Találatok a következő kifejezésre: Nem lehetne hogy a (1311 db)

Nem lehetne növelni a közbiztonságot azzal, hogy mindenki kötelezően vér ill. ujjlenyomatmintát adna, amit a rendőrség megőrizne? Jogi akadálya lenne?

Legjobb válasz: Elvileg lehetne vele a közbiztonságot javítani, ahogy azzal is, hogy minden leveledet felbontják, minden emailedet, üzenetedet elolvassák, minden beszélgetésedet lehalgatják és minden szobába teleképeket, khm akarom mondani kamerákat és mikrofonokat szerelnek. Így ha mondjuk olyan törvényt hoznak, hogy a kormány szidalmazása börtönbüntetést von maga után, akkor azt is maradéktalanul be lehetne tartatni. A kérdés az, hogy tényleg ezt akarjuk-e. Egyébként olyan szempontból jogilag aggályos lehet, hogy ezzel feltételezed, hogy minden egyes polgár potenciálisan bûnözõ, az ártatlanság védelme nemigazán adatik meg.

Elvileg lehetne vele a közbiztonságot javítani, ahogy azzal is, hogy minden leveledet felbontják, minden emailedet, üzenetedet elolvassák, minden beszélgetésedet lehalgatják és minden szobába teleképeket, khm akarom mondani kamerákat és mikrofonokat szerelnek. Így ha mondjuk olyan törvényt hoznak, hogy a kormány szidalmazása börtönbüntetést von maga után, akkor azt is maradéktalanul be lehetne tartatni. A kérdés az, hogy tényleg ezt akarjuk-e. Egyébként olyan szempontból jogilag aggályos lehet, hogy ezzel feltételezed, hogy minden egyes polgár potenciálisan bûnözõ, az ártatlanság védelme nemigazán adatik meg.
"mini jeladót is, hogy a rendõrség tudja, hogy az állampolgárok merre tartózkodnak." Itt már azért lenne jogi akadály.
Inkább vér és székletminta. Hogy kiderüljön, hogy ki az akinek a vérében van a munka, és ki az aki sz*rik rá.
Jó ötlet, de a vérminta minek?Inkább DNS minta kellene.Meg mindenkibe azonosító chippet kellene ültetni, mint a kutyákba, meg mini jeladót is, hogy a rendõrség tudja, hogy az állampolgárok merre tartózkodnak.
"mini jeladót" A súlyos bûnt elkövetett emberekbe gond nélkül ilyen chippet kellene beültetni , miután szabadulnak a börtönökbõl.
Nem jó. A lopási lehetõséghez ragaszkodom. És ezt meg is kell hagyni az embereknek, hogy éljenek vele, ha szükségét érzik. / nekem van munkám, de h a lopásból élnék, akkor se akarnák néhány havi fizetésnél nagyobb jövedelmet./ Ennyit elbír egy társadalom. De mit gondoljak Csányi Sándorrol? 12 évvel ezelõtt a bankján kereszûl lopott tõlem 1000Ft-ot. Hiába lenne meg a vérmintája, felse jelentettem, mert jogilag neki volt igaza.
A kérdező hozzászólása: vérben van dns, amúgy lehetne még hajszállminta, testmagasság stb.
Szerintem is ez lenne a jó. Csak azt mondanák, hogy így nyomon lehetne követni az embereket, és szabadságjogokat sérteni. Amúgy nem tudom, lenne-e konkrét akadály.
", pl több rendõr az utcákon." Attól mert, minden utca sarokra állítasz egy fakabátot, attól nem lesz jobb a közbiztonság. A rendõri képzés sokat hígult az utóbbi években , illetve inkább pénzbehajtásra meg traffipax kezelésre vannak kiképezve. Én mindenképpen támogatnám az ujjlenyomat, illetve DNS adatbázis létrehozását. A másik , hogy a rendõrök jogkörét is ki kell szélesíteni.
nincs jogi akadály, mert az van amit odabent megszavaznak. Nekem nem lenne semmi bajom vele mert nem követek el olyan bûntetteket amire rossz hatással lenne egy ilyen adatbázis. 2 probléma van. Egyik, hogy nem bízom a jelenlegi kormányban. Szerintem visszaélnének vele. A másik pedig az, hogy a kormány nem fogja bevezetni mert nagyon sokan ellenzik és szavazatokat vesztene vele. A közbiztonság javulna lehet, mert hamarabb, könnyebben akadnának rá a bûnözõkre. De sokkal jobb hatása lenne a megelõzésnek, pl több rendõr az utcákon.
Ilyen törvényt kétséges, hogy elfogadjanak. Viszont jelenleg is minden bûncselekmény elkövetõt, gyanúsítottat kötelezõ rabosítani, vagyis ujjlenyomat, arckép... vétellel bûnügyi nyilvántartásba kerül.
lehetne
elég érthetetlen a kérdés ha azt akarod tudni jó e ugy hogy ezentúl reggel veszed be igen azt lehet de elõrehozva vagyishogy pl amit szerdán este vettél be azt szerda reggel kell bevenned

Adott egy elvált nő két kisgyerekkel és egy házas pasi szintén két kisgyerekkel. Lelki kapcsolatnak indult. Mostanra vannak érzelmek mindkét részről. Szenvednek, az eszük tudja hogy nem lehetne, de a szívük mást diktál. Ez szerelem? Jövő?

A n? nem akart pasit az életébe, nagyot csalódott, a pasi házassága évek óta nem m?ködik, de nem akarja elhagyni a gyerekeit. A n?nek is és a pasinak is a gyerekei a legfontosabbak.

Legjobb válasz: Ez szerelem///

Ez szerelem///

Elegem van abbol, hogy csak kamu otthoni munkát találok! Nem lehetne valahogy a cégek fele jelezni, hogy nagyon sok ember dolgozna nekik otthonról?

Legjobb válasz: Én bárhol dolgoznék és bármit, amit becsülettel el tudok látni, fizetést kapok érte, s nem kell tanúkihallgatásra járni a munkaadóm ellen. Ilyenben ugyanis már volt részem, s nem kellemes.

Én bárhol dolgoznék és bármit, amit becsülettel el tudok látni, fizetést kapok érte, s nem kell tanúkihallgatásra járni a munkaadóm ellen. Ilyenben ugyanis már volt részem, s nem kellemes.
A kérdező hozzászólása: Azért is tettem fel a kérdést, mert én is dolgozni akarok. Cégeket szeretnék keresni akik valós munkát adnának sok olyan embernek mint mi! Ehez kérek segítséget!!
Sehogy. Cégek [email protected]ák az embert. Míg te otthonról szeretnél nekik bedolgozni addig van másik 500 ember aki hajlandó bejárni minden nap. Szóval ördögi kör. Itt nálunk a cégek az urak, mert van kb 2 millió munkahely és van ezekre 5 millió munkavállaló. Azaz túltelítettség van! Ezért tudják azt megcsinálni hogy dolgoztatnak 16 órát, majd ha azt mondod hogy ez nem tetszik akkor kirúgnak, mert van másik 500ember aki a helyedre pályázik!
otthonról viszont leginkább teljesítménybéres munkát kapsz, a cég jól felfogott érdeke miatt. Az ilyenek meg neked nem tetszenek sajnos. Szóval nem csak kamu munka van...
Miért ne dolgozhatnál részben otthonról? Nekem eddig mindenhol belementek abba, hogy a munkám egy részét otthon csináljam meg. Szerintem egy megfelelõ munkakörben veled se lenne ilyen probléma. Az a lényeg, hogy cserébe nyújts olyasmit a munkaadónak, ami miatt megéri neki ebbe belemenni. Például ha otthon kétszer olyan gyorsan haladsz, akkor semmi kifogása nem lesz a dolog ellen :)
Vannak olyan cégek ahol az otthoni munkát részesiti elõnyben, és ez nem más mint az online marketing vagy hálózatépités, saját üzletet hozhatsz létre viszonylag olcsoón és az már rajtad áll mennyit akarsz keresni havonta..én is most kezdtem egy otthoni munkát és végre rátaláltam arra amire vágytam.ha érdekel lehet tudok segiteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Sajnos kirúgtak, mert a beteg gyermekemmel akartam tölteni az éjszakát!Azóta nem találok munkát, pedig jönnek a csekkek....

No signal jel, de nem hiszem, hogy a monitorral van hiba, mit lehetne tenni?

Tehát tegnap még használtam a számítógépemet, sorozatot néztem, majd kikapcsoltam és aludtam. Ma benyomtam a gépet, de a monitor fekete maradt, narancssárga LED fénnyel. Ki-be kapcsolás után azt írta No signal, majd ugyanúgy narancs. A gépem közben ment, megnéztem hátul, minden kábel a helyén.

Legjobb válasz: Videokártyacserével kezdeném a tesztet. Ha van integráltad és eddig külön kártyával használtad, akkor vedd ki és nézd meg az alaplapival.

Videokártyacserével kezdeném a tesztet. Ha van integráltad és eddig külön kártyával használtad, akkor vedd ki és nézd meg az alaplapival.
még van az a mûsor?
Igen még van. Mostanában szoktam nézegetni. Tudom hogy ismétlik, a multkor is egy decemberben eltûnt Fekete Pál keresésérõl szólt a mûsor, ismétlésént. De a végén mindig elmondják, hogy van e fejlemény vagy nem.
Nem tom én csak Leighton Meester miatt nézem amúgy elkezdõdött már az új évad??
A kérdező hozzászólása: a 4. ? nem. majd azthiszem szept. 14-én :)
Egy kicsit lehetne, bar en igy is imadom oket. Ok a kedvenceim, miattuk nezem a sorozatot. Remelem, hogy most azert lesz az uj evadban par jo kis resz. Bar szerintem izzik korulottuk a levego. Nem is akarhogy. XOXO, Rufly girl P.S.: Matt es Kelly tokeletesen jatsszak el a szerelmes szuloket. Pattognak a szikraak :D
A kérdező hozzászólása: :) )) rufly <3

A barátnőm nem engedi, hogy a teste valamelyik pontjára élvezzek. Hogy lehetne ezen segíteni?

Engedi a puncijába, a fenekébe, a szájába, de azt hogy a testén valahová élvezzek (fenék, has, arc, mell, hát, comb) még sosem engedte meg. Kétszer is leültem mellé, megfogtam a kezeit, a szemébe néztem és megkérdeztem, hogy miért nem akarja, de nem mond rá semmit, csak hogy hagyjuk.

Legjobb válasz: Lehet nem akarja a bõrén érezni,mert picit ragacsos lehet ha száradni kezd.De lehet,hogy csak natúr nem és kész.

Lehet nem akarja a bõrén érezni, mert picit ragacsos lehet ha száradni kezd.De lehet, hogy csak natúr nem és kész.
Nem mindig lehet elmagyarázni, hogy mit miért szeretsz vagy nem szeretsz. Szerintem gusztustalan.
Sunyin ráélvezel, és kész.
Én ilyeneket azért találok ki, hogy érdekesebbnek tûnjek!:D
Én sem akarnám. Összevissza lefolyik, mehetek utána azonnal fürödni, hajat mosni adott esetben. Kimarad az egymáshoz bújás, pihegés. Nekem olyan piszkos rossz érzésem lenne tõle. Amúgy meg... mi a fenéért akkor lenne komoly és mély a kapcsolat, ha lenyel (egyik válaszoló mondta)!? Anyáink és nagyanyáink sem nyelték le, sok mostani nõ sem teszi, és nagyon jó lett nem csak a kapcsolatuk, de a házasságuk is, sokkal többen maradtak együtt öregkorukra, mint a most születõ házasságokban, ahol lenyelik, van análmánia, mindenféle idióta perverzió, aztán mégis szétmennek pár év után. Szerintem gondolkoznia is kéne a férfiaknak, elfogadni a határokat.
Hogy a viharba ne nyelték volna le anyáink és nagyanyáink...? A szexuális forradalom elõtérbe hozta a szexualitást, nem pedig feltalálta... :) A mai házasságokról írt pár mondattal viszont teljesen egyetértek.
Utolsó: kérdezd meg a nagymamát, hgoy szerinte ez hozzátartozik-e a NORMÁLIS szexhez a pároddal, vagy ez valamiféle perverzió, és esetleg undorító. Én csak utóbbiakat hallottam, még anyám szájából is. És itt is attól a korosztálytól csak ezt hallottam. megjegyzem, a régebbi korokban CSAK A SZ.JHÁK csináltak orális és anális szexet (és a lenyelés ugyebár az orálishoz tartozik)!
A kérdező hozzászólása: Nem gondolom, hogy a nagyszüleink reális információkat adnának arról a korról. Egyrészt teljesen más a felfogásuk, úgyhogy ha tényleg le is szopták nagypapit a pajta mögött, nem hiszem hogy ezeket az emlékeit pont nekünk idézné fel. Inkább azt mondják, hogy csak misszionáriusban havonta egyszer, és csak is gyermeknemzés céljából csinálták, hogy minket védjenek.
Verd rá mikor alszik. Azzal megmutatod neki, hogy ki a király:D
A kérdező hozzászólása: Az elsõ használható tanács :D
pofátlan p.cs vagy ha megteszed. én kiherélnélek. egyértelmûen megmondta, h: NEM
Nem nehéz erre rájönni. Megalázónak érzi.
Nem lehet, hogy csak azért, hogy ne hidd azt, hogy vele mindent megtehetsz...?
A kérdező hozzászólása: Pontosan! Valamilyen szinten én is álszentnek tartom õt, hogy ennyi minden után nem engedi és még az okáról sem beszél.
Arra nem gondoltál, hogy simplán nem akarja????
És olyan pornóba illõ, mint amikor hozzácsapkodod, mielõtt behatolnál.
Na az ilyeneket utálom Mi abban olyan szrnyû, hogy ha lenyeli? Egy párkapcsolat szeintem akkor mély, ha a lány lenyeli. Én is leszoktam nyelni és nem zavar. Meg nem is bánom, ha rám megy. L/25
A kérdező hozzászólása: Csak jól esne, ha engedné, mert szeretnék még több kölcsönösséget érezni a kapcsolatunkban. Nem mondhatja senki, hogy csak én használom õt a saját szexuális igényeim szerint, vagy csak úgy csinálnánk mindig, ahogy nekem jó, mert rá szokott ülni az arcomra és úgy is nyalom õt, szó szerint a seggét is nyaltam már és élvezte, de fõleg mióta volt spriccelõs orgazmusa, amit teljes egészében az arcomra ment, szeretném én is, ha egy kicsi mehetne rá is belõlem. 00:04: Az nem pornóba illõ, mikor a szájába engedem és lenyeli? Azzal miért nincs baja szerinted? 00:06: Te valahol eltévedtél. Én örülök, ha lenyeli.
Lehet, hogy csak valami rossz tapasztalata volt elõzõleg. Próbálj meg finoman rákérdezni.
A lenyelés még elmegy.
a hajaba probaltad?xD
Fake szerintem... Olyan nincs h egy csaj engedi a szájába a puncijába meg a seggébe is de máshova nem...Ez olyan álszent /szûzk*rvás viselkedés.
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy :)

Koncert dvd-t szeretnék kiirni. Az a probléma, hogy ez dvd9 változat. a program imgburn szépen szétválasztaná írásnál, csak az a baj hogy pont középen. Nem lehetne hogy egy álatlam megadott helyen tegye ezt?

Legjobb válasz: Miért nem írod DL /DoubleLayer/ kétrétegû lemezre? Drága? Legalább egyben van.. Elõzõre nem tudok megoldást. Üdv: StMiklos

Miért nem írod DL /DoubleLayer/ kétrétegû lemezre? Drága? Legalább egyben van.. Elõzõre nem tudok megoldást. Üdv: StMiklos
A kérdező hozzászólása: errõl beszélek. ha dl re írnám, akkor a felénél megakadna.mivel hogy ott választotta szét a progi. vagy folytatódik mintha mintha egybe lenne?
Ez nem kétoldalas /bár Te sem ezt mondtad/ hogy fordítani kelljen, kétrétegû, ezt Te észre sem veszed, hogy mikor lép át egyikrõl a másikra, egynek tekinthetõ.. Üdv: StMiklos
A kérdező hozzászólása: ezt nem tudtam kösz az infót
Ha átalakítod dvd5-re, akkor simán kiírhatod normál dvd-re. DvdShrink/Fájlok megnyitásával például. A minõségvesztést nem hinném, hogy észrevennéd...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!