Találatok a következő kifejezésre: Nem lessz a (279 db)

Pontosabban milyen segítségre van szükséged?
Van olyan, hogy nem Exynos processzorra épül a rendszer, mert hiánya van belõle a Samsungnak. Ezekbe Snapdragon 600 kerül asszem, de nagyon homályos, régebben olvastam errõl egy cikket. A másik négy processzormag gondolom energiatakarékosságból gyengébb, de sztem tök fölös telefonba 8 processzormag (már négy is)
A kérdező hozzászólása: Aha koszi a våaszokat és Európában melyik típus lessz?
Európában, Magyarországon a Samsung Exynos 5 Octa processzorral lessz elérhetõ 4x4 Maggal, 4 1.8GHz-s Cortex A15, és 4 1.2GHz- Cortex A7 processzorral! Májusban fogják árulni, 700 EURO alatt
A kérdező hozzászólása: ááá koszi szépen szal ez a 8 magos verzió?
Itthon a 4magos verzió lesz kapható! Nem 4+4-es.
A kérdező hozzászólása: koszi szépen :)
Balázs.. A mobilarénán is irták hogy a 8magos verzió lessz... Ha nem értesz hozzá ne szólj hozzá
Én a 4magos vetziót is olvadtam már, de mind1 engem nem érdekel az a telefon. Amúgy meg 4+4 magos nem 8 mivel egyszerre nem megy csak 4!

Ha leszopod a pasidat miután elélvezik, nem lessz kellemes neki? Vagy érzékeny lessz?

Legjobb válasz: Miután elélvezik nem lesssz kellemes neki, és érzékeny lesssz, igen.....

Miután elélvezik nem lesssz kellemes neki, és érzékeny lesssz, igen.....
Nekem kellemes utána. És inkább érzéketlen. 21/F
"elélvezik"
nekem nem érzékeny annyira utána csak kicsit, de kellemes 21/F
Jöhet bármikor, csak érzékenyen! 21/f
miután elélvezek, kell egy 15 másodperc amíg a testemet átjárja a kély, aztán mehet is tovább. 24/ff
Igen, kellemes lesz, és utána egy kicsit tényleg érzékeny is. F.
Érzékenynek én nem mondanám. Egy kis ideig még kellemes is, ha a spricc után tovább kényeztetik levezetésképpen. Utána inkább olyan semleges. Aztán persze némi pihenés és szünet után mehet újra. ;)

Nem lessz baja a babának? 11 hetes vagyok és szeretkeztünk. Az orgazmustol ugye nem lessz baja? Nemakarom elveszíteni ő az életem értelme

Legjobb válasz: Szia! Persze hogy nem. De ne idegeskedj, mert az viszont nem tesz jót neki:-)

Szia! Persze hogy nem. De ne idegeskedj, mert az viszont nem tesz jót neki:-)
Szia. Ha az orvos nem tilt el, nyugodtan szeretkezhettek. Ami neked jó, az jó a babának is. És akkor se ijedj meg, ha utána bekeményedik egy rövid idõre a hasad, mert az is normális. Üdv, 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: nem hiszem el, hogy ez az oldal már arról szól, hogy kritizálni kell mindekit....
Inkább magadat lepd meg egy helyesírási szótárral!!
Az elsõ válaszolónak csak egy szó szúrta ki a szemét, ami nekem is: a LESSZ-et egy SZ-el írjuk, tehát LESZ

Mennyire népszerû a repülõ mint közlekedési eszköz? Megérné-e pilótának tanulni? Azt mondják pár 10 éven belül nem lessz repülõ.

Legjobb válasz: " Azt mondják pár 10 éven belül nem lessz repülõ." Már miért is ne lenne? Közlekedésre mindig is szükség lesz és a repülõk nem csak személyeket szállítanak emellett egy tengert átszelõ vasútvonalat komplikált és drága lenne kiépíteni, a hajózás meg lassú!

" Azt mondják pár 10 éven belül nem lessz repülõ." Már miért is ne lenne? Közlekedésre mindig is szükség lesz és a repülõk nem csak személyeket szállítanak emellett egy tengert átszelõ vasútvonalat komplikált és drága lenne kiépíteni, a hajózás meg lassú!
Ki mondja?
Azt ugye vágod, hogy egy pilóta képzés sokmillió forintba kerül?
A kérdező hozzászólása: Utolsó.Persze tisztában vagyok az árával.
mindig is népszerû volt és az is marad, ettõl nem kell félni. ha csak az emberiség nem tanulja meg saját magát és a tárgyakat teleportálni, még mindig ez lesz a közlekedés és szállítás leggyorsabb módja. a kérdés az elhivatottság (mert kizárólag a pénzért ezt senki nem csinálja), ha az megvan, semmi egyéb logikai oka nincs, hogy ne vágj bele.
A kérdező hozzászólása: mármint kockásabb
igaz!csak akkor lesz látványos ha nem fedi zsír, vagyis alacsony testzsírszázalékod van.a legtöbb versenyzõ nem hasazik annyit mint a fegyencedzõk, aztán nézd meg milyen a hasizmuk egy versenyen.a hasizom is izom.ha súllyal csinálsz felülést 5*12õt akkor ugyanolyan tömegépítõ edzésnek teszed ki, mint a melled vagy a hátad.csodák nincsenek, egyik izom nem gyökeresen más mint a többi.akik napi 500 felülést csinálnak, azoknak jó az 'állóképességük' a hasizom tekintetében.
A kérdező hozzászólása: tudsz mondani súlyzos hasizomgyakorlatokat??
ferdepadon tárcsa a mellkasodra, aztán hasprés mehet...
Nem....ha tudom, hogy késõbb esetleg nem kapok ilyet akkor sem. Persze nem vagyunk egyformák, biztos van aki megveszi:)
Én már a tervezgetés idõszakában rengeteg ruhát vettem nagyon olcsón a teszveszen, egy jó pár hónapig biztosan elég lesz.Van kisfiúnak és kislánynak való is.Legfeljebb ami nem kell majd én is eladom. Most várjuk a picit:) Olyan jó volt tervzegetni, mikor megérkeztek a ruhák, rakosgattam, elõvettem õket, szóval szerintem nem hülyeség.
Én most szereztem meg a babazenét. Mondjuk kisruhát még nem merek venni, majd ha terhes leszek. de már egy éve nézem a babaholmikat a neten, páromnak mutogatom, hogy milyen színû babakocsit akar (mert már a márka megvan...) Szóval remélem, hogy van értelme nézegetnem ezeket, mert hamarosan kismama leszek. Annyira várom már!!! :) ))))
Én nem vettem, de ettõl nem hülyeség. Én nem vagyok babonás. Sõt én úgy gondolom hogy ez a pozitív gondolkodás inkább segít majd a gyermekáldásban. Legalábbis én hiszek a gondolat teremtõerejében (secret-titok c. film!). Nekem eddig mindig bejött!!! Olyan a férjem külsõleg-belsõleg, mint amilyet elõtte elképzeltem és sokat gondoltam, és a lányom is olyan lett! Persze sokszor elmondtam míg a pocakban volt! Szóval szerintem nem hülyeség.
Én sok mindent vettem. Fõleg ruhákat. Voltak nagyon jó akciós holmik, igaz, hogy 6 hónapos babára valók (68as méret), de én már megvettem a 30. hét környékén. Most 3 hónapos a fiam, 62es rucikat hord. Meg már megvettük a kiságyat a 16. hét környékén, a babakocsit a 18. héten, a hordozót a 24. héten. A teszveszen vásároltam, nagyon jó áron volt, vétek lett volna otthagyni.
Nem és kb a 20 hétig nem is vettem semmit. Sajnos így tettem helyesen.
Ilyen nincs. Akciós dolgok mindig vannak. Én a 27.hétig nem vettem semmit, eszembe se jutott.
nekem 2-3 hónaposan még nem volt hasam, sõt fogytam az állandó hányingertõl.
Ha feszesek az izmaid (lapos has), akkor nem látszik majd! Az én barátnõmnek 4hónaposan volt az esküvõje és nagyon picit látszott, bár én már gyanakodtam, h az arca pufibb volt, nem volt észrevehetõ-köszönhetõ a jól választott ruhának is!
Ez teljesen alkatfüggõ, de szerintem 2-3 hónaposan még nem fog látszani. Én vékony vagyok, 20 hetes terhes voltam az esküvõnk napján, és aki nem tudta, észre sem vette, alig látszott. (Amúgy a ruha szabásával is lehet csalni :) , bár nekem karcsúsított ruhám volt, mégsem látszott, a kolléganõmnek 20 hetesen már majdnem nagyobb pocakja volt, mint nekem az utolsó hetekben.
Kedves kérdezõ, ha nem te vagy az elsõ aki terhesen megy férjhez, akkor miért kérdezed, hogy mekkorát nõ a has?Hmm? Nem mindegy, max úgy fogsz kinézni, mint Uma Thurman a Kill Bill-ben :) )
"hát"-tal, "és"-sel nem kezdünk mondatot...a lesz 1 "sz".helyesíró programot használj legalább!
A kérdező hozzászólása: Hát az én esküvõm kerti parti lessz és nem szokványos esküvõ lessz.És azt kérdeztem hogy mire lehet számitani.Ja és amugy nem én lennék az elsõ aki terhesen megy férjhez.
Én 13 hetes vagyok, de elég konkrét már a pocakom! Persze a menyasszonyi ruhák nagyon szépen eltakarnak. Csak azt nem értem, miért jó az, ha terhes vagy esküvõdön? Lehet hogy végig émelyged vagy akár hányod az egészet! Nem tudsz annyit táncolni sem és lehet hogy olyan fáradékony leszel - mint a legtöbb kismama - hogy már este 8-kor aludni szeretnél!
Én 10 hetesen kismamanadrágot vettem és tunikákat a brendonban...nekem volt pocim.
Munkatársamon már 2-3hónaposan látszott, elkezdett kerekedni a hasa...De alapból vékony, 52kg volt ahogy teherbeesett.
A hasad valószínûleg nem lesz nagy az elsõ 3 hónapban, de ha tudnád, milyen terhesen émelyegni, hányni, akkor valószínûleg nem vágynál arra, hogy terhes legyél az esküvõdön. Szerintem kár lenne, ha életed legszebb napját megmérgezné a rosszullét és az ólmos fáradtság, csak azért, hogy 2-3 hónappal elõbb szülhess... Szerintem mindennek megvan az ideje, de természetesen te döntesz, hiszen a te életed!

Ha jövö keddig nem indul meg a szülés magátol meginditják, de akkor milyen csillagjegyü lessz a babám? Szüz vagy mérleg lessz, melyik mettöl medig van (dátum szerint)?

Legjobb válasz: Sztem mérleg. Pont, mert 22-ig (vagy 21-ig) van a szûz jegy. Az én kisfiam is mérleg lesz! Nagyon jó jegy...

Sztem mérleg. Pont, mert 22-ig (vagy 21-ig) van a szûz jegy. Az én kisfiam is mérleg lesz! Nagyon jó jegy...
Helyesen: egészséges. Bíztos nem kardinális kérdés, de megfordulhat az ember fejében a dolog, nem!? Miért kell rögtön támadni? Inkább tanulj meg helyesen írni!!
Nem mindegy? Lényeg hogy egézséges legyen.
A kérdező hozzászólása: csak kiváncsi vagyok rá és nem tudom hol tudnám megnézni.
Interneten:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!