Találatok a következő kifejezésre: Nem lehetne hogy (1760 db)

Koncert dvd-t szeretnék kiirni. Az a probléma, hogy ez dvd9 változat. a program imgburn szépen szétválasztaná írásnál, csak az a baj hogy pont középen. Nem lehetne hogy egy álatlam megadott helyen tegye ezt?

Legjobb válasz: Miért nem írod DL /DoubleLayer/ kétrétegû lemezre? Drága? Legalább egyben van.. Elõzõre nem tudok megoldást. Üdv: StMiklos

Miért nem írod DL /DoubleLayer/ kétrétegû lemezre? Drága? Legalább egyben van.. Elõzõre nem tudok megoldást. Üdv: StMiklos
A kérdező hozzászólása: errõl beszélek. ha dl re írnám, akkor a felénél megakadna.mivel hogy ott választotta szét a progi. vagy folytatódik mintha mintha egybe lenne?
Ez nem kétoldalas /bár Te sem ezt mondtad/ hogy fordítani kelljen, kétrétegû, ezt Te észre sem veszed, hogy mikor lép át egyikrõl a másikra, egynek tekinthetõ.. Üdv: StMiklos
A kérdező hozzászólása: ezt nem tudtam kösz az infót
Ha átalakítod dvd5-re, akkor simán kiírhatod normál dvd-re. DvdShrink/Fájlok megnyitásával például. A minõségvesztést nem hinném, hogy észrevennéd...

Nem lehetne, hogy minden kérdésnél az új válaszok vannak legelöl?

Csak azért mert minden fórumon úgy van, és sokkal praktikusabb is.

Legjobb válasz: Szerintem pont hogy nem praktikusabb. Mert ha még nem olvastam akkor a régiekre is kíváncsi vagyok szóval az elejétõl olvasom. Ha meg már láttam akkor a végére lapozok aztán elolvasom. Végülis lényegtelen hogy honnan kezdõdik nem?

Szerintem pont hogy nem praktikusabb. Mert ha még nem olvastam akkor a régiekre is kíváncsi vagyok szóval az elejétõl olvasom. Ha meg már láttam akkor a végére lapozok aztán elolvasom. Végülis lényegtelen hogy honnan kezdõdik nem?
nem, nekem így jobb.
Igen.
NEM, ÍGYJÓ!
Hát ez nem valami jó ötlet
Intel GMA? Na azt el kell ásni... Komolyan..
Mennyi RAM van mellette? Hány bites rendszered van?
A kérdező hozzászólása: 4GB DDR3 64-bit-es rendszer!
BIOS-ban a ramból veszi el neked azt a plusz 0.5GB-t
Gondolom van integrált kártyád is és annak van kiosztva fél GB.
A kérdező hozzászólása: igen, van vmi Intel GMA. De, nem lehetne hogy pl: Ati try tools-al +memóriát hozzá adni? valami ilyesmit hallottam!
A kérdező hozzászólása: de nem azt használja a gép..szal lényegtelen hogy van, vagy befolyásol valamit?


PMS-ed van?
Neked miért olyan fontos, hogy nem 100 százalékos a válaszod, hanem mondjuk 87?
A kérdező hozzászólása: Ja, és mert zavar, hogy egy kis [email protected] majd eldönti, hogy a válaszom nem helyes, komolyabb kérdésekben, nem ilyen lökött dolgokban.
Amúgy én jószándékból írtam a 3.és 4.választ, szerintem az a helyes, és mégis le lett pontozva, gondolom teáltalad is...hmmmm, érdekes...akkor te is azt csinálod, mint a szaros kis kölyök.
Engem is zavarnak az ilyen dolgok. Ugyanazt a választ adtam (csak rövidebben) mint az utánam válaszoló, erre megkaptam a lepontozást. Ez nem túl korrekt, és nem is következetes. A másik, hogy egy hölgy családi kapcsolatok témában feltett egy kérdést a házasságával kapcsolatban, én megmondtam a frankót, erre lepontozott. A többi álszenteskedõ pedig megkapta a 100%-ot mert azt írták, amit a kérdezõ szeretett volna hallani. Szóval egyetértek veled!
miért kell rinyálni a lepontozók miatt? mindennap egy csomó ilyen kérdés van, miért nem lehet nem foglalkozni azokkal akik unatkoznak? kit érdekelnek a pontok, õszintén? vagy akkora dicsõség egy anonim oldal toplistájának az elsõ oldalán lenni? úgyse tudja senki mikre válaszolt xy.
Te majd felpontozod a hasznos válaszokat, és majd megint elõtûnnek. Amúgy szerintem nem tûnnek el a hasznos válaszok, esetleg nem 100 százalékosak.
A kérdező hozzászólása: Hát pedig nem én voltam... de csak nem zavar?!
Szerintem erre lenne egy egyszerû megoldás: adva lenne egy választási lehetõség a kérdés feltevõjének, hogy szeretne a kérdésére válaszolók közt pontozást, vagy nem. Nagyon gusztustalan, amikor bizonyos válaszokat, amelyek szubjektívek (és nem tapasztalaton, tanult tényeken alapulnak), egyes emberek lepontoznak. Ilyen kérdés pl.: "Mi a kedvenc együttesed?"; "Ha most vasárnap lennének a választások, kire szavaznál?", "Milyen ruhában szeretsz járni?" stb.
A kérdező hozzászólása: Látom van itt pro is kontra is, és ez így jó. Ha a modik meglátják a kérdést, oké, ha nem, az is oké. Ha valaki el akarja küldeni nekik javaslatként, az is oké, részemrõl. Nekem nincs idõm modikkal levelezgetni. 20:12 Téged egyedül ÉN pontoztalak le.
Azért ha egy válasz értékelése 40% alatt áll, akkor azzal a válasszal valami baj van. Igazából két következménye lenne annak, amit javasolsz: 1. kutya se fog értékelni, még annyi osztályzat sem jön össze a válaszokra, hogy azt egyáltalán ki tudjuk írni, illetve a kevés osztályzat miatt még annyira se lesznek objektívek az értékelések. 2. megjelennek a semmitmondó, ismétlõ, értelmetlen válaszok, amit csak azért küldtek el egyesek, hogy értékelhessenek is. Szóval semmi sem változna pozitív irányba a javaslatodtól, úgy gondolom, inkább csak ártana a pontrendszernek, mint használna.
Nagyon jó az ötlet!
A kérdező hozzászólása: Azért mert gyakran hasznos válaszok tûnnek el, és nem mindenki jelöli be azt, hogy szeretné a nem hasznos válaszokat is látni (pedig néha hasznosabbak, mint amegmaradtak). Meg egyáltalán, senkibõl ne csináljanak hülyét.
Erre mar en is gondoltam, de szerintem a modiknak ezt mar mas is ajanlotta. Tudod, nem erdekli oket, igy jol mukodik az oldal, es ok a szerkesztok, nem mi. A legjobb lenne szerintem az, ha egyaltalan nem lennenek pontok, mert ugy tobben igazan az igazsagot irnak le, es nem csak azt, amit a kerdezo hallani akar. En sokszor ugy latom, hogy a pontokra mennek a valaszolok, es olyan nyalizos, nem oszinte szoveget irnak le. Ezt a csaladi kapcsolatoknal es a babak, gyerekeknel olvasom. Ott elegge megy az ures szoveg, ami nem segitseg egyaltalan. Sajnalkozas, blabla csak.
Hát igen, nagy az isten állatkertje... Amúgy jó az ötleted, a szerkesztõk elé kéne vinni.
A kérdező hozzászólása: Nem az fontos. Válasz fennebb.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: EZT kéne javasolni a modiknak. Nagyon jó ötlet.

Hasznalauto vásárlás elött vagyok kocsira meglenne a pénz de az átírási költségre nem. Nem lehetne hogy késõbb átiratni vagy valami megoldás?

Legjobb válasz: Van megoldás: megvárod, amíg összegyûlik elegendõ pénz. Ha az átírásra sem telik, mibõl fogod fizetni a vásárlás utáni szervizt? Mibõl fogod tankolni? Vagy beállsz a lejárt mûszakis, átíratás hiánya miatt forgalomból kitiltott rozzant Calibrával/BMW-vel furikázó, szombat esténként ezerér' tankoló telepi hülyegyerekek népes sorába? Vannak õk már elegen...

Van megoldás: megvárod, amíg összegyûlik elegendõ pénz. Ha az átírásra sem telik, mibõl fogod fizetni a vásárlás utáni szervizt? Mibõl fogod tankolni? Vagy beállsz a lejárt mûszakis, átíratás hiánya miatt forgalomból kitiltott rozzant Calibrával/BMW-vel furikázó, szombat esténként ezerér' tankoló telepi hülyegyerekek népes sorába? Vannak õk már elegen...
A kérdező hozzászólása: nem vagyok híve a bmw-nek. lenne pénz késõbb, de addigra meg elviszik a kiszemeltemett
A magyar proli autósokra az jellemzõ, hogy ERÕN FELÜL(!) azaz a rendelkezésükre álló teljes összegért akarnak vásárolni. Nem fogják fel, hogy rengeteg egyéb kiadás is lesz még!!!
Nincs ilyen lehetõség. Ami az offolást és az életviteli tanácsadást illeti hallgass a többiekre. A megvétel és átírás után még vár rád sok minden. Olajcsere, szíjak, vezérlés, fék, autómosó, gumis... simán összejöhet egy akármilyen autónál is 100-200 000 ilyen "apróságokból". Ha átírni nincs zseton, akkor tankolni meg kiflire lesz ?
A tankolás és a szerviz nem lényeg, csak álljon a ház elõtt a drága ótó nagyfelnivel, nagyzenével, hadd pukkadjon meg a szomszéd irigységében...

A fraps miért nem veszi fel a játékom hangját? A webkamera mikrofonját pedig igen. Nem lehetne hogy mind2-őt felvegye?

Legjobb válasz: Már megvan a megoldás mert külön veszem fel õket és így mûködik, de azért köszi :)

A kérdező hozzászólása: Már megvan a megoldás mert külön veszem fel õket és így mûködik, de azért köszi :)

Mi lesz ebből? Pősze mit akar? Nem lehetne, hogy végre valaki baloldali pártot alapítson?

http://www.fn.hu/belfold/20110119/uj_mozgalom_valik_ki/

Legjobb válasz: põsze áruló tévúton jár stb.

põsze áruló tévúton jár stb.
Klrdezõ!Már megalapítottad a gyûlölet pártját és most csak toborzol.
Hogy mi lesz ebbõl? +1 tíztagú szélsõjobbos (bocs: "radikális") pártocska.
A kérdező hozzászólása: Mi köze ennek hozzám? o.o te valami paranoiás elmegyógyintézet szökevény vagy?

Nem lehetne növelni a közbiztonságot azzal, hogy mindenki kötelezően vér ill. ujjlenyomatmintát adna, amit a rendőrség megőrizne? Jogi akadálya lenne?

Legjobb válasz: Elvileg lehetne vele a közbiztonságot javítani, ahogy azzal is, hogy minden leveledet felbontják, minden emailedet, üzenetedet elolvassák, minden beszélgetésedet lehalgatják és minden szobába teleképeket, khm akarom mondani kamerákat és mikrofonokat szerelnek. Így ha mondjuk olyan törvényt hoznak, hogy a kormány szidalmazása börtönbüntetést von maga után, akkor azt is maradéktalanul be lehetne tartatni. A kérdés az, hogy tényleg ezt akarjuk-e. Egyébként olyan szempontból jogilag aggályos lehet, hogy ezzel feltételezed, hogy minden egyes polgár potenciálisan bûnözõ, az ártatlanság védelme nemigazán adatik meg.

Elvileg lehetne vele a közbiztonságot javítani, ahogy azzal is, hogy minden leveledet felbontják, minden emailedet, üzenetedet elolvassák, minden beszélgetésedet lehalgatják és minden szobába teleképeket, khm akarom mondani kamerákat és mikrofonokat szerelnek. Így ha mondjuk olyan törvényt hoznak, hogy a kormány szidalmazása börtönbüntetést von maga után, akkor azt is maradéktalanul be lehetne tartatni. A kérdés az, hogy tényleg ezt akarjuk-e. Egyébként olyan szempontból jogilag aggályos lehet, hogy ezzel feltételezed, hogy minden egyes polgár potenciálisan bûnözõ, az ártatlanság védelme nemigazán adatik meg.
"mini jeladót is, hogy a rendõrség tudja, hogy az állampolgárok merre tartózkodnak." Itt már azért lenne jogi akadály.
Inkább vér és székletminta. Hogy kiderüljön, hogy ki az akinek a vérében van a munka, és ki az aki sz*rik rá.
Jó ötlet, de a vérminta minek?Inkább DNS minta kellene.Meg mindenkibe azonosító chippet kellene ültetni, mint a kutyákba, meg mini jeladót is, hogy a rendõrség tudja, hogy az állampolgárok merre tartózkodnak.
"mini jeladót" A súlyos bûnt elkövetett emberekbe gond nélkül ilyen chippet kellene beültetni , miután szabadulnak a börtönökbõl.
Nem jó. A lopási lehetõséghez ragaszkodom. És ezt meg is kell hagyni az embereknek, hogy éljenek vele, ha szükségét érzik. / nekem van munkám, de h a lopásból élnék, akkor se akarnák néhány havi fizetésnél nagyobb jövedelmet./ Ennyit elbír egy társadalom. De mit gondoljak Csányi Sándorrol? 12 évvel ezelõtt a bankján kereszûl lopott tõlem 1000Ft-ot. Hiába lenne meg a vérmintája, felse jelentettem, mert jogilag neki volt igaza.
A kérdező hozzászólása: vérben van dns, amúgy lehetne még hajszállminta, testmagasság stb.
Szerintem is ez lenne a jó. Csak azt mondanák, hogy így nyomon lehetne követni az embereket, és szabadságjogokat sérteni. Amúgy nem tudom, lenne-e konkrét akadály.
", pl több rendõr az utcákon." Attól mert, minden utca sarokra állítasz egy fakabátot, attól nem lesz jobb a közbiztonság. A rendõri képzés sokat hígult az utóbbi években , illetve inkább pénzbehajtásra meg traffipax kezelésre vannak kiképezve. Én mindenképpen támogatnám az ujjlenyomat, illetve DNS adatbázis létrehozását. A másik , hogy a rendõrök jogkörét is ki kell szélesíteni.
nincs jogi akadály, mert az van amit odabent megszavaznak. Nekem nem lenne semmi bajom vele mert nem követek el olyan bûntetteket amire rossz hatással lenne egy ilyen adatbázis. 2 probléma van. Egyik, hogy nem bízom a jelenlegi kormányban. Szerintem visszaélnének vele. A másik pedig az, hogy a kormány nem fogja bevezetni mert nagyon sokan ellenzik és szavazatokat vesztene vele. A közbiztonság javulna lehet, mert hamarabb, könnyebben akadnának rá a bûnözõkre. De sokkal jobb hatása lenne a megelõzésnek, pl több rendõr az utcákon.
Ilyen törvényt kétséges, hogy elfogadjanak. Viszont jelenleg is minden bûncselekmény elkövetõt, gyanúsítottat kötelezõ rabosítani, vagyis ujjlenyomat, arckép... vétellel bûnügyi nyilvántartásba kerül.

Lehetne, hogy ha egy kerdesnel bejeloljuk, hogy a nem hasznos valaszokat is latni szeretnenk, azt ne kelljen minden egyes kerdesnel megcsinalni, hanem megjegyezze az oldal?

Legjobb válasz: Azért vannak ezek a válaszok úgymond eltûntetve a szem elõl, mert nem hasznosak. Nem szeretnénk, ha ezeket csak úgy látni lehetne (és csak úgy reagálni is lehetne rájuk), úgyhogy ilyen beállítási lehetõséget sem szeretnénk.

Azért vannak ezek a válaszok úgymond eltûntetve a szem elõl, mert nem hasznosak. Nem szeretnénk, ha ezeket csak úgy látni lehetne (és csak úgy reagálni is lehetne rájuk), úgyhogy ilyen beállítási lehetõséget sem szeretnénk.
A saját beállításaid között lehetne egy ilyen is...

A postal 2 apocalypse weekend nem támogatott win 7 re hogy lehetne hogy lehetne elindítani ha win 7 em van?

Legjobb válasz: Mivel a Win7 elõtt jelent meg, nem lehetett ráírni hogy támogatott rendszer. Ez nem zárja ki a lehetõségét annak hogy elindítsd, a kérdés sem arra utal hogy Win7-en nem tudtad futtatni. Nem kellene ilyen akadálynak lennie, mert fut rajta, próbáld meg.

Mivel a Win7 elõtt jelent meg, nem lehetett ráírni hogy támogatott rendszer. Ez nem zárja ki a lehetõségét annak hogy elindítsd, a kérdés sem arra utal hogy Win7-en nem tudtad futtatni. Nem kellene ilyen akadálynak lennie, mert fut rajta, próbáld meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!