Találatok a következő kifejezésre: Nem lehet használni az (344 db)

Miért nem lehet használni az NYíregyházi FõiskolábAn a fitness termet?

KB 1 hónapja voltam lent a Testnevelési és Sporttudományi Intézet alagsorában, és a portás azt mondta, hogy csak a Tesi szakosok használhatják, órán. Úgy tudom BÁRKI használhatja a termet:
Mert béna vagy beállítani?
A kérdező hozzászólása: Tisztelt segítõ! Nem vagyok béna, mert még nincs meg az új pénztárgép - december 31-ig rá érek megvenni - de minden egyes pénztárgépszervíz azt a választ adja, hogy teljesen külön online kapcsolat kell a pénztárgépekhez. Indokolni õk sem tudják, elõírás. Csak nekem az a magas, hogy miért? Miért kell még egy bõrt lehúzni a kis forgalmú üzletekrõl.
Húúú, nálad a pc. pénztárgépet jelent? Nálam perszonál kompjútert! Na, ezért nem értettük a kérdésedet...


Windows Live Mailben, nem lehet használni, az e-mailszolgáltatónál megadott címjegyzéket?

Tehát. Felvettem WLM-ben a citromailes fiókomat, és nem lehetne, azt megcsinálni, hogy ne csak az msn-es névjegyeket használhassam, hanem a citromailben megadott címeket.

Miért nem lehet használni az összes RAM-ot?

Van egy laptopom 4 GB DDR3 RAM-al windows 7(64 bit)van rajta.De ha megnézem (My Computer/Properties) akkor azt irja ki hogy 4 Gb, 3,86 Gb használható (4,00 Gb 3,86 Gb usable.Miért van ez? Nem lehet megcsinálni hogy az egészet tudja használni???

Legjobb válasz: Használja az egészet, de valószínûleg a maradékot (amely 128 MB) azt a videokártyára használja, mert jó eséllyel alaplapi integrált videokártyád van. És ezért megosztott a memóriád, egy része (jelen esetben a 128 MB) az a videokártya címzett memóriája, azt a rendszer nem használhatja. Ezért látod kevesebbnek. És igen, megoldható, hogy az egészet használja a rendszer: kell a laptopba venni egy saját memóriás videokártyát és az alaplapit tiltani kell. Már ha a laptopban van kártyafogadó hely.

Használja az egészet, de valószínûleg a maradékot (amely 128 MB) azt a videokártyára használja, mert jó eséllyel alaplapi integrált videokártyád van. És ezért megosztott a memóriád, egy része (jelen esetben a 128 MB) az a videokártya címzett memóriája, azt a rendszer nem használhatja. Ezért látod kevesebbnek. És igen, megoldható, hogy az egészet használja a rendszer: kell a laptopba venni egy saját memóriás videokártyát és az alaplapit tiltani kell. Már ha a laptopban van kártyafogadó hely.
és magy nemlehet szabályozni hgy mennyit adjon át az integráltnak?
amúgy
Biosban lehet szabályozni, de 128mb-nál nem érdemes kevesebbet beállítani, marad azért ígyis a 4gb-ból. :)
Felesleges volt kiemelni, az elsõ válaszoló tökéletesen leírta. Ha meg nem érted arról nem Õ tehet.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat!
istenem... 4, 00 Gb 3, 86 Gb usable 4GB összes memória, és 3.86 gb (usable) használatban van

Mikortól nem lehet használni az 1 és 2 Ft-osokat?

Legjobb válasz: 2008. március 1-tõl

2008. március 1-tõl
bocsika, de márciusig lehet használni, azaz április 1-tõl már nem

FIFA 14-ben hogy lehet használni az ilyen "terápiás edzõket"? Nekem van belõle egy tucatnyi, és nem tudom használni, bemegyek a keretbe és ott a fogyóeszköznél akarom aktiválni õket, de nem sikerül.

Legjobb válasz: Illetve itt még vannak ilyen Kapusedzõk,Erõnléti edzõk,Vezetõedzõk,õket sem lehet használni,hiába keresek rá a klubban,és akarom ott a "Mûveletek" pontnál használni,mert csak gyorseladást,listázást jelez ki.

A kérdező hozzászólása: Illetve itt még vannak ilyen Kapusedzõk, Erõnléti edzõk, Vezetõedzõk, õket sem lehet használni, hiába keresek rá a klubban, és akarom ott a "Mûveletek" pontnál használni, mert csak gyorseladást, listázást jelez ki.
Automatikusan aktiválódnak amikor megveszed õket a gyógyításnál ha sérült 1 játékosod és használsz hozzá 1 lapot +3% vagy ha edzés lapot használsz vmelyik játékosra ott is + 3% menedzser szerzõdésnél pl nem 28( arany )-at hanem 33 szerzõdést ad rá! Ennyi egyébként lópikula még szerencse hogy nem drágák ha van feles 3000 red érdemes megvenni kb ennyibe kerûl az össz (arany+3%-os)
Továbbra is lehet használni, csak biztonsági és egyéb frissítéseket nem biztosít hozzá a Microsoft.
Nem az XP szûnik meg, csak a támogatása. :) Vagyis nem fognak hozzá új biztonsági frissítések érkezni. Ettõl még ugyanúgy használhatod majd.
A kérdező hozzászólása: rosszul irtam nem megszüni hanem támogatást kapni nem fog a microsoftól.de igy hamarabb rákerülnek a kártevök ha nincs biztonsági frissités, nem?
ha valaki felfedez egy biztonsági rést, akkor ahhoz nem fog érkezni hibajavítás, így bármelyik xp-t könnyen meg lehet támadni ezért javasolt a fejlesztés, hogy a hetes is fusson rajta, vagy át kell térni a linuxra
Egy normális tûzfal illetve aktív kémprogram és vírusvédelem mellett véleményem szerint nyugodtan lehet majd tovább használni az XP-t a támogatás megszûnése után is. Ha valaki ésszel használja a gépet, nem kattintgat össze-vissza, nem próbál meg gyanús szoftvereket feltelepíteni, akkor viszonylag biztonságban van régi, frissítetlen operációs rendszerrel is.
Használhatod tovább, de a biztonsági frissítések elmaradása mellett (ami azért nem kis kockázat tûzfal ide, vagy oda) számolnod kell azzal, hogy bizonyos szoftverek frissített verziói nem fognak már mûködni. Készülj fel a hardver bõvítésre/cserére (jó esetben még új oprendszert is kapsz hozzá), ugyanis néhány év múlva nem a szoftverek, hanem az online tartalom rendszerigénye lesz a szûk keresztmetszet, és ez esetben a Linux sem "csodafegyver".
Ugyan úgy, csak fel kell telepíteni.
A kérdező hozzászólása: És hogy kell feltelepíteni?
sudo apt-get install airmon-ng?:D
ohh, bocsesz, keresõ dobta ki, és nem figyeltem hogy már nem épp aktuális.. elõzõ voltam
*sudo apt-get install aircrack-ng

Nokia C3-00 típusú telefonra letöltöttem az msn-t de nem tudom használni az ékezetes betűket. Mi lehet a probléma ill. hogy tudnám használni?

Legjobb válasz: és nem töltöttem, hanem ebuddyn használtam és ugyanolyan jó volt, ékezetes betûket is írt, nekem is c3-00 van

és nem töltöttem, hanem ebuddyn használtam és ugyanolyan jó volt, ékezetes betûket is írt, nekem is c3-00 van


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!