és várom, hogy írjon mert már arra kért h ne zaklassam hagyja õt élni ... Rájöttem nem lehetek önzõ és el kell engednem ha tényleg így lesz boldog , de nagyon nehéz ... Kereshetem e bármikor vagy várjam , hogy õ írjon , vagy engedjem el tényleg ez lesz a helyes? 18/l

Legjobb válasz: te is èrzed, h ennek vège. tudom, h milyen nehèz, èn is jàrtam màr ìgy, de hidd el jobb lesz idovel, ha lezàrod magadban. sajnàlom, ès legyèl eros

te is èrzed, h ennek vège. tudom, h milyen nehèz, èn is jàrtam màr ìgy, de hidd el jobb lesz idovel, ha lezàrod magadban. sajnàlom, ès legyèl eros
A kérdező hozzászólása: Köszönöm... :/ Akkor ne keressem ?:/
Ha nem keresed, úgy még lehet egy hangyányi esélyed.Ha keresed, azzal még azt nagyon pici esélyt is ellövöd.

Ma fogok kapni egy másfél hónapos sziámi kislányt. Lakásba lakunk, de sokszor ki engedném az udvarra. Iskolába járok, es olyan fel kettő korul jövök haza, es hétkor megyek el. Nem lesz a cica magányos?

2. Kérdés: van egy 2,5 eves bischon Bolognese szuka kutyánk. Nem annyira bírja a macskákat, de csak délutánra jon haza a nagymamatol. Szerintetek össze lehet őket szoktatni? Hogyan?

Legjobb válasz: A kutyussal nem lesz baj, ha megfelelõen tudod irányítani, és az esetleges rossz megnyilvánulásait (ugatás, kergetés) le tudod tiltani. Viszont én nem tartanék egy égszínkék szemû sziámi kiscicát kertben, félnék, hogy ellopják. Fõleg amíg aprócska....

A kutyussal nem lesz baj, ha megfelelõen tudod irányítani, és az esetleges rossz megnyilvánulásait (ugatás, kergetés) le tudod tiltani. Viszont én nem tartanék egy égszínkék szemû sziámi kiscicát kertben, félnék, hogy ellopják. Fõleg amíg aprócska....
Mi is lakásban élünk. A kutya és macska kint van az udvaron. Egy sziámi kislány szerintem szereti a kutyákat. A kutyák szerintem thai nyelven is tudnak beszélni, a kislány bõre színével nem hiszem, hogy bajod lenne. Thaiföldön is ismerik a kutyát is, macskát is. A kislány tud majd vigyázni a kutyádra is, meg a macskádra is.
A kérdező hozzászólása: Társasházban lakunk, megbízható emberekkel, de a cica csak felügyelettel lesz kint! Koszi a válaszokat!:)
A kérdező hozzászólása: Persze, az udvarra 3-4 hónapos kora után viszem ki. Nemtudom, pontosan mennyi idõs, szerintem õs eleg kicsi meg, de az álomból mar csak O van, es a tenyésztõ nagyon nem szivelli, minél hamarabb szabadulni akar tõle.. De kb. 6, 5-7 hetes..
másfél hónapos cica? csak gratulálni tudok annak aki ilyenkor odaadja.ha pedig ilyenkor odaadja akkor azt tudnod kell hogy nem tenyésztõtõl veszed.Nekem szoktak lenni piciim én nem vagyok tenyésztõ de 12 hetes koránél elõbb nem adom oda. Szerintem nézd meg honnan hozod mert a végén még lehet hogy nem is sziámit kapsz......
A kérdező hozzászólása: Mint kiderült, a cica július elején született, vagyis két hónapos, es nem szaporitotol van, Makk egészséges, es imádom. A neve Cleo:) viszont egy kicsit gyulladt a szeme, de ez elvileg gyakori a kiscicáknal.

Ha futással fogyózom, előbb-utóbb nem lesz a lábam vastag? Mármint izmos.

Én karcsú szeretnék lenni, és nem tudom, hogy melyik mozgásforma lenne a legjobb. Olvastam itt, hogy a bicajozásra írták ezt, akkor a futásra is igaz nem? Szóval én nem szeretnék izomtömeget felszedni, csak a zsírt leadni. Ezt hogy lehet?

Legjobb válasz: Ha nem csinálsz semmit, csak sokat alszol és hozzá elég keveset eszel, akkor az izmaid elsorvadnak és vékonyabb lesz a lábad, a feneked is laposabb lesz, de ez nem biztos hogy a pasiknak tetszeni fog.

Ha nem csinálsz semmit, csak sokat alszol és hozzá elég keveset eszel, akkor az izmaid elsorvadnak és vékonyabb lesz a lábad, a feneked is laposabb lesz, de ez nem biztos hogy a pasiknak tetszeni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Azért nem úgy értettem, hogy semmi izmot nem akarok, nem anorexiás akarok én lenni.

Ha betölti az 1 évet akkor adhatok neki, de igaz nem lesz a tejre érzékeny, esetleg laktóz alergiás?

A véd?n? azt mondta, hogy adhatok tejterméket a 8 hónapos kisfiamnak. Én hittem neki, és natur joghurtot, és túrót is adtam neki, de kipattapgzott a kukija felett. Azóta nem adok tejes dolgot neki. Most 10 hónapos.

Legjobb válasz: Nyugodtan adhatsz neki,nem lesz semmi baja ne aggódj!Nem véletlenül mondják,hogy 1 éves kor után ajánlott a tej!

Nyugodtan adhatsz neki, nem lesz semmi baja ne aggódj!Nem véletlenül mondják, hogy 1 éves kor után ajánlott a tej!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!