Találatok a következő kifejezésre: Nem lehet véletlenül (165 db)

Ugye nem lehet véletlenül a hugycsőbe berakni?

El lehet téveszteni az utat a pasiknak vagy nem? :D

Legjobb válasz: Ahogy mondod, túl kicsi ahhoz.

Ahogy mondod, túl kicsi ahhoz.
Olyanok vagytok! Hát lehet h a kérdezõnek fogpiszkáló vastagságú a farka. Akkor viszont simán eltévesztheted
Jaj ne butáskodj....nézd meg mekkora a tied kb a mienk is akkora...a tiedbe bele lehetne dugni?....nem hiszem:)
off: 5 éve tanulmányozok puncit, elég közelrõl, de még nem sikerült megtalálni :P (De tudom hol van /kéne lennie :D/ )
Húgycsõ-kivezetést még látnom sem sikerült, nemhogy véletlenül abba dugni. Lehetetlen :P
amíg ennyire nem ismered a saját nemi szerved, addig szeritnem várj a szex-szel
Ne aggódj nem téveszthetõ össze. Nagyon nagyon kicsi és irtózatosan fájna még a próbálkozás is.
sajnos ez nagyon gyakran elõfordul, ezért majd legyetek óvatosak
A kérdező hozzászólása: a "pasiknak" alatt saját magamat is értem szal offoljuk h nemvágom a saját nemiszervem témáit (: deazért köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: akkor csaknem volt akkora hülyeség a kérdésem.. :D
max a bálnáéba

Grunding T 63-640 OIRT tv-n valamit átállítottunk a távírányítón véletlenül (valami auto-service, vagy ilyesmi) és nem lehet egy bizonyos hangerő fölé vinni a hangerőt. Miért van ez? Mit lehet ilyenkor tenni?

Kb ilyen a csúszka(.) és eddig lehet felvinni a hangot(-)

Legjobb válasz: Ezek a Grundigok alkalmasak Hotel-üzemmódra, ami azt jelenti, hogy le van korlátozva a hangerõ és az adókat sem tudja ilyenkor átprogramozni a szállóvendég. Idõnként elõfordul az is, hogy akaratlanul átvált Hotel-módra. Ebben talán szerepet játszhat a távszabályzó elemének merülése, érintkezési hibája (téves/hibás jelet bocsát ki), vagy egyéb okok is elképzelhetõk. A Hotel-módot szervizmenüben lehet ki/be kapcsolni. A szervizmenü elérésének módját esetleg a neten lehet megtalálni, vagy TV szerelõhöz kell fordulni. Én is az vagyok, de már nem emlékszem, hogyan kell visszaállítani. Van olyan Grundig is, amelyiknél a készülék belsejében kell rövirezárni két bizonyos pontot, utána bekapcsolni, és a szevizmenü fog megjelenni. De van olyan is, aminél csak megfelelõ gombokat kell nyomogatni a távszabályzón.

Ezek a Grundigok alkalmasak Hotel-üzemmódra, ami azt jelenti, hogy le van korlátozva a hangerõ és az adókat sem tudja ilyenkor átprogramozni a szállóvendég. Idõnként elõfordul az is, hogy akaratlanul átvált Hotel-módra. Ebben talán szerepet játszhat a távszabályzó elemének merülése, érintkezési hibája (téves/hibás jelet bocsát ki), vagy egyéb okok is elképzelhetõk. A Hotel-módot szervizmenüben lehet ki/be kapcsolni. A szervizmenü elérésének módját esetleg a neten lehet megtalálni, vagy TV szerelõhöz kell fordulni. Én is az vagyok, de már nem emlékszem, hogyan kell visszaállítani. Van olyan Grundig is, amelyiknél a készülék belsejében kell rövirezárni két bizonyos pontot, utána bekapcsolni, és a szevizmenü fog megjelenni. De van olyan is, aminél csak megfelelõ gombokat kell nyomogatni a távszabályzón.
Ha nincs hányingered, nem szédülsz, akkor csak egy kis zúzódás lehet. Borogasd be hideg vizes zsebkendõvel.
Az ütés helye fáj vagy a fejed?
A kérdező hozzászólása: Akkor abban a pillanatban szédültem és egy furcsa érzés fogott el amit nem tudok megmondani hogy mi volt. Akkor az ütés helye fájt hátul a fejem, de mostanára már a homlokomnál érzem a fájdalmat.
Kedves kérdezõ! Mi az a "csikálás"? Hoghy a kérdésedre is válaszoljak: ha beütötted a fejedet, ott fájhat, mint seb, vagy csont. Ha az agyad kimozdult, és nekiütõdött a koponyádnak, az nem igazán jó dolog. Ott képzõdhet vérömleny, belül, ami nyomhatja az agyat. Jó lenne rákérdezned pl. az ügyeleten. Nem kell kihívni, csak telefonon. Mit mond egy orvos?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ és a csikálás alatt csikizést értek.
csikizés = csiklandozás ? Gondolom, már elmult, mert nem panaszkodsz...
A kérdező hozzászólása: Igen csiklandozást értek a csikizés alatt. És már enyhébb a fájdalom egy kicsit de még fáj.

Ma játszottam a törpehörcsögömmel, amíg véletlenül ki nem szaladt a kezemből és a földre esett. Ugye nem lehet semmi baja?

kb. 40cm-t eshetett és a hátára esett:( aztán egy darabig nem mozdult, majd szépen lassan felállt és pár perc mulva már ugyanúgy rohangászott mint ezel?tt...de nagyon aggódom nem-e eltört valamilye vagy ilyesmi. Remélem semmi baja. Nem akarom holnap holtan találni:( Hívjak orvost vagy...mitév? legyek ??

Legjobb válasz: vedd szemügyre alaposan a lábait, ha sántít eltört, ha gubbaszt baja lehet. nem kell belõle nagy ügyet csinálni. ne hívj orvost túl sok értelme nincs.

vedd szemügyre alaposan a lábait, ha sántít eltört, ha gubbaszt baja lehet. nem kell belõle nagy ügyet csinálni. ne hívj orvost túl sok értelme nincs.
Ha fájdalmai lennének, akkor nem rohangálna:) Én is ejtettem már le, magasról is, de aztán rohangált tovább.Már 2 éve meghalt, majdnem 2, 5 évesen(természetes halállal halt meg).:(
az elsõ hörcsögömmel nagyon sokszor megtörtént ez, sõt, magától is lepotyogott a szekrényrõl, de ne aggódj szerintem semmi baja nem lett.:)
A kisrágcsálóknál a daganatok így alakulnak ki.Akármilyen kicsit esett, elkezdõthet egy daganat kialakulása, ha észreveszed, hogy 1-2 hét múlva a szeme kideülled akkor daganatos, de más jelei is vannak.Nekem mint az öt hörim így pusztult el.Legközelebb jobban figyelj rá!
Héé azért 40 centi egy törpehörinél kur.va sok!
Nekem is esett már le törpehörim semmi baja sincsen.
Nekem is volt már olyan akkor én elvittem az orvoshoz és azt mondta hogy akkor simogassam és sok gyümölcsöt adjak neki!:)

Az MSN-es beszélgetéseket véletlenül kitöröltem a gépről, de a neten nem lehet valahol visszanézni msn cím alapján? :S

Legjobb válasz: Én úgy tudom nem de ha a kukát nem ürítetted ki akkor onnan még vissza lehet állítani.

Én úgy tudom nem de ha a kukát nem ürítetted ki akkor onnan még vissza lehet állítani.
Active undelete Adobe file recovery Ezekkel a kitörölt fájlokat vissza tudod állítani

Rundll32. exe fut a taskmanager-ben. Tudom, hogy rossz és valszeg féreg vagy spyware. De nem lehet, hogy véletlenül kitöröltem valami registry-t és ennek okaként hibásan fut a feladatkezelőben?

Legjobb válasz: A Rundll32.exe a Windows része; egy általános célú kis segédprogram, amely DLL-ekben tárolt eljárások meghívását teszi lehetõvé parancssorból. A piszkálását nem javaslom. Ki mondta, hogy ez féreg? Egyébként most néztem a céges és az otthoni gépen is, mindkettõn fut.

A Rundll32.exe a Windows része; egy általános célú kis segédprogram, amely DLL-ekben tárolt eljárások meghívását teszi lehetõvé parancssorból. A piszkálását nem javaslom. Ki mondta, hogy ez féreg? Egyébként most néztem a céges és az otthoni gépen is, mindkettõn fut.
A rundll32.exe valóban a Windows része. Viszont az általa betöltött és elindított programok már lehetnek vírusok, spyware-k. A cél az lenne, hogy megtudd, mit is futtat. Registry bújással vagy memóriateszttel (pl avast) meg lehet találni az ilyen vírust is.
A kérdező hozzászólása: ok, köszönöm a válaszokat, megnéztem közben, de semmi. Mondjuk lassan 5 éves fenn van az XP, lassan úgyis cserére szorul :)

Tegnap véletlenül megnyomtam az ujjammal a 6 hetes babám kutacsát és éreztem hogy bejjebb nyomtam. Most nem látom hogy bejjebb va e vagy nem. Lehet káros következménye?

Legjobb válasz: Nem. A kutacs képlékeny dolog, lehet kicsit "nyomogatni", de persze nem szórakozásból. Az agyát ezzel nem károsítottad, ne aggódj. Ha alapból nem látod, hogy hol van a kutacs, akkor minden rendben van. Ha úgy látod, hogy be van esve, amikor fekszik, akkor valószínûleg kicsit ki van száradva a baba, többet kell szopnia, vagy adj neki vizet. Ha viszont kidomborodik (akkor is, amikor nem fekszik), akkor baj van, mert az arra utal, hogy túlnyomás van a fejben, vagyis az agyvíz nem tud felszívódni. Szóval ha semmi különöset nem tapasztalsz, jól van a pici. Jó babázást!

Nem. A kutacs képlékeny dolog, lehet kicsit "nyomogatni", de persze nem szórakozásból. Az agyát ezzel nem károsítottad, ne aggódj. Ha alapból nem látod, hogy hol van a kutacs, akkor minden rendben van. Ha úgy látod, hogy be van esve, amikor fekszik, akkor valószínûleg kicsit ki van száradva a baba, többet kell szopnia, vagy adj neki vizet. Ha viszont kidomborodik (akkor is, amikor nem fekszik), akkor baj van, mert az arra utal, hogy túlnyomás van a fejben, vagyis az agyvíz nem tud felszívódni. Szóval ha semmi különöset nem tapasztalsz, jól van a pici. Jó babázást!
Nem hinném, bár nem tudom mennyire beljebb. Inkább hívd fel, vagy menj el a védõnõhöz, biztos ami biztos!!! (Tudom, hogy nehéz megszokni, hogy neki ott vigyázni kell, azért próbálj meg odafigyelni legközelebb) Nekem a védõnõm azt mondta inkább, ha valami hegyes dolog sérti ott, akkor van baj, de azért tompa tárgy se veszlytelen

Sony Xperia S-em van és véletlenül összekarcolódott a telefonom kupakja és hiába keresem sehol nem lehet ilyet kapni szerintetek mit lehet csinálni?

a T-mobile-nál van rajta biztosítás de az 14500Ft az önrész és nagyon zavar engem U-ra és P-e találtam eladó kupakot de S-re nem :S hétfőn megpróbálom a T-mobile-nél hátha tudnak nekem hozni ilyet......ha van valami ötletetek akkor írjátok meg köszi :DDD

Nem tud véletlenül valaki egy olyan oldalt ahol úgy lehet karaoke-ni, hogy lehet állítani a hangmagasságot?

Olyan oldal ahol a híresebb számok azért fent vannak és nem feltétlenül az énekes hangjában kell énekelni hanem egy két hanggal lejjebb vagy feljebb! Ilyen pl.: a teasztar.hu csak ott nem minden szám hangmagasságát lehet változtatni és pont ez a baj! :(

A kutyám, véletlenül megevett egy egész tábla (5x3) csokoládét, ugye nem lehet komoly baja?

Kérlek titeket nagyon fontos lenne, már 2x hányt azóta... De a kedély állapotával egyenl?re semmi baj sincs.

Legjobb válasz: http://www.haziallat.hu/kutya/taplalkozas/a-kutyanak-mereg-l.. A hányás jó fõleg ha a csokit hányja ki. A kutya méretétõl függ amúgy hogy milyen súlyos baja lehet..

http://www.haziallat.hu/kutya/taplalkozas/a-kutyanak-mereg-l.. A hányás jó fõleg ha a csokit hányja ki. A kutya méretétõl függ amúgy hogy milyen súlyos baja lehet..
de lehet baja. egész komoly baja. egy spániel méretû kutyának egy tábla csoki már halálos is lehet. ugyhogy irány az ügyelet ha holnap még akarsz kutyát
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!