Találatok a következő kifejezésre: Nem lehetne tenni azokat (125 db)

Nagyon zavaró. Mit lehetne tenni? Az anyját miért nem zavarja?

A bátyám meg a menyasszonya velünk laknak, van egy 10hónapos lányuk. És a gyerek rászokott arra hogy nagyon hangosat sikít és visítozik, de mindenért! Ha megkap valamit akkoris ha nem akkor még hisztizik is hozzá, legörbiti a száját és ordit, de könny nem jön. És mindig sikít mondhatni, hogy reggel amikor felkel elkezdi és egész álló nap max 2perc megszakítással nem áll le.

Legjobb válasz: egy darabig elviseltem, de már 1hete ez megy:S És csak engem zavar meg az apját. De mondom az apja legalább neveli és próbálja leszoktatni... de az anyja NEM!!! Sokszor már úgy megyek el a gyerek elõtt hogy ne lásson, meg amikor tesóm itthon van ugy beszélek vele halkan hogy a gyerek ne halljon meg mert még ezekre is visit. Ha beszélget valaki és vele 1percig nem foglalkoznak, csak ölbe van stb akkor addig sikit amig nem figyelnek rá. Pedig hozzáteszem nagyon el van kapatva mert az anyja éjjel-nappal ölbe hordja és dajkálja. Sem a kiságyában sem a járókában nem marad meg, mert jön a hiszti meg a sikitozás

A kérdező hozzászólása: egy darabig elviseltem, de már 1hete ez megy:S És csak engem zavar meg az apját. De mondom az apja legalább neveli és próbálja leszoktatni... de az anyja NEM!!! Sokszor már úgy megyek el a gyerek elõtt hogy ne lásson, meg amikor tesóm itthon van ugy beszélek vele halkan hogy a gyerek ne halljon meg mert még ezekre is visit. Ha beszélget valaki és vele 1percig nem foglalkoznak, csak ölbe van stb akkor addig sikit amig nem figyelnek rá. Pedig hozzáteszem nagyon el van kapatva mert az anyja éjjel-nappal ölbe hordja és dajkálja. Sem a kiságyában sem a járókában nem marad meg, mert jön a hiszti meg a sikitozás
Három nemzedék együtt mindig nehéz. Minden korosztálynak meg van a saját idegesítõ tulajdonsága. A kicsik visitoznak, sírnak hangosan, nagyon hangosan. Ez elemi ösztön , a túléléshez kell. Minden bizonnyal Te is ezt tetted, és a bátyád is. Édesanyádat azért nem idegesíti az unokahugod, mert már rutinos, mert már tudja, hogy ez így normális. Viszont az is normális, hogy ha aludni szeretnél, vagy tanulni. Ha nem õket bírálod, hanem a saját igényeidet fejezed ki nagyobb esélyed van hogy figyelembe vegyenek. Addig, pedig próbálj segíteni magadon. Fülhallgatóval hallgatott zene, füldugó. Én így alszom a szomszédok miatt. Egészen jó.
A kisgyerekek általában ilyenek.Sokat hangoskodnak és nem értik még, hogy ez milyen idegölõ.Sajnos nincs mit tenni.Az én lányomnak 5 millószor mondom el ugyanazt, mégse hajlandó viselkedni.Majd kinövi.Verni, ordítozni nincs értelme és nem is tisztességes dolog.
Más gyerekére nem nagyon van jogod rápirítani, illetve nem is igazán illik, hacsak nem kérnek fel rá. A gyereknevelési elveikbe meg sztem különösen. Még ha ez neked rossz is. Óvatosan megpróbálkozhatsz, mondjuk mintha csak viccnek szánnád, hogy lassan Jancsi-bohócot csinál belõlük a lányuk. De ne vidd túlzásba, mert tuti közellenség leszel a házban.
Nekem van egy 14 hónapos gyerekem, õ ezt kb. 3 hete csinálja. Még pár hét és leszokik róla. Nehéz, és próbálom csitítgatni de 1. még nem érti. 2. Nem tud beszélni, tehát ha szeretne valamit nem tudja magát kifejezni. Ezt a módot találta ki, majd ha már megy másképp, akkor meg fogja tenni. Biztos nem egyszerû ennyi emberrel egy házban élni. De hidd el, az nem megoldás, hogy leordítanak egy 10 hónapos gyereket hogy fogja be a száját. Fogalma sincs róla azt mit jelent hogy csendesebben legyen. Egyszerûen nem érti a fogalmat, és nem képes megcsinálni. HA megfélemlítik, akkor talán igen. De feltételezem, hogy nem akarsz a bátyádnak egy lelki sérült gyereket. Nyugi, egy pár hét és abbahagyja. Nem túl ötletes a tanács, de ha tanulni akarsz menj át egy barátnõdhöz, vagy vegyél egy füdugót. Addig pedig kérd meg a sógornõdet normálisan, hogy ha lehetne amíg a leckédet készíted, addig a szobátoktól egy kicsit távolabb legyenek, és próbálja meg nem visíttatni a gyereket. (Egyébként ha odafigyelnének rá, akkor nem visítana rögtön, mert halkabban is elérné amit akar. Nekem 3 kicsivel nem egyszerû azonnal figyelni. Az elsõ gyerekem nem is csinálta. :D)
A kérdező hozzászólása: itt senkinek nem lehet szólni, mert mindenki megsértõdik a semmire
Pont ez a baj, hogy éjjel nappal babusgatva van! Nagyon rosszul neveli az Anyja (már bocsi) Tényleg vedd Te a kezedbe a dolgokat!
Elég gáz! Szólj rá Te a gyerekre, elõbb utóbb hallgatni fog Rád, és szólj rá a sógornõdre is, hogy változtasson a hozzáállásán!
Te vagy otthon, nem a menyasszony. Nyugodtan ülj le vele beszélni amikor tesód nincs ott és mondd meg neki h ez a te házad (is), és tanulnod/aludnod/élned kell ezért legyen szíves hallgattassa el a gyereket. Ha ellenkezik lehetsz te is bunkóbb, én olyat mondanék hogy szánalmas hogy már családja van de még mindig másokon lóg, stb. Ha még mindig nem megy, kiabálj rá te a gyerekre.
ja ja igazad van...rázd pelenkába azt az elkényesztetett kisgyereket :D:D
Én anyukámnak szólnék, hogy beszéljen a tesómmal, vagy a menyasszonnyal, 17évesen úgysem vesz téged senki komolyan.(nem bántásból mondom) Én is csak 21éves vagyok, és ha elkezdenék a bátyámnak magyarázni a gyereknevelésrõl tuti nem hallgatna rám.
Bocs, most olvastam azt az ölbenlevõs részt. Amint járni tud majd leszokik arról is. A gyerekek sajnos ilyenek. Szeretnek a középpontban lenni, és azonnal megkapni, ami számukra érdekes. Nehéz ezt 17 évesen tolerálni, de majd ha te is szülõ leszel rájössz, hogy elméletben minden nagyon megy, de a gyakorlat teljesen más.
ha csak az apukáját meg téged zavar akkor "fogjatok össze" xd Mármint úgy gondoltam, hogy próbáljatok meg leülni a családdal és megbeszélni.Azért ez engem is idegesítene : /
A kérdező hozzászólása: köszi szépen. És mielõtt vki azt irja hogy féltékeny vagyok elõre közlöm ez NEM Féltékenység, az nem itt kezdõdik! Ez már Zavaró
Érett. Mások kétévesen szoktak visítozni.
"Más gyerekére nem nagyon van jogod rápirítani"--> Más gyerekének nem nagyon van joga akárkit is zavarni az életében! Igenis állj ki magadért és szólj nekik! Felháborító hogy a legtöbb anyuka azt képzeli hogy neki és a kölykének mindent szabad. Persze ha nem tudsz miatta tanulni és reossz jegyet hozol akkor is te leszel lecseszve... Mondd meg nekik hogy ha gyereket csinálni tudnak akkor tudjanak önállóak is lenni ahelyett hogy élõsködnének...
A kérdező hozzászólása: köszi. ááá most beszéltem anyámmal, erre leugatott, hogy megint rámjött a dili mert mindenért pofázok:O Mondom anyád.
Mar bocs, de hogy akarjatok megertetni egy 10 honapos gyerekkel, hogy zavarja masokat, amit o csinal? Teljesen termeszetes dolog, hogy visitozik, probalgatja a hangjat. Az en fiam is 10 honapos, o is mindenfelevel probalkozik, de ami nem veszelyes a testi epsegere, azt nem is tiltom neki. Bar lehet, hogy ezt 17 evesen nehez megerteni, ezt alairom.
A kérdező hozzászólása: 13F
Nem nagyon ha szerelmes a másikba. Így csak arra kellesz neki, hogy míg nincs a másikkal legyen ki pótolja a szeretetigényét. De annyira fiatalok vagytok, hogy fura errõl írni. Mondd meg a lánynak, hogy döntsön és ne játsszon az érzéseiddel, de a legjobb lenne, ha te hagynád ott.
A kérdező hozzászólása: Ez fájni fog nagyon, de akkor én neki csak egy játékszer vagyok?
Sajnos igen. :(
A kérdező hozzászólása: Oki Köszi az értelemes válaszod
Nyugodtan írhatsz, ha szeretnél még beszélgetni róla.
Nem lehetséges.
a mobilok operációs rendszere nem cserélhetõ , szóval a válasz nem, a Play Market pedig az Android része, ezt külön lehet lehet nem Androidos telefonra telepíteni !
A kérdező hozzászólása: De akkor semmi ien market vagy valami nincs erre a telora hogy toltsek le játékokat am java-s

Nagyon anyajegyes az arcom. Nem lehetne tenni ellene valamit, hogy eltűnjenek róla?

A testemen persze meg alig van..nagyon rosszul érzem magam emiatt.+ ugye nem is napozhatok,és fehér vagyok, ami mégjobban kiemeli,hogy milyen sok van rajtam.Nem lehet valamit tenni,hogy jobb legyen,vagy hogy barnább legyek?(mert minél többet vagyok napon, annál jobban szaporodnak ezek a ..-rok:((( ) köszönöm szépen előre is a válaszokat 16/F

Legjobb válasz: Az én arcom is tele van :/ én most ricinusolajjal kenegetem õket. Utána olvasgattam külföldi oldalakon is és csak jót írnak róla.. elvileg egybeolvad a bõr színével ha napi 2x belemasszírozod 30mp-ig és 4 héten keresztül alkalmazod.. én most tartok a 4. napnál..

Az én arcom is tele van :/ én most ricinusolajjal kenegetem õket. Utána olvasgattam külföldi oldalakon is és csak jót írnak róla.. elvileg egybeolvad a bõr színével ha napi 2x belemasszírozod 30mp-ig és 4 héten keresztül alkalmazod.. én most tartok a 4. napnál..
bõrgyógyásznál voltál már?érdemes lenne elmenne..,
Neki nem csak egy anyajegyrõl van szó és semmi nem tudja neki biztosítani, hogy nem marad utána heg.
Nekem már a hasamról volt leszedve egy nagy kiálló anyajegy és nem is látszik a helye. Jobb így, mintha ott lenne!
Ha azt a sokat leszedné tiszta heg lenne az arca! Inkább legyen anyajegyes, mint heges.
Én helyedben leszedetném az anyajegyeket, mert engem nagyon zavarna ha az arcomon lennének. 28/N
Együtt érzek :)
A kérdező hozzászólása: köszi.Hát, én nagyon bízom benne, hogy el fognak tûnni, ez esztétikailag 50%-ot minimum dobna rajtam:)
A kérdező hozzászólása: nem voltam bõrgyógyásznál, de valamit majd lépnem kellene ezügyben, mert nagyon szomorú vagyok emiatt:( ricinusolaj? amit írtál, nagyon jól hangzik:) honnan szereztél olajat? majd írsz, hogyha lesz valami változás?:)
A kérdező hozzászólása: van vagy 10-15, tehát nem lenne egyszerû.Egyet már szedettem le apával, de a heg ottmaradt.(gondolom, idõvel eltûnik) szal nem olyan jo ez a leszedegetés, mert sok idõ múlva lesz rendes az arcom utána, meg ugye 15 anyajegyet leszedni nem kis munka..:(

Mit lehetne tenni az IRC újjáélesztése szempontjából. Sokkal korrektebb volt mint a chat.hu és oda be is lehetett lépni egyszerűen, ráadásul nem volt teli idétlen kamaszokkal?

Szeretnénk én és még sokan mások, ha a régi biztonságos mely külföldön még nagy népszer?ségnek örvend szóval az IRC újra feltámadna ... Köszönöm válaszotok.

Legjobb válasz: az irc él, maximum rossz csatornákat (szervereket?) nézel. a freenodeon pl igen nagy az aktivitás, de az irc2.hu is elég népszerû.

az irc él, maximum rossz csatornákat (szervereket?) nézel. a freenodeon pl igen nagy az aktivitás, de az irc2.hu is elég népszerû.

Mit lehetne tenni az ellen hogy az igazgatót kirúgják vagy leváltsák? Az iskolában sok tanár és diák nem ért egyet azzal amit csinál.

Legjobb válasz: ha a tanárok sem értenének vele egyet, akkor biztos hogy leváltanák. a diákok meg úgyis mindegy mit dumálnak, az senkit sem érdekel általában.

ha a tanárok sem értenének vele egyet, akkor biztos hogy leváltanák. a diákok meg úgyis mindegy mit dumálnak, az senkit sem érdekel általában.
Jegyzõhöz illetve az önkormányzati testülethez kell fordulni. Az csak egy dolog, hogy a tantestület választja az igazgatót, de ha az önkormányzat nem fogadja el valamilyen okból akkor nem Õ lesz az igazgató.
Egyáltalán nem a tantestület választja az igazgatót. Az Önkormányzat nevezi ki 5 évre. Nem tudom, most hol tart az említett igazgató. Leváltani, magyarul vezetõi megbizatását visszavonni csak nagyon súlyos fegyelmi vétség esetén, fegyelmi tárgyalás útján lehet. Hasonló, mint a prlamenti választás, azokat is 4 évre választjuk, aztán kedvükre rombolhatnak négy évig visszahívás nélkül. Ha nem tetszik az igazgató mûködése, a szülõi munkaközösség vonuljon be hozzá, írjon beadványt, ha nem használ, forduljon az önkormányzat oktatási osztályához.
Sajnos váltani kell antibiotikumot. Menj orvoshoz.
Étcsokoládé.
A hasmenést az okozza, hogy az antibiotikum a bélflórát sem kíméli. (pláne, ha Augmentin Duot szedsz) Megoldás: A normál bélflórát kell helyrepofozni.Erre sokféle joghurt, ital kapható. Székletfogót ne szedj.

Mit lehetne tenni az ellen, hogy a fiatalok ennyire semmit nem tudnak a védekezésről/teherbeesésről?

Magyarországon nagyon sok a tini-terhességmegszakítások száma. Nagyon sok tini, aki már 14 évesen nemi életet él, azt sem tudja, hogyan lehet teherbe esni, tehát védekezni sem tud ellene. Mit lehetne tenni ez ellen? Ha az iskola nem tud rendesen felvilágosítani, és a szül?k meg szégyenl?sségükben mindent az iskolára hagynak, ki tud segíteni?

Legjobb válasz: elõzõ vagyok. Van egy osztálytársam.Egy családot tett tönkre, mert akkora egy ribi.30 felett van a pasija, és ott meséli mindig az osztályban, hogy mit csináltak.Többiek mondták neki, hogy azért védekezzetek már, õ erre: De azt én úgy nem szeretem!!! hát pff, meg hozta be egyszer a terhességi tesztet mutogatni xDDDDDD egyik szemem 'sír' a másik röhög :D

Sokan, még a nemi szerveket sem merik megnevezni. Márpedig így nem lehet elkezdeni a felvilágosítást. Még óvodás korban azzal kéne kezdeni, mint az Ovizsaru címû filmben, hogy kimondják, hogy a "fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk." Ha megkérdezi egy kisgyerek, hogy miben különböznek a lányok és a fiúk, akkor miért nem lehet ezzel kezdeni.
elõzõ vagyok. Van egy osztálytársam.Egy családot tett tönkre, mert akkora egy ribi.30 felett van a pasija, és ott meséli mindig az osztályban, hogy mit csináltak.Többiek mondták neki, hogy azért védekezzetek már, õ erre: De azt én úgy nem szeretem!!! hát pff, meg hozta be egyszer a terhességi tesztet mutogatni xDDDDDD egyik szemem 'sír' a másik röhög :D
10:41 gratuálok
Nézzék a LifeNetworkot minimum...
Hívjatok be az iskolába, és én felvilágosítom a kölköket Babinéni
A kérdező hozzászólása: Ez a mesekönyv tényleg tündéri, nekem is megvolt :) És nálunk is elõbb anyu pocakjából jött a baba, sosem a gólya hozta. Csak a szülõk nagy része még mindig nem képes figyelmet szentelni arra, hogy felvilágosítsa a gyermekét.
nekem abból van nagyon elegem hogy az ilyen 14, 15, 16 ((((((17)))))) évesek pofáznak h milyen a szex meg stb... tisztelet a kivételnek. botrány ami itt megy, és nem csak itt sajnos.. pontosan a szülõknek kéne jobban odahatni a gyerekre, az iskolában is természetesen kell vmilyen féle fajta felvilágosítás de 80%ban a szülõ feladata lenne leülni a gyerekkel h kislányom/kisfiam ezvan. botrány tényleg.
Sajnos ez van igaz én is csak 13 vagyok de eszembe se jutott lefeküdni valakivel....
Szerintem a szülõknek kellene felvilágosítani a gyermeküket! Sajnos nagyon kevés helyen mûködik így.Látom sok helyen nem is figyelnek a gyermekükre.Sokan a rohanó világgal takaróznak.Nem igaz, hogy nincs az utódaikra napi fél órájuk legalább.Ha meglesz a baj akkor a gyereket szidják! Oda kellett volna figyelni rá.
van aki "szégyenlõs" a saját gyereke elõtt, és a szerelem illetve annak az ún. "következménye" a szex tabu.. ez vmi botrányos amúgy. még ha szégyellõs is a szülõ akkor is lekéne gyõznie ezt mert saját gyereke fogja úgymond megszívni:) egyesek ezt nem értik meg sajnos..
az a gond, hogy sok szülõ húzogatná a száját ha 10évesen felvilágosítanák az õ kicsi gyermekét... de szülõnek meg eszébe sem jut felvilágosítani a gyereket gyerek meg úgysem fordul hozzá talán érdemes lenne kiscsoportokban foglalkoztatni õket és az elõadónak fiatalosnak és rendesnek kellene lenni (saját tapasztalat) de talán a tanár/orvos/védõnõ is szólhatna a szülõknek, hogy üljenek le a gyerekkel beszélgetni nehéz megoldást találni...de kétségkívül a bizalom is hiányzik a gyerek és a szülõ között legtöbbször kke
Maguknak a fölvilágosító óráknak általában tényleg vajmi kevés értelme van. Egyszerûen adagolni kellene folyamatosan a tényeket és bármelyik gyerek bármit kérdezhetne. Sok gyerek (fõleg a lányok) 10 éves kora körül már elkezd maszturbálni, elõször még azt sem tudja, hogy mit csinál. Ez viszont benne egy frusztrációt kelt, mert azt hiszi ez az õ egyedüli deviáns viselkedése.
Engem kéne szét osztogatni.. már voltunk bizonyos középiskolákban és örültek nekem..
Sziasztok.Nekem sose volt barátnõm.De ha egyszer lesz és oda kerülök akkor én biztos nem leszek olyan felelõtlen.
Mikor megjött az elsõ vérzésem, az anyukám leült velem beszélgetni, hogy ez most egyáltalán mi, és hogy innentõl kezdve miben lesz más az életem, és természetesen átbeszéltük a szexet is (nem pózokra lebontva persze). Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy a mi családunkban sosem a gólya hozta a kisbabát, hanem anya pocakjából jött, csak a finomabb részletek (ki rakta bele?) kerültek hozzá fokozatosan, ahogy egyre "okosodtam". Itt viszont megjegyezném, hogy van egy tündéri mesekönyv http://www.libri.hu/konyv/a-sehany-eves-kislany.html én ezt is megkaptam kiskoromban. Mikor pedig elkezdtem bulizni járni, édesapám (aki a szégyenlõsebb a szüleim közül) a kezembe nyomott egy csomag óvszert, és azt mondta: Tudod, mire való, mindig legyen nálad, de azért nem muszáj rögtön elhasználni... Én ezek után azt hiszem, minden szülõnek így kéne tenni, és én is így szeretném csinálni a saját gyerekeimmel. Az iskolákra nem bíznám, a tanárok és a diákok illetve a diákok és a diákok közt nem olyan a viszony, hogy ezt érdemben meg lehessen beszélni.
Osztályfönöki óra keretében kéne felvilágosítást tartatni középiskolában. akár 10-20 óra keretébe. Szakember keretében, együtt, majd külön lányoknak és fiúknak. Biztos van olyan ország ahol ennek van már hagyománya. Azthiszem talán japánban. Egyébként én szerencsés voltam én fel lettem világosítva:) [nekem ne mondja senki hogy Osztfõ órát nem lehetett lezavarni 10 perc alatt.]
Én 7.-es korom óta tanulok Biológiát, és minden tamkönyv végén eddig volt felvilágosítás a védekezésrõl, és át is vettük. Most megyek 3.ba idén már nem tanulom majd de még 2.ba is vettük :)
én tudom, mi az a védekezés, csak mindig elfelejtõdik, pedig a barátom azt mondja, ha szeretném, õ felhúz egy kotont, õt nem zavarja, ahogy én akarom. csak én mindig elfelejtem! részegen megesik az ilyen.. 15/L
Az a probléma, hogy nem is világosítják fel a gyerekeket. Ahova én jártam általános iskolába, ott a biosz órán eljutottunk a szaporodásig.Na az kb annyiból állt, hogy leírtuk milyen a ffi, ill. a nõi nemi szerv felépítése, mire szolgál stb.Most vagyok 17, éppen idén év végén jutottunk el a gimiben is a szaporodáshoz.Hát szintén "megtanultuk" amit általános iskolában, + pár dologgal kiegészítettük. De védekezésrõl semmi.Ja meg egy orvos eljött és mutogatott képeket fertõzött nemi szervekrõl=használj óvszert felhívással.Én ezt kevésnek tartom. Amit én "megtanultam", az nagyobb részt van az internetrõl megbízható oldalakról, mintsem az iskolai felvilágosításból.
iskolai keretek között, fõleg fiatalon semmi értelme, mert csak jót nevetnének rajta, és fel sem fogják, hogy ez mennyire komoly. az egészbõl annyit látnánk, hogy az ábrán ott egy mell, húúúúúú, ott egy fütyi ááááá. és a társaság húzza magával azokat is, akiket esetleg tényleg érdekelne. ez a szülõk feladata kéne, hogy legyen, hogy felvilágosítsák a gyerekeküket, de ezzel meg az a baj, hogy a legtöbbünk szülõje, fõleg a lányos szülõk, elég konzervatívan állnak a dologhoz, és eszükbe se jut, hogy a drágalátos kislányuk már több péniszt látott 13-14 évesen, mint matekkönyvet. nehéz ez :(
Pl nem csak lehetõséget adni az iskoláknak, hanem beépíteni a tananyagba. A szexuális fölvilágosítást már 10 éves kortól el kellene kezdeni, folyamatosan adagolni. De még véletlen sem misztikumot csinálni belõle és legfõképp nem meghívni egy 60 éves csoffadt elõadót valami vallási iskolából.
Nálunk suliba minden évbe tanárok probálták elmagyarázni, de csak anyit mondtak amennyit már mi is rég tudtunk. Aztán bejött egy idegen pasi meg egy csaj és erröl és ijenekröl tartott elöadást, tök kötetlenül és normálisan, minden feszültség nélkül. tök jó volt=9 és aztán 1 honapja volt a suliba ez az ah-a program és ez a legjobbb=)

Mit lehetne tenni? Az baj, ha nem eszi meg a húst?

Másfél éves gyermekem nem nagyon eszik húst. Már nem tudom mit csináljak, az ételb?l valahogy mindig kikerüli, vagy ha a szájába kerül, kiköpi. Míg kisebb volt, turmixolva ette, meg aztán kés?bb is, mikor már csak felkockáztam, ez valami új hóbortja lehet? De már elég régóta tart. Felvágottat sem eszegeti. Sonkát, párizsit, virslit próbáltam, Rákóczi szalámit is, egyiket sem eszi.

Legjobb válasz: turmixold újra a fõzelékéhez. amúgy nem baj, ha nem minden nap eszik húst, de azért hetente többször kellene. én is turmixolok:)

turmixold újra a fõzelékéhez. amúgy nem baj, ha nem minden nap eszik húst, de azért hetente többször kellene. én is turmixolok:)
Egy ideig kerüld a húst, ne is kínáld vele. Adj neki pl. tányéron külön kis kupacokban husit, zöldséget, krumplit, rizst. Engedd, hogy egyedül szemezgesse ismerkedjen az állagával.
Nagyobbik lányom dettó ugyanez, scak neki 2 éves kora körül kezdõdött a hús elutasítása. MOst 4 és fél éves és még mindig nem rajong érte. Próbáld ki az összes létezõ húskészítményt (felvágottak, virsli, natúr sült csirke, rántott hús, pörkölt, levesben fõtt hús stb.), valamelyik biztosan ízleni fog neki. Az enyém pl. a virlit imádja, de a rántott húst, pörköltet, sült húst meg nem enné. A levsben fõtt húst csak akkor, ha az színtiszta csirkemell. Ja, és a mélyhûtött, elõre panírozott húskészítményekbõl is megeszik néhány fajtát. A hús csak a fehérjebevitel szempontjából fontos, és ha nagyon nem megy a dolog, ezt simán tudod tejtermékekbõl (sajt, túrú, joghurt) pótolni neki. Baja nem lesz tõle az biztos.

Van 2 kutyusom ( szuka) ivartalanították őket, és nem tudom mit lehetne tenni az ellen, hogy ne ugorjanak egymásnak. Állandó felügyelet meg elég macerás lenne. Mit tehetek?

Legjobb válasz: Fordulj szakemberhez, mert valamit nem jól csináltok otthon! Tudom hogy nehéz ezt belátni de te adsz valamilyen okot rá nekik. Ha pesti vagy kecskeméti vagy menj el a Cerberos kutyaiskolába!

Fordulj szakemberhez, mert valamit nem jól csináltok otthon! Tudom hogy nehéz ezt belátni de te adsz valamilyen okot rá nekik. Ha pesti vagy kecskeméti vagy menj el a Cerberos kutyaiskolába!
Ne nyomaszd, mert nagyon nem lehet ennyibõl megítélni. Ivartalanítás után hajlamosak a szukák keménykedni egymással.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!