Találatok a következő kifejezésre: Nem lessz a babának (30 db)

Nem....ha tudom, hogy késõbb esetleg nem kapok ilyet akkor sem. Persze nem vagyunk egyformák, biztos van aki megveszi:)
Én már a tervezgetés idõszakában rengeteg ruhát vettem nagyon olcsón a teszveszen, egy jó pár hónapig biztosan elég lesz.Van kisfiúnak és kislánynak való is.Legfeljebb ami nem kell majd én is eladom. Most várjuk a picit:) Olyan jó volt tervzegetni, mikor megérkeztek a ruhák, rakosgattam, elõvettem õket, szóval szerintem nem hülyeség.
Én most szereztem meg a babazenét. Mondjuk kisruhát még nem merek venni, majd ha terhes leszek. de már egy éve nézem a babaholmikat a neten, páromnak mutogatom, hogy milyen színû babakocsit akar (mert már a márka megvan...) Szóval remélem, hogy van értelme nézegetnem ezeket, mert hamarosan kismama leszek. Annyira várom már!!! :) ))))
Én nem vettem, de ettõl nem hülyeség. Én nem vagyok babonás. Sõt én úgy gondolom hogy ez a pozitív gondolkodás inkább segít majd a gyermekáldásban. Legalábbis én hiszek a gondolat teremtõerejében (secret-titok c. film!). Nekem eddig mindig bejött!!! Olyan a férjem külsõleg-belsõleg, mint amilyet elõtte elképzeltem és sokat gondoltam, és a lányom is olyan lett! Persze sokszor elmondtam míg a pocakban volt! Szóval szerintem nem hülyeség.
Én sok mindent vettem. Fõleg ruhákat. Voltak nagyon jó akciós holmik, igaz, hogy 6 hónapos babára valók (68as méret), de én már megvettem a 30. hét környékén. Most 3 hónapos a fiam, 62es rucikat hord. Meg már megvettük a kiságyat a 16. hét környékén, a babakocsit a 18. héten, a hordozót a 24. héten. A teszveszen vásároltam, nagyon jó áron volt, vétek lett volna otthagyni.
Nem és kb a 20 hétig nem is vettem semmit. Sajnos így tettem helyesen.
Ilyen nincs. Akciós dolgok mindig vannak. Én a 27.hétig nem vettem semmit, eszembe se jutott.

Ha jövö keddig nem indul meg a szülés magátol meginditják, de akkor milyen csillagjegyü lessz a babám? Szüz vagy mérleg lessz, melyik mettöl medig van (dátum szerint)?

Legjobb válasz: Sztem mérleg. Pont, mert 22-ig (vagy 21-ig) van a szûz jegy. Az én kisfiam is mérleg lesz! Nagyon jó jegy...

Sztem mérleg. Pont, mert 22-ig (vagy 21-ig) van a szûz jegy. Az én kisfiam is mérleg lesz! Nagyon jó jegy...
Helyesen: egészséges. Bíztos nem kardinális kérdés, de megfordulhat az ember fejében a dolog, nem!? Miért kell rögtön támadni? Inkább tanulj meg helyesen írni!!
Nem mindegy? Lényeg hogy egézséges legyen.
A kérdező hozzászólása: csak kiváncsi vagyok rá és nem tudom hol tudnám megnézni.
Interneten:)

Ha bevettem egy esemény utáni tabletátt, attol még szeretkezhetek a párommal nem fogja befolyásolni az állapotomat h lessze-e baba v nem? Jo ötlet az abortusz ha nem szeretném a babát

Legjobb válasz: Óvszer használatával szeretkezhettek. De óvszert kell használjatok. Az abortusz sosem jó ötlet, hanem egy kényszerû döntés. Tehát inkább használjatok óvszert, hogy errõl ne is kelljen beszélnetek. Hány éves vagy?

Óvszer használatával szeretkezhettek. De óvszert kell használjatok. Az abortusz sosem jó ötlet, hanem egy kényszerû döntés. Tehát inkább használjatok óvszert, hogy errõl ne is kelljen beszélnetek. Hány éves vagy?
Az abortusz sosem jó ötlet, te hígagyú, hanem kényszerû gyilkosság! A felelõtlen emberek játszanak abortuszosat, te ne tartozz közéjük!
A kérdező hozzászólása: 17 , nem is alt szandekomva elvetetni ha lessz akkor is megtatsuk
A kérdező hozzászólása: ha véreztem tegnap 1 picit az mit jelent , és nem menstruációs vérzés volt

10 hetes babás vagyok, mennyire igaz az, hogy nem lehet hason, vagy hanyatt aludi? Baja lessz a babónak?

Legjobb válasz: Szia, Úgy aludj ahogy kényelmes... Amíg nem nagy a pocid és biztosra érzed, nem nyomod magad, akkor aludj nyugodtan hason, a pici védve van, és még elég kicsi ahoz, hogy "elbújjon". Pihenj nyugodtan, az a legjobb a picinek. Úgy is érezni fogod mikor nem tudsz már a megszokott alvós pózban aludni. Boldog baba várást

Szia, Úgy aludj ahogy kényelmes... Amíg nem nagy a pocid és biztosra érzed, nem nyomod magad, akkor aludj nyugodtan hason, a pici védve van, és még elég kicsi ahoz, hogy "elbújjon". Pihenj nyugodtan, az a legjobb a picinek. Úgy is érezni fogod mikor nem tudsz már a megszokott alvós pózban aludni. Boldog baba várást
Szia! Tényleg érezni fogod, hogy mikortól nem kényelmes hason feküdni. Nekem az elsõ jelek között volt a haspuffadás is, úgyhogy már az elejétõl kényelmetlen volt úgy aludni. Háton elég sokáig, azt hiszem talán félidõig aludtam, de ezt is érezni fogod, ha nem jó. Nekem akkortól volt talán kényelmetlen, mikor érezhetõ kezdett lenni a súlya a babámnak. A legbiztonságosabb késõbb a bal oldalon fekvés, akkor nem nyomja a baba az ereket.
Ugy aludj ahogy neked kenyelmes. En nagyon sokaig csak a jobb oldalamon tudtam aludni, aztan most nehany hete csak a bal oldalam jo a babonak, vagy a hatam. Pedig en is azt hallottam hogy a haton alvas nem tesz jot neki...de ezt az orvos cafolta :) Sok boldogsagot 28 hetes pocakos

Nem lessz baja a babának? 11 hetes vagyok és szeretkeztünk. Az orgazmustol ugye nem lessz baja? Nemakarom elveszíteni ő az életem értelme

Legjobb válasz: Szia! Persze hogy nem. De ne idegeskedj, mert az viszont nem tesz jót neki:-)

Szia! Persze hogy nem. De ne idegeskedj, mert az viszont nem tesz jót neki:-)
Szia. Ha az orvos nem tilt el, nyugodtan szeretkezhettek. Ami neked jó, az jó a babának is. És akkor se ijedj meg, ha utána bekeményedik egy rövid idõre a hasad, mert az is normális. Üdv, 38 hetes kismama
Folyt a könnyem a nevetéstõl!!!!!!
Hééé, ez nagyon poén...és milyen igaz egy-egy mondat !!!!!!:DDDD
Na ezt elküldtem az összes kismama ismerõsömnek, hogy õk is kössék fel a gatyát:D
és ezek után jön rá az ember lánya, hogy biztosan akarok gyereket? XD nagyon jó volt, van amin sokat nevettem:D Köszönjük.)
Hát ez nekem is nagyon tetszik:) Szép napot!
Szívesen:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!!
Hát ezen most könnyesre röhögtem magam :D :D :D
Ez tényleg jó...
nekem 2-3 hónaposan még nem volt hasam, sõt fogytam az állandó hányingertõl.
Ha feszesek az izmaid (lapos has), akkor nem látszik majd! Az én barátnõmnek 4hónaposan volt az esküvõje és nagyon picit látszott, bár én már gyanakodtam, h az arca pufibb volt, nem volt észrevehetõ-köszönhetõ a jól választott ruhának is!
Ez teljesen alkatfüggõ, de szerintem 2-3 hónaposan még nem fog látszani. Én vékony vagyok, 20 hetes terhes voltam az esküvõnk napján, és aki nem tudta, észre sem vette, alig látszott. (Amúgy a ruha szabásával is lehet csalni :) , bár nekem karcsúsított ruhám volt, mégsem látszott, a kolléganõmnek 20 hetesen már majdnem nagyobb pocakja volt, mint nekem az utolsó hetekben.
Kedves kérdezõ, ha nem te vagy az elsõ aki terhesen megy férjhez, akkor miért kérdezed, hogy mekkorát nõ a has?Hmm? Nem mindegy, max úgy fogsz kinézni, mint Uma Thurman a Kill Bill-ben :) )
"hát"-tal, "és"-sel nem kezdünk mondatot...a lesz 1 "sz".helyesíró programot használj legalább!
A kérdező hozzászólása: Hát az én esküvõm kerti parti lessz és nem szokványos esküvõ lessz.És azt kérdeztem hogy mire lehet számitani.Ja és amugy nem én lennék az elsõ aki terhesen megy férjhez.
Én 13 hetes vagyok, de elég konkrét már a pocakom! Persze a menyasszonyi ruhák nagyon szépen eltakarnak. Csak azt nem értem, miért jó az, ha terhes vagy esküvõdön? Lehet hogy végig émelyged vagy akár hányod az egészet! Nem tudsz annyit táncolni sem és lehet hogy olyan fáradékony leszel - mint a legtöbb kismama - hogy már este 8-kor aludni szeretnél!
Én 10 hetesen kismamanadrágot vettem és tunikákat a brendonban...nekem volt pocim.
Munkatársamon már 2-3hónaposan látszott, elkezdett kerekedni a hasa...De alapból vékony, 52kg volt ahogy teherbeesett.
A hasad valószínûleg nem lesz nagy az elsõ 3 hónapban, de ha tudnád, milyen terhesen émelyegni, hányni, akkor valószínûleg nem vágynál arra, hogy terhes legyél az esküvõdön. Szerintem kár lenne, ha életed legszebb napját megmérgezné a rosszullét és az ólmos fáradtság, csak azért, hogy 2-3 hónappal elõbb szülhess... Szerintem mindennek megvan az ideje, de természetesen te döntesz, hiszen a te életed!
Lehet, hogy nálunk is ez lesz... szintén másfél szobás panel, étteremre nincs pénzünk. Mi is ezen törjük a fejünket, hogy hogyan csináljuk.
Hát, az az igazság, hogy nálunk a keresztelõt is csak a nagy-és dédszülõk kedvéért tartottuk.Mi is egy 2 szobás panelban laktunk akkoriban, és kb 13-an voltunk...Alig vártam , hogy vége legyen.(Nagyon fáradt voltam utána, de hogy lecsillapodjak, kimentünk a közeli hegyre, és a csend, a jó levegõ, és a szép panoráma megnyugtatott.) Az ebédet utána valahogy elvárták, illett megtartani. De ez kb 15 éve volt . A mai eszemmel lehet , hogy nem érdekelne, hogy ki mit akar, mi illik, hagynám az egészet a francba.Legalábbis az ebédet, vagy vacsorát.
mi nem így csináltuk, de az apum mesélte, hogy mikor engem kereszteltek, tök egyszerûen megoldották a dolgot. Csak a keresztszülõk és a szülõk voltak ott a keresztelõn, utána megebédeltek 4-en otthon és kész. nem volt drága, igaz, hogy nem is kaptak ezernyi ajándékot. de a gyerek otthon volt a saját helyén, anyukám tudott velem foglalkozni és sokkal gyorsabban lezavartak mindent. én szívem szerint így csináltam volna, csak az apósomék fújnak fel minden ünnepet, így ezt is nagy csinnadrattával kellett csinálnom:-(
Mi tartottunk igaz ebédlõben. Mert nálunk nem volt hely.Mi pénzt kaptunk a keresztelõre és abból finanszíroztuk az ebédet.

Mára vagyok kiirva de semmi jele hogy jönni akarna a babám, már nagyon izgulok és agodok is kicsit hogy ebböl inditott szülés lessz. De még az pose is azt mutatta nem akar jönni, mi lessz igy?

Jo lenne hallani valami modszert ami segithet,bár amit itt leirtak mindent kiprobáltam eredménytelenül(sajnos).Ezért szeretném tudni mi lessz a vége ti hogy vagytok,voltatok ezzel?

Legjobb válasz: Szia!Én április 13-ra voltam kiírva és 24-én úgy indították meg a szülést.Kitartás!!!

Szia!Én április 13-ra voltam kiírva és 24-én úgy indították meg a szülést.Kitartás!!!
Szia!Nem tudom mi lehet a levegöbe, de valahogy nem igazán akarnak jönni a babák.Nálunk a kórházba tele vannak a szobák kismamikkal akik már betöltötték a 40-ik hetet és nem indul a szülés:) !!!Biztosan érzik a babák, hogy jön a hideg idõ:) !!! Kitartás, türelem biztosan jöni fog csak jól érzi még magát oda bent!! Bocsi, hogy konktétan nem a kérdésre válaszolok, de egy kisebb észre vétel.... Könnyû szülést kívánok! 26 hetes kismami
Én szept.3ra voltam kiirva, azt mondták egy hetet ráhuzhatok, de minden elõjel nélkül 5.én elfolyt a vizem és megszületett a kislányom :) kitartás menni fog az magától is!
Elõször is nyugi! Beszélgess a babáddal, és szex, szex, és szex:-) Én 8 napot hordtam túl, tudom, én is féltem az indítástól, de elõtte 2 nappal kibujt kincsem:-) Hidd el, tudják mikor kell jönniük:-) Ha 28 napnál nagyobb cikusaid voltak, akkor "természetes" a túlhordás annyi nappal. Nekem is elõtte 2 nappal még azt mondta a szülész, hogy még nem szülünk:-) Tünet, elõjel nem volt semmi. Úgyhogy ne félj, beszélgess vele, és hidd el, ki fog bujni:-))

Sport babakocsit télen is használjátok, nem fáznak benne a babák? Addigra már 14 honapos lessz a a babám használhatom ezt akkor is, giordani gx compact sportbabakocsit vettem.

Legjobb válasz: Szia! Én már 8 hónaposan használtuk most télen a babakocsit, magam varrtam egy négy rétegû bundazsák féleséget és abba tettem a babát, nem fázott mert overált adtam rá és mindig meleg volt amikor kivettem belõle! Nyugodtan használhatod, mert addigra már nagy lesz a babád!!! Boldog gyermeknevelést kíván 11 hónapos anyuka!

Szia! Én már 8 hónaposan használtuk most télen a babakocsit, magam varrtam egy négy rétegû bundazsák féleséget és abba tettem a babát, nem fázott mert overált adtam rá és mindig meleg volt amikor kivettem belõle! Nyugodtan használhatod, mert addigra már nagy lesz a babád!!! Boldog gyermeknevelést kíván 11 hónapos anyuka!
Szia! Ne haragudj a belekérdezésért, de nézegetem ezt a típust. Megosztanád a tapasztalataidat velem? Érdemes megvenni? Súlya mekkora? (Nekem is télre kéne.) Elõre is köszönöm!
Nagyon köszönöm! :) Nekem is az a bajom, hogy a többfunkciós kocsink 12 kg, a lányom a télre biztosan lesz 9-10 kg. Nehéz lenne, pláne hóban. A sportkocsink szuper járgány, de vékony, nincs lábzsákja sem. Mindenképpen könnyû, mégis jól téliesíthetõ (vastagabb huzat, lábzsák) kocsit keresek, ami azért hóban is halad. Nagyon pofás ez a kocsi, de élõben nem láttam még. Szerinted mennyire fogja bírni a telet? A gyerek hosszra, szélességre elfér majd benne? Nem fagy bele a kocsiba? Minõségre milyennek látod (kerék, váz, anyag)? Köszönöm a segítséget, rendkívül hálás vagyok érte! Üdv: Andi
Szia! Bocs a késésért! :) 8 hónapos a lányom, kb. 70 cm, majdnem 8 kg. Még gondolkodok, nagyon sokféle kocsit lehet kapni. Nem akarok 20-30 ezernél többet költeni rá, az biztos. Sajnos "élõben" nem tudom megnézni azokat, amiken gondolkodok, mert a helyi bababoltban szerény a kínálat. :( Ezzel a kocsival szimpatizálok legjobban, jövö hónap elejéig nézelõdök, aztán megveszem (valószínû, hogy ezt a típust). Piros-szürke tetszik. :) Ha vmi pozitívum (vagy negatívum) még eszedbe jut, írd meg légyszi! Nagyon-nagyon köszönöm a segítséget! A.
Van amelyikhez lehet lábzsákot kapni, jól jön, nem csak a hideg ellen, hanem a szél ellen is.
A kérdező hozzászólása: Nekem nagyon tetszik, könnyü 8-9 kg a régi 14 volt, az rendes 3 fukcios volt.Van hozzá lábzsák, és elég hosszu is mert az volt a gondom hogy elég nagy a fiam és a másikbol lelogott a lába pedig még nem ült.Ezzel ilyen gond nincs, jo nagy a pakolo része alul, könnyen összecsukhato és nyithato!Ha van még kérdésed irj!Válaszolok!
A kérdező hozzászólása: Hát vastagnaknem mondhatom az anyagát legalábbis a másik kocsihoz képest nem olyan szivacsos, a kupola rész is valamivel vékonyabb mint a másik kocsinké volt de minöségre nagyon jo szerintem strapabiro masszivkocsi!A tolokar magasságát is lehet állitani hogy kényelmes legyen tolni.Az én fiam most9 honapos és 10 kg, én örülök hogy megvettük és nem a másik kocsit kell vele együtt tologatni, ez sokkal jobb könnyeben irányitható.Én nem félek a téltõl mert ha nagyon hidegvan rakok bele egy takarotaz ülésre a lábára meg a lábzsákot és ugy is overálba lessz.Meghát addigra már nagy lessz akkor már nem fog fázni anyira, bár õ nem egy fagyos gyerek!A te babád mekkora, az én fiammost 75 cmés még böven jo neki a kocsi méga lába nem log le a kocsirol a lábtartot még nem használjuk!
A kérdező hozzászólása: Igazábol már szinte leirtam mindent az elöbbiekben, de hajavasolhatom én megvenném ahelyedben!Nekem tetszik, könnyü ahoz képest hogy massziv és szerintem strapabiro is!Az én fiam vigan elfér benne pedig most 9 és fél hos és 10 kg, 75cm de még sokáig jo lessz!Ami nekemnagyon bejön hogy állithato a tolokar végeigy külömbözö magasságu embereknek is jo vagy akár magadnak is állithatod ha már egy pozban elfáradt a kezed!Én cak jot tudok irni, talán az egyetlen hogy nem igazán vastag az anyaga a kupola résznél de mivel már nagyobb babáknak van ez nem gond hisz öketmár nem kell anyiraovni mert mocorognak ficánkolnak, de van esõvédõ és lábzsák is hozzá ami téliessé teheti ha arra van szükség, én ajánlani tudom!T.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!