Találatok a következő kifejezésre: Nem lenne előírni az országgyűlési képviselők (1 db)

Akkor üres lenne a parlament:)
Ennyi erõvel mindenkinek elõ lehetne, mert nagy az Isten állatkertje...
Elég lenne , ha a hûtlen kezelést Hazaárulásnak minõsítenék, és erre hoznának egy tól-ig büntetési(szabadságvesztéssel járó) törvényt, akkor sokan nem választanák a politikai pályát és talán azok akik tényleg tennének az Országért azok oda férnének a pozíciókhoz.
nem . Mert a Jobbik eltünne a parlametbõl és meggyengülne az ellenzék:-))


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Liberális gazdaság és nacionalista társadalom?

Mi a véleményetek egy republikánus pártról Magyarországon? Ne az amerikaiakhoz hasonlítsátok a republikánust, hanem annak egy magyar modelljét.

5

Népszavazás lesz Ózdon a romaközpontról?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

3

Fejlett városnak számít Tatabánya magyar viszonylatban?

6

Miért nem háborít fel senkit Magyarországon, hogy Oroszország után a másodikok vagyunk Európában az offshore vagyonok terén?

Az orosz állampolgároknak háromszor annyi pénzük van offshoreban, mint a magyaroknak, de ők 15-ször többen vannak, mint mi és foszilis anyagokban gazdag országról van szó. Tehát egy főre vetítve 5-szörösen vezetünk az oroszok előtt.

13

Matolcsy mindenkinek nekiment. Nem röhejes ez?

Ha nem lennék magyar, igazán jót nevetnék azon, hogy egy ilyen felfuvalkodott béka egy törpe országból lényegében az egész világot leteremti, és felszólítja, hogy ismerje el a teljes alkalmatlanságát. Mai nyilatkozatában a következőket követeli:

12

Horváth András volt adóellenőr csaknem három hete állt a nyilvánosság elé azt állítva, hogy nagyobb hazai cégek és multik évente több mint ezermilliárd forint értékben csalnak adót, amihez kormányzati körök támogatásával az adóhatóság is asszisztál?

kormany, politika Fidesz

11

Szerintetek igaz ez a cikk? Orbán apja tényleg bányatulajdonos?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

8

Csak én látom úgy, hogy a magyar kormány a 19. században él?

A rezsirabszolgákat nem zavarja a poros-dohos szag?

2

Havonta 2-3000-rel él kevesebb ember Magyarországon. Ti ezt észreveszitek a lakóhelyeteken?

Tehát, hogy fogy a lakosság, a szomszédok. Ez csak a természetes fogyás, nincs benn az elvándorlás. Ez évi 30-40 ezer ember. Ennek elég látványosnak kéne lennie, nem?

10

Ami jól sikerült, az a FIDESZ-nek köszönhető, ami meg nem, azért a társadalom és az EU a felelős?

Kövér László valahogy így látja a világot. A teljes kudarcot vallott elszámoltatásuk sikertelenségét a társadalomra és az EU-ra tolja. Ha másról is el kell ismerniük a kudarcot, akkor azért is mi leszünk a felelősek?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!